Er det mygg i Tulum?

Når du reiser er det siste du vil bekymre deg for insektbitt, men dessverre, når du reiser til Tulum, er dette noe du må vurdere.

Dessverre, når det kommer til myggproblemet i Tulum, kan disse små sugene være en plage for besøkende. Tross alt er det så mye mygg i Tulum at det noen ganger kan være vanskelig å se forskjell på en mygg og en flue. Heldigvis er mygg kjent for å være mindre utbredt i visse tider av året.

Fortsett å lese for å lære mer om myggsituasjonen i Tulum, inkludert om de anses som problematiske når du skal unngå å reise på grunn av myggsesongen, samt den beste tilnærmingen for å forhindre myggstikk under ferien, og mer.

Er det mygg i Tulum

Er det mygg i Tulum?

Dessverre er mygg ganske vanlig i Tulum. Tross alt har disse insektene vist seg å blomstre i fuktige, varme omgivelser. Som et resultat er Tulum og Mexico populære yngleplasser for disse bittesmå blodsugerne.

Myggproblemet er velkjent blant både besøkende og fastboende. Så hvis du skal ta turen, klargjør insektsprayen din på forhånd for å sikre at disse irriterende insektene ikke ødelegger turen.

Er myggen ille i Tulum?

Uansett hvor du velger å bo i Tulum, blir myggen sett på som fryktelig. Men ikke la dette ødelegge ferien din! Planlegging og forberedelse av myggforsvaret kan hjelpe deg med å unngå kløende insektbitt for deg og dine reisefølge.

Bug spray vil bli din nye beste venn under reisene dine. Så før du forlater hotellet, sørg for at du pakker en flaske i reisestørrelse med ditt nye overlevelsesverktøy.

Hva regnes som den verste tiden for mygg i Tulum?

I Tulum er perioden fra april til november kjent som myggsesongen når mygg er mest utbredt. Når senhøsten kommer, begynner myggbestanden å synke raskt, men ikke fullstendig. Dette innebærer at hvis du er bekymret for å bli bitt mens du er på ferie, er det minst sannsynlig at det skjer hvis du drar mens myggbestanden er redusert om vinteren.

Likevel, når som helst på året er en helt trygg tid å reise til Mexico – så lenge du er villig til å kjempe mot insektene.

Skal du til Tulum? Sjekk ut denne artikkelen: Trenger man bil i Tulum? (De beste alternativene for å komme seg rundt)

Hva anses som den beste måten å forhindre myggstikk når du reiser i Tulum?

Myggspray

Dessverre, bare å bære insektspray vil ikke holde mygg unna. For at insektsprayen din skal være effektiv og motvirke mygg, må du sørge for at du alltid er dekket av den. Dette kan innebære å påføre eller spraye seg selv med noen få timers mellomrom for å redusere muligheten for å bli en myggsnack.

Men husk at selv om insektspray kan være det beste alternativet for å forhindre myggstikk, er det ikke alltid 100 % nøyaktig. Så gjør deg klar for noen forferdelige blodsugere for å kjempe seg forbi forsvaret ditt og sette et godt preg på kroppen din.

Naturlige alternativer til insektspray

For å redusere risikoen for å bli bitt av mygg, virker frastøtende midler ved å gjøre individer mindre attraktive for dem. DEET eller picaridin er derfor vanlige aktive komponenter i tradisjonelle insektmidler. Men heldigvis finnes det også andre organiske myggavskrekkende midler som også har vist seg effektive.

For eksempel er PMD, eller olje av sitroneukalyptusekstrakt, et plantebasert stoff som har vist seg å redusere myggstikk. Totalt sett er oljen av sitroneukalyptus kjent for å frastøte mygg i opptil seks timer. En annen fordel er at disse naturlige alternativene også anses som trygge for barn over tre år.

Unngå områder med mygg

Selv om dette kan være vanskelig siden det er kjent at mygg finnes i nesten hver eneste krok og krok av Tulum, vil det å unngå myrområder være nøkkelen når det gjelder å forhindre myggstikk. Prøv heller å holde deg til strandområdene der havbrisen vil blåse disse bittesmå sugene bort.

Hvordan stoppe myggstikkene dine fra å ødelegge turen til Tulum?

Siden myggstikk ofte er uunngåelig i Tulum, prøv noen av strategiene som er foreslått nedenfor for å forhindre at dine allerede eksisterende eller fremtidige bitt klør så mye at de ødelegger turen til Mexico.

Ta et bad

Hvis du oppdager at hele kroppen din klør for mye på grunn av flere myggstikk, kan det beste alternativet for å finne lindring være å ta et godt og langt varmt bad. Husk imidlertid at dette badet skal være fritt for alt som kan irritere huden din ytterligere. Badesalt og oljer, for eksempel, bør unngås for å minimere ytterligere forverring av bittene.

Påfør en ispose

Isposer er et annet utmerket alternativ for å lindre irritasjon forårsaket av myggstikk. For å minimere hevelse og irritasjon, bruk en ispose i 10 minutter. Det er viktig å merke seg at disse ispakkene kan påføres på nytt etter behov.

Ta noen antihistaminer

Hvis kroppen din er kjent for å være følsom for insektbitt, kan det være verdt å få legen til å skrive ut en resept på antihistaminer før du legger ut på Tulum-ferien. Antihistaminer er en type medisin som ofte brukes til å behandle allergisymptomer. Disse medisinene hjelper i behandlingen av sykdommer forårsaket av et overskudd av histamin, et stoff som produseres av kroppens immunsystem.

Folk som er følsomme for insektbitt, pollen og andre allergener er mest sannsynlige for å bruke antihistaminer. De brukes også til å behandle en lang rekke andre sykdommer, inkludert gastrointestinale lidelser, forkjølelse og angst, blant annet.

Siste tanker

Dessverre, når det kommer til Tulum-myggproblemet, kan disse bittesmå sugene være til irritasjon for turister. Tross alt har Tulum så mange mygg at det noen ganger kan være vanskelig å nyte ferien mens du prøver å slå vekk alle insektene. Vær imidlertid oppmerksom på at mygg rapporteres å være mindre tallrike i bestemte sesonger av året.

For eksempel sies mygg å være verst i Tulum fra april til november. Dette innebærer at hvis du er bekymret for å bli bitt mens du er på ferie, vil det å gå om vinteren når myggbestanden er lav, gjøre det mindre sannsynlig at du blir bitt.

Sjekk også ut denne artikkelen: Hvordan feriere i Tulum billigst mulig

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico