Hvorfor bestille Airbnb i Tulum? (9 grunner)

De fleste reisende går hovedsakelig for hoteller og fly +hotellpakke når de besøker Tulum. Mange har begynt å benytte seg av Airbnb som en bestillingsplattform for overnatting nå til dags. Så hvorfor bør du bestille en Airbnb-eiendom i Tulum?

En Airbnb-eiendom er et godt alternativ hovedsakelig fordi den er privateid og kan da være mer hjemmekoselig. Du kan derfor sikre deg hjemmekoselig atmosfære mens du fortsatt har en sikkerhet i at dette er en organisert utleie. Dette vil også i de fleste tilfeller være en rimeligere prisklasse. Når du besøker Tulum, kan du derfor alltid trygt bestille gjennom Airbnb.

Hvis du ikke er kjent med Airbnb fra tidligere, så er dette en bestillingsplattform hvor eiendomseiere kan tilby en plass/rom/leilighet til leie. Her kan du kontakte eieren selv, sikre en direkte transaksjon, samt å sikre deg om at dette er en koselig eiendom som er personlig tilpasset dine behov.

Hvorfor bestille Airbnb i Tulum

9 grunner til at du bør bestille en Airbnb-eiendom i Tulum

Her er ni grunner til at du bør bestille en Airbnb-eiendom i Tulum for å gi deg en bedre idé. Når du har lært om disse fordelene, vil du sannsynligvis vurdere å velge en Airbnb-eiendom som hjemmet ditt under oppholdet i Tulum.

1. Lokal Tulum-opplevelse

De fleste av Airbnb-eiendommene i Tulum ligger i nærheten av Tulum Pueblo eller Tulum by. Dessuten eier lokalbefolkningen de fleste av disse etablissementene. Derfor gir denne fordelen deg en insiders syn på destinasjonen din og sjansen til å se den gjennom øynene til en lokal. Det gir deg også et glimt av hvordan det er for en lokalbefolkning.

Nyt å spise der lokalbefolkningen gjør, bli bedre kjent med området, gå utenfor allfarvei og snakk med lokalbefolkningen – opplev en mer lokal og autentisk hotellopplevelse i stedet for den typiske hotellopplevelsen. Nå, hvis du ønsker å maksimere oppholdet ditt i Tulum, les om: 24 ting å gjøre i Tulum.

Når det gjelder Tulum, tilbringer lokalbefolkningen mesteparten av tiden sin på Tulum Pueblo, og selv om de fleste eiendommene ikke ligger ved stranden, tilbyr de alle en hjemmekoselig og koselig atmosfære som vil sikre at oppholdet ditt blir så komfortabelt som det kan bli.

2. Rabatter ved bestilling

De fleste bestillingsplattformer tilbyr fantastiske tilbud og rabatter nå og da, og Airbnb er det samme. For eksempel kan førstegangsbrukere og de som henviser eiendommer nyte gode tilbud. Derfor, når du bestiller en eiendom i Tulum gjennom denne plattformen, kan du få rabatter eller til og med kuponger.

3. Personvern på et budsjett for ryggsekkturister

Mens herberger og leiligheter også er utmerkede alternativer i sosiale aspekter, tilbyr Airbnb fred som er perfekt selv for solo- eller budsjettreisende. Siden Tulum er en avslappet by, tiltrekker de fleste turistene seg etter den samme atmosfæren, og det gjelder til og med overnattingssteder.

4. Rimelig leie

Mens du kan finne noen luksuriøse eiendommer på Airbnb, kan du også finne rimelige. Som sådan er denne plattformen ikke bare ideell for forretnings- og luksusgjester. Snarere er det også plattformen som budsjettreisende besøker når de søker etter et rimelig sted å bo i Tulum. Nå, hvis du vil vite flere måter å spare mens du er i Tulum, kan du lese: Hvordan feriere i Tulum billigst mulig.

Airbnb har et filter du kan bruke til å filtrere ut rimelige eiendommer til leie ved å sette en maks pris for din overnatting. Selv på budsjett så kan overnattingstedet være like elegante som andre hoteller. Du trenger bare å søke igjennom alternativene, og du vil nok finne en perle for deg.

5. Eiendomseierbekreftelse

Mange mennesker forstår vanligvis Airbnb-eiendommer som ubehagelige fordi du skal leie av noen du ikke kjenner. Likevel er det ikke noe å bekymre seg for, siden plattformen gjør det bra med å begrense risikoer og sikkerhetsproblemer ved å verifisere hver eiendom og eieren som ønsker å leie den.

For eksempel må Airbnb-verter verifisere kontoene sine ved å sende en identifikasjon gjennom plattformen. Noen standardkrav er telefonnumre, e-postadresser, lisenser og kontoer for sosiale medier.

Plattformen bruker også anmeldelser fra tidligere gjester. Med disse anmeldelsene gir både verten og gjesten ærlige anmeldelser fordi de ikke kan se hverandres anmeldelser før begge sender dem.

Du kan også bli kjent med verten siden plattformen lar dere sende meldinger til hverandre uten å bestille eiendommen. Denne prosessen sikrer at dere bekrefter hverandres kontoer.

Hvis det fortsatt ikke er nok, har Airbnb en hotline du kan kontakte når som helst, spesielt hvis noe går galt under oppholdet. Betalingene er også sikret siden plattformen håndterer dem.

Bildene av stedet blir også verifisert, for å sikre at eiendommen du leier er det du ser på skjermene dine.

6. Diverse alternativer

Siden Airbnb-eiendommer er personlig eid, vil ingen eiendom noen gang være den samme. Som sådan kan du finne mange forskjellige alternativer som passer dine preferanser.

For eksempel, hvis du vil ha noe fancy, kan du finne trehytter, bungalower, tilhengere, naust, yachter og slott.

I Tulum finner du elegante egenskaper som er estetisk tiltalende for øynene. I tillegg gjengir de fleste av dem Tulums natur som en avslappet by. Kort sagt, du vil nyte uendelige muligheter når du velger Airbnb-eiendommer.

7. Hjemmestemning

En ting å merke seg om hoteller er at de aldri kan gjøre rommene like koselige og hjemmekoselige som personlige egenskaper. For eksempel vil lukten alltid føles syntetisk og ubehagelig, selv om de prøver å dekke de matte veggene.

Siden Airbnb-eiendommer er personlig tatt vare på og velstelt, kan du alltid nyte følelsen av å være hjemme, til tross for at du er langt fra ditt faktiske hjem.

8. Tilgjengelighet av kjøkken

En annen ting som gjør Airbnb-eiendommer verdt å bestille, er tilgjengeligheten av kjøkken. Siden de fleste eiendommer er personlig eid, vil de alltid ha et kjøkken med kjøkkenutstyr og kokekar som du kan bruke. En slik funksjon vil alltid vinne over en gratis frokost siden du kan tilberede din egen etter hvordan du liker den.

9. Ideell for gruppereisende

Hvis du reiser som en gruppe, enten med slektninger eller venner, vil du alltid finne hotell ganske dyre siden det vanligvis belastes per hode. Men når det kommer til Airbnb kan du finne en hel leilighet til leie. Dermed kan du ha god plass uten å forlate noen i det andre rommet, siden de fleste hoteller kun har plass til 6 til 8 personer.

Videre har en Airbnb-eiendom vanligvis en fast leiekostnad, noe som betyr at du kan dele den mellom alle, noe som gjør kostnadene mye billigere.

Konklusjon

Å bruke Airbnb når du bestiller overnatting i Tulum er alltid et godt alternativ. Med alle disse ni tingene du kan glede deg over med plattformen, er det ingen grunn for deg å holde tilbake fra å søke etter en Tulum-eiendom til leie.

Nå, for å hjelpe deg mer, har vi laget en liste og avrundet fem av de beste Airbnb-alternativene du kan vurdere. På denne måten kan du få en idé om de beste Airbnb-eiendommene i Tulum, og du vil ha et utgangspunkt for å gjøre søket ditt enklere.
Hvis du er klar til å prøve det, sjekk ut de aller Beste Airbnb i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico