De beste all-inclusive hotellene i Tulum (Topp 5)

Når du besøker Tulum, er en av de vanlige bekymringene for besøkende, selve planleggingen. Til tross for at Tulum er er en avslappet by, har dem mye å tilby, og det kan være litt overveldende for mange reisende. Som et resultat av dette vurderer noen gjester å bestille et hotell med alt inkludert for å bare å kose seg med alt inkludert på hotellet.

Heldigvis for gjestene så huser Tulum flere all-inclusive hoteller, så det eneste de trenger å gjøre er å velge et hotell som dekker alle deres preferanser. Av denne grunn har vi laget denne listen over de beste all-inclusive-hotellene i Tulum for å hjelpe deg å bestemme.

Vi har valgt fem av de beste all-inclusive hotellene som er å anbefale. Denne listen vil sikre deg at du kjenner de aller beste alternativene. På denne måten kan du bestille et hotell med alt inkludert som vil gjøre oppholdet ditt i Tulum praktisk, hyggelig og problemfritt.

La oss komme i gang!

De beste all-inclusive-hotellene i Tulum

Kore Tulum Retreat and Spa Resort

Kore Tulum Retreat and Spa Resort er et holistisk helse- og skjønnhetsanlegg. Som sådan, hvis du leter etter et all-inclusive hotell, vil dette ikke skuffe deg.

Restauranter: 2Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 4.6 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 94Tripadvisor-review: 4/5

Rom

Kore Tulum Retreat and Spa Resort har 94 romslige, moderne og estetisk tiltalende rom. Hvert rom har fasiliteter designet for å gi deg avslapning og nytelse.

Restauranter

Du vil heller ikke bli skuffet over maten siden dette stedet huser to restauranter og en bassengbar.

Du kan nyte à la carte-frokost på Nirvana Restaurant og de ferskeste lokale retter fylt med innovasjon.

Hvis du vil ha noe annerledes, kan du besøke Shangri-La Restauranten. Her kan du nyte både meksikansk mat, italiensk haute cuisine og orientalsk mat.

Du kan også vurdere La Galeria, en kafé hvor du kan lene deg tilbake og slappe av mens du lytter til loungemusikk. Videre sikrer en rullerende meny at du får nye måltider hver dag!

Aktiviteter

Dette feriestedet og hotellet tilbyr en rekke fasiliteter. Blant disse er private salonger, boblebad og regndusjer, profesjonell romservice og en fersk juicebar.

På dette hotellet kan du tilbringe tiden din med å slappe av ved det pittoreske evighetsbassenget eller til og med sykle gratis for å streife rundt.

Videre tilbyr stedet yoga og et komplett treningssenter. I tillegg tilbyr spaet ti individuelle behandlingshytter for par for å fremme balanse og avslapning.

Et annet fasiliteter som er verdt å merke seg er en Temazcal eller en Maya svettehytte, dette er fasiliteter du kan benytte mot en liten tilleggsavgift.

Sjekk prisen på hotellet her: Kore Tulum Retreat and Spa Resort

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Tulum-Boca Paila Km. 3.8 Lote 48 Admo, México 180D, Playa, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841610001
Nettsted: Kore Tulum Retreat and Spa Resort

Dreams Tulum Resort & Spa

Dreams Tulum Resort & Spa er kjent for å være et av de beste all-inclusive-feriestedene du finner i Tulum. Det er et prisvinnende feriested kjent for sine luksuriøse fasiliteter og tilbud.

Selv om dette all-inclusive-hotellet anses som familievennlig, så kan du like gjerne bo her om du ønsker å reise på en liten kjæresteferie da de har et område som kun har plass til voksne.

Dette hotellet kan også skryte av sin beliggenhet, siden det ligger midt i en lang strekning med fin sand. Det tilbyr uendelig plass for moro og avslapning for sine gjester.

Restaurants: 9Bars: 7
Pools: 2WiFi: Yes
Distance to Tulum Town: 5.5 mi (9 km)Distance to beach: Beachfront
Rooms: 432Tripadvisor-review: 4/5

Rom

Rommene på dette hotellet utgjør hele 432. Videre inkluderer de fasiliteter du vil nyte. Blant disse er private terrasser eller balkonger, luksuriøse fasiliteter og utsikt over de tropiske hagen.

Din suite vil ha alle disse fasilitetene, og bare du vil kunne bruke dem. Hvis du trenger mer luksuriøse overnattingsmuligheter, sjekk ut de beste luksushotellene i Tulum

Restauranter

En annen flott ting med dette hotellet er at det huser ni restauranter og syv barer. Dermed vil du aldri gå tom for matalternativer under hele oppholdet.

Her kan du finne restauranter som serverer autentiske meksikanske, franske, panasiatiske, italienske og internasjonale retter.

Hotellet har også et Sushi Studio, en sjømatrestaurant og kafeer for snacks og kaffebehov. Kort sagt, du vil aldri gå tom for alternativer på dette hotellet.

Hvis vi må anbefale en restaurant, foreslår vi El Patio, som tilbyr meksikansk mat à la carte i en levende atmosfære.

Du kan også spise på Himitsu hvis du vil ha pan-asiatisk mat. Til slutt kan du besøke Manatee Bar ved bassenget for å drikke en forfriskende cocktail eller prøve en fruktig smoothie mens du slapper av.

Aktiviteter

I tillegg tilbys danseklasser og spansktimer, samt ukentlige bassengfester og introduksjoner til dykking.

Hvis du planlegger å besøke Spa by Pevonia, ikke glem å slappe av i hydroterapirommet, massasje eller besøke skjønnhetssalongen.

Sjekk prisen på hotellet her: Dreams Tulum Resort & Spa

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Chetumal-Puerto Juarez Km. 236.7, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848713333
Nettside: Dreams Tulum Resort & Spa

Catalonia Royal Tulum

Hvis du har lyst til å bo i Tulums jungelstemning, er Catalonia Royal Tulum det altomfattende hotellet for deg.

Catalonia Royal Tulum gir fra seg en jungel-inspirert stemning i en jungel-setting når den får mest mulig ut av sin naturlige beliggenhet.

Restaurants: 7Bars: 2
Pools: 3WiFi: Yes
Distance to Tulum Town: 23.4 mi (37.7 km)Distance to beach: Beachfront
Rooms: 288Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

På dette hotellet vil du finne 288 rom med utmerket utsikt, fasiliteter og nødvendigheter for å gi deg et hyggelig opphold.

Restauranter

Feriestedet huser syv restauranter og to barer, som gir deg ulike alternativer når du er sulten.

Du kan finne alternativer fra meksikansk til italiensk mat, lunsj- og frokostbuffeer, en pizzarestaurant og flere À la carte-restauranter.

Hvis du foretrekker å nyte tiden utendørs, kan du ta med deg snacks mens du nyter de drømmende omgivelsene på hele stedet.

Aktiviteter

Her kan du nyte å spasere gjennom den frodige, naturlige vegetasjonen på feriestedet, og som sådan vil oppholdet på dette hotellet la deg føle at du er ett med naturen.

Når du tenker at du har fått litt nok av jungelen, så kan du ta turen til havet siden den pittoreske Xpu-Ha-stranden ligger bare noen få skritt unna.

Her kan du nyte utsikten over den hvite sandstranden mens du svømmer i et av de mange romslige bassengene. Du kan til og med blant annet spille volleyball hvis du har lyst til dette. Dette hotellet tilbyr også massasje på Alegria Spa.

Sjekk prisen på hotellet her: Catalonia Royal Tulum

Kontaktinfo

Adresse: Km. 264,5 Chetumal, Carr. Cancún – Tulum, 77790 Xpu Ha, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848751800
Nettsted: Catalonia Royal Tulum

Bahia Principe Luxury Akumal

Bahia Principe Luxury Akumal er et familievennlig og all-inclusive resort som tilbyr alt du kan be om, hovedsakelig på grunn av beliggenheten.

Du får tilgang til fire komplekse feriesteder mens du bor på dette hotellet. Som sådan er det som å besøke fire forskjellige steder i én bestilling.

Restaurants: 16Bars: 9
Pools: 3WiFi: Yes
Distance to Tulum Town: 14.6 mi (23.6 km)Distance to beach: Beachfront
Rooms: 758Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Bahia Principe Luxury Akumal tilbyr en avslappende og tilbakelent atmosfære. Videre har hvert rom romslige områder, himmelsenger, vannmassasjebadekar og en valgfri putemeny.

Du har mye å ta inn over dette hotellet, for eksempel den vakre hvite sandstranden og det krystallklare turkise vannet.

Dermed kan du tilbringe hele dagen i denne drømmende settingen ved å sitte i en salong. Hvis du er ute for en svømmetur, har du stranden og feriestedets tre bassenger.

Restauranter

Når det gjelder mat, har feriestedet seksten restauranter på stedet og ni barer og salonger. Dermed har du mange alternativer, og du kan velge hvilken som helst restaurant som passer dine preferanser.

For eksempel kan du finne forskjellige gourmetrestauranter som serverer en rekke retter fra det meksikanske, italienske, middelhavsmat, japanske, franske og det internasjonale kjøkkenet. Du finner også brasilianske og peruanske alternativer sammen med modernistisk-inspirerte restauranter.

Vi anbefaler å nyte deres brasilianske grillede kjøtt ved bordet på Gran Tortuga Restaurant.

Riviera Restaurant er et flott sted å gå hvis du er ute etter internasjonal mat. En ting å merke seg er at det er en formell kleskode her, så du bør kle deg ut før du drar dit.

Aktiviteter

Hotellet har aktiviteter som volleyball, dans og golf, samt en barneklubb og ungdomsklubb. Du kan også få en meksikansk Tequila Plant Agave Treatment eller en Bahia Spa Mayan Massasje på Bahia Spa på Akumal.

Med slike fasiliteter vil du finne dette alternativet ideelt hvis du planlegger å ta med hele familien. Hvis du vil ha flere ideelle alternativer for par, sjekk ut de beste feriestedene i Tulum for par.

Sjekk prisen på hotellet her: Bahia Principe Luxury Akumal

Kontaktinfo

Adresse: Playa Aventuras, Chetumal-Cancun km. 250, Solidaridad, 77760 Akumal, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848755000
Nettsted: Bahia Principe Luxury Akumal

Barceló Maya Riviera

Barceló Maya Riviera er et annet av de beste all-inclusive-hotellene, og av en utmerket grunn. Feriestedet er et av de mest eksklusive i Tulum, som ligger nær Xpu-Ita Beach, en av de beste strendene i Mexico.

På dette all-inclusive hotellet vil du oppdage førsteklasses service og en elegant atmosfære rundt hvert hjørne. Som sådan vil det få deg til å innse at pengene du bruker her er verdt det.

Restaurants: 16Bars: 5
Pools: 3WiFi: Yes
Distance to Tulum Town: 24.2 mi (39.1 km)Distance to beach: Beachfront
Rooms: 850Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Hotellet har noen fine rom med en romslig uteplass og et vannmassasjebadekar. Dette hotellet er imidlertid også enormt, og rommer totalt 850 rom, 500 av dem har strandutsikt og ytterligere 110 med private bassenger.

En annen funksjon som er verdt å merke seg er at hotellet har det største evighetsbassenget i hele Riviera Maya og ytterligere syv bassenger.

Restauranter

Når det gjelder mat, har du seksten restauranter og ytterligere fem barer på dette hotellet å velge mellom.

Vi anbefaler å sjekke ut Sapporo Nikkei Experience og prøve den japanske og peruanske maten eller Dolce Vita for deilig italiensk mat. La Comedie er stedet å besøke hvis du vil smake på noen franske retter.

Hvis du vil ha noe meksikansk, er Agave det ideelle valget. Det er en autentisk meksikansk taqueria som serverer deilig meksikansk mat.

Aktiviteter

Dette hotellet har også utmerkede fasiliteter som tennisbaner, spa- og treningssentre, og til og med en bowlinghall.

Det finnes en rekke temakvelder, inkludert taco-kveld, og flere barer, inkludert en ved bassenget, for de som ønsker litt moro.

En siste ting å merke seg er at dette all-inclusive feriestedet kun er for voksne. Som sådan er den ideell for par som ønsker å kose seg selvstendig. Men hvis du vil ha mer familievennlige alternativer, sjekk ut de beste feriestedene i Tulum for familier.

Sjekk prisen på hotellet her: Barceló Maya Riviera

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Tulum – Cancún Carretera Chetumal Puerto Juárez Km. 266,3 Xpuha, 77750 Riviera Maya, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848751500
Nettsted: Barcelo Maya Riviera


Tulum har mye å tilby, så mye at planlegging kan være litt vanskelig. Det er så mye å velge blant, men med et all-inclusive hotell kan du ta bort litt av stresset fra planleggingen. Du kan ganske enkelt bestille, betale, og resten handler bare om å nyte Tulum-ferien.

Med et av de all-inclusive hotellene ovenfor, vil du være sikker på å nyte alle fasiliteter, og du kan til og med arrangere noen utflukter hvis du vil se noen av de beste turiststedene i Tulum. Totalt sett er all-inclusive-hotellene nevnt ovenfor de aller beste, nå er det opp til deg å nyte hvert øyeblikk av ferien i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico