Beste dykkebutikker i Tulum (5 butikker å velge!)

Dykking er en av Tulums populære aktiviteter, og det er på grunn av det vakre undervannslivet. Tulums vakre cenoter og krystallklare havvann gjør denne byen til et fristed for dykkere, enten de er eksperter, hobbyister eller nybegynnere.

Nå vil dykking, snorkling og andre undervannsaktiviteter bare være praktisk med en guide. Som sådan må du finne en dykkebutikk som kan ta imot deg, veilede deg og gjøre dykkeopplevelsen din i Tulum morsom og trygg på samme tid.

Beste dykkebutikker i Tulum

5 beste dykkebutikker i Tulum

For å hjelpe deg har vi samlet de fem beste dykkebutikkene i Tulum for å hjelpe deg med å finne den perfekte som passer dine behov. Denne artikkelen inneholder en generell oversikt over hver butikk og aktivitetene og startprisene. Vi inkluderte også kontaktinformasjonen hvis du allerede har bestemt deg for en av dem.

1. Koox Diving

Koox Diving, en kjent dykkebutikk i Tulum, tilbyr forskjellige dykkerelaterte opplevelser. De har utstyr tilgjengelig for leie og salg. Ligger i Tulum Pueblo, kan du sjekke ut kontoret deres i nærheten av Basilico, en italiensk restaurant.

Stedet har kaffe og Wifi du kan nyte mens du handler dykke-, kitesurfing- og snorkelutstyr i dykkerbutikken deres.

Tilbud og priser

Her er noen av dykkepakkene du kan benytte deg av hos Koox Diving:

 • Cenote Diving – starter på 174 USD per person
 • Snorkeltur – starter på 99 USD per person
 • Grottedykking – starter på 189 USD per person
 • Dykking i karibisk hav – starter på 119 USD per person

Du kan snorkle i cenotes, dykke med hvalhaier og oksehaier, ta krokodillenattturer og nyte andre aktiviteter som grottedykking, kitesurfing og bakketurer med dette selskapet!

Hvis du ikke er kjent med cenotene i Tulum, kan du finne de beste her: Beste cenoter i Tulum.

Koox Diving tilbyr også andre relaterte kurs som åpent vann-sertifisering, teknisk og dyphavsdykking, hule- og grottedykking og ulike fridykkerkurs.

Kontaktinfo

Adresse: Lote 4, Av. Tulum manzana 2, Centro, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800544
Nettsted: Koox Diving

2. Freeway Scuba Diving Tulum

Freeway Scuba Diving Tulum er en annen dykkebutikk med base i Tulum Pueblo. Dette selskapet tilbyr dykkerturer som lar deg utforske det marine livets skjønnhet i Tulum. Videre tilbyr de også forskjellige pakker i forskjellige områder i tillegg til Tulum. Dermed vil du ha mange alternativer hvis du er en dykkerhobbyist.

Tilbud og priser

Her er noen av dykkepakkene du kan benytte deg av på Freeway Scuba Diving Tulum:

 • Playa Del Carmen Diving – starter på 89 USD per person
 • Cozumel Diving – starter på 149 USD per person
 • Cenote Diving – starter på 120 USD per person
 • Hvalhaisvømming – starter på 189 USD per person
 • Bull Shark Diving – starter på 120 USD per person

Videre tilbyr denne dykkebutikken PADI-kurs (Professional Association of Diving Instructors). De skryter av å ha fasilitetene og ressursene som kan passe hver av kundens preferanser.

Med PADI kan du sikre at denne dykkebutikken har et profesjonelt og erfarent personale til å hjelpe deg. De har også en vennlig service som kan gi ekspertinstruksjoner samtidig som de gjør opplevelsen morsom, trygg og informativ.

Kontaktinfo

Adresse: Calle Polar Pte. s/n, Tulum Centro, Centro, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841361212
Nettsted: Freeway Scuba Diving Tulum

3. Agua Clara Dykking Tulum

Agua Clara driver miljøvennlige dykkebutikker i Tulum og Cozumel. Som sådan tilbyr de forskjellige dykkeopplevelser begge steder. I tillegg tilbyr selskapet også dykkerkurs og turer i Tulum og Cozumels spektakulære cenoter og nærliggende skjær.

Denne dykkebutikken har også snorkleturer og øko-turer. Dermed kan du se nærmere på Tulums undervannsliv. Hvis du vil vite mer om snorkling, sjekk ut: Snorkling i Tulum.

Tilbud og priser

Her er noen av dykkepakkene du kan benytte deg av hos Agua Clara Diving Tulum:

 • Cenote Diving – starter på 180 USD per person
 • Sjødykking – starter på 150 USD per person
 • Dykkerkurs – starter på 550 USD per person
 • Eco Tours – starter på 95 USD per person

En annen ting å merke seg er at teamet til Agua Clara Diving består av tospråklige ansatte. Som sådan kan de innkvartere alle gjester på både engelsk og spansk for å sikre at all informasjon blir formidlet tydelig.

Denne dykkebutikken tilbyr også PADI og SSI dykkesertifiseringer for alle nivåer slik at du kan få dykkersertifisering gjennom denne butikken.

Selskapet har også flerdagers dykkepakker. Slike pakker inkluderer rabatter, noe som betyr at du kan spare noen avgifter hvis du har planer om å bruke flere dager på dykking eller snorkling.

Kontaktinfo

Adresse: luna poniente mz 22 lt 1 loc 2 Centro, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841691925
Nettsted: Agua Clara Diving Tulum

4. Infinity2Diving

Infinity2Diving er en dykkebutikk og en profesjonell dykkerskole. Dette selskapet tilbyr en rekke vannaktiviteter, som dykkerkurs og cenote-dykking i Tulum. De har også forskjellige varianter som passer nybegynnere, hobbyister og ekspertdykkere.

Tilbud og priser

Her er noen av dykkepakkene du kan benytte deg av hos Infinity2Diving:

 • Cenote Diving – starter på 50 USD per person
 • Dykkepakker – starter på 50 USD per person
 • PADI Open Water Course – starter på 395 USD per person
 • Tulum Reef Diving – starter på 150 USD per person
 • PADI Divemaster – starter på 100 USD per person
 • PADI instruktørkurs – starter på 510 USD per person

Infinity2Diving tilbyr også flerdagerspakker, slik at du kan nyte flere dager med dykking, spesielt hvis du blir en stund i byen.

Videre har selskapet kurs som kan hjelpe deg å bli dykkerinstruktør. Som sådan er det noe du kan bruke, spesielt hvis du har planer om å lære dykking til andre mennesker i fremtiden.

Instruktørkurset kan tas innen seks måneder etter at du har blitt en dykker på startnivå (pluss avansert dykker, dykkeleder og redningssertifisering). Når du har fullført vårt PADI Open Water-kurs, vil du ha en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon.

Kontaktinfo

Adresse: Calle Orion Norte, Lote 4 Entre Calle Polar Poniente y Carr Fed Parque Nacional Centro, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841432089
Nettsted: Infinity2Diving

5. Flying Fish Tulum

The Flying Fish Tulum er en annen kjent dykkebutikk i Tulum Pueblo. Denne dykkebutikken kan skryte av sin spesialitet i å gi gjestene en unik og minneverdig dykkeopplevelse. Du kan se det vakre marinelivet under Tulums farvann mens du har det gøy og er trygg.

Tilbud og priser

Her er noen av dykkepakkene du kan benytte deg av hos Flying Fish Tulum:

 • Cenotedykking – 175 USD
 • Oppfriskningsdykk – 185 USD
 • Oppdag dykking – 140 USD
 • PADI dykkesertifiseringer – 700 USD
 • Gratis dykking – 380 USD

I tillegg til disse aktivitetene tilbyr Flying Fish Tulum også andre pakker. Her kan du nyte noen fiskepakker, sykkelutleie, leie av snorkelutstyr og til og med noen kulturelle turer i Tulum.

Dermed er det en altomfattende dykkebutikk som også kan være din favoritt hvis du vil benytte deg av andre Tulum Activity-pakker.

Kontaktinfo

Adresse: Calle Polar Ptex Entre Calle Beta Norte, Calle Orión Nte. y, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529842418513
Nettsted: Flying Fish Tulum

Konklusjon

Tulum er en vakker by som byr på mange pittoreske ting å se og oppleve med øynene. En av de beste tingene i Tulum er imidlertid bare sett gjennom undervannsaktiviteter som dykking og snorkling. Heldig for deg, Tulum har mange dykkebutikker som tilbyr ulike pakker og turer.

Med denne listen håper vi du finner dykkebutikken som passer dine preferanser, budsjett og behov. Hver av disse fem dykkebutikkene har sertifiserte og vennlige instruktører, som sikrer din sikkerhet mens du fortsatt har det morsomt med å utforske Tulums undervannsskjønnhet.

Det eneste du trenger å gjøre nå er å kjenne dine preferanser for å velge den beste dykkebutikken for deg. Deretter drar du for å dykke på de beste stedene i Tulum. Hvis du vil ha en komplett liste over aktiviteter du kan nyte i byen, les 24 ting å gjøre i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico