Beste Boutique hoteller i Tulum (Topp 5)

Boutiquehoteller har et estetisk behagelig utseende, en mer personlig service og en tilfredsstillende gjesteopplevelse. Som sådan, når du besøker et vakkert sted som Tulum, er det ikke overraskende om du søker etter et boutiquehotell.

Med litt færre rom tilbyr boutiquehoteller en unik, mer personlig og positiv opplevelse. Heldig for deg, da det er flere boutiquehoteller i Tulum som vil gi deg en fantastisk opplevelse for ferien. Det eneste du trenger å gjøre er å finne det beste hotellet som passer din preferanse best.

I denne artikkelen har vi funnet de aller beste boutiquehotellene i Tulum for deg å vurdere. Disse boutiquehotellene er populære blant mange gjester og er kjent i Tulum for sitt rykte. Som sådan vil du sannsynligvis vurdere noen av disse hotellene som alternativene dine.

La oss se på hver enkelt!

Boutique Hoteller i Tulum

Mi Amor Boutique Hotel

Mi Amor Boutique Hotel er et avslappende hotell som vil gi deg en stressfri stemning med design og generell innkvartering.

Dette hotellet ligger i en klippeside, og tilbyr en fantastisk panoramautsikt over det karibiske vannet. Som sådan lager Mi Amor et romantisk alternativ, spesielt hvis du reiser til Tulum som et par, derav navnet: Mi Amor.

Dette boutiquehotellet ligger utenfor hotellsonen til Tulum. Som sådan kan du utforske Tulum -ruinene på få minutter.

Som jeg nevnte, er det det perfekte stedet for bryllupsreise, merkedager eller flukt med din spesielle person. Hvis du planlegger en bryllupsreise -tur, kan du sjekke ut de beste hotellene for bryllupsreise i Tulum.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 5.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 17Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette hotellet kan skilte med ekspansive sjø eller jungelrom, hvorav mange har private stupebassenger, balkonger og tilgang til deres evighetsbasseng.

Her kan du feste øynene dine på det klare turkise vannet i det karibiske hav med hotellets deluxe -salonger.

Restauranter

Du trenger ikke å forlate stedet for å nyte god mat og drikke.

Mi Amor har en restaurant og bar, som de fleste boutiquehoteller. Denne restauranten tilbyr en rekke retter inspirert av lokal mat.

Restauranten har også en bar som lager håndverkscocktails du kan glede deg over.

Aktiviteter

Etter en slitsom dag kan du skjemme bort med partneren din på hotellets spa, som tilbyr massasje, hudbehandlinger og andre. Siden dette hotellet er litt langt fra sentrum av hotelldistriktet, vil du nyte et rolig opphold her.

Med unik innkvartering, en fredelig setting og utmerket utsikt, vil du ikke ta feil på å bestille på Mi Amor, et av Tulums fineste boutiquehoteller.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km. 4.1, Zona Hotelera Tulum, Zona Costera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841884273
Webside: Mi Amor Boutique Hotel

Delek Tulum

Delek Tulum er et annet av de beste boutiquehotellene rundt Tulum, hovedsakelig på grunn av dens oase -stemning. En ting som skiller Delek Tulum fra andre hoteller er imidlertid utformingen av bærekraft.

Delek Tulum, selv om det er et nyere hotell, er kjent for sin «barfot luksus» stemning som er karakteristisk for Tulum. Siden dette boutiquehotellet ligger midt i hotellsonen, kan du enkelt få tilgang til populære butikker og restauranter i nærheten.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 8.1 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 21Tripadvisor-review: 5/5

Rom

For eksempel finner du Cabanas romslige, med halmtak og dekor som inkluderer urfolkskunst og håndlagde møbler. Videre har hvert rom sin private veranda, Bluetooth -høyttaler, organiske toalettsaker og andre grunnleggende fasiliteter.

Restauranter

Som de fleste boutiquehoteller, har Delek Tulum en restaurant og bar som heter Tatewari (fra Fire of Fire). Restauranten tilbyr en matopplevelse ved stranden og mat.

Aktiviteter

På dette hotellet vil du kunne slappe av og nyte litt tid til å gi næring til sinn og kropp gjennom spa og Temazcal (meksikansk svette lodge).

Hotellet kan også skryte av det imøtekommende og vennlige personalet, som kan arrangere yogaklasser på stedet og utflukter til turiststeder i nærheten.

Enkelt sagt, dette boutiquehotellet gir en perfekt balanse mellom luksus og avslapning på en vakker strekning av Tulum Beach.

Kontaktinfo

Address: Carr. Tulum-Boca Paila km 7, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77766 Tulum, Q.R., Mexico
Phone Number: +529842570100
Website: Delek Tulum

Habitas Tulum

Habitas Tulum er et hotell som tilbyr alt du kanskje søker etter på et boutiquehotell. I løpet av tiden din her vil du nyte en livsstil rett på stranden, og gi kroppen, sinnet og sjelen din avslapningen de fortjener.

Dette boutiquehotellet ligger i et rolig område fra Tulums sentrale strandhotellsone. Imidlertid er det sør for Tulum -ruinene, slik at du kan utforske dette populære turiststedet uten å reise langt.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 4.8 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 32Tripadvisor-review: 4/5

Rom

Habitas Tulum kan skilte med luksuriøse rom og telt, inkludert king-size-senger og regnbyger. I tillegg til å være aircondition, har rommene også utsikt over stranden, bassenget og jungelen.

Med et slikt sted vil du finne deg selv å koble fra, avgifte og lade, som er alle målene når du besøker denne avslappede byen.

Restauranter

Deres tre-etasjers marokkansk-inspirerte Moro-restaurant er i sentrum for opplevelsen. Her kan du nyte deilige vedfyrte måltider og håndlagde cocktailer fra Moro, som er på nivå med Tulums beste restauranter.

Aktiviteter

Selv om du kan bli imponert over fasilitetene, er habitaer mer kjent for sine opplevelser. Her kan du glede deg over morgenyoga, Mayan Clay og Cacao -seremonier, og filmer på stranden på ettermiddagen. Du kan også glede deg over livemusikk på stranden om natten.

Siden det er langt fra hotellsonen, trenger du en taxi eller en kort kjøretur for å nyte Tulums natteliv. Likevel, når du bor på hotellet, kan du nyte en fredelig tid i Moros salongområder, sammen med god mat, ferske cocktailer og et levende sted.

Kontaktinfo

Addresse: KM 4.5, Av. Boca Paila, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841476595
Webside: Habitas Tulum

Sjekk prisen på hotellet her: Habitas Tulum

Cabañas Tulum Hotel

Enten du søker etter en strandfilm eller et boutiquehotell, er Cabañas Tulum Hotel noe for deg.

Cabañas Tulum Hotel er en søstereiendom av Beach Tulum. Det er blant alternativene vi anbefaler hvis du søker etter de beste luksushotellene i Tulum.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 7.6 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 24Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Dette hotellet har bare 24 rom, noe som betyr at du vil glede deg over mer personlig hjelp og overnatting.

Videre inkluderer hvert rom en terrasse med et privat svømmebasseng eller spa. Som sådan kan du tilbringe litt tid helt privat under oppholdet ditt i byen, selv om du skulle være i hotellsonen.

Restauranter

Som andre boutiquehoteller, tilbyr Cabañas Tulum Hotel en bar og restaurant. Her kan du spise din gratis frokost som er inkludert i romprisene.

Hvis du vil spise på de beste restaurantene i Tulum, er de fleste av dem innen gang- eller sykkelavstand.

Aktiviteter

De to hotellene har samme strandklubb, spa og treningssenter; Hver vil gi deg den luksuriøse følelsen under oppholdet.

Totalt sett tilbyr Cabañas Tulum Hotel en mer rolig setting enn søsterhotellet. Her kan gjestene slappe av på stranden, rusle den nydelige Tulum -stranden eller hengi seg til spa -behandlinger eller yoga på stranden Tulum.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila KM 7, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848711131
Webside: Cabañas Tulum Hotel

Sjekk prisen på hotellet her: Cabañas Tulum Hotel

Aldea Canzul

Hvis du søker etter et familievennlig boutiquehotell, kan Aldea Canzul være det beste alternativet. Dette boutiquehotellet har plass til familier eller venner ved å tilby en privat plass ved stranden i Tulum. Som sådan vil du glede deg over en luksuriøs opplevelse under oppholdet her.

Restauranter: 0Barer: 0
Bassenger: 10 privateWiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 8.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 10Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Hotellets villaer har plass til 12 gjester, med hvert soverom med bad, overdådig sengetøy og luksuriøse fasiliteter.

På dette hotellet vil du glede deg over utseendet til villaene med dekorasjoner som er rettet for å oppnå Tulums elegante og estetiske stil. Det inkluderer kjøkken, utendørs og innendørs stue, servering og private bassenger.

Stedet har også takterrokker hvor du kan gi noen av de beste soloppgangs- og solnedgangene over stranden og jungelen.

Restauranter

Hotellet har ikke restaurant. Imidlertid tilbyr de en privat kokk tilgjengelig når som helst på dagen. Den private kokken kan servere frokost, lunsj eller middag. Dermed vil du kunne hengi deg til autentiske meksikanske retter som henter inspirasjon fra rikdommen og variasjonen i den lokale kulturen.

Aktiviteter

Videre kan du glede deg over eksklusive tjenester på dette boutiquehotellet. For eksempel kan du ha en massasje, eller en spa -behandling, ordne utflukter til turistmål og til og med levere noen dagligvarer.

Du kan også bestille hele plassen for de tre villaene, og har plass til 16 gjester hver. Av denne grunn er det et ideelt sted å bo hvis du tar med deg familien til Tulum. Imidlertid, hvis du vil ha flere familievennlige alternativer, kan du sjekke ut de beste resorts i Tulum for familier.

Med sin private strekning av Tulum Beach, er Aldea Canzul perfekt for bryllup, familiesammenkomster, jenters utflukter og andre spesielle anledninger.

Kontaktnfo

Address: Carr. Tulum-Boca Paila km 7.5, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Phone Number: +529842805556
Website: Aldea Canzul


Når det gjelder boutiquehoteller, har Tulum mange alternativer å tilby. Mens hvert boutiquehotell har funksjoner, finner vi disse fem alternativene som er best egnet til å gi deg den beste opplevelsen i løpet av Tulum -ferien. Det som gjør dem bedre er at hvert alternativ ligner Tulums lokale kultur.

Nå vil valget av boutiquehoteller være på deg. Hvis du vurderer noen av de fem alternativene, er vi sikre på at du har en hyggelig og tilfredsstillende ferie i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico