ATV i Tulum – utleie og turer (priser)

En ATV (forkortelse for ‘all-terrain-vehicle’) er et standard kjøretøy du finner i Tulum, og det er et hendig kjøretøy i denne byen av mange grunner. Som sådan vil du finne mange selskaper som tilbyr en ATV-utleie og en ATV-tur.

En ATV-utleie lar deg kjøre en ATV i en dag (eller mer) uten noen guide. Det gir fleksibilitet, og det er en billigere leie enn en bil. På den annen side er en ATV-tur en pakke som lar deg kjøre ATV gjennom Tulums destinasjoner og inkluderer ofte andre aktiviteter.

Hvis du planlegger å leie eller benytte deg av en ATV-turpakke, må du vite et par ting, inkludert inkluderinger, krav og priser. Som sådan har vi samlet de beste alternativene for deg i denne artikkelen, inkludert alt du trenger å vite om ATV-er i Tulum.

Uten videre forsinkelser, la oss komme i gang!

ATV i Tulum

Hvorfor bør du velge en ATV i Tulum?

Å kjøre i Tulum kan være farlig fordi de fleste gater har humper og sprekker. Men når du bruker en ATV i disse gatene, vil du mest sannsynlig være trygg mens du sykler i Tulums gater.

Videre er en ATV billigere å leie enn en bil. Hvis du vurderer en bil, men fortsatt bestemmer deg for om det er verdt det, les om: Trenger man bil i Tulum?

Nå er det to måter å nyte en ATV i Tulum. Du kan enten leie og kjøre den på egen hånd eller benytte deg av en ATV-tur og nyte å sykle med en guide mens du besøker Tulums destinasjoner.

ATV-utleie i Tulum

ATV-utleie lar deg kjøre en ATV uten omvisning. Som sådan kan du utforske Tulum på egen hånd uten noen reiseleder med deg.

Denne utleien er ideell hvis du vil nyte å kjøre en ATV i byen i ditt eget tempo. ATV Rentals tilbyr fleksibilitet siden du kan stoppe hvor du vil og besøke kjente turistmål på egenhånd.

Det er også ideelt hvis du har en planlagt reiserute og ønsker å besøke dem på egen hånd.

ATV-utleiefirmaer i Tulum

Her er noen av selskapene i Tulum som tilbyr ATV-utleie.

Tulum ATV-utleie

Adresse: 77764 Tulum, Quintana Roo, Mexico (Bare henting og avlevering på Starbucks Tulum)
Telefonnummer: +52 999 192 7621
Nettsted: Tulum ATV Rentals
Pris: 60 USD per dag

Paradise Rentals

Adresse: Calle 7 sur, esquina con 6 sur, manzana 733, lote 21, zona 09, Colonia Veleta. Tulum, Mexico
Telefonnummer: +52 198 418 49368
Nettsted: Paradise Rentals
Pris: 110 USD per dag

Wee Go Rentals Tulum

Adresse: Av. Tulum Manzana 892, La Veleta, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 999 242 4716
Nettsted: Wee Go Rentals Tulum
Pris: 90 USD per dag

The Lagoon Company

Adresse: Av. Coba Mz 59-Lt 1, Tulum Centro, Col Huracanes, 77760 Tulum, Q.R. (over Chedraui)
Telefonnummer: +52 984 212 4294
Nettsted: The Lagoon Company
Pris: 80 USD til 170 USD per dag

Priser

Å leie en ATV i Tulum koster vanligvis rundt 100 USD per dag. Noen selskaper har billigere leieavgifter, mens andre har høyere. I de fleste tilfeller avhenger prisene av inneslutningene og bruksbegrensningene i ATV-en.

Mens leie av ATV kan betales i USD ved bestilling og reservasjoner, kan selskapet eller ikke godta utenlandsk valuta når de betaler i byen. Som sådan er det best å ha lokal valuta for hånden. Men hvis du ikke vet hvor du skal veksle, her er noen av de beste stedene å veksle penger i Tulum.

Krav for å kunne leie

  • ATV-utleieselskapene i Tulum har forskjellige krav. Men her er noen av standardkravene de kan stille:
  • Minst 18 år og eldre – Hvis du leier en ATV, kan du kjøre den selvstendig, uten noen guide, i motsetning til ATV-guidede turer. Som sådan må du være 18 år og eldre. Men hvis du er på en guidet ATV-tur, kan selskapet tillate selv de unge å kjøre en ATV uavhengig.
  • Gyldig førerkort – Et førerkort kan også kreves for en ATV-utleie siden du skal kjøre ATV-en på egenhånd. Derfor, hvis du planlegger å leie en ATV, er det best å ta med deg førerkortet til enhver tid. Det vil også være nødvendig, spesielt hvis du kjører rundt i Tulum hvis en politi eller trafikkbetjent ber om det.
  • Reservasjonsdepositum – Et reservasjonsdepositum er også et viktig krav for hver utleie, og det gjelder vanligvis ATV-utleie. Det kreves vanligvis ved bestilling, selv om noen selskaper kan be deg om å betale for depositumet når du får ATV-en.
  • Skadedepositum – Et skadedepositum refunderes alltid ved retur. Noen selskaper kan be om denne avgiften, mens andre inkluderer den i reservasjonsdepositumet. Noen selskaper kan også be om det før de kjører ATV.

ATV-utleiefirmaer i Tulum tilbyr forskjellige inkluderinger for en ATV-utleie, som hovedsakelig avhenger av prisen og pakken du vil benytte. Noen av de typiske inneslutningene er imidlertid:

  • ATV
  • Hjelm
  • Ubegrenset kjørelengde
  • Full tank med gass (som du bør fylle på ved retur)

Tulum ATV Tours

Tulum ATV Tours har guidede turer som lar deg nyte de beste destinasjonene i Tulum mens du kjører en ATV. Pakkene kan variere i pris og inkludering, så oppgi dine foretrukne aktiviteter før du bestiller en tur.

De fleste pakkene inkluderer andre aktiviteter i tillegg til ATV-turer, noe som gir deg en tilfredsstillende opplevelse under oppholdet i Tulum.

Her er noen av de beste ATV-turpakkene du kan benytte deg av mens du er i Tulum:

Maya Adrenaline Tours

Maya Adrenaline Tours er et reisebyrå som tilbyr morsomme opplevelser, inkludert ATV-turer. Som sådan er det et utmerket valg hvis du vil ha en guidet ATV-tur for å hjelpe deg med å sjekke ut de beste stedene i Tulum.

Med bare 99 USD kan du nyte en eventyrfylt tur i ni timer. Denne pakken lar deg i hovedsak besøke de fleste av Tulums turiststeder.

Med denne turpakken kan du sykle på en ATV gjennom Tulums jungel og gjøre andre aktiviteter som å ri på zip-linjer, cenotehopping og besøke de berømte Mayaruinene i Tulum.

Pakken inkluderer også en tradisjonell meksikansk lunsj. Som sådan vil du nyte Tulums stemning på sitt beste.

Pris: 99 USD per person
Varighet: 9 timer
Inkludering: ATV-kjøring, rappellering, Cenote-hopping, Tulum Mayan Ruins-utflukt, Zipline-kjøring, tradisjonell meksikansk lunsj og rundturstransport
Nettside: Maya Adrenaline Tours

Tulum Tours

Tulum Tours er et annet reisebyrå som vil gi deg en av de morsomste ATV-utfluktene i byen. Med dette selskapet kan du kjøre en ATV gjennom jungelen på Riviera Maya.

Med bare 80 USD vil du få mest mulig ut av pengene dine mens du nyter det beste Tulum har å tilby. Videre kan du nyte naturen mens du kjører en ATV.

Turen tar bare rundt 4 timer. Så hvis du vil slappe av etter slitsomme aktiviteter, kan du ha god tid for dagen.

Turen inkluderer ATV og reiseleder. Pakken lar deg også reise for å oppdage en cenote og nyte litt tid i den. I tillegg kan du kjøre en zipline og se en fantastisk utsikt over Tulums trær.

Pris: 80 USD per person
Varighet: 4 timer
Inkludering: ATV-kjøring, 4 Zipline-kjøring, Cenote-utflukt og rundturstransport
Nettsted: Tulum Tours

Aventuras Mayas ATV Xtreme Tulum

Aventuras Mayas tilbyr en ATV-tur kalt ATV Xtreme Tulum. Denne pakken ville være et utmerket alternativ for alle som er interessert i å utforske Tulums naturlige omgivelser for en dag gjennom en ATV-tur.

Pakken inkluderer en ATV-tur og tilbyr en cenote-utflukt. Det inkluderer også en omvisning i parker som Tulums nasjonalpark og Zona Arqueologica Tulum. Etter å ha reist til den gamle byen, kjører du en ATV for å krysse Tulums jungel.

Blant de unike aspektene er å utforske cenote-tunnelene og beundre stalaktittene og stalagmittene.

Guidene deres er også flerspråklige og snakker flytende spansk, fransk og engelsk. Så du får virkelig en spennende omvisning til byens mest populære reisemål.

Pris: 107 USD per person
Varighet: 7 timer
Inkludering: ATV-kjøring, snorkling og svømming i en cenote, Tulum-parkomvisning og en lunsjbuffé
Nettsted: Aventuras Mayas’ ATVs Xtreme Tulum

Mens ATV Tours kan inkludere noen cenote-utflukter underveis, kan det hende du ikke når de beste i byen. Hvis du vil oppdage de beste, sjekk ut de Beste Cenotes i Tulum.

Konklusjon

ATV-er er blant de populære turene til leie i Tulum siden de er tryggere å kjøre mot gatenes ujevnheter og jungelterrengene. Med alternativer som ATV-utleie og ATV-turpakker kan du nyte Tulums berømte steder og navigere rundt i byen med en ATV.

Selv om begge alternativene har begrensninger, kan de være dine beste utgifter i Tulum, avhengig av dine preferanser. Som alltid kan du nyte en ATV i Tulum, spesielt når du har valgt det beste alternativet.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico