De beste Beach klubbene i Tulum

Å tilbringe en dag ved stranden er sannsynligvis en av de beste dagene i livet. Se for deg en hel dag med å sitte rundt, slappe av eller svømme i krystallklart vann med god mat, en fantastisk cocktail eller smoothie, eller til og med litt yoga. Denne drømmen om en hel dag med avslapning er mulig i Tulum, og det er enda bedre med strandklubbene den huser.

Tulum er hjemsted for flere strandklubber, som er utmerkede valg. Derfor kan det være vanskelig å finne de beste, spesielt hvis du ikke er kjent med dem alle. Som sådan har vi samlet listen over de ti beste strandklubbene i Tulum for å hjelpe deg med å bestemme hvor du kan tilbringe en dag ved Tulums strand.

Nedenfor ser du en liste over de beste beach klubbene i Tulum. Listen inkluderer strandklubbenes beliggenheter, prisklasser, telefonnumre og de beste funksjonene. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å bestemme hvilke du skal besøke, avhengig av dine preferanser og vibber.

La oss komme i gang!

De beste Beach klubbene i Tulum

Oversikt over de ti beste strandklubbene i Tulum

For å gi deg en rask idé har vi laget denne listen over Tulums ti beste strandklubber og den beste funksjonen de tilbyr. Alle disse strandklubbene ligger i Tulum Beach eller innenfor hotellsonen (som mange kjenner det.

Beach ClubBest Features
Playa Paraiso Beach Clubhavutsikt og fasiliteter ved stranden
Nomade Tulumboho vibes, vipp-telt og yoga klasser
Taboo Tulum Beach Clubhigh-tek og fantastisk mat
Mia Beach Club Tulumbeliggenhet, restaurant og matalternativer for alle reisende
Ahau Tulumstrandutsikt, mat og ikonisk inngang
Gitano Tulum Beach Clubmusikk- og danseforestillinger på fredagskveldene
Kanan TulumPalapitas, sammen med deres middelhavsmat og meksikansk mat
Coco Tulum Beach Clubstrandstemning, mat og idyll
Hip Hotel Tulumfester, mangomojitos og komfortable strandsenger
Amansala Tulum Beach Clubvelvære- og yogatimer

Hvis du vil lære mer om Tulum Beach, kan du finne mer informasjon i artikkelen vår om Tulum Beach Road.

Playa Paraiso strandklubb

Playa Paraiso Beach Club er strandklubben for deg hvis du vil nyte det beste av Tulums strand. Det er ingen bedre beliggenhet hvor du kan finne en sandstrand og en vakker panoramautsikt over stranden enn dette stedet.

Dette stedet tilbyr også møbler som kan hjelpe deg å slappe av. Du kan slappe komfortabelt av på sanden på Tulum-stranden med solsenger, strandsenger og parasoller.

Stedet har også en restaurant og en bar hvor du kan stille trangen og tørsten. Totalt sett har du alt du trenger for en hyggelig dag på stranden i Tulum i denne strandklubben.

Sted: Carretera Boca Paila Tulum KM 1.5, Tulum 77780 Mexico
Telefonnummer: +52 984 113 7089
Åpningstider: 10:00 – 18:00
Prisklasse: ingen inngangsbillett, men de krever 5 til 20 USD på møbelutleie
Best for: deres havutsikt og fasiliteter ved stranden
Facebook-side: Playa Paraiso, Tulum

Nomade Tulum

beach bar
Illustrasjons-bilde

Nomade Tulum er et hotell med en strandklubb som kan skryte av boho-vibes og en bar som serverer fantastiske cocktailer. Videre tilbyr det et privat strandområde du kan nyte unna folkemengdene.

I tillegg til strandklubben, er Nomade Tulum hjemmet til en strandrestaurant kalt La Popular. La Popular har fersk sjømat fanget av lokale fiskere daglig, og serverer ulike utrolige retter. Du bør ta med kredittkort for å dekke utgifter siden Nomade Tulum er et kontantfritt hotell.

Hvis du foretrekker andre strandklubber, aksepterer de fleste kun kontanter i lokal valuta. Hvis du ikke vet hvor du skal veksle pengene dine, kan du lese artikkelen vår om de Beste steder å veksle penger i Tulum – med lokasjoner

Stedets unike attraksjoner, som et takknemlighetstelt og vanlige yogatimer, oppmuntrer til helhetlig velvære.

En dag på Nomade Tulums strandklubb vil gi deg full mage, et lykkelig hjerte og minner fra en vakker dag på sanden.

Sted: Carretera Tulum-Boca Paila KM 10.5, Tulum 77880 Mexico
Telefonnummer: +52 984 689 0577
Pris: 70 USD minimumsforbruk for besøkende på dagstur
Best for: deres boho-vibber, takknemlighetstelt og yogaklasser
Facebook-side: Nômade Tulum

Taboo Tulum Beach Club

Hvis du vil nyte en strandklubb med utmerket mat, er Taboo Tulum Beach Club noe for deg. Dette stedet er en av de stiligste og mest stilige strandklubbene. Foruten en full restaurant like ved stranden, har de også strandsenger hvor du kan slappe av.

Taboo tilbyr eksepsjonell mat til rimelige priser. Strandklubber i Tulum er ikke billige, men hvis du leter etter en eksklusiv strandklubbopplevelse, er dette stedet å være. Gjennomsnittsprisen for en tallerken med mat er 10 til 15 USD, og for fersk sjømat og biffer kan den være oppover 30 USD.

Foruten massasjer tilbyr Taboo vannpipe å røyke på stranden eller i barområdet ved siden av restauranten.

Sted: Carretera Tulum-Boca Paila, Punta Piedra Zona Hotelera KM 7, Tulum Beach, Tulum 77780 Mexico
Telefonnummer: +52 998 690 0259
Åpningstider: 11:00 – 02:00
Pris: 50 USD minimumsforbruk på hverdager og 100 USD i helgene
Best for: deres avanserte funksjoner og fantastisk mat
Facebook-side: Taboo Tulum

Mia Beach Club Tulum

Mia Beach Club Tulum er et populært alternativ siden det passer reisende i alle aldre. I tillegg ligger dette stedet i sentrum av Tulums hotellsone, noe som gjør det til et utmerket sted å bo hvis du vil se det beste av Tulum til fots.

Alt i alt har stedet en eksklusiv strandklubb som ser trendy og stilig ut. Her kan du nyte dagen med en overdimensjonert divan, en full restaurant og bar, og til og med et lite basseng.

Hvis du vil ha litt skygge, har stedet rikelig med palmer. Nyt litt mat mens du hviler i skyggen ved stranden. Fra taco til sjømat og til og med hamburgere, denne strandklubben har alt for deg.

Sted: Carretera Tulum – Boca Paila Km 7.5, Tulum 77780 Mexico
Telefonnummer: +52 984 133 9662
Åpningstider: 9:00 – 23:00
Pris: 20 USD minimumsforbruk
Best for: deres beliggenhet, restaurant og matalternativer for hver reisende
Facebook-side: Mia Restaurant & Beach Club

Ahau Tulum

Ahau Tulum er strandklubben du leter etter hvis du er en miljøbevisst reisende. Du kan nyte hytter og strandhytter med fantastisk panoramautsikt over havet her. De har også strandbord satt i sanden slik at du kan nyte dagen ved stranden.

Siden det er best for sitt stilige utseende, er det en av de mest populære strandklubbene, og kjendiser velger ofte dette alternativet. Det er også et kjæledyrvennlig sted, så du trenger ikke å bekymre deg for at hunden din skal besøke Tulum.

Hvis du noen gang har sjekket ut Tulum-innlegg, har du sannsynligvis allerede sett inngangen til dette stedet, siden det er ganske ikonisk.

Sted: Carr. Tulum a Boca Paila Km. 7.5 Zona Costera, Tulum 77760 Mexico
Telefonnummer: +52 984 147 5225
Åpningstider: 7:30 til 22:30
Pris: 20 USD minimumsforbruk
Best for: deres strandutsikt og ikoniske inngang
Facebook-side: Ahau Tulum

Gitano Tulum strandklubb

Du bør ikke gå glipp av Gitano Tulum Beach Club hvis du er i Tulum på en fredag. Nyt Flamenco-forestillingen etter middagen – ulikt noe annet i området. Det er et minimumskrav til daglig forbruk på rundt 74 USD per person.

Sted: Tulum Beach Road KM 7.5, Tulum 77780, Mexico
Telefonnummer: +52 984 231 7975
Åpningstider: 18:00 – 12:00
Pris: 74 USD minimumsforbruk
Best for: deres musikk- og danseforestillinger på fredagskvelder
Facebook-side: Gitano Beach Tulum

Kanan Tulum

Kanan Tulum er et fantastisk feriested med fotomuligheter rundt hvert hjørne! Når du besøker, vil du føle at du er i en tropisk og paradisisk setting.

Ulike sitteplasser er tilgjengelige, som husker og reir. I tillegg vender Palapitas mot havnen, en restaurant som blander middelhavs- og meksikanske smaker, og Palapitas, hvor du kan slappe av foran havet.

Det krever et minimumsforbruk på 40 USD for å sjekke ut eiendommen, men du kan fortsatt drikke i baren deres mens du gjør det.

Sted: Carr. Tulum a Boca Paila, 7,5 km, Zona Costera, Tulum, Mexico, 77760
Telefonnummer: +52 984 147 6510
Åpningstider: 7:30 til 22:30
Pris: 40 USD minimumsforbruk
Best for: deres Palapitas, sammen med deres middelhavsmat og meksikansk mat
Facebook-side: Kanan Hotel & Spa

Coco Tulum Beach Club

Coco Tulum Beach Club er kjent for sitt utseende og vibber. Her kan du nyte Tulums hvite sand og krystallklare blå vann sammen med deres fasiliteter. Totalt sett ser det ut som et perfekt sted for et Instagram-reiseinnlegg.

Stedet tilbyr solsenger og bønneposer for å slappe av mens du nyter skjønnheten til Tulums strand. Du kan også nyte sanden og de hvitkalkede dekkene for å sole deg og sole deg.

I tillegg til badehåndklær og parasoller er en snackbar også tilgjengelig. Mens du nyter stranden, kan du få en cocktail fra strandklubbens bar. Du kan nyte ulike drinker her, fra cocktailer til kaffe og fruktsmoothies. Hvis du føler deg sjenerøs, del en Mexico Lindo!

Sted: Carr. Tulum-Boca Paila, Zona Hotelera Tulum, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 984 166 9786
Åpningstider: 10:00 – 19:00
Pris: 20 USD Minimumsforbruk (gratis tilgang hvis du ikke bruker fasilitetene deres)
Best for: strandstemning, mat og utseende
Facebook-side: Coco Tulum

Hip Hotel Tulum

Drinks
Illustrasjons-bilde

Hip Hotel Tulum er strandklubben du bør sjekke ut hvis du er i Tulum med barna dine. Det er et sted å sjekke ut om du reiser alene, med familien eller med en gruppe venner.

Dette stedet har innredning som gjenspeiler livsstilen i Tulum. Prisene her starter på 25 USD per person, og du kan begynne å nyte stedet umiddelbart.

Innredningen er helhvit og turkisblå, og det er nautiske tauhusker du kan gynge frem og tilbake på før du bestiller neste runde. Det er ingen ord for å beskrive hvor gode mango mojitos er – personalet var vennlig, rask og imøtekommende.

DJen spiller kule elektroniske beats under fullmånefesten mens solen går ned og de blinkende eventyrlysene vikler seg rundt palmene.

Sted: Carr. Tulum-Boca Paila KM 8, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 198 8116
Pris: Ingen inngangspenger, men krever et minimumsforbruk på minst 25 USD
Best for: festene deres, mangomojitos og komfortable strandsenger
Facebook-side: Hip Hotel Tulum

Amansala Tulum Beach Club

Hvis du leter etter en strandklubb som spesialiserer seg på velvære, er Amansala Tulum Beach Club noe for deg. På dette stedet kan du nyte utsikten over stranden gjennom treningstimer, og du kan også jobbe med jobbene dine hvis du gjør det eksternt.

Sammenlignet med andre strandklubber tar de et dagspass fra 35 USD på hverdager og 45 USD i helgene. Du er bare pålagt å betale hvis du ikke er sjekket inn på hotellet deres. Hvis du bor på dette stedet, kan du nyte strandklubben gratis.

Sted: Carr. Tulum-Boca Paila KM 5.5, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 984 804 0950
Åpningstider: 8:30 – 19:00
Pris: 35 til 45 USD for dagsbesøkende
Best for: deres velvære- og yogatimer
Facebook-side: Amansala Eco Chic Resort

Konklusjon

Det er uendelige muligheter når det gjelder strandklubber i Tulum. Videre inkluderer nesten alle alternativer en fin utsikt over havet, god mat og komfortable fasiliteter. Selvfølgelig har hver reisende en personlig preferanse når de velger en strandklubb.

Samlet sett kan vi si at de ti strandklubbene ovenfor tilbyr de beste fasilitetene, funksjonene, maten og overnatting. Nå er din eneste bekymring å nyte en stranddag i Tulum. Nipp til noen cocktailer, sol deg, svøm og knask på utmerkede snacks. Tross alt er en stranddag på en strandklubb ment å være hyggelig.

Hvis du leter etter et sted å nyte en utmerket frokost før du starter dagen på en strandklubb, kan du lese mer om: Hvor kan du spise frokost i Tulum? (De 10 beste alternativene)

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico