Beste steder å veksle penger i Tulum – med lokasjoner

Å veksle penger når du ankommer et fremmed land kan være kjedelig, spesielt hvis du ikke er godt klar over stedene som er mest kjent for denne tjenesten. Det er også en sjanse for å bli offer for utvekslingstjenester som krever mye gebyr.

Hvis du er ute etter å besøke Tulum i Mexico snart, er det en mulighet for at du kanskje sliter med å finne den riktige vekslingstjenesten. Likevel, ikke bekymre deg. Mange autentiske og regulerte utvekslingstjenester opererer i byen. Nøkkelen er å utføre riktig forskning og finne en som passer best for dine behov.

Denne artikkelen vil diskutere de beste stedene å veksle valuta til Pesos i Tulum slik at du kan slappe av og slappe av.

Vi har også lagt til valutakursen. Dette vil svinge, men kan gi en ide om forskjellen mellom de ulike veksletjenestene.

Beste steder å veksle penger i Tulum

Beste steder å veksle penger

I Tulum vil du finne et stort antall tilgjengelige alternativer for å veksle pengene dine. Før du velger fra noen av disse, sørg for at vekslingskontoret er plassert på praktiske steder som er lett tilgjengelige. For det andre bør de ansatte være godt trent til å håndtere alle slags transaksjonsbeløp – store som små.

Du bør også vurdere prisene for byttehus som er satt for valutaen din. Selv om valutakursene ikke varierer mye, er det fortsatt en merkbar forskjell mellom dem. Til slutt bør du sjekke legitimiteten til utvekslingshusene og sørge for at de er validert av det relevante monetære organet som har ansvaret.

Her er noen gode steder for deg å veksle penger i Tulum:

San Jorge Casa de Cambio

San Jorge exchange house spesialiserer seg på valuta og har utført denne tjenesten i nesten 32 år. Dette stedet er kjent for å ha utmerket kundeservice og tilby et bredt spekter av valutaer, inkludert men ikke begrenset til dollar, euro, yens og brasilianske real, med de beste valutakursene.

Deres ansatte er ikke bare godt trent, men bruker også teknologi for å yte rask service og overholde alle nasjonale og internasjonale forskrifter. Så du trenger ikke å bekymre deg for at de er legitime. Deres valutakurs for $1 er 18,5 pesos.

Plasseringen av kontoret deres er Coba 9-Mza 27, Tulum Centro, Col Huracanes, 77760 Tulum, A.R, Mexico. Kontaktnummeret deres er 01 800 SAN JORGE. For å sende en e-post til dem for informasjon, bruk adressen info@sanjorgecc.com.mx.

G Kapital

G Capital er et byttesenter som har vært i drift i 8 år. De spesialiserer seg på kjøp og salg av utenlandsk valuta. Med 10 filialer tilbyr de høykvalitets og sikre tjenester til alle sine kunder.

Grunnen til at du kan stole på at G Capital ikke drar nytte av reisende som gjør transaksjoner i byttehusene deres, er at de styres av standardene som er pålagt av det offisielle byttesystemet, det vil si Bank of Mexico. Så du kan være rolig med dem og vite at de vil passe på din beste interesse.

Tjenestene deres er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og de har til og med tilgjengeligheten av Drive-thru, noe som betyr at du kan veksle valuta direkte uten å forlate bilen. Valutakursen her for $1 er 18,8 pesos.

Kontoret deres er Av. Tulum Manzana 4 Lote 1-Local 6, Tulum Centro, 77760 Tulum, Q.R, Mexico. Du kan kontakte dem på 9848596364 eller på e-posten deres som er contacto@gcapital.com.mx.

Master Exchange Aldea Zama

De er et utvekslingssenter som finner ekspertise i valutaer som dollar, euro og sveitsiske franc. De leverer tjenester til en rekke selskaper så vel som sluttbrukere. Bortsett fra å veksle valuta for reisende, tilbyr deres tjenester spesialisert bedriftsoppmerksomhet for selskaper som trenger å kjøpe og selge utenlandsk valuta. De tilbyr den beste valutakursen i henhold til selskapets behov.

Master Exchange har 18 forskjellige filialer. Deres åpningstider er 9:00 til 18:00. Noen filialer er imidlertid åpne til kl. 02.00. Kundeservicenummeret deres er +529981559922, og e-postadressen er info@masterexchange.com.mx.

En ting som får dem til å skille seg ut er at de også tilbyr hjemmeservice, noe som sparer reisende fra bryet med å måtte gå til kontoret sitt. Kontoret deres ligger på Lote número 102, Manzana 026, SUBCONDOMINIO B, Aldea Zama, 77780 Tulum, Q.R.

Sterling Casa De Cambio

Sterling House of Exchange har vært i drift siden 1989 og spesialiserer seg på utveksling av amerikanske dollar, kanadiske dollar, euro og britiske pund.

Sterling skiller seg ut for å gi sine kunder personlig rådgivning i henhold til deres behov. Deres ledere med lang erfaring i valutamarkeder gir kundene deres spesiell oppmerksomhet og omfattende råd. Deres valutakurs for $1 er 19,84 pesos.

De har en effektiv transaksjonsprosess som er sikker og sikrer at kundene deres er godt informert med all relevant informasjon til rett tid. For å komme i kontakt med dem, kan du sende dem en e-post til contacto@sterlingcc.com.mx eller ringe dem på (33)3669-5600. Plasseringen av kontoret deres er Sterling Casa de Cambio Tulum, Av. Tulum 83, Tulum Centro, Centro, 77760 Tulum, Q.R., Mexico.

Konklusjon

Hvis du planlegger å gå til en bank for å veksle penger i Tulum, sørg for at du ringer banken din på forhånd og kontrollerer at minibankkortet ditt ikke er sperret. Prøv også å ikke bruke frittstående minibanker. Ikke bare er gebyret deres høyere enn andre pengevekslingstjenester, men ventetiden er også mer enn andre tilgjengelige alternativer.

Sørg for at du forstår kostnadene ved enhver utveksling du gjør. Når du endrer en stor mengde av hjemmevalutaen din til meksikanske pesos, kan forskjellen mellom valutakursene som tilbys virkelig begynne å øke. Hvis du får en ugunstig valutakurs, kan du ende opp med å få færre pesos på ferien.

Ikke veksle penger på flyplassen med mindre det er helt nødvendig. Dette er fordi flyplasser stort sett har de dårligste valutakursene som er mulig. Det er mer sannsynlig at du finner bedre priser fra forskjellige pengevekslingstjenester i byen som de som er oppført ovenfor.

Å reise til Tulum kan være dyrt. En god pengevekslingstjeneste kan imidlertid hjelpe deg med å finne den perfekte valutakursen, noe som resulterer i lavere kostnader. Hver tjeneste som er oppført ovenfor spesialiserer seg på forskjellige områder, så det er opp til deg å prøve å finne den som passer deg best og er mest praktisk for deg å besøke.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico