Beste Airbnb i Tulum (Topp 5)

Mange foretrekker å leie et sted å bo på via Airbnb på grunn av flere ting, og det går det samme overalt. Som sådan, hvis du bor i Tulum, vil du finne gode valg for overnatting gjennom denne plattformen. Med dette i bakhodet ønsker vi å gjøre søket ditt mer praktisk ved å gi deg de beste alternativene du finner på Airbnb.

Nedenfor er de 5 beste valgene vi anbefaler for deg som ønsker å bestille Airbnb i Tulum. Disse alternativene har bare superverter, noe som betyr at du vil være sikker på å ha den beste innkvarteringen. Videre er de innenfor Tulum, slik at du kan få tilgang til hver destinasjon til fots eller via en kort kjøretur.

La oss komme i gang!

Airbnb i Tulum

Sanah Villa med privat basseng for velværeopplevelse

Denne eiendommen er en privat villa med et privat basseng omgitt av en jungel, og gir deg en hyggelig stemning under oppholdet i Tulum.

Eiendommen inkluderer ti eksklusive private villaer, som har plass til flere gjester uten å forstyrre andre gjester.

Videre gir rommene en hjemmekoselig stemning med komfort og privatliv. Som sådan vil du kunne hvile som om du er hjemme etter en slitsom dag i Tulum.

Sanah Villa ligger innenfor Tulum Pueblo, og det vil bare ta deg fem minutter med bil å nå sentrum og ytterligere 15 minutter for å nå Tulum Beach. Hvis du vil bo på hotell ved stranden, kan du lese om de beste hotellene ved stranden i Tulum.

Hver villa har private plasser som terrasse, bad, hager og et privat basseng.

Sengene er king-størrelse med memory-foam madrasser for å sikre den den aller beste søvnen. Her er det også en minibar, slik at du kan snackse litt når du er sulten.

Personalet kan også tilby massasjeterapeuter hvis du trenger en for å slappe av litt lenger.

Eiendommen har også et rom som kalles solarium, som har et unikt solcelledrevet dampbad oppvarmet med vulkanske steiner.

En annen ting verdt å merke seg er at du kan nå to vakre cenoter i nærheten ved å ta en kort spasertur, det vil ta deg ca fem-minutter å gå dit.

Se det på Airbnb.

Juns nye penthouse med privat tak og stupebasseng

Denne Airbnb-eiendommen er et penthouse med et boho-elegant tema og design. Det ligger i nærheten av Tulum Pueblo, hvor du kan finne restauranter og butikker.

Det er også bare 15 minutters kjøretur fra Tulum Beach, fra forskjellige cenoter, og hotellbarer og restauranter.

I denne eiendommen kan du glede deg over et privat takplass med et stupebasseng omgitt av en jungelutsikt.

Rommene inkluderer king-size-senger, en 50-tommers smart-TV, høyhastighetsinternett og et fullt utstyrt kjøkken. Videre har stedet sikkerhetsvakter for din sikkerhet.

Lokale håndverkere lager alle møbler på denne eiendommen. Du vil også finne alle grunnleggende behov, som en kaffetrakter, badehåndklær, hårføner og en privat minisafe.

Du kan alltid ringe til en rengjøringstjeneste på dagtid hvis du vil ha rengjøring.

Stedet har også et basseng i første etasje som er åpent for alle gjester. I tillegg inkluderer den en salong med sittegrupper for avslapning.

Se det på Airbnb.

Ikal ha luksuriøs øko bungalow med concierge

Denne Airbnb-eiendommen er en to-etasjers bungalow-tema på Tulum-livsstilen blandet med Maya-kultur. Som sådan gjør det et ideelt sted å bo mens du er i Tulum.

Eiendomsutleie inkluderer en opplevelse av en Maya -palapa -stil som har utsikt over det blå bassenget og frodige jungelhager.

Stueområdene har en moderne minimalistisk design som ønsker naturen i det vakre utendørs velkommen mens de opprettholder et behagelig rom inne.

Eiendommen tilbyr også et fullt utstyrt kjøkken, et luksuriøst bad og et privat badekar i hagen.

Du kan nyte morgenkaffen på den private terrassen og omsluttende terrasser. Hvert stykke interiørdekor laget lokalt av Maya -håndverkere gir Ikal sin autentiske Tulum -stemning.

Hver bungalow på eiendommen har en privat tilgangsvei til sitt private svømmebasseng, yoga -shala og hageområde, tilgang til en stilig tretrapp.

Stedet ligger i jungelen av den nyeste delen av Tulum. Å komme til stranden med bil eller sykkel ligger bare 12 minutter unna via den nyåpnede strandveien, Kukulcan. Du kan her leie sykler for rundt 9 euro per dag.

Se det på Airbnb.

Jungle Vibe Apartment omgitt av Palmer

Denne Airbnb-eiendommen er en leilighet i første etasje med et privat stupebasseng. Stedet er omgitt av håndflater, noe som gir en naturopptatt opplevelse.

Her kan du nyte naturen innen noen få trinn fra sengen din. Du kan også nyte livet i hengekøyen.

Alt du trenger å føle hjemme er i denne leiligheten i Bohemian-stil. En bygning på bare åtte enheter, Xintok har lokalisert bare skritt fra lokale butikker og restauranter i La Veleta.

Stedet tilbyr 24-timers sikkerhet, klimaanlegg, internettforbindelse, smart-TV, kaffetraktere, etc. Dessuten inkluderes to sykler for deg uten ekstra kostnad.

Stedet har også et hovedbasseng for alle gjester med hagemøbler slik at gjestene kan slappe av. Her kan man også parkere gratis.

Se det på Airbnb.

Design Casa Sandalo med privat basseng og salong

Denne Airbnb -eiendommen er en leilighet med en herlig interiørdesign som gjør ditt opphold i Tulum bare helt fantastisk.

Her vil du finne flere meksikanske antikviteter, tekstiler av høy kvalitet, et velutstyrt kjøkken og andre ting som vil forbedre ditt oppholdet i Tulum. Her kan du nyte ting som en frodig hage og landskapsarkitektur, som gir en naturinspirert stemning.

Stedet ligger i La Veleta, som er et populært område i Tulum. Du trenger bare 8 minutters kjøring herfra til Tulum Beach. Stedet tilbyr også en internettforbindelse for de som er opptatt av noe eksternt arbeid.

Flere fasiliteter er tilgjengelige for ordninger hvis du trenger dem. Blant disse er Shuttle Service, en privat kokk, massasje og til og med turer. Bare gi dem beskjed slik at de kan ordne disse tingene for deg.

Bassenget er privat og bare tilgjengelig fra leilighetene. Det er et saltvannsbasseng, som er bedre for miljøet og huden.

På innsiden er det en stilig L-formet sofa, en komfortabel king-size-seng og et vakkert spisebord. Kjøleskapet er stort og det er fryser der.

På kjøkkenet kan du tilberede måltider og oppleve meksikansk mat. Her vil du finne en kaffemaskin, fransk presse, blender, brødrister, toastjern, kniver, håndlagde skjærebrett og masse annet.

Ved ankomst tilbyr stedet et utvalg av tropiske frukt og en flaske vin som en gest av gjestfrihet.

Når du bestiller, vil de sende deg innsidehåndboken vår for det spesifikke området og Tulum generelt, noe som gjør ferien til en virkelig unik opplevelse.

Den har mange parkeringsalternativer på eiendommen og i nærheten; Parkering er trygt, og deres sikkerhetspersonell vil ta seg av kjøretøyet ditt.

Eiendommen er også egnet for gjester som tar med seg familiene. Gjennom en forhåndsforespørsel er en ekstra seng og baby krybbe tilgjengelig. Hvis du vil vite mer familievennlige alternativer for oppholdet, kan du lese om: Beste resorts i Tulum for familier.

Det er mulig å leie en motorsykkel, en sykkel eller annen type transport i området. Bare spør personalet om du vil vite hvordan du skal komme deg rundt.

Se det på Airbnb.


Tulum har et omfattende utvalg når det gjelder steder å bo når man er på ferie her i Tulum. Du finner mange alternativer selv om du søker på Airbnb -plattformen. Med denne listen vil du glede deg over de beste egenskapene vi anbefaler.

Som du velger, anbefaler vi at du legger ned dine personlige preferanser, nødvendigheter og andre ekstra ting du kan be om fra et sted. Vi er sikre på at de fleste av disse egenskapene vil gjerne ordne ting for deg å gjøre oppholdet i Tulum komfortabelt og avslappende.
Hvis du vil vite flere alternativer foruten Airbnb, kan det være lurt å sjekke våre anbefalte boutiquehoteller. I så fall kan du lese om de beste boutiquehotellene i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico