Beste bilutleie i Cancun – alt du trenger å vite

Selv om Cancun tilbyr mange alternativer for offentlig transport, finner noen turister og reisende det mer praktisk å kjøre bil og utforske området på egenhånd. Hvis du også føler det samme, ikke bekymre deg fordi Cancun huser mange bilutleiefirmaer. Den eneste bekymringen du trenger å gjøre er å velge den som best passer dine preferanser.

For å hjelpe deg har vi samlet fem av Cancuns beste bilutleiefirmaer. Denne listen inneholder en oversikt over hvert selskap, hvilken type biler de tilbyr og startprisene. På denne måten kan du få en idé før du går til nettstedet og se nærmere.

La oss komme i gang!

Beste bilutleie i Cancun

Tips om leiebil

Nedenfor er noen nyttige tips du kan bruke hvis du planlegger å leie en bil under oppholdet i Cancun.

Velg et pålitelig bilutleiefirma

Det siste du vil ha er problemer og problemer med en leiebil. Derfor er det alltid best å finne et pålitelig bilutleiefirma som kan få deg til å bekymre deg mindre om leiebil i Cancun.

Inkluder alltid forsikring

Enten du er fra Mexico eller ikke, bør du alltid inkludere og betale for forsikring for hver bil du leier. Listen nedenfor inkluderer forsikrings- og skatteavgifter. Så du trenger bare å legge inn detaljer og betale.

Ta med nødvendige dokumenter

Ved kjøring av leiebil må du alltid ha med nødvendige dokumenter. Listen inkluderer din lisens, bilutleieavtale og andre dokumenter.

Dokumenter før og etter tilstanden

Ved leie av bil må du ha et bilde eller en video som viser bilens tilstand før og etter bruk. På denne måten sparer du fra gebyrer hvis selskapet ser noen riper og sier at det er din feil, selv om det ikke er det.

Kjør forsiktig

Dette tipset gjelder alle, enten du kjører leiebil eller tar med egen. Videre, hvis du ikke er kjent med Cancun, må du kjenne til kjørereglene. For å vite mer, les om Er det trygt å kjøre i Cancun?

Fem beste bilutleiefirmaer i Cancun

Hvis du allerede har bestemt deg for å leie en bil i Cancun, er neste trinn å velge det pålitelige selskapet der du vil få bilen din. Her er de fem beste bilutleiefirmaene vi anbefaler for deg hvis du besøker Cancun.

1. Enkel måte Cancun Bilutleie

Easy Way Rent A Car er et pålitelig bilutleiefirma i Cancun som du alltid kan vurdere. Selskapet har en enkel og overkommelig nettside hvor du enkelt kan bestille bil til leie.

Dette selskapet er blant de billige leiebilene i Cancun fordi de tilbyr rimelige priser uten skjulte kostnader eller skatter. De har også tilgjengelig assistanse 24/7 for å hjelpe deg.

Siden selskapets kontor ligger utenfor Cancun lufthavn, kan du spare ekstrakostnadene du måtte ha når du bestiller hos et flyplasstilknyttet bilutleiefirma. De tilbyr også henting fra Cancun flyplass til kontoret deres dersom du skulle trenge slikt.

Til slutt inkluderer selskapet allerede forsikring for leiebil, slik at du kan være trygg i nødstilfeller.

Tilgjengelige biler til leie

På denne nettsiden kan du filtrere ut alternativene dine avhengig av hvilken type kjøretøy du ønsker. Selskapet tilbyr kompakte biler, SUV-er, varebiler, minibusser, mellomstore biler og kjøretøyer i full størrelse.

Startpris

De kompakte bilene til dette selskapet starter på 50 kr. Du kan sjekke et estimat eller tilbud som inkluderer skatter og forsikringsgebyrer når du har angitt dine foretrukne leiedatoer og type kjøretøy.

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Cancún – Tulum Km 15 Alfredo V. Bonfil, 77560 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 886 2464
Nettsted: Easy Way Cancun Car Rental

2. Ja Bilutleie Cancun

Yes Rent A Car er et annet pålitelig bilutleiefirma som ligger utenfor Cancun flyplass. Som sådan vil du også spare noen avgifter som de fleste bilutleiefirmaer krever på grunn av deres tilknytning til flyplassen.

Selskapet inkluderer en transporttjeneste fra flyplassen til kontoret deres, slik at du ikke trenger å bekymre deg for avstanden og reise uten bil.

Nettsiden er også enkel, og du kan enkelt velge bil og få et tilbud på prisen du betaler avhengig av bilen du leier og leietiden. Totalt sett anbefaler vi at dette selskapet er blant de beste leiebilene i Cancun.

Tilgjengelige biler til leie

Selskapet tilbyr kompakte biler, økonomiske biler, sedaner, mellombiler, fullstørrelsesbiler, mini-SUV-er, store SUV-er, varebiler og minivaner.

Startpris

En ting å merke seg er at en leiebil er rundt 1500 kr, men det er minimum tre dagers leie. Dermed er ikke dette bilutleiefirmaet for deg hvis du leier for bare en dag eller to.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Luis Donaldo Colosio KM 12.5 SM 301 MZ 01 Int. Plaza Santa Fe, Carr. Cancún – Tulum, Aeropuerto, 77560 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 279 6915
Nettsted: Yes Car Rental Cancun

3. Avant Rent A Car

Avant Rent A Car er også et utmerket alternativ, spesielt hvis du leier en bil i flere dager.

Selskapet tilbyr rundt 20 % rabatt hvis du leier i rundt 4-6 dager. Du kan enda mer hvis du leier lenger. Selvfølgelig gjelder det ikke i ferier, men det er verdt å merke seg når du besøker Cancun på en vanlig dag.

Selskapet kan skryte av sine inkluderinger, inkludert full forsikringsdekning, utmerkede priser, overføringsfrihet og sitt utvalg av kjøretøy til leie.

Videre er selskapet orientert mot reiselivsnæringen, og sikrer en vennlig service til de som ikke er kjent med området.

En annen ting å merke seg er at hele bilutleieprosessen er enkel, gjennomsiktig og grei. Som sådan kan du nyte leiebilen din uten for mange bekymringer.

Tilgjengelige biler til leie

Selskapet tilbyr en rekke kjøretøy til leie. Her kan du leie sub-kompakte biler, økonomibiler, sedaner i alle størrelser, SUV-er i alle størrelser og minivans. Selskapet har også automatiske og manuelle girkasser for hver bil du trenger.

Startpris

Startprisen på den rimeligste bilen på siden er 290 kr per dag, men du kan bruke mindre hvis du leier for en uke. Det avhenger av hvilken type bil du velger og lengden på leie. Tilbudet du vil ha på nettstedet vil inkludere avgifter som skatter og forsikring.

Kontaktinfo

Adresse: Carr. Cancún – Tulum Km 15.3, Alfredo V. Bonfil, 77560 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 800 822 8290
Nettsted: Avant Rent A Car

4. Bybilutleie

City Car Rental er et annet bilutleiefirma tilgjengelig i Cancun City. Dette selskapet tilbyr et bilutleiealternativ med alt inkludert som inkluderer skatter, forsikringer og andre avgifter i tilbudet.

Selskapet har et mindre depositum enn typiske bilutleiefirmaer. Du vil imidlertid ikke ha et begrenset budsjett på grunn av de høye innskuddsgebyrene.

Det som gjør dette selskapet enda bedre er at de tilbyr sine kunder kuponger, tilbud eller rabatter til populære attraksjoner. Blant disse er Xcaret, Xel-ha, Dolphinaris, og til og med noen restauranter og nattklubber i Cancun.

Tilgjengelige biler til leie

Selskapet tilbyr en rekke kjøretøy til leie. Blant disse er økonomibiler, kompaktbiler, middels biler, standardbiler, fullstørrelsesbiler og kompakte SUV-er.

Startpris

Selskapet tilbyr bilutleiealternativer for så lite som 150 kr dagen. Som sådan kan du vurdere det som en billig leiebil i Cancun. De andre prisene, som skatter og forsikringsavgifter, vises på et tilbud avhengig av dine foretrukne datoer, varighet og biltype.

Kontaktinfo

Adresse: Parque Logistico APQ, Unidad 24, 77569 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 980 0766
Nettsted: City Car Rental

5. Val Bilutleie – Cancún

Val Car Rental har kontorer i både Puerto Vallarta og Cancun, noe som betyr at du kan leie en bil i selskapet hvis du er begge steder.

Selskapet er lokalisert 5 minutter fra flyplassen, så det sparer deg for de ekstra kostnadene du måtte ha fra flyplasstilknyttede selskaper. Selskapet inkluderer også flyplasstransport til kontoret deres. Som sådan trenger du ikke å bekymre deg for det ved ankomst til Cancun flyplass.

Tilgjengelige biler til leie

Selskapet tilbyr en rekke kjøretøyalternativer. Blant disse er økonomiske biler, kompakte SUV-er, mellomstore SUV-er, store SUV-er og mellomstore biler.

Startpris

Leieprisen i dette selskapet starter på rundt 200 kr, som kan variere avhengig av pakken du ønsker.

Kontaktinfo

Adresse: Unidad 24, Lote 8 Parque Logístico APQ, San Miguel 301, 77569 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 267 7816
Nettsted: Val Car Rental – Cancún

Konklusjon

Med disse fem alternativene kan du være trygg på kvalitetsservice og kjøre biler som er i utmerket stand – som alltid medfører leie av bil noen avgifter og ansvar. Men så lenge du kjører ansvarlig og tar vare på bilen, kan du nyte fleksibiliteten og nyte Cancun på egen hånd eller til og med de nærliggende byene og områdene. Nå, hvis du har et budsjett og ønsker å bruke mindre i Cancun, kan du alltid stole på deres buss-system som transportmiddel. For å vite mer, les artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico