Beste Resorts i Tulum for Familier (Topp 5)

Selv om Tulum ofte forbindes med par, er det også et flott familiemål. Tulum er et utmerket reisemål for familier på jakt etter sol og historie. Både barn og foreldre vil nyte denne avslappede kystbyen med sin avslappende atmosfære.

Nedenfor er våre fem beste resortanbefalinger for familier. Disse feriestedene har overnattingssteder som har plass til flere personer per rom, noe som gjør dem ideelle for familier med barn. I tillegg har de en rekke fasiliteter som vil gjøre at familien din får en minnerik og fin ferie på Tulum.

La oss komme i gang!

Beste Resorts i Tulum for Familier

Cabañas La Luna

Cabañas La Luna er det første familievennlige feriestedet i Tulum. De er familievennlige på grunn av sine romslige rom, praktfull strandutsikt, familievennlige fasiliteter med mere.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 7.6 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 10Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Cabañas La Luna huser ti rom som har plass til to til åtte personer, noe som gjør det til et ideelt alternativ for alt fra små til store familier.

Feriestedet har en fantastisk havutsikt og ligger ved stranden. Feriestedet består av 10 helt spesielle og romantiske hytter. Her er det seks strandhytter med en vakker utsikt over havet.

De tre store suitene i de frodige La Luna-hagene inkluderer en Jungle Penthouse med utsikt over jungelen, Marco Polo Room og Bella’s Secret Garden Suite. Disse suitene er knyttet til Jungle Penthouse.

Ett av de store husene, Villa Zanzibar, har et privat basseng, en fullt utstyrt kjøkkenkrok og sitte- og spiseområder.

Cabanas La Luna har klimaanlegg på alle rommene. Hver av disse hyttene har en unik stil og atmosfære, reflektert i navnene deres.

Restauranter

Restauranten Las Estrellas, som ligger i Cabanas La Luna, er ganske skjult som om det var en hemmelighet.

Denne restauranten på stedet har tropiske omgivelser og gir deg flott havutsikt og frodige hager. I løpet av natten forvandles Las Estrellas til et vakkert eventyr.

Så snart du kommer inn, vil du føle at du er under de glitrende stjernene, og innredningen har Midtøsten-vibber. Atmosfæren på Las Estrellas er varm og innbydende, så len deg tilbake, slapp av og nyt kvelden mens personalet vårt serverer deg deilig mat.

Du kan også nyte maten på stranden, hvor tærne kan være i sanden!

Aktiviteter

Feriestedet tilbyr en rekke aktiviteter for hele familien. For eksempel kan feriestedet arrangere utflukter til noen av de beste turistmålene i Tulum.

Yogatimer er også tilgjengelig for avtale. Feriestedet kan også hjelpe deg med å bestille aktiviteter som kitesurfing, padlesurfing, SUP-yoga eller kajakkpadling. I tillegg kan du nyte dykking i cenoter, huler eller et av verdens mest fantastiske skjær.

Hvis du reiser med barn, kan du gjøre mange aktiviteter: Xel-há og Xcaret naturparker, laguner som Kaan Luum og Punta Laguna-reservatet med edderkoppaper. På forespørsel kan ferieanlegget arrangere alle disse utfluktene.

Sjekk prisen på hotellet her: Cabañas La Luna

Kontaktinfo

Addresse: km 6.5, Carr. Tulum-Boca Paila, Zona Hotelera, 77789 Tulum, Mexico 
Telefonnummer: +13109845484
Webside: Cabañas La Luna

Sueños Tulum

Sueños Tulum er et annet familievennlig feriested nær enden av Tulum Beach Road. Det er roligere, men likevel en spasertur unna de populære barene og restaurantene i hotellsonen. Dette feriestedet tilbyr familievennlige fasiliteter for å sikre at hele familien nyter oppholdet ditt i Tulum.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 9.5 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 13Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Hotellet har 13 velutstyrte rom rett ved stranden, og hvert rom har plass til en hel familie eller en stor gruppe mennesker. De har også et Temple Penthouse og Clubhouse, utstyrt med solenergi og eget bad.

Hver suite er håndmalte – med farger og temaer med maya/pre-spanske påvirkninger. I tillegg er hvert bad håndmalt med Talavera-fliser for å sikre originalitet og unikhet.

Fargene på villaene er i henhold til elementer som Selva (jungel), Tierra (jord), Sol (sol) og Lluvia (regn). Luften og ventilasjonen er perfekt i alle rom.

Sueños Tulum tilbyr en rolig atmosfære. Størrelsen på hvert rom gjør dette feriestedet til et perfekt alternativ for familier.

Restauranter

Ferieanlegget har en restaurant og bar på stedet som kun serverer hotellets-gjester. Så familien din trenger ikke å forlate resorten for å kunne spise.

Et opphold på dette feriestedet inkluderer en herlig frokost bestående av fersk tropisk fruktsalat, granola og yoghurt.

I denne restauranten kan du også nyte aromaen av økologisk brygget kaffe og den friske smaken av fersk juice.

Restauranten har også et utvalg av tropiske syltetøy, plantebasert eller gammeldags smør servert med naturlig surdeigsbrød, og en varm rett.

Aktiviteter

Når det kommer til aktiviteter, har dette feriestedet mye å tilby for hele familien. Blant disse er retreater og helbredende opplevelser. I tillegg gjør feriestedets fasiliteter at det skiller seg ut og imøtekommer spesielle feiringer og seremonier.

Eventyrlekeplassen er Maya-jungelen, fantastiske strender og gjennomsiktig karibisk hav, men det er også kilden til avslapning rundt i byen.

Feriestedet har også et yogastudio konstruert av høykvalitets tre med palapa-tak i harmoni med havet og jungelen som dette stedet ligger i.

Dette feriestedet er perfekt for retreater, familiegjenforeninger, bursdagsfester eller uformelle sammenkomster med venner. Her kan du også fornye dine løfter og feire ditt bryllupet på nytt.

Sjekk prisen på hotellet her: Sueños Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km 8.5, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841574686
Webside: Sueños Tulum

Jashita Tulum Hotel

Jashita Tulum hotel er et luksuriøst feriested som kan skryte av en eleganse samtidig som det gir flere familievennlige fasiliteter. Som sådan er det blant de beste alternativene hvis du besøker Tulum sammen med familien din.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: 3WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 14.4 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 30Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Jashita Tulum Hotels huser 30 rom bestående av luksus-suiter og luksusvillaer. Suitene har alle blitt vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så hyggelig og komfortabelt som mulig.

Videre kan hvert rom romme en stor gruppe mennesker, noe som gjør det til et utmerket alternativ å vurdere om du reiser med en familie på fire til ti.

Restauranter

Ferieanlegget har en restaurant på stedet, Pandano Restaurant. Her kan du nyte appetittvekkende italienske og meksikanske retter. Restauranten tilbyr familievennlige menyalternativer, og du kan velge for barna dine.

I tillegg til restauranten har Jashita Tulum Hotel en strandbar med svingplasser hvor du kan nyte cocktailer og drinker. Baren har også alkoholfrie drinker som barna dine kan nyte.

Til slutt tilbyr restauranten en romantisk middagsopplevelse hvis du vil nyte en romantisk date med partneren din ved stranden.

Aktiviteter

Som et familievennlig feriested har Jashita Tulum Hotel mange aktiviteter å tilby for hvert medlem i familien din.

For eksempel har feriestedet Caoba Spa som tilbyr velværeaktiviteter for voksne som mayamassasjebehandlinger, ettersolbehandlinger, seremonier og tradisjonelle massasjer.

Feriestedet tilbyr også Once Boutique, hvor du kan handle klær og andre ting for å passe inn i byen.

For de yngre gjestene er det et barnebasseng på feriestedet, et velutstyrt område nær stranden, komplett med parasoller og solsenger.

Sist, men ikke minst, kan du gjøre dagen din i Tulum med båt-, bakke- og dykkerturene de tilbyr.

Utforsk verdens mest omfattende underjordiske elvesystem, cenoter og undervannsgrotter under uforglemmelige naturutflukter.

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel Jashita

Kontaktinfo

Addresse: Baia, Punta Soliman, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841791659
Webside: Jashita Tulum Hotel

Una Vida Tulum

Una Vida Tulum er et luksuriøst feriested som er et perfekt valg for familier. Denne resorten har rom som kan huse en større gruppe mennesker, flere familievennlige fasiliteter og andre funksjoner og inkluderinger de tilbyr gjestene.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 1.7 kmAvtsand til stranden: 5.9 km
Rom: 17Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Dette luksuriøse hotellet ligger i Pueblo, og har 17 rom, alt fra suiter med 1 til 3 soverom, med plass til 4 til 8 personer.

Hvert rom har en kjøkkenkrok og en utendørs dusj, noen av dem har også badekar. Ferieanleggets fasiliteter inkluderer et svømmebasseng, yoga og massasje på rommet. Her kan du også låne sykler helt gratis.

Boligene på Una Vida er blant de mest romslige og velutstyrte i Tulum. I tillegg er dette feriestedet et av de få alternativene i Tulum som tar imot kjæledyr og barn.

Gjester på Una Vida har tilgang til trådløst internett, klimaanlegg og private uterom.

Restauranter

Ferieanlegget har en restaurant på stedet, Amanda Restaurant & Bar. Det er en koselig restaurant som serverer appetittvekkende alternativer til frokost og lunsj.

Den har også en bar som tilbyr drinker både for voksne og til barn. Så her er det noe for enhver.

Restauranten tilbyr ekstraordinære matopplevelser som private middager, mezcal og tequilasmaking.

Aktiviteter

Som et luksuriøst, men familievennlig feriested, tilbyr Una Vida Tulum et service-minded personale på heltid, 24-timers vakthold og daglig rengjøring. Hvis du vil nyte byen, tilbyr ferieanlegget også gratis låne-sykler.

Hotellet har også en barnevakttjeneste slik at du kan tilbringe litt alenetid med partneren din om du ønsker dette.

Til slutt tilbys det her aktiviteter som hele familien kan nyte. Blant disse er private middager, yogaøkter, tilpassede turer, massasjer, Temazcal-seremonier og lydhealing.

Sjekk prisen på hotellet her: Una Vida Tulum

kontaktinfo

Addresse: AV LA SELVA ENTRE KOHUNLICH Xcaret Y, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529842547238
Webside: Una Vida Tulum

Las Palmas Maya

Las Palmas Maya fortjener å være blant de beste feriestedene for familier, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris. Dette feriestedet er et enkelt etablissement som ikke tilbyr mye, men det ligger i hotellsonen, noe som gjør at andre fasiliteter bare en kort spasertur unna.

Som sådan regnes det som det beste feriestedet på budsjett i området og et rimelig alternativ for familier i Tulum.

Restauranter: Kun CaféBarer: Nei
Svømmebasseng: NeiWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 9.3 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 6Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Las Palmas Maya har kun seks rom, så de kan kun ta imot et få antall gjester. Hvert rom kan imidlertid romme en hel familie på opptil 6 personer.

Rommene inkluderer fire deluxe cabanas og to suiter, med hvert rom inkludert møblerte senger og myggnetting.

Som gjest har du tilgang til en koselig uteplass og balkong. Her vil du finne bambusstoler og -bord.

Las Palmas Maya består av hytter med tak i palapa-stil. Tre, elvesteiner og bambus er de viktigste materialene som brukes til å konstruere disse bygningene, som igjen er malt i lyse karibiske farger.

Atmosfæren på dette feriestedet har en mindre unplugged stemning enn de nærliggende feriestedene siden den tilbyr 24-timers strøm, pålitelig WiFi og trykkvann i enkelte rom.

Restauranter

Ferieanlegget har ingen restaurant på stedet. Imidlertid har den en kafé (Las Palmas Maya Cafe) som serverer gratis frokost til hotellets gjester. Den tilbyr også en fantastisk god kaffe, sammen med en meny med appetittvekkende mat.

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og ledelsen på stedet anbefaler deg gjerne lokale turer, restauranter og dagsturer for gjestene.

Siden det ligger i sentrum av strandsonen, vil du finne flere restauranter innen gangavstand fra feriestedet.

Aktiviteter

Las Palmas Maya tilbyr lite rekreasjon på stedet, men beliggenheten gjør at gjestene kan nyte vannsport, spabehandlinger, spisesteder og shopping.

Du kan gå over gaten i noen minutter til Om Spa. Dette spaet tilbyr massasjebehandlinger, soneterapi og hudpleietjenester.

Som nevnt tidligere er personalet svært vennlige og kan hjelpe med å arrangere noen aktiviteter for deg og din familie.

Kontaktinfo

Addresse: KM 8.5, Av. Boca Paila Centro, Solidaridad, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841085354
Webside: Las Palmas Maya


Tulum huser en håndfulle familievennlige ferie-resorter. Du trenger ikke å forlate barna dine selv om du vil nyte litt tid i denne vakre byen. Med alternativene ovenfor vet du nå de beste stedene du bør vurdere, spesielt de som vil passe deg og ditt budsjett samt dine preferanser.

Så bestill din reise allerede nå så er det bare å glede seg til avreise.

Hvis du derimot er ute etter et luksus hotell, kan du sjekke ut artikkelen vår her: Beste luksushotellene i tulum

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico