Beste hotellene for bryllupsreisen i Tulum

Tulum er en enkel og avslappet by, men den tilbyr noen av de beste fantastiske utsiktene i Mexico og verden. Som sådan er det ikke overraskende å vite at mange mennesker ser dette stedet som et av de beste alternativene for å tilbringe sine nye dager som et par.

Om du er nygift og besøker Tulum sammen med din ektefelle for å tilbringe bryllupsreisen din her, så vil du ha den beste hotellopplevelsen som passer for par og passer til bryllupsreise.

I denne artikkelen skal vi samle de beste hotellene for bryllupsreise i Tulum. Disse hotellene er perfekte for par, og de har noen funksjoner og utsikt som vil gjøre bryllupsreisen til en uforglemmelig opplevelse i livet ditt.

La oss komme i gang!

Beste hotellene for bryllupsreisen i Tulum

Be Tulum Beach & Spa Resort

Be Tulum Beach & Spa Resort er blant de mest populære hotellene i Tulum, og det er også blant de beste alternativene for bryllupsreiser og par.

Restauranter: 2Barer: 1
Svømmebasseng: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 10.2 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 65Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

En ting som gjør dette hotellet ideelt for par, er dets moderne og stilige preg, og noe par virkelig vil sette pris på. Et snev av lokal farge er integrert i møblene og dekorasjonen av rommene, noe som gir dem et stilig og moderne preg.

Hvis du planlegger å bo på dette hotellet, anbefaler vi å ta Aire Suite. Denne suiten har et privat basseng og uteplass utenfor den romslige leiligheten med åpen planløsning, og tilbyr det beste av alt.

Restauranter

Dette hotellet huser to restauranter, og en av dem har en bar. Disse to er Ocumare og Maresias.

Hvis du vil nyte noen autentiske meksikanske retter, er Ocumare restauranten for deg. Du kan nyte tradisjonelle meksikanske retter. Hver mat de serverer er laget fra bunnen av, og maten er fersk og appetittvekkende. Restauranten har også en bar som tilbyr et utvalg av vin og meksikanske destillerier.

På den annen side er Maresias stedet å spise hvis du vil ha en matopplevelse rett ved havet. Her kan du nyte retter inspirert av den lokale regionen på Yucatan-halvøya, fra fersk sjømat til lette salater laget av økologiske grønnsaker.

Aktiviteter

Hvis du og partneren din ønsker å slappe av, kan du nyte spa-fasilitetene mens du har utsikt over havet fra jungelkanten. De fleste par som bor på dette hotellet vil anbefale å prøve massasjen på stranden som tilbys av personalet.

Personalet er oppmerksomme på gjestene sine, og mange turister, som dette paret, sier det etter å ha gledet seg over oppholdet på dette hotellet. Som sådan vil du ha et minneverdig opphold på Be Tulum Beach & Spa Resort på bryllupsreisen.

Sjekk prisen på hotellet her: Be Tulum Beach & Spa Resort

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km.10, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529846890577
Webside: Be Tulum Beach & Spa Resort

La Valise Tulum

Når vi snakker om hoteller i Tulum som er ideelle for bryllupsreisepar, er ikke La Valise Tulum noe å gå glipp av.

Restauranter: 2Barer: 1
Svømmebasseng: Privat basseng for hvert romWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 9.7 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 11Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette hotellet er kjent for sitt estetisk tiltalende design og har 11 rom som vil gi deg følelsen av paradis. Gjestene kan nyte vakkert utformede møbler og en åpen planløsning i alle rom.

På siden av dette hotellet kan du og din kjære nyte litt tid i evighetsbassenget deres omfavnet av jungelen og har panoramautsikt over det karibiske vannet.

En annen ting å merke seg er at dette hotellet har noen senger på stranden, en av de ikoniske tingene. Derfor, hvis du noen gang har drømt om å slappe av under stjernene, kan La Valise Tulum gi det til deg.

Restauranter

La Valise Tulum har en restaurant, NÜ Tulum, som serverer moderne karibiske retter laget av ferske og lokale råvarer.

Denne restauranten tilbyr en hyggelig jungelservering som du garantert vil like. Du kan også bestille noen skreddersydde drinker fra restaurantens bar.

Denne restauranten leverer også maten til hotellets private strand hvis du ønsker å spise med en majestetisk havutsikt. Her tilbyr de tilpassede cocktailer og drikkevarer hvis du vil ha noen mens du nyter utsikten.

Aktiviteter

Hotellet tilbyr aktiviteter som du og partneren din kan nyte sammen. Du kan for eksempel ha noen private yogatimer eller spaterapi. Du kan også bli med på deres lokale seremonier som kan gi deg litt personlig transformasjon.

Videre kan hotellet besøke noen av de beste destinasjonene i Tulum for å sikre at du maksimerer oppholdet ditt i denne byen.

Sjekk prisen på hotellet her: La Valise Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km 8.7, Tulum Beach, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +13059991540
Webside: La Valise Tulum

Gramercy Tulum

Hvis den bohemske stemningen i Tulum er den du vil nyte mens du er i byen, er Gramercy Tulum hotellet for bryllupsreisen. Den har en imponerende lobby som umiddelbart får deg til å føle at du er på et femstjerners hotell.

Restauranter: 1Barer: 1
Svømmebasseng: NeiWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 10.7 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 11Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette hotellet har 11 rom, med fasiliteter du og partneren din trenger for en avslappende ferie. Du vil nyte rommene fra lobbyen, slik at du smiler når du kommer til et ideelt bryllupsreisested.

Hvis du vil nyte det beste på dette hotellet, anbefaler vi å bo i King Suite siden den har havutsikt. Dette rommet har en fantastisk balkong med utsikt over en fantastisk utsikt over stranden.

Restauranter

Gramercy Tulum huser Agave, sin egen restaurant. Denne restauranten tilbyr appetittvekkende mat i hovedspiseområdet og strandklubben.

Her kan du bestille fersk og lokalt hentet mat som kjøtt og grønnsaker. Restauranten har også en hel dagligvaregang og sunne alternativer.

Restauranten har en bar som tilbyr fine mezcals og cocktailer både i hovedspiseområdet og på stranden. Du kan også få noen smoothies og detox-juicer her.

Gramercy Tulums Agave Restaurant vil gi deg alt du trenger for bryllupsreisen din med restauranten på stedet og til og med frokost på sengen.

Aktiviteter

Hvis du bor på dette hotellet på bryllupsreisen, kan du nyte deres velværeaktiviteter sammen.

Hotellet har et spa ved havet hvor du kan nyte fullstendig velvære og åndelig opplevelse.

Blant disse er flere massasjer, parritualer, energiske terapier og mange flere.

Totalt sett er det et perfekt sted å tilbringe en lat morgen med partneren din eller til og med ha en utsiktsdrink om kvelden før du legger deg. Hvis dette er bryllupsreisen du forestiller deg, har du en godbit.

Kontaktinfo

Addresse: Av. Boca Paila Km 9.5, Tulum Beach, Zona Costera, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848770483
Webside: Gramercy Tulum

Azulik Tulum

Hvert par ville elske å tilbringe bryllupsreisen som et eventyr. Hvis du vil ha det samme, kan Azulik Tulum være den du leter etter.

Restauranter: 3Barer: 1
Svømmebasseng: Kun private bassengWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 5.5 kmAvtsand til stranden: På stranden
Rom: 48Tripadvisor-review: 5/5

Rom

På dette hotellet kan du nyte en komfortabel king-size seng med myggnetting hengende i nærheten for beskyttelse mot mygg. Vi anbefaler å bo i Moon Villa på dette hotellet, siden det er den perfekte bryllupssuiten for par.

En ting å merke seg om denne spesielle villaen er at den ikke har strøm og ingen forstyrrelser utenfor. Dermed er det et perfekt sted for par som ønsker å ha en intim og avslappende tid på egen hånd.

Rommet har også et nydelig privat bad og en nydelig balkong med en fantastisk utsikt. Det er et perfekt sted å nyte litt privatliv i Tulum, noe som gjør det til et romantisk sted å tilbringe bryllupsreisen med bare dere to.

Restauranter

Dette hotellet har tre restauranter som kan tilby forskjellige retter og retter for å tilfredsstille lysten din. Disse restaurantene er Kin Toh, Tseen Ja og Jungle Cuisine.

I Kin Toh kan du nyte noen maya-meksikanske retter og oppleve en gastronomisk reise med fem sanser.

Tseen Ja kombinerer japansk og meksikansk mat, og hever begge smaker som resulterer i fantastiske retter.

Til slutt tilbyr Jungle Cuisine et personlig måltid, som tilbyr mange alternativer og variasjoner for å gi deg retter som garantert vil være herlige.

Aktiviteter

Azulik tilbyr flere aktiviteter du og partneren din kan nyte under bryllupsreisen. Du kan for eksempel nyte flere produkter og behandlinger for å skjemme bort deg selv.

Hotellet har også Temazcals og andre lokale seremonier å nyte. Til slutt tilbyr de yogaklasser og andre meditative øvelser for å hjelpe deg med å slappe av og nyte gjennom hele oppholdet.

Serverne er kjent for å være vennlige og imøtekommende, som dette paret nevnte. I tillegg fikk de gjennom personalet en idé om de beste tingene de kunne prøve, noe som gjorde bryllupsreisen deres til Tulum mer spennende og minneverdig.

Sjekk prisen på hotellet her: Azulik Tulum

Kontaktinfo

Addresse: Carretera Tulum – Punta Allen KM 5 Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800640
Webside: Azulik Tulum

Hotel Bardo

Hotel Bardo anser seg selv verdig til å være på listen på grunn av tingene den har å tilby bryllupsreisepar og et hvilket som helst par til enhver tid.

Den første tingen å merke seg er at dette hotellet er eksklusivt for voksne, noe som betyr at du ikke vil møte skrikende og lekende barn hvor som helst i området.

Nå, hvis du allerede har barn og du leter etter et familievennlig alternativ, her er de beste feriestedene i Tulum for familier.

Restauranter: 3Barer: 1
Svømmebasseng: Kun private bassengWiFi: Ja
Avstand til Tulum Town: 1.9 kmAvtsand til stranden: 6 km
Rom: 30Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Rommene er også hovedsakelig designet for par, så alle bryr seg om deres virksomhet. Som et resultat vil du ha et privat sted å være intim med partneren din.

Hvert rom på dette hotellet har en bohemstemning, som ligner en livsstil i Tulum. Videre vil du nyte et eget basseng og en uteplass som bare er ment for dere to.

Restauranter

Når det gjelder mat, har Hotel Bardo sin signaturrestaurant, Milum. Denne restauranten serverer et bredt utvalg av alternativer for frokost, lunsj, middag og til og med snacks i mellom.

Restauranten har sitt hovedspiseområde med et jungelinspirert tema. Du kan imidlertid også få maten ved hotellets svarte basseng eller levert til villaen din.

Foruten restauranten, huser dette hotellet The Kinky Room Bar, som tilbyr et bredt utvalg av drinker og cocktailer du kan nyte under oppholdet.

Dette hotellet ligger i sentrum av Tulum. Som sådan er du bare en spasertur unna de beste barene og restaurantene hvis du og partneren din skulle ønske å gå en tur.

Aktiviteter

Hotellet har mye for par som skal tilbringe bryllupsreisen her. For eksempel har de et spa eller healingsenter hvor du og partneren din kan slappe av og nyte.

På dette hotellet kan du også oppleve deres «Celebration of Sunset» og andre seremonier som Temazcals og Sound Healing. Totalt sett kan du oppleve velværeaktiviteter uten å forlate hotellet.

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel Bardo

Kontaktinfo

Addresse: 77760 Tulum, Quintana Roo, Mexico
Telefonnummer: +529848071433
Webside: Hotel Bardo


Tulum er et romantisk sted for seg selv, men eksistensen av flere hoteller designet for par gjør det til et mer spennende alternativ for par å vurdere. Med denne listen vet du allerede de beste hotellene som finnes for deg og din partner.

Selvfølgelig ville ingenting være en bedre bryllupsreise enn å tilbringe tid sammen. Så lenge du og partneren din bruker alt og nyter hvert øyeblikk i denne byen, vil du virkelig ha en romantisk og uforglemmelig bryllupsreise uavhengig av hotellet du bor på og destinasjonene du besøker.
Hvis du ikke er på bryllupsreise og fortsatt ønsker å utforske Tulum som et par, her er de beste feriestedene i Tulum for par.

Hvis du er ute etter noe all-inclusive, kan du sjekke ut artikkelen vår her: Beste all-inclusive-hoteller i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico