De beste luksushotellene i Tulum

Luksushoteller regnes ofte som et sted utelukkende for kjendiser, forretningsmagnater og til og med verdensledere. Dessverre kan det også være det samme perspektivet for luksushoteller i Tulum. Likevel, hvis du har penger til overs, vil Tulum-ferien helt sikkert være en ekstraordinær opplevelse du vil huske for alltid.

Så hvis du leter etter et luksushotell og er klar til å bruke et betydelig beløp, kan du like gjerne finne det beste luksushotellet Tulum tilbyr. Selv om ethvert luksushotell ikke vil skuffe, kan det hende du finner noen alternativer bedre enn andre. Dessuten har Tulum mange luksushoteller, så det kan være vanskelig å velge ett.

I denne artikkelen har vi samlet de beste luksushotellene i Tulum. Disse luksushotellene er de mest populære i Tulum, og de tar imot gjester fra hele verden, samt at de gir dem den beste servicen og gjør din Tulum-ferie så perfekt som mulig.

Uten videre, la oss komme i gang!

Luksushoteller i Tulum

Ahau Tulum

Ahau Tulum er et av de fineste luksushotellene i Tulum, her kan du få mest mulig ut av pengene dine om du velger å bo her.

Dette hotellet er kjent for å være et øko-chic sted som gir deg den mest avslappede bohemstemningen, som ligner Tulums unike og vakre livsstil. Det som imidlertid gjør Ahau Tulum av så høy verdi, er tilgangen til stranden og den vakre utsikten den tilbyr.

Restauranter: 2Barer: 1
Svømmebasseng: IngenWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 8.4 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 24Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette hotellet bruker 100 prosent lokale materialer i sin rustikke arkitektur og håndlagde kunstverk. Det er mange rom med uterom og vakker havutsikt. Men hvis du velger Bali-hyttene deres på inngangsnivå, er de ikke noe mer enn senger uten klimaanlegg.

Generelt er stranden det mest attraktive aspektet av Tulum. Dermed, med nesten alle rom som har tilgang til stranden og utsikt, vil dette hotellet gjøre ditt opphold i Tulum hyggelig og minneverdig.

Restauranter

Det er to restauranter og en kafé/bar på dette hotellet. Dermed kan du nyte flere alternativer hvis du har lyst på litt spesiell mat.

På restaurant Ahau kan du få en meksikansk eller en karibisk rett. Gå til Ahau Beach Grill om du vil ha sjømat.

Hvis du vil nyte noen drinker og noen veganske, sukkerfrie eller andre sunne alternativer, kan du sjekke ut Raw Love Cafe.

Aktiviteter

Ahau Tulum tilbyr mange aktiviteter du kan gjøre mens du er i Tulum. For eksempel så har de yoga- og vindsurfingtimer du kan delta på. De har også sykkelutleie som gjør at du kan streife rundt.

Hvis det er én ting å merke seg, så er det mangelen på et basseng på hotellet. Likevel, hvis du bor her så vil du ha tilgang til stranden, så du vil ikke savne å ha et basseng.

Andre ting å merke seg er myggen og mangelen på signaler til mobilen. Likevel har rommene myggnetting, og hotellet tilbyr wifi på hele hotellet.

Sjekk prisen på hotellet her: Ahau Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum a Boca Paila Km. 7.5 Zona Costera, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841475225
Webside: Ahau Tulum

Papaya Playa Project

Papaya Playa er et luksushotell med fantastisk utsikt over Tulum. Fasilitetene på dette hotellet er blant de mest luksuriøse i hele Tulum, her vil du få det beste ut av pengene dine om du velger å bo her.

Papaya Playa er også kjent for å arrangere fester; så om du er en sosial person, er dette hotellet et herlig alternativ.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: 2 utendørs svømmebassengerWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 5.2 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 87Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Når det kommer til rom, er de ganske luftige og du vil bli overrasket over verandaene som har en fantastisk havutsikt.

Restauranter

Hotellet huser Roca Restaurant og tilbyr appetittvekkende meksikanske retter for å la deg nyte Tulum til det fulle.

Restauranten har en egen bar som tilbyr en rekke brennevin som mezcal og øl. Her kan du også få økologiske, naturlige og biodynamiske viner.

De har også en kafé hvor du kan få en kopp kaffe av god kvalitet hvis du trenger det.

Aktiviteter

Generelt appellerer dette hotellet mest til yngre par og eventyrlystne gjester. Imidlertid er det også et flott alternativ hvis du er en alenereisende som søker etter de beste aktivitetene. Her kan du nyte mange ting i Papaya Playa, for eksempel yoga på stedet, kitesurfingklasser og avslappende spa.

Nå, hvis du og din familie foretrekker et mer fredelig og avslappende eventyr, kan det hende at våre andre anbefalinger kan passe deg litt bedre. Hvis du vil vite mer om familievennlige alternativer, kan du lese om de her: Beste resorts i Tulum for familier.

Papaya Playa har et tursenter som tilbyr organiserte dagsturer som du kan nyte. De har også her sykkelutleie som er nyttige hvis du vil utforske litt rundt på egenhånd.

Sjekk prisen på hotellet her: Papaya Playa Project

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km 4.5, Tulum Beach, Zona Costera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848711160
Webside: Papaya Playa Project

Azulik Tulum

Azulik Tulum er et luksushotell i Tulum med sandete omgivelser ved det turkise vannet i Det karibiske hav. Dette hotellet fortjener absolutt å være på listen over de beste luksushotellene i Tulum og hele regionen.

Hotellet er en eksklusiv eiendom som kombinerer slående Maya-arkitektur og pittoresk utsikt, og gir gjestene en rustikk-luksus opplevelse borte fra sivilisasjonen. Dessuten er hvert eneste møbel laget av naturlig tre og lokale materialer, noe som fremkaller en følelse av Tulums livsstil.

Restauranter: 3Barer: 1
Svømmebasseng: Kun private bassengWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 5.5 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 48Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Byggestilen til dette hotellet er også unik på grunn av sin harmoni med naturen. Du kan finne fantastiske rom i trehusstil bygget på påler som tilbyr vakker utsikt.

Rommene har håndlagde Maya-badekar, uterom og king-size-senger. Noen rom har et lite basseng, mens andre har boblebad utenfor.

Restauranter

KIN TOH: Maya-meksikansk haute cuisine
TSEEN JA: Bruk tradisjonelle teknikker fra Fjernøsten og kombiner dem med meksikanske ingredienser.
IMIX: Karibisk mat.

Aktiviteter

Det er et spa som tilbyr Maya-avgiftningsritualer, temazcal og andre fasiliteter.

Dette luksuriøse feriestedet tiltrekker seg hovedsakelig par på grunn av rommene med levende lys, spa og den vakre restauranten med treplattformer over kalesjen.

Av denne grunn er dette feriestedet også blant våre beste alternativer hvis du leter etter et hotell for bryllupsreisen.

For mer informasjon om bryllupsreiser, les om de Beste hotellene for bryllupsreise i Tulum.

En ting å merke seg om dette hotellet er at det er et sted kun for voksne, noe som betyr at det ikke er ideelt hvis du tar med deg barn.

Sjekk prisen på hotellet her: Azulik Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carretera Tulum – Punta Allen KM 5 Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800640
Webside: Azulik Tulum

The Beach Tulum

The Beach Tulum er et 28-roms hotell kun for voksne i byen. Det er et populært alternativ i sentrum av hotellsonen, blant de beste valgene. Totalt sett er dette hotellets funksjoner ganske imponerende. Det inkluderer et buktende basseng, et utendørs boblebad, gratis sykler og daglige yogatimer.

Restauranter: 2Barer: 1
Svømmebasseng: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 7.5 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 28Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Hvert av de 28 rommene ligger rett på stranden, slik at du kan gå ut på sanden rett fra rommet ditt. Som et lite hotell kan personalet tilby mange personlige tjenester. Alle rommene tilbyr rikelig med uteplass og havutsikt og kombinerer rustikke og moderne elementer.

Restauranter

The Beach Tulum er hjemmet til to populære restauranter i Tulum: Ziggy’s og Fresco’s.

Ziggy’s Restaurants er et av de mest populære alternativene i Tulum, og det tilbyr internasjonal mat med en smak av Mexico. Restauranten er delt i to, hovedrestauranten og strandklubben. Som sådan kan du nyte maten deres på disse to stedene.

Hvis du vil ha noe økologisk, er Fresco’s restauranten du bør besøke. Her kan du finne sunne alternativer til både frokost og lunsj.

Til slutt huser hotellet Caracol Bar, som tilbyr utmerkede drinker og cocktailer. De tilbyr service på stranden, på rommet ditt, eller til og med rundt bassenget.

Aktiviteter

Yogatimer er tilgjengelig på både Beach Tulum og Cabanas Tulum siden de deler spa og yogaanlegg.

Gratis Wi-Fi og parkering øker verdien av fasiliteter du kan nyte for pengene dine. En ting å merke seg er at mygg kan utgjøre et problem i dette området. Likevel er The Beach Tulum et av de beste alternativene rundt.

Totalt sett er dette et luksushotell som vil få deg til å snakke om det som en runde av luksus, som en av gjestene har nevnt. Som sådan kan du aldri velge galt med dette hotellet hvis det er luksus du søker.

Sjekk prisen på hotellet her: The Beach Tulum

kontaktinfo

Addresse: KM 7.2, Carr. Tulum-Boca Paila, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848711130
Webside: The Beach Tulum

Conrad Tulum Riviera Maya

Conrad Tulum Riviera Maya er en av de beste eiendommene i hjertet av Tulums hotellsone. Stedet er kjent for å gi sine gjester en avslappet og fredelig atmosfære. En gjest nevnte til og med hvordan de følte en enorm luksus under hele oppholdet.

Restauranter: 5Barer: 4
Svømmebasseng: Ingen offentlig basseng (kun private)WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 22.2 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 349Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette hotellet tilbyr flere attraktive og moderne rom. Hvert rom har eksklusive fasiliteter som himmelseng, og en balkong med et privat stupebasseng. De har også flatskjerm-TV, klimaanlegg, gratis internettilgang og kaffemaskiner.

Restauranter

Dette hotellet har fem restauranter og fire barer og salonger.

Hver restaurant tilbyr forskjellige retter og spesialiteter. Som sådan kan du nyte en rekke alternativer som japansk, middelhavsmat og internasjonal mat. Det er til og med et sushistudio hvis du er klar for det.

Du finner også en bassengbar, en snackbar, en kafé og en salong på dette hotellet.

Aktiviteter

Som gjester kan du unne deg avslappende massasje på spaet, nippe til eksklusive Mezcal-cocktailer i baren eller leie en bil for å utforske. Videre har stranden også et privat cabanaområde for avslapning.

Sjekk prisen på hotellet her: Conrad Tulum Riviera Maya

Contact Info

Addresse: Tulkal Chemuyil, Carr. Cancún – Tulum 307, 77774 Akumal, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841951050
Webside: Conrad Tulum Riviera Maya


Tulum er en vakker by alene, og derfor kan et luksushotell virke som et unødvendig alternativ som koster mye. Likevel, med alle de eksklusive fasilitetene og funksjonene som et luksushotell i Tulum tilbyr, er det verdt pengene hvis du har slike.

Hvis du kan se forbi prisen på denne luksusen, vil du raskt innse at å bo på et luksushotell lett er en av de mest minneverdige opplevelsene du noen gang vil ha. Og det er mer siden du er i Tulum. Så i stedet for å ta sjansen på et lavereklassehotell for å spare noen kroner, bestill i stedet oppholdet ditt på et av disse luksushotellene.

Nå, hvis du har et stramt budsjett og ikke har råd til eksklusive luksushoteller som de ovenfor, anbefaler vi å bestille oppholdet ditt i Tulum gjennom Airbnb. Du kan lese om: Beste Airbnb i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico