Drikkealder i Cancun – alt du trenger å vite

En av tingene som gjør Cancun til et populært reisemål for mange reisende, er det eksklusive nattelivet. Du kan nyte hardcore-fester, mange barer og uendelige drikkemuligheter her. Nå, selv om det ikke er en bekymring for middelaldrende reisende, lurer du kanskje på om du er på den yngre siden. Så, hva er Cancuns drikkealder, lurer du kanskje på:

Den lovlige alkoholalderen i Cancun er 18, og det samme gjelder resten av Mexico. Du kan derfor ikke bestille drinker hvis du er under 18. Man bør alltid ha med seg legitimasjon når man skal ta seg en tur i baren for å bestille drinker, noen bartendere kan kreve å se ID.

Cancun er utvilsomt et attraktivt reisemål for deg hvis du elsker å drikke og feste på grunn av nattelivet. Men til tross for at det er et sted for natteliv, gjelder byens regler og forskrifter fortsatt, og du må overholde dem for å unngå problemer.

I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom Cancuns drikkealder og andre bekymringer knyttet til denne saken. På denne måten kan du nyte å drikke i Cancun (hvis du er 18 år eller eldre) og forstå regelverket og reglene angående drikkealderen i denne byen og dette landet.

La oss komme i gang!

Drikkealder i Cancun

Kan 17-åringer drikke i Cancun?

Nei, hvis du er 17 år gammel og er i Cancun, kan du ikke drikke eller kjøpe alkohol i baren. Hver bar i Cancun og resten av Mexico krever at unge voksne viser identifikasjon som viser alderen deres. Det kan være pass, førerkort eller et hvilket som helst bevis på alder ved kjøp eller bestilling av alkohol.

Som sådan er det beste alternativet ditt å drikke på rommene og la noen som er 18 år eller eldre kjøpe drinkene for deg. Nå, hvis du er 17 og du vil feste i Cancun, er det best å spare ferien og vente til du er 18 for å nyte byens natteliv på lovlig vis.

Hvis du drikker med foreldrene dine, kan du alltid be dem kjøpe en. Det er tryggere på denne måten siden du har foreldrene dine selv om du blir full.

Trenger jeg ID-en min for å kjøpe alkohol i Cancún?

Hvis du er en ung voksen, er det best å ta med litt legitimasjon hver gang du kjøper alkohol i Cancun. I tillegg krever hver bar at unge voksne viser identifikasjon når de bestiller drinker.

Avhengig av hvor gammel du ser ut, kan det hende at noen bartendere ikke ber om legitimasjon. Imidlertid er det alltid best å ta med amerikansk legitimasjon hvis du er en amerikansk statsborger på ferie i Cancun.

Eller, i det minste ta med passet ditt, så går det bra hvis servitøren eller bartenderen ber om slikt. Det er også en god idé å ta med en kopi av det amerikanske passet ditt sammen med andre former for identifikasjon.

Bør du drikke i Cancún?

Mange drømmer om å besøke Cancun for å nyte nattelivet. Imidlertid gjenstår sikkerhetsproblemer, spesielt når du planlegger å drikke og nyte mye.

Generelt bør du drikke alkohol noen steder, heller ikke i Cancun. Moderasjon er imidlertid alltid nøkkelen.

Trygge steder å drikke i Cancun

De fleste som besøker Cancun drar for å nyte nattelivet, som innebærer å drikke alkoholholdige drikker. Som sådan, hvis du også skal drikke, bør du alltid gjøre det med forsiktighet. En av måtene å gjøre det på er å finne et trygt sted å drikke.

Her er stedene vi anbefaler hvis du vil nyte en øl eller paraplydrink i Cancun:

Feriestedet der du bor

Det sikreste stedet å drikke er på hotellet eller feriestedet du bor sammen med venner eler kjære. Når det kommer til alpinanlegg, er de som er lengst unna selve Cancun de ultimate sikreste feriestedene.

Av denne grunn er det best å velge et feriested med egen bar hvis du planlegger å feste og drikke mye. På denne måten trenger du ikke å kjøre bil eller pendle etter fest og kan gå tilbake til rommet ditt.

Vi anbefaler å bestille et rom på et hotell eller feriested rundt Puerto Morelos eller Playa del Carmen, men å bestille et i Cancun Hotel Zone er også ideelt.

Barene i nærheten av gater og offentlig transport

Vi anbefaler å gå til overfylte puber og nattklubber hvor du finner mange mennesker hvis du vil oppleve nattelivet.

En fordel med å besøke et overfylt område er at offentlig transport vil være i nærheten. I tillegg er drosjer allment tilgjengelige og relativt enkle å finne. Hvis du vil vite mer, les Er drosjer trygge i Cancun?

Busser i Cancun kjører også 24/7, så du kan alltid gå for busser hvis du ikke er så full. For å lære mer, les artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Etter å ha drukket, deleger oppgaven med å skaffe transport til din utpekte edru person. Med dette i tankene, sørg alltid for at en eller to av gruppen din forblir edru for å lede deg tilbake til hotellene dine.

Sikkerhetstips når du drikker i Cancun

Nedenfor er noen av sikkerhetstipsene vi anbefaler at du gjør når du drikker i Cancun:

Drikk alltid med måte

Om man ønsker å kose deg med Cancuns natteliv, anbefaler vi at du ikke overdriver drikkingen. Den beste måten å holde seg trygg på er å være edru for å passe på seg selv. Om man er full, så vil man ikke kunne beskytte seg selv, så drikk med måte og ikke bli for full.

Forlat aldri gruppen din

Reis aldri fra vennegjengen eller dine kjære. Man er alltid tryggest når man er sammen med andre man kjenner.

Pass på at telefonen fulladet

Det siste du vil ha er en død telefon om du trenger å kontakte noen. Så når du forlater hotellet for en natt ute, gjør det alltid med en fulladet telefon. Ellers, ta med en powerbank og la telefonen lade i vesken.

Noen i gruppen bør holde seg edru

Når du skal ut, ha alltid noen som ikke drikker mye og hold deg edru til å holde øye med deg.

Hvis dere er en stor gruppe, bør minst to eller tre personer være edru for å hjelpe hverandre. Hvis du er alene, er det alltid best å nyte noen slurker og feste i stedet for å drikke deg full uten selskap.

Hvis du vil vite mer om sikkerhetsproblemer i Cancun, les Er det trygt i Cancun?

Konklusjon

I et nøtteskall har Cancun en lovlig alkoholalder som er 18 år, og den gjelder for resten av Mexico. Som sådan kan du bare kjøpe og drikke alkoholholdige drikker hvis du er 18 år eller eldre. Som alltid betyr ikke den lovlige drikkealderen at du kan drikke deg mett og bli full uten å bekymre deg for sikkerheten din,

Som alltid er det best å drikke og nyte Cancun, men husk å ta vare på deg selv siden du er i et fremmed land.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico