Er det bedre å bo på en Airbnb eller hotell i Cancun?

Cancun har mange overnattingsmuligheter. Du kan nyte førsteklasses hoteller, feriesteder og urbaniserte strandklubber. Men samtidig kan du også nyte rimelige overnattingssteder som leiligheter og Airbnb-eiendommer. Hvis du er dratt mellom Airbnb eller et hotell, her er svaret vårt:

Om du skal velge Airbnb eller et hotell avhenger av dine preferanser og budsjett. For eksempel er det bedre å bo på en Airbnb hvis du har et budsjett eller ønsker å nyte et unikt nabolag og blande seg med lokalbefolkningen. På den annen side er det bedre å bo på hotell hvis du vil nyte noe luksuriøst og praktisk på nærliggende steder.

Både Airbnb-eiendommer og hoteller har sine fordeler og ulemper. Hvis du er dratt mellom de to typene overnatting, må du vite hvilken som passer dine preferanser. På denne måten kan du planlegge din ideelle Cancun-ferie og bo på et overnattingssted som passer deg.

La oss komme i gang!

Er det bedre å bo på en Airbnb eller hotell i Cancun

Hva man kan forvente når man bor på et hotell i Cancun

Som en svært urbanisert by kan Cancun skryte av førsteklasses hoteller og feriesteder. Som sådan betyr å bo på et av Cancuns hoteller at du vil ha kostbar overnatting, men det sikrer utmerkede fasiliteter og andre inkluderinger. Her er noen av fordelene du kan nyte når du bestiller oppholdet ditt på et hotell i Cancun.

Designet for turister

Hotellene i Cancun, spesielt hotellene i hotellsonen, er blant de beste stedene å bo i byen. Hotellsonen er et tynt område du kan nå innen 20 minutter fra sentrum.

Fra selve navnet finner du mange alternativer rundt her og fasiliteter og tilbud som passer alle typer turister og reisende.

Som et sted fylt med hoteller, vil du finne hvert alternativ designet for å imøtekomme deg og gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Som sådan har du ikke annet å gjøre enn å nyte.

Tilgjengelig

Hotellene i Cancun er alle designet for å være lett tilgjengelige for turister. Som sådan vil du finne de fleste alternativene tilgjengelig med kjøretøy og til og med med offentlig transport.

Hvis du planlegger å bruke offentlig transport for å komme deg rundt i Cancun, kan du alltid nyte byens buss-system. For å lære mer, les artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Alt er satt opp for å få mest mulig ut av strandturen din. Reisende vil finne det enkelt å komme seg til hoteller fordi alle veier ser ut til å gå til Zona Hotelera.

Alle mennesker i Cancun er på ferie, og hvis de ikke er det, jobber de hardt for å gjøre tiden din i Cancun uforglemmelig.

Ideell for nybegynnere

Hvis det er første gang du er i Cancun, er det sannsynligvis best å nyte turistfølelsen ved å bestille overnatting på et hotell. Hvis du har budsjettet, kan en hotellbestilling være alt du trenger, spesielt hvis det er alt inkludert.

Å bo på et hotell vil selvfølgelig ikke gi deg det beste fra den lokale kulturen. Videre gir ikke overfloden av hoteller og restauranter en virkelig lokal opplevelse.

Men for nybegynnere er hotell et utmerket sted å starte. Dette turistorienterte nabolaget er ideelt for folk som leter etter et tropisk paradis, hvite sandstrender og fargerike drinker.

Nærliggende attraksjoner

De fleste hotellene i Cancun ligger i nærheten av en eller to kulturelle attraksjoner i byen. I de fleste tilfeller er de innen gangavstand, og det er en faktor som hjelper hotelleiere med å samle kunder.

Som sådan vil du finne det enkelt å planlegge dagen din, spesielt hvis du bare vil utforske destinasjoner og steder i nærheten. Det er også i nærheten av turselskaper som tilbyr aktiviteter som cenote-utflukter, dykking, snorkling, Maya-utflukter og mange flere.

Utmerket natteliv

Nattelivet er en av de viktigste tingene som hjelper Cancun med å tiltrekke seg besøkende. Hundretusenvis av turister besøker byen årlig for å nyte fester og natteliv.

Nå, hvis du bor på et hotell i Cancun, kommer du raskt til barer og klubber, spesielt rundt Punta Cancun. Vanligvis har disse hotellene en bar og kan til og med holde en fest.

Hva du kan forvente når du bor på en Airbnb i Cancun

Selv om det kan virke utrolig å tilbringe ferien i Cancun på luksushoteller, er sjansen stor for at du har et budsjett og ønsker å bruke så lite som mulig på overnatting. I slike tilfeller vil du fortsatt finne leiligheter og lavprishoteller, men for å være ærlig, gjør det ikke Cancun-ferien spennende. Som sådan er det beste alternativet ditt å bestille en Airbnb.

Her er hva du kan forvente når du bor på en Airbnb-eiendom i Cancun.

Budsjettvennlig og praktisk

Airbnb-eiendommer i Cancun er budsjettvennlige og praktiske, spesielt sammenlignet med eksklusive hoteller og feriesteder i hotellsonen.

Når du søker etter eiendommer i Cancun gjennom Airbnb-plattformen, vil du se lavere priser og priser samtidig som du tilbyr komfortabel, elegant og stilig design. Av denne grunn er den også ideell for reisende som planlegger å bo i Cancun i en lengre periode.

Overnatting som en lokal

Når du bestiller en Airbnb-eiendom, vil du nyte komplette fasiliteter som eieren selv kan bruke. Som sådan finner du et kjøkken med komplett verktøy, en stue og et basseng eller en terrasse.

Airbnb-verten din kan til og med tilby litt ferskvann, snacks og annen mat. Hvis det er én ting å merke seg, kan vann være dyrt i hotellsonen, så det er et utmerket alternativ å bestille en Airbnb som gir slike nødvendigheter. Hvis du vil vite mer om vannproblemer, les: Kan du drikke vannet i Cancun?

En Airbnb er også ideell hvis du planlegger å lage mat for å spare deg selv fra de høye prisene på restauranter. Til slutt er det noe mange reisende ønsker seg siden de får leve som en lokal mens de fortsatt nyter turistmålene i Cancun.

Leie en hel bolig

Når du vurderer en Airbnb-eiendom, vil du finne tilbud om å bestille et helt sted eller et privat rom. Et privat rom er billigere, noe backpackere og alenereisende vil sette pris på.

Men hvis du er sammen med familien din, kan du være komfortabel og nyte stedet. Kort sagt, et helt sted vil være ditt hjem under oppholdet i Cancun, og ingenting føles mer behagelig.

Designet for budsjettreisende

La oss innse det. Ikke alle som reiser til Cancun har et ubegrenset budsjett. Men i de fleste tilfeller har vi et budsjett og ønsker å bruke mindre mens vi nyter en ferie.

Nå, hvis du vil ha det beste og har budsjettet, kan du alltid bestille high-end eller all-inclusive hoteller i Cancun. Men hvis du vil ha rimelig, men komfortabel overnatting, finner du bedre alternativer med Airbnb.

Sikre

Airbnb kan være bedre enn herberger for budsjettbesøkende som studenter. Du kan få billig bolig med Airbnb, men med en bedre følelse av sikkerhet fordi nettstedets evalueringer vil gi deg et rettferdig bilde av hva du får.

Studenter som ønsker å stifte bekjentskap i forskjellige nasjoner kan velge «Privatrom». Hvis du er en kvinnelig alenereisende som ønsker å besøke Cancun, les Er Cancun trygt for jenter som reiser alene?

Fordelen med et privat romalternativ er at du vil kunne kommunisere med en innfødt som er bekymret for at du har det hyggelig i byen deres.

Konklusjon

Så, er det bedre å bo på en Airbnb eller et hotell i Cancun? Som jeg nevnte, er både Airbnb-eiendommer og hoteller i byen designet for forskjellige reisende.

Hvis du er en backpacker, en budsjettreisende eller noen som ønsker å blande seg inn og like lokalbefolkningen, er det å bestille en Airbnb-eiendom noe for deg. Med Airbnb-eiendommer kan du lage mat, bo på billige alternativer og leve som en lokal.

Nå, hvis du besøker Cancun for første gang og vil ha det beste Cancuns turisme tilbyr reisende, er det best å bestille et hotell. Det er også ideelt hvis du har budsjettet og ønsker å kose deg med ferien.

Til slutt tilbyr Cancun alle typer overnatting for å gjøre oppholdet ditt hyggelig og komfortabelt. Så resten av bekymringen er å notere dine preferanser for å velge boligen du ønsker.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico