Beste feriesteder i Tulum for par (topp 5)

Med det pittoreske blåe vannet, fin hvit sand, gamle mayaruiner og cenoter, er det ikke overraskende å se på Tulum som et drømmested for par. Tulum er et utmerket alternativ siden denne avslappede byen er hjemsted for noen av de beste feriestedene som vil få deg og partneren din til å føle dere romantiske.

Av denne grunn, hvis du leter etter det beste feriestedet i Tulum for par, så les videre. Vi har her samlet de fem beste feriestedene i Tulum nettopp for par. Disse feriestedene tilbyr fasiliteter, aktiviteter og andre ting som vil gi deg og partneren din en romantisk ferie som dere sent vil glemme.

Uten videre forsinkelser, la oss sjekke ut hver enkelt!

Beste feriesteder i Tulum for par

Encantada Tulum

Encantada Tulum bør være blant et av dine første steder å sjekke ut hvis du søker etter et romantisk feriested for deg og din kjære. Dette feriestedet har en fantastisk og bortgjemt beliggenhet ved stranden og har alt du noensinne vil drømme om på et romantisk sted.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: IngenWiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 9.7 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 8Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Encantada Tulum har åtte rom i bungalowstil. Som sådan vil du nyte oppholdet ditt på dette feriestedet siden du har plassen så å si for deg selv. Videre er det et strandhotell, noe som betyr at du og partneren din er et par skritt unna den avslappede atmosfæren på stranden.

Mye oppmerksomhet er viet til den lokale kulturen i hele eiendommen. Møblene er alle inspirert av Tulum, så du finner dem overalt.

Bungalowene har himmelsenger dekket av myggnetting, balkonger ved havet og dusjkabinett. Med dette hotellets beliggenhet ved stranden vil du og partneren din ha et praktisk opphold.

Restauranter

NÜ Tulum er hotellets restaurant. Denne restauranten tilbyr moderne karibiske retter, og du kan be restauranten servere dem i det sentrale området eller ved stranden.

Ifølge restauranten er ingrediensene hentet lokalt og er ferske. I tillegg tilbyr hotellets restaurant en unik jungelstemning som vil forbedre din matopplevelse.

Du kan også få maten levert til en solsengen på stranden eller ditt private terrasse. I tillegg har gjester på NÜ Tulum tilgang til en bar som serverer de beste drinker og cocktailer.

Hotellbaren tilbyr håndlagde mezcal, utendørsrestauranter som serverer tradisjonell Yucatán-mat, og bungalowene har broderte møbler.

Encantada Tulum er et utmerket valg hvis du leter etter strandhoteller, og det er enda bedre hvis du besøker Tulum som et par.

Aktiviteter

Encantada Tulum har også mange aktiviteter å tilby, spesielt for par. For eksempel har de velværeaktiviteter som private yogaklasser og meditative pustearbeid.

Dere kan også skjemme dere bort sammen ved å nyte litt spa-terapi eller gjennom noen helbredende seremonier som er meget populære i Tulum og i hele regionen.

Til slutt kan personalet arrangere utflukter hvis du bestemmer deg for det. Blant de beste reisemålene er mayaruinene, jungelens flora og fauna, snorkling og seiling på det karibiske hav.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila KM 8.7, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +16502126782
Webside: Encantada Tulum

Mi Amor Hotel

Mi Amor Hotel er et avslappende feriested som du vil nyte som et par med sin romantiske stemning, design og generelle innkvartering.

Dette feriestedet tilbyr spektakulær utsikt over Det karibiske hav fra sin beliggenhet ved en klippe. På en slik måte er Mi Amor et romantisk alternativ, spesielt hvis du reiser som et par til Tulum.

Dette romantiske boutique-feriestedet ligger utenfor Tulums turistsone. Derfor kan du utforske Tulum-ruinene på få minutter. Hvis du vil vite mer om boutiquehoteller, sjekk ut: Best Boutique Hotels in Tulum.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 5.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 17Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Mi Amor Hotel har 17 rom, og tilbyr private stupebassenger, balkonger og tilgang til hotellets evighetsbasseng. I tillegg kan hotellets deluxe-salonger nyte utsikten over det turkise vannet i Det karibiske hav.

Restauranter

Stedet tilbyr mat og drikke, noe som betyr at du kan nyte å spise og drikke på stedet uten å gå andre steder.

Mi Amor har en restaurant og bar på stedet, som du vanligvis vil se på boutiquehoteller. Restauranten serverer en rekke lokale retter. Du kan også nyte håndverkscocktailer i restaurantens bar.

Aktiviteter

Feriestedet tilbyr også velværeaktiviteter du og partneren din kan nyte sammen. Etter en slitsom dag kan du slappe av i hotellets spa med partneren din, som tilbyr massasjer, hudbehandlinger og mer. På grunn av beliggenheten litt utenfor hotelldistriktet, tilbyr dette feriestedet et rolig opphold.

Med avslappende overnatting, romantiske omgivelser og utmerket utsikt, fortjener Mi Amor å være blant dine beste alternativer hvis du besøker Tulum som et par.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km. 4.1, Zona Hotelera Tulum, Zona Costera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841884273
Webside: Mi Amor Boutique Hotel

The Beach Tulum

Beach Tulum Hotel er et av de beste hotellene for par i Tulum av flere grunner. For det første ligger dette feriestedet på en lang strekning med hvit sand på sørspissen av Tulum, og gir par en privat og romantisk setting.

Restauranter: 2Barer: 1
Bassenger: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 7.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 28Tripadvisor-review: 5/5

Rom

The Beach Tulum huser 28 rom, som hver gir et privat og intimt rom. Som sådan er den best utformet for par som vil ha en flukt og nyte litt tid på egenhånd.

Du kan finne en autentisk smak av Tulum i dette luftige boutique-feriestedet få skritt fra stranden. Som sådan er rommene ideelle hvis du ønsker å være nær stranden.

The Beach Tulum Hotels rom tilbyr en hjemmekoselig og avslappet atmosfære. Dette hotellets rustikk-elegante møbler og barbeint spisestil vil glede deg. Med en slik setting vil du ikke gå galt med dette alternativet hvis du vil ha den beste innkvarteringen som et par.

Restauranter

The Beach Tulum huser to av de beste restaurantene i byen, og disse er Ziggy’s og Fresco’s. Ziggy’s restaurant tilbyr soulfood og levende musikk, og er en av de mest populære restaurantene i feriestedet og byen. Den andre restauranten, Fresco’s, tilbyr også sunne alternativer.

Hvis du og partneren din trenger drinker, kan du sjekke ut Caracol Bar og bestille noen drinker og cocktailer. Du kan nyte restaurantens mat og tjenester utenfor stranden så vel som på rommet ditt.

Aktiviteter

Når det kommer til aktiviteter, vil du garantert nyte det dette feriestedet har å tilby. For eksempel kan du få tilgang til luksuriøse fasiliteter som boblebad på taket og et spa. Det er vanskelig å forestille seg noe mer drømmende enn disse funksjonene.

Du kan også nyte meksikansk matlaging eller yogatimer sammen på friluftspaviljongen. Personalet kan også arrangere noen utflukter hvis du ønsker å sjekke ut Tulums turiststeder.

Sjekk prisen på hotellet her: The Beach Tulum

Kontaktinfo

Addresse: KM 7.2, Carr. Tulum-Boca Paila, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848711130
Webside: The Beach Tulum Hotel

Be Tulum Beach & Spa Resort

Be Tulum ligger i Tulums hotellsone, og er et utmerket valg av overnatting hvis du vil nyte byen med partneren din.

Dette ultra-elegante feriestedet har trendy innredning, frodige eiendommer og en utmerket beliggenhet ved stranden. Hvis du vil vite flere strandalternativer, sjekk ut: Beste strandhoteller i Tulum.

Videre er det et vokseneksklusivt hotell, noe som betyr at det ikke vil være barn rundtom på hotellet, og du vil nyte litt privatliv som et par.

Be Tulum Beach & Spa Resort er blant de mest populære hotellene i Tulum, og det er også blant de beste alternativene for bryllupsreiser og par.

Restauranter: 2Barer: 1
Bassenger: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 10.2 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 65Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Be Tulum huser 65 rom, noen eksklusive rom med stupebasseng, boblebad, dusjer, hengekøyer, klimaanlegg og elektrisitet (noe som er uvanlig i dette området).

Par vil garantert sette pris på hotellets moderne og stilige følelse, noe som gjør det ideelt for par. Rommene er innredet med en sprut av lokale farger, noe som gir dem et stilig og moderne preg.

Vi anbefaler å ta Aire Suite hvis du planlegger å bo på dette hotellet. Foruten den romslige leiligheten med åpen planløsning, har denne suiten eget basseng og uteplass.

Restauranter

Feriestedet har to restauranter, hvorav den ene har en bar. Ocumare og Maresias er disse to.

Hvis du og partneren din har lyst på autentisk meksikansk mat, er Ocumare stedet å være. I tillegg er et meksikansk destilleri og vinutvalg tilgjengelig i restaurantens bar.

For intim middag ved havet er Maresias stedet å gå. Denne restauranten tilbyr et bredt utvalg av fersk sjømat og økologiske salater inspirert av Yucatan-halvøyas lokale kultur.

Aktiviteter

Hvis du og partneren din ønsker litt tid til å slappe av, tilbyr feriestedets spa-fasiliteter utsikt over havet mens du slapper av ved jungelkanten. I tillegg tilbyr hotellets personale en massasje på stranden, noe som anbefales av de fleste par som bor på dette hotellet.

Hotellets personale er oppmerksomme på gjestene, og mange turister sier det etter å ha bodd her. Med Be Tulum Hotel vil dere ha en minneverdig tid som et par.

Sjekk prisen på hotellet her: Be Tulum Beach & Spa Resort

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km.10, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529846890577
Webside: Be Tulum Hotel

Azulik Tulum

Azulik Tulum er et feriested som tilbyr reisende et romantisk og ulendt vakkert sted å koble fra, kle av og koble fra.

Det er rustikke, off-the-grid omgivelser, tradisjonelle Maya-arkitektoniske funksjoner og vakker utsikt gjør det til et perfekt sted for voksne som leter etter en off-the-grid-ferie. Som sådan er det et attraktivt alternativ hvis du ønsker å besøke Tulum som et par.

Restauranter: 3Barer: 1
Bassenger: Kun privat bassengerWiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 5.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 48Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Feriestedet har 48 rom, inkludert en komfortabel king-size-seng med myggnetting hengende i nærheten for å beskytte mot mygg. Hvis du leter etter den beste parsuiten, anbefaler vi Moon Villa på dette hotellet.

Denne villaen er unik i den forstand at den ikke har strøm og det er ingen forstyrrelser utenfor. Dermed vil par som ønsker å tilbringe intim tid sammen finne det beste stedet.

Det er også et nydelig privat bad på rommet og en fantastisk balkong med en fantastisk utsikt. Tulum er et perfekt sted for en romantisk bryllupsreise med bare dere to på grunn av privatlivets fred.

Hvis du planlegger en bryllupsreise, sjekk ut flere alternativer på Best Hotels for Honeymoon i Tulum.

Restauranter

Dette feriestedet har tre restauranter som hver serverer forskjellige retter og retter. De er Kin Toh, Tseen Ja og Jungle Cuisine.

Du kan nyte maya-meksikanske retter på Kin Toh og nyte en gastronomisk opplevelse med fem sanser.

I Tseen Ja kombineres japanske og meksikanske smaker for å skape eksepsjonelle retter.

Sist, men ikke minst, tilbyr Jungle Cuisine en rekke alternativer og variasjoner for å hjelpe deg med å lage retter du vil elske.

Aktiviteter

Azulik tilbyr flere aktiviteter du kan nyte som et par. For eksempel er ulike produkter og behandlinger tilgjengelige for å skjemme bort deg selv.

Temazcals og andre lokale seremonier er også tilgjengelig på hotellet. Til slutt tilbyr de yoga- og meditasjonskurs for å hjelpe deg med å slappe av under oppholdet.

Hotellets ansatte er kjent for å være vennlige og imøtekommende. Dessuten kan personalet anbefale aktiviteter å prøve i byen, noe som gjør turen til Tulum som et par mer minneverdig.

Sjekk prisen på hotellet her: Azulik Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carretera Tulum – Punta Allen KM 5 Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800640
Webside: Azulik Tulum


Selv om Tulum er et romantisk sted alene, gjør tilstedeværelsen av flere hoteller som er til for par det enda mer attraktivt. Ved å bruke denne listen vet du allerede hvilke hoteller som passer best for deg som par i Tulum.

Som alltid ville det å tilbringe tid sammen være det morsomste noensinne. Det viktigste er å bruke alt og nyte hvert øyeblikk i denne byen, uavhengig av hvilket hotell du velger og hvor du besøker.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico