De beste restaurantene i Tulum

Mat er en av hovedfaktorene som gjør ethvert sted verdt å besøke, og Tulum er intet unntak. Når du besøker Tulum, vil du finne mange restauranter som serverer fantastisk mat og drikke som vil gjøre oppholdet ditt mer behagelig. Av denne grunn kan det ikke være lett å bestemme hvor du skal spise. Det kan også være utfordrende å finne de beste blant alle alternativene.

Generelt huser Tulum så mange restauranter, noe som gir deg mange alternativer. Her kan du finne de beste rettene og ulike kjøkken. Du kan også finne restauranter som serverer rimelig mat til et budsjett og fancy restauranter hvis du ikke har noe imot å bruke på god mat.

I denne artikkelen har vi samlet de beste restaurantene i Tulum for å hjelpe deg med å bestemme hvor du skal spise. Vi har også klassifisert de beste alternativene i henhold til området og i henhold til hver reisendes budsjett. Denne artikkelen skal gi deg en idé om hvilke restauranter du kan velge mellom i henhold til dine preferanser.

La oss komme i gang!

de beste restaurantene i Tulum

Hvor finner jeg de beste restaurantene i Tulum?

Generelt er Tulum fylt med restauranter som du kan finne nesten overalt i byen. Likevel er det to fellesområder hvor du finner de beste restaurantene Tulum har å tilby. Disse to er Tulum Pueblo og Tulum Hotel Zone.

Tulum Pueblo

Tulum Pueblo er begrepet som refererer til Tulums sentrum. Dette området huser noen av de beste restaurantene i byen. Tulum Pueblo er et vanlig område for både lokalbefolkningen og turister, og det er ideelt hvis du er på et budsjett.

Saken er at Tulum Pueblo ligger noen minutter unna stranden. Som sådan betyr det at tingene her ikke er like dyre som de nær stranden, inkludert maten.

I de fleste tilfeller vil du finne restauranter her som lokalbefolkningen liker, siden de er rimelige. Som et resultat slutter selv budsjettreisende seg til folkemengden.

Hvis du er en budsjettreisende som planlegger å besøke Tulum, er budsjettmat ikke den eneste måten å spare penger på. For å lære mer om å spare penger mens du er i Tulum, les Hvordan feriere i Tulum billigst mulig.

I motsetning til de fleste restauranter i nærheten av stranden, er de i Tulum Pueblo vanligvis ikke estetisk tilbøyelige (selv om noen fortsatt ser fine ut). Likevel vil stemningen på dette stedet vanligvis få vann i munnen, som å se de beste rettene tilberedt foran øynene dine.

Tulum hotellsone

Mens Tulum Pueblo huser de mest budsjettvennlige restaurantene, er hotellsonen der du finner de populære for sine fancy retter, fantastiske utsikter og estetiske spisesteder.

Hotellsonen er på Tulum Beach Road, hvor de fleste hotellene ligger. Dessuten er de fleste restaurantene her en del av hotellene, men du kan spise på disse restaurantene selv om du ikke er sjekket inn på hotellet.

Generelt sett er restaurantene her generelt dyrere enn de i sentrum. Det er imidlertid verdt den ekstra kronen siden du kan nyte fantastisk utsikt i denne delen av byen mens du spiser maten.

Her er en oversikt over de beste restaurantene i Tulum etter område. Les videre når vi ser bedre på hver enkelt.

De beste restaurantene i Tulum etter område

Beste strandrestauranter The Real Coconut at Sanará
Posada Margherita
El Tábano, Loco Tulum
Arca, and Gitano
De beste restaurantene i sentrum
(i Tulum Pueblo)
Taqueria Don Beto
Taqueria Honorio
Antojitos la Chiapaneca
Campanella Cremerie
Safari Comedor Zama
Verdant

De beste strandrestaurantene i Tulum

Siden Tulum er mest kjent og besøkt på grunn av sine fantastiske strender, vil du spise og nyte deilig mat i nærheten. En ferie i Tulum ville ikke vært komplett uten å spise på et sted hvor du kan se stranden. Som sådan, nedenfor er seks av de beste strandrestaurantene i Tulum.

The Real Coconut Cafe på Sanará

Hvis du leter etter en restaurant i Tulum som fremhever sunne, vegetarvennlige og veganske alternativer, så er The Real Coconut Restaurant på Sanará stedet for deg.

Denne restauranten fokuserer på å servere sunne retter, og temaet er for det meste velvære. Du finner denne restauranten på Sanará Hotels strandbungalow, som ligger ved siden av Tulum-stranden i nærheten av hotellsonen.

På dette stedet finner du deres berømte kokosnøttyoghurtboller og de verdensberømte kokosnøtt-cassava-chipsene laget til tortillas.

Mens de fleste velger dette stedet til frokost, serverer de også retter til alle dagens måltider. Vi anbefaler at du prøver Myan Night-middagen her.

Hvis du er helsebevisst, ikke bekymre deg fordi all mat som serveres her er fri for gluten, meieriprodukter og raffinert sukker.

Adresse: Carretera Punta Piedra Punta Allen KM 8.2 ejido Jose Maria Pino Suarez, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07:30 – 21:00
Telefonnummer: +52 984 179 8099
Facebook-side: Real Coconut cafe

Posada Margherita

Posada Margherita er et hotell som huser et sted oppkalt etter Tulums ikoniske italienske restaurant. Du finner denne restauranten i hotellsonen nær stranden.

Posada Margherita er stolt av sine italienske oppskrifter, som stammer fra oppskriftene til eierens mor og bestemor. Som sådan vil du nyte den avslappede og komfortable atmosfæren og maten.

På dette stedet kan du nyte en rekke retter og retter. Blant disse er italienske og middelhavsretter. Videre serverer de de beste sjømatrettene, så husk det hvis du er en sjømatelsker.

Hvis vi skal anbefale, vil de beste rettene å prøve være focacciaene og deres hjemmelagde pasta. Det ville være best å få litt gelato, som gir perfekt mat mens du nyter utsikten over det karibiske hav i horisonten.

En ting å merke seg er at denne restauranten bare aksepterer kontanter i lokal valuta, så det er best å ta med slike før du besøker. Hvis du ikke har lokal valuta, kan du veksle noen på de Beste steder å veksle penger i Tulum – med lokasjoner.

Adresse: Carretera Tulum-Boca Paila Km. 4,5, Tulum Mexico
Åpningstider: 7.00–21.30
Telefonnummer: +52 984 801 8493
Facebook-side: Posada Margherita

El Tábano

mexicansk mat
Illustrasjonsbilde

El Tábano er et sjarmerende spisested som ligger i hotellsonen. Den har en hyggelig uteplass med trebord og trestoler, og tilbyr en avslappende atmosfære mens du spiser.

Du kan nyte meksikanske, latinske og sentralamerikanske retter på dette stedet. Hvis du vil høre våre anbefalinger, foreslår vi at du prøver molen deres eller enchiladaene!

Totalt sett har stedet en spennende atmosfære som vil gjøre måltidene dine mer tilfredsstillende. De har også sesongbaserte og lokale spesialiteter som får vann i munnen hver gang du besøker.

Adresse: Beach Road Tulum Km. 7, Tulum 77766 Mexico
Åpningstider: 9.00–23.00
Telefonnummer: +52 984 134 8725
Facebook-side: Restaurant El Tábano Tulum

Loco Tulum

En annen restaurant ved stranden som er et must å prøve er Loco Tulum. Dette spisestedet ligger i hotellsonen, som ligger i nærheten av Tulum-stranden. Videre kan det skryte av sine appetittvekkende retter og en avslappende setting som garantert vil gjøre måltidene dine hyggelige.

Du kan få sjømatretter på denne restauranten, og deres grillede er kjent for sine middelhavssmaker.

Totalt sett serverer stedet middelhavsretter med sesongbaserte alternativer på menyen. De skryter også av sin service, og personalet er godt elsket av turister.

Adresse: Carretera Boca Paila KM 9.2 Zona Hotelera, Tulum Beach, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 8.30–23.00
Telefonnummer: +52 1 998 205 3945
Facebook-side: Loco Tulum

Arca

Arca er en annen restaurant på listen vår på grunn av sin ultraprogressive stil. Her kan du nyte vedfyrt matlaging, og det er blant de få restaurantene i Tulum som har slike.

Interiøret på dette stedet er også hyggelig å se med sitt jungeltema. Totalt sett er det et fantastisk sted å spise, og det er vel verdt pengene for å være en eksklusiv restaurant.

Denne restauranten tilbyr spennende retter med dristige smaker inspirert av sesongens flora og fauna. En av de mest populære rettene de serverer er tamarind og pastillamarg. De serverer også noen vegetarvennlige retter hvis du foretrekker det.

Hvis du vil ha litt godbiter til dessert, har de fylte kakaobelger som du kan knaske på. Totalt sett vil disse tingene få deg til å elske Tulum enda mer.

Adresse: Carretera Tulum Boca Paila Km 7.6, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 18:00 – 22:30
Facebook-side: ARCA

Gitano

Gitano er et av de beste alternativene når du nyter nattelivet i Tulum, men det er mer enn det! Dette stedet serverer også fantastisk mat sammen med drinkene.

Her kan du nyte en rekke retter, for eksempel meksikansk og latin. Du kan også nyte vegetarvennlige måltider hvis du eller dine følgesvenner foretrekker det. Hvis vi skal anbefale, er tunfisk tostada og chorizo con queso må prøve retter av stedet.

Denne restauranten har en meny fylt med moderne meksikanske retter som passer godt sammen med en håndfull fruktige mezcal-drinker.

Til slutt er det et hyggelig sted å nyte mat og drikke siden det har en perfekt avslappende atmosfære. Kunder kommer tilbake til dette stedet på grunn av alt. Med vennlig personale og imøtekommende service er Gitano et sted å nyte litt mat som er verdt prisen.

Adresse: Tulum Beach Road KM 7.5, Tulum 77780, Mexico
Åpningstider: 18:00 – 12:00
Telefonnummer: +52 984 231 7975
Facebook-side: Gitano Tulum

De beste bysenterrestaurantene i Tulum

Tulum Pueblo, eller sentrum av Tulum, huser også de beste restaurantene. Dette området huser generelt utmerkede restaurantalternativer for budsjettreisende, siden de fleste restauranter ved stranden er dyre. Likevel kan du finne noen eksklusive restauranter her også.

Nedenfor er de seks beste restaurantene å sjekke ut hvis du vil spise i Tulum Pueblo.

Taqueria Don Beto

mexican food
Illustrasjonsbilde

Taqueria Don Beto er stedet å gå hvis du er på et budsjett, men fortsatt ønsker å spise utmerket mat. Her kan du nyte noen meksikanske retter som velsmakende taco og tortas.

En ting å merke seg er at den ligger ved siden av veien, så du vil spise i et uteområde ved siden av veien. Når du sitter i dette området, vil du også nyte duften av nylagde maistortillas. Selv om noen kanskje ikke er noe, foretrekker andre denne innstillingen fordi den er mer deilig og trøstende.

Denne restauranten er kjent for sine sakte tilberedte conchinita pibil-retter. Det er et must-prøve i Tulum Pueblo, og det er appetittvekkende.

Adresse: Carr. Tulum – Cancún 121, Tulum Mexico
Åpningstider: 7:00 – 14:00 og 17:00 – 22:00
Telefonnummer: +52 998 886 2212

Taqueria Honorio

Taqueria Honorio er et tacosted som ligger i Tulum Puelo eller Tulum by. Dette stedet er en favoritt blant både lokalbefolkningen og turister, og de er kjent for å være et frokoststed som serverer fantastisk taco.

Hvis du leter etter de beste stedene å spise frokost mens du er i Tulum, kan du lese artikkelen vår: Hvor kan du spise frokost i Tulum? (De 10 beste alternativene)

Som et matsted i Tulum Pueblo tilbyr dette stedet en budsjettvennlig meny for lokalbefolkningen og turister som ønsker å nyte god mat uten å skade lommeboken.

En ting å merke seg er imidlertid at dette stedet stenger tidlig, klokken 01.30 på ettermiddagen. Som sådan er den ideell for matbehovet ditt om morgenen og på middagstid.

Hvis vi skal anbefale noe, anbefaler vi sterkt at du prøver deres conchinita pibil servert på håndlagde tortillas.

Adresse: Mza 10 Av. Satelite Sur / Andomeda Y Sol Ote Lt 13, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 06:00 – 15:00
Telefonnummer: +52 984 745 0674
Facebook-side: Taquería Honorio

Antojitos la Chiapaneca

Antojitos la Chiapaneca er en restaurant i Tulum Pueblo som serverer noen deilige, men budsjettvennlige retter. Her kan du finne retter som mange mennesker, hovedsakelig lokalbefolkningen, vil elske. Som sådan er det også et av de mest populære matstedene rundt sentrum.

Stedet kan skryte av sin taco, men de serverer også appetittvekkende Yucatecan-retter som salbutes og panuchos.

Som et budsjettvennlig matsted aksepterer Antojitos la Chiapaneca kun kontanter, så det er best å ha med seg kontanter i lokal valuta. Stedet har heller ikke seter, så du må spise mens du står.

Totalt sett er det et utmerket matsted hvis du har lyst på meksikansk mat og hvis du bare er i nærheten for å stille sulten din, ikke for å somle og ta deg tid. Hvis du liker anbefalingene våre, går vi for tacoene deres al pastor, tostadas og horchata.

Adresse: Avenida Tulum, Tulum, Mexico
Åpningstider: 9:00 – 22:00
Telefonnummer: +52 984 112 3249
Facebook-side: Antojitos la chiapaneca tulum

Campanella Cremerie

Hvis du leter etter søte ting som bakverk, kaffe og til og med salte smørbrød, så er Campanella Cremerie stedet for deg. Du finner denne restauranten i Tulum Pueblo, men de har også en filial i Tulum Beach.

Dette stedet tilbyr de beste alternativene som vil tilfredsstille søtsuget din. Du kan nyte iskrem, vafler, gelatos og til og med kaffe her.

Hvis du vil høre våre anbefalinger, er deres banancrunch-is eller pistasj-isen noe å prøve!

Foruten de søte godbitene, vil du også nyte en rekke retter rundt siden de serverer italienske, meksikanske og karibiske retter.

Totalt sett er Campanella Cremerie et sted som fortjener sin plass i de beste restaurantene i Tulum. Vi anbefaler dette stedet til deg, uavhengig av dine preferanser.

Adresse: Avenida Tulum Between calles Acuario Norte & Jupiter Norte, Colonia Centro, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07:30 – 23:00
Telefonnummer: +52 984 871 2992
Facebook-side: Campanella Cremerie

Safari Comedor Zama

Safari Comedor Zuma er en annen av de beste restaurantene i Tulum, og den er populær på grunn av beliggenheten. Denne restauranten ligger i utkanten av jungelen utenfor Tulum Pueblo, og er utvilsomt et sted å finne de deiligste smakene i rettene.

Dette stedet serverer meksikanske retter mens du serverer drinker i en bar og andre drinker i kafeen deres. Som sådan er det et sted å gå enten du trenger mat til frokost, lunsj, middag eller til og med snacks i mellom.

Hvis vi skal anbefale noe, er deres meksikanske avokadotoast en stift. Den kommer i tortillas og er fylt med hjemmelaget salsa.

Adresse: Calle Itzamna Manzana 26 Lote 13, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 15:00 – 22:00
Telefonnummer: +52 984 134 8322
Facebook-side: Safari Comedor Zama

Verdant

Verdant er inkludert i vår liste over beste restauranter for sine bærekraftsmål. Denne restauranten er blant de eksklusive restaurantene, og servering her er ikke ment for budsjettreisende. Men hvis du er opptatt av bærekraft og ønsker å støtte andre som gjør det, så er Verdant stedet for deg.

I tillegg til bærekraft, har restauranten ferske lokale råvarer høstet fra byen. Her kan du nyte en rekke moderne meksikanske retter. Videre skryter de av sine franske teknikker for å tilberede maten.

På dette stedet kan du nyte sunne retter og finne alternativer hvis du eller din følgesvenn er veganer eller vegetarianer.

Totalt sett vil du prøve deres 4-retters høstmeny hvis du ikke har noe imot å bruke litt ekstra på mat mens du er i Tulum. En ting å merke seg er at stedet bare aksepterer kontanter, så det er best å forberede noen før du besøker.

Adresse: Chemuyil St. Km 227, Tulum 77760, Mexico
Åpningstider: 18:00 – 22:00
Telefonnummer: +52 1 984 132 8378
Facebook-side: Verdánt

De beste restaurantene i Tulum i henhold til budsjettet

Budsjett er en annen vanlig faktor når du velger en restaurant å spise på. Mange vil gjerne vite hvilke restauranter de skal besøke, avhengig av budsjettet deres.

Beste budsjettrestauranter

Lavprisrestaurantene ligger vanligvis i Tulum Pueblo eller sentrum. Selvfølgelig kan du fortsatt finne noen lavprisrestauranter i hotellsonen, men du vil ha bedre sjanser til å spise på Tulum Pueblo hvis du har stramt budsjett.

Noen av restaurantene for budsjettvennlige reisende er overfylte og stående. I tillegg må du noen ganger vente, men det er vel verdt tiden siden du blir mett uten å skade lommeboken.

Med alternativene nevnt ovenfor er de beste budsjettvennlige restaurantene:

 • Taqueria Honorio
 • Campanella Cremerie
 • Antojitos la Chiapaneca
 • Taqueria Don Beto

Beste mellomklasse restauranter

Mellomklasserestaurantene tilbyr ekstra komfort enn de budsjettvennlige. Her finner du komfortable sitteplasser og spiseplass. Du vil også nyte god service og velbelagt mat og drikke.

Prisene på de beste Midrange-restaurantene varierer selvfølgelig høyere enn de forrige. Du kan imidlertid nyte den med fantastisk utsikt og godt tilberedte retter.

Med alternativene nevnt ovenfor er de beste mellomtonerestaurantene:

 • Posada Margherita
 • El Tábano
 • The Real Coconut på Sanará
 • Loco Tulum
 • Safari Comedor Zama

De beste eksklusive restaurantene

De eksklusive restaurantene i Tulum skryter vanligvis av deres estetisk tiltalende spiseatmosfære, fancy oppsett og godt innkvartert service fra alle ansatte.

En annen ting å merke seg er at de fleste eksklusive restauranter i Tulum er forbundet med strandklubber. Å spise på disse stedene kan gi deg tilgang til fancy strandklubber mens du sparer penger på inngangspenger og møbelutleie. Hvis du vil vite mer om strandklubber i Tulum, sjekk ut: De beste Beach klubbene i Tulum.

Med Tulums skjønnhet vil du nyte å spise på slike restauranter. Men hvis det er en Tulum-ferie som bare er en gang i livet, kan det være lurt å bruke litt ekstra penger for å nyte fancy middager på dette vakre stedet. Stol på oss når vi sier at alt er verdt pengene.

Med alternativene nevnt ovenfor er de beste eksklusive restaurantene:

 • Gitano
 • Verdant
 • Arca

Konklusjon

Når det kommer til restauranter og spisesteder, har Tulum mye å tilby. De beste i byen er imidlertid enten i Tulum Pueblo, Tulum Hotel Zone eller i nærheten av stranden. Selvfølgelig er de beste restaurantene i forhold til dine preferanser.

Med denne artikkelen som guide bør du angi dine preferanser, spesielt i budsjett og smak, for å sikre at du nyter tiden og pengene dine på restaurantene som passer deg. Totalt sett er det en utmerket idé å vite hvor du vil spise, da det hjelper hvis du planlegger oppholdet i denne byen.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico