De beste strandhotellene i Tulum

Når vi tenker på Tulum, vil vi alltid tenke på pittoreske utsikter over det klare turkise vannet, og kysten fylt med fin hvit sand. Mange som bor i Tulum tilbringer mesteparten av tiden på stranden. Ingenting slår et hotell med utsikt over stranden og tilgang hvis du planlegger det samme.

Tulum-besøkende er generelt heldige siden det er en håndfull strandhoteller og feriesteder å velge mellom. Likevel, med så mange alternativer, kan det være vanskelig å finne de mest passende, spesielt hvis det er første gang du reiser på ferie hit. Hvis du er usikker på hvilket strandhotell du skal velge så kan denne artikkelen hjelpe.

I denne artikkelen har vi samlet de fem beste strandhotellene i Tulum. Disse hotellene tilbyr en fantastisk utsikt og masse aktiviteter ved stranden.

La oss ta en titt på hvert enkelt hotell!

De beste strandhotellene i Tulum

The Beach Tulum Hotel

The Beach Tulum Hotel fortjener å være den første på listen over de beste strandhotellene i Tulum, og det er en grunn til det.

Som navnet tilsier, ligger The Beach Tulum Hotel på en lang strekning med hvit sand på sørspissen av Tulum.

Restauranter: 2Barer: 1
Bassenger: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 7.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 28Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Dette luftige boutiquehotellet tilbyr en autentisk smak av Tulum, med rom bare noen skritt fra stranden. Som sådan vil du finne rommene hyggelige hvis du vil ha plassen din nærmere stranden.

Hvert rom på The Beach Tulum Hotel tilbyr Tulums hjemmekoselige og avslappede atmosfære. Dermed vil du garantert nyte dette hotellets rustikk-elegante møbler og barbeint spisestil.

Restauranter

Hvis det er en siste ting du ikke bør gå glipp av, er det den berømte Ziggy’s Beach Club. Ziggy’s restaurant tilbyr soulfood og levende musikk, og er en av hotellets og byens mest populære restauranter. Du finner også sunne alternativer fra den andre restauranten: Fresco’s.

Til slutt huser hotellet Caracol Bar, som tilbyr utmerkede drinker og cocktailer. Du kan nyte maten og tjenestene deres på stranden, på rommet ditt eller til og med rundt bassenget deres.

Aktiviteter

Her kan du også få tilgang til noen av de luksuriøse fasilitetene som boblebad på taket og et luksuriøst spa. Hvis dette ikke virker lokkende så vet ikke jeg.

I tillegg til det rolige bassenget kan gjestene nyte yogatimer i friluftspaviljongen eller ta meksikanske matlagingskurs.

Kontaktinfo

Addresse: KM 7.2, Carr. Tulum-Boca Paila, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848711130
Webside: The Beach Tulum Hotel

Sjekk prisen på hotellet her: The Beach Tulum Hotel

Hotel Esencial Tulum

Hotel Esencial Tulum er et strandhotell du bør å bestille hvis du vil nyte en luksuriøs opplevelse under oppholdet i Tulum.

Dette luksuriøse strandhotellet ble designet til en italiensk hertuginne. Feriestedet ligger 30 minutter fra Tulum med bil, og tilbyr en blanding av en underliggende og diskré luksus. Hvis du vil ha flere luksushotellalternativer i Tulum, sjekk ut de beste luksushotellene i Tulum.

Restauranter: 3Barer: 2
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 6.5 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 45 suiter og 3 villaerTripadvisor-review: 5/5

Rom

Foruten en hvit-på-hvitt-innredning, blir gjestene møtt med fargerik samtidskunst og mørkt tre-aksenter i sine luftige, frittstående hyttesuiter og rom.

Hvert rom inkluderer europeisk sengetøy, Bluetooth-høyttalere og gratis Havaiana-sandaler i strandveskene. Dette vil være med på å gjøre oppholdet ditt mer luksuriøst når du nyter en pittoresk utsikt over det karibiske vannet som omgir hotellet.

Et tradisjonelt Maya-spa har utsikt over eiendommens cenote, omgitt av velstelte hager og palapas med stråtak.

Restauranter

Hotel Esencial Tulum er hjemmet til tre fantastiske restauranter og to barer. Taiyo, Beefbar, Mitsura, Coffee & Juice Bar og Beach Bar.

Hvis du er ute etter noe spesielt, kan du sjekke ut Taiyo og nyte litt japansk mat kombinert med meksikansk mat.

Beefbar, fra selve navnet, serverer eksepsjonelle kjøttstykker. Som sådan kan du sjekke det ut hvis du har lyst på kjøtt av høy kvalitet.

Blant de tre restaurantene er Mitsura mer populær med sine autentiske meksikanske alternativer. Videre vil du nyte maten fra hav til bord med fantastisk 180-graders havutsikt.

Når det gjelder drikke, har Hotel Esencia Tulum en egen kaffe- og juicebar. Du kan få kaffe, fersk juice og sunne matretter her. Hvis du vil ha cocktailer, er strandbaren stedet for deg.

Aktiviteter

Hotel Esencia Tulum tilbyr sine gjester mange aktiviteter, inkludert velværeaktiviteter, turer og andre opplevelser.

Her kan du nyte sport som tennis og golf. De kan også arrangere vannaktiviteter som snorkling, dykking, padleboarding og kitesurfing.

Hotellet tilbyr også flere matopplevelser. De kan arrangere utflukter til noen av Tulums berømte turiststeder hvis du ønsker en omvisning.

Hotellet har også Esencia spa som tilbyr velværeopplevelser og spabehandlinger hvis du vil slappe av og kose deg litt.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km 5.5, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529982536300
Webside: Hotel Esencial Tulum

Encantada Tulum

Encantada Tulum er kjent for personvernet de tilbyr, og er ditt strandhotell hvis du reiser til Tulum for å nyte en romantisk ferie.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 0WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 9.7 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 8Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Som en by i stadig vekst, blir Tulum litt mer komplisert for par som ønsker å finne litt privatliv under oppholdet. På dette strandhotellet kan du imidlertid nyte en avslappet atmosfære og en uberørt strand, noe som bidrar til romantikken.

Dette strandhotellet ligger noen skritt fra sanden og tilbyr åtte bungalower. Som et resultat er det en ideell setting for enhver romantisk aktivitet for par i Tulum.

Hver bungalow har en himmelseng drapert med myggnetting, en balkong ved havet og en dusjkabinett.

Alle aspekter av eiendommen hyller den lokale kulturen. Som sådan vil du se Tulum-inspirerte møbler overalt.

Restauranter

Hotellet har sin egen restaurant: NÜ Tulum. Denne restauranten serverer moderne karibisk mat i hovedlobbyen og ved stranden.

Restauranten kan skryte av ingrediensene som ferske og lokale. Videre tilbyr hotellets restaurant en unik jungelstemning som vil forbedre måltidsopplevelsen din.

Du kan også få maten levert til ditt private dekk eller ved en strandstol på stranden. NÜ Tulum har også en bar som tilbyr spesiallagde drikkevarer og cocktailer til gjestene.

På dette hotellet finner du mezcal laget for hånd i hotellets bar, tradisjonell Yucatán-mat i utendørsrestauranter og broderte møbler i bungalowene.

Totalt sett er Encantada Tulum et utmerket valg hvis du leter etter strandhoteller, og det er enda mer ideelt hvis du besøker Tulum som et par. Hvis du vil vite mer parvennlige alternativer, sjekk ut de beste feriestedene i Tulum for par.

Aktiviteter

Hotellet har mye å tilby når det gjelder opplevelser og aktiviteter. De har velværeaktiviteter som en privat yogatime, og meditativ pust fungerer her. Du kan også nyte litt tid med litt spa-terapi eller oppleve noen lokale seremonier.

Hvis du ønsker en omvisning, kan hotellet arrangere utflukter til mayaruiner, jungelflora og fauna, og til og med litt snorkling og seiling i det karibiske hav.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila KM 8.7, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +16502126782
Webside: Encantada Tulum

Sjekk prisen på hotellet her: Encantada Tulum

La Zebra Hotel Tulum

La Zebra Hotel Tulum er et annet utmerket hotell ved stranden i Tulum, og tilbyr både avslappet tropisk sjarm og familievennlige fasiliteter.

La Zebra er blant de få hotellene i Tulum som tilbyr en utmerket opplevelse for voksne og barn. Av denne grunn anser mange gjester denne byen som et sted hvor de også kan ta med barna sine.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 9.1 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 15Tripadvisor-review: 5/5

Rom

Her kan du velge et rom fra femten alternativer, hvorav mange har enkeltsenger, rullesenger og barnesenger for dine små. I tillegg tilbyr hvert rom en kaffetrakter og et minikjøleskap som standardfasiliteter.

Denne eiendommen har velstelte hager, en lekeplass og en romslig strand, så det er mange steder for barn å utforske.

Restauranter

Hotellet har en restaurant som tilbyr et bredt utvalg av alternativer på menyen. En av de mest populære er kokkens bordopplevelse, et åtte-retters måltid.

La Zebra har også en pop-up mixology-bar som er populær under festkvelder på hotellet. Med slike tilbud er La Zebra fortsatt et av de få familievennlige hotellene ved stranden i byen. Hvis du vil ha flere familievennlige alternativer, kan du sjekke de beste resorts i Tulum for familier.

Aktiviteter

La Zebra tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for å gjøre oppholdet bedre. For eksempel tilbyr de mezcal og meksikansk vinsmaking hvis du er opptatt av det.

Hvis du vil ha noe romantisk, kan du bestille deres barfot spisestue eller glede deg over origen spa -behandlingen. Du kan også glede deg over noen tortilla- og salsakurs hvis du vil ha noe morsomt.

Til slutt har de en kokkes bordopplevelse hvis du vil glede deg over noe fancy 8-retters måltid.

Kontaktinfo

Addresse: Km 8.2, Carr. Tulum-Boca Paila, Tulum Beach, Zona Costera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841154726
Webside: La Zebra Hotel Tulum

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel La Zebra

Be Tulum Beach & Spa Resort

Når det gjelder hotell ved stranden i Tulum, anses Be Tulum Hotel å være blant de beste. Du kan bruke tiden din på å slappe av i en av de beste strandklubbene her.

Dette hotellet tilbyr en strand som ligner Tulums boho og elegante estetikk. Som sådan er det ikke overraskende å se mange mennesker, spesielt påvirkere og reisebloggere, ta bilder og snakke om dette hotellet ved stranden.

Restauranter: 2Barer: 1
Bassenger: 2WiFi: Ja
Avstand til Tulum by: 10.2 kmAvstand til stranden: 0 m
Antall rom: 65Tripadvisor-review: 4.5/5

Rom

Rommene på dette hotellet tilbyr en avslappet stemning som mange liker, selv om det ligger i hjertet av hotellsonen. Glass, stein og gjenvunnet treflater pryder hvert hjørne av denne eiendommen, og skapte det perfekte instagram -bakteppet.

Du vil også få øynene opp for persiske tepper, kosete tepper og rotting møbler aksentert med makrame og broderi. Videre har hver elegant suite et stupebasseng, et badestamp og et frittstående kobberbadekar.

Restauranter

Det er to restauranter på dette hotellet, og en av dem har en bar. Disse to er Ocumare og Maresias.

Ocumare er restauranten å besøke hvis du vil prøve autentisk meksikansk mat. Meksikansk mat serveres her i sin tradisjonelle form. De serverer bare fersk og munnvannende mat som er laget fra bunnen av. Restauranten har også en bar med et utvalg av meksikanske viner og destillerier.

Hvis du vil ha en matopplevelse ved havet, er Maresias stedet å dra. Friske sjømat og organiske salater, i tillegg til retter inspirert av Yucatan -halvøya, er tilgjengelige her.

Aktiviteter

Hotellet tilbyr flere aktiviteter for å gjøre oppholdet morsommere og avslappende. For eksempel har de spa -fasiliteter som har utsikt over havet på den ene siden og jungelen på den andre.

Hotellet tilbyr også massasje på stranden, slik at du kan slappe av bedre mens du henter øynene på havutsikten som dette stranden tilbyr.

Kontaktinfo

Addresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km.10, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529846890577
Webside: Be Tulum Beach & Spa Resort

Sjekk prisen på hotellet her: Be Tulum Beach & Spa Resort


Med disse hotellene rett ved stranden vil du glede deg over skjønnheten i Tulums pittoreske strand til det fulle. Selv om Tulums strand er en skjønnhet på egen hånd, tilbyr hotellene som er nevnt ovenfor fasiliteter og aktiviteter som sikkert vil forlate deg fornøyd.

Et hotell ved stranden er verdt hver eneste krone, noe som gjør oppholdet minneverdig og behagelig. Med de alternativene vi anbefaler, er det eneste du trenger å gjøre er å bestille og glede deg over hvert øyeblikk av oppholdet ved siden av Tulums strand.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico