Er Tulum en god investering? (Og hvorfor)

Nesten alle av oss ønsker å bo i paradis, og hvis du tenker det samme, vet du at Tulum er et bra sted. Tulum er en liten, avslappet by i Mexico, men den regnes som et av de vakreste stedene i verden. Som sådan er det et sted millioner av turister besøker, og mange ser det som et utmerket sted å investere. Men er det en god investering, lurer du kanskje på.

Tulum er et bra sted for en eiendomsinvestering. Gjennom årene har denne tilbakelente og rolige byen fått oppmerksomhet på grunn av sin stemning, vakre strender, spennende ruiner og en håndfull andre naturlige underverker. Siden mange turister besøker denne byen, er eiendommen verdt å vurdere som en investering.

Likevel, som alle andre investeringer, har Tulum eiendom fordeler og ulemper. Av denne grunn vil du sannsynligvis vite alt om begge deler før du investerer i en eiendom i Tulum. Tross alt bør en klok investor vite både fordeler og risikoer før han investerer.

Denne artikkelen vil dekke hvorfor du bør investere i Tulum og hvorfor du ikke bør. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å avgjøre om Tulum er en god investering avhengig av dine preferanser og toleranse for risikoene involvert.

La oss komme i gang!

Er Tulum en god investering

Tulum eiendomsinvestering

Tulum er ganske lovende for enhver eiendomsinvestor, som alle andre turistdestinasjoner, på grunn av dens konstante vekst gjennom årene. Fra å være en rolig og tilbakelent by, er Tulum nå et av de populære turistmålene i Mexico og verden.

Tulums voksende infrastruktur får eiendomsetterspørselen til å øke, og denne økningen vil bare fortsette. Til tross for det nylige pandemiske utbruddet som påvirker mesteparten av veksten i eiendom i enkelte byer og tettsteder, har Tulums verdi fortsatt å vokse. Som sådan er det ingen tvil om at denne trenden vil øke.

Selvfølgelig har Tulums eiendomsinvesteringer fordeler og ulemper som alle investeringer.

Grunner til å investere i Tulum

Tulums eiendommer tilbyr mange fordeler for investorer. Hvis du tenker det samme, her er noen grunner til at du bør investere i Tulum.

Tulum er et utmerket sted for investering

Investeringer i eiendom er sterkt påvirket av beliggenhet, og Tulum er intet unntak. En bedre plassering vil gi høyere avkastning på investeringen. Hvis du vil ha en bedre idé om Tulums beliggenhet, kan du lese: Hvor er Tulum?

En eiendom i nærheten av et turistmål som Tulum har potensial til å komme eiendomsbesittere til gode. Siden området rundt Tulum fortsetter å vokse og utvikle seg, har denne beliggenheten mange potensialer.

Tulum blir mer tilgjengelig

På grunn av økningen i Tulums popularitet, blir tilgjengeligheten også mer praktisk. Veksten av turisme i denne tilbakelente byen blir sett på som en mulighet til å utvikle flere tilgjengelighetsalternativer.

Her er noen eksempler:

Direkteflyvninger fra USA til Cancun

Selv om det ikke er noen flyplasser i Tulum, er det en i Cancun, som ligger bare en og en halv times kjøretur unna Tulum. Som sådan anerkjenner turister fra USA denne byen som et tilgjengelig reisemål å nå.

Hvis du vil vite mer om avstanden fra Cancun til Tulum, her er en artikkel for å veilede deg: Hvor langt er Tulum fra Cancun?

Et nytt togsystem vil åpne

Et nytt jernbanetransitprosjekt har startet, og det heter The Maya Train. Dette prosjektet skal åpne i desember 2023, og det vil koble Cancun til andre områder, inkludert Tulum. Med dette prosjektet vil Cancun bli koblet til hele halvøya med 948-milslinjen. Det vil tillate turister og lokalbefolkningen å nå Tulum og andre steder i nærheten.

Tulums verdi øker overtid

Med tiden øker verdien av eiendommer, noe som også er tilfelle i Tulum. Ulike faktorer bidrar til dette, inkludert plasseringen av bygningen, reguleringslovene i et område og inflasjonspolitikk.

Dessuten vil verdien øke raskere hvis eiendommen ligger i områder i vekst eller nær kommersielle områder, forretningsdistrikter eller turiststeder. Som turistmål vil Tulums verdi bare fortsette å utvide seg.

Tulum er ideelt for pensjonisttilværelse

retirement

De fleste pensjonister investerer i eiendommer i nærheten av turistattraksjoner, og Tulum er et av de beste stedene å gjøre det.

Etter år med å jobbe og bo i byen, vil du ta en pause, slappe av og nyte de mange vakre områdene i forstaden.

Med sin tilbakelente bynatur er Tulum en verdig investering hvis du planlegger å trekke deg tilbake her. I tillegg velger flere og flere mennesker å bo i forstadsområder hvor livet kan bremses og slappes av, og de kan ha fred i sinnet.

Tulum kan være din inntektskilde

En forretningsforetak kan startes ved å kjøpe eiendommer nær turistdestinasjoner, noe som gjør Tulum til en lovende inntektskilde.

Hvis du investerer i eiendommer i Tulum, kan du nyte godt av inntekter fra utleie av hus hvor turister kan slappe av og føle seg hjemme. I dag foretrekker turister å bo i utleiehus fremfor hotell fordi de er rimeligere.

Det er også mulig å leie mye eller et hus for å slappe av og nyte forstadslivet. Imidlertid foretrekker de fleste turister hus i nærheten av og lett tilgjengelige for turistdestinasjoner, slik at de kan være i ærefrykt for severdighetene, maten og den varme gjestfriheten til Tulums folk.

Grunner til ikke å investere i Tulum

Med alle de gode tingene, fordelene og fordelene ved å investere i Tulum, vil du også møte noen ulemper og risikoer. Her er noen av dem.

Tulum eiendom kan være dyrt

Lots of money in wallet

Du trenger penger for å investere i eiendom i Tulum eller andre steder. Ikke tro guruene som selger eiendomsinvesteringsprogrammer.

Mens noen starter sin virksomhet ved å ta ut egenkapital fra hjemmene sine, må du først ha egenkapital i hjemmet ditt. Kostnaden ved å ta opp et hardt lån er også høy.

Tror du at du kan ta opp et boliglån for å investere i en eiendom i Tulum? Dessverre er standardsatsene på utleieboliger vanligvis høyere enn på tradisjonelle boliglån.

Som et resultat krever bankene ofte en større forskuddsbetaling og strengere krav til kredittscore og gjeld-til-inntektsforhold.

Med andre ord er det kanskje ikke realistisk å investere i eiendom i Tulum med mindre du allerede har midler til å investere og penger til oppussing og forbedringer.

Tulum Eiendom trenger mye arbeid

Å investere i eiendom i Tulum krever timer og timer med arbeid. Først må du søke etter en lovende eiendom i Tulum, og deretter kjøpe den.

Svært sjelden vil eiendom i Tulum være klar for leie eller salg. Du må bruke enda mer tid på å reparere og renovere den.

Siden det er en eiendom i Tulum, vil du ikke ha noen problemer med å finne gjester. Imidlertid ville det være best om du fortsatt markedsfører stedet ditt. Ellers vil ingen vite at stedet eksisterer.

Du har også mye arbeid hvis du investerer i flere Tulum-eiendommer. Selvfølgelig kan du ansette noen til å gjøre jobben for deg, men det reduserer bare inntekten din, og avkastningen vil reduseres.

Tulum eiendomsinvesteringer tar tid

Det er ingen tvil om at eiendom setter pris på, men det tar vanligvis år før betydelige økninger finner sted. Selvfølgelig er det ikke det primære problemet i Tulum-eiendommer, men det lønner seg fortsatt å være klar over det.

Tulum er en raskt voksende by, og investeringseiendommen din vil helt sikkert sette pris på det. Det er imidlertid ikke noe som vil vokse i et glimt. Kort sagt, du må ha tålmodighet for å se resultater.

Er det en boligboble i Tulum?

Boligboblen er et hovedproblem som holder folk tilbake fra å investere i Tulum. Det er imidlertid ikke et problem i denne byen.

Tulum opplever ikke en boligboble. Prisene har ikke økt, og etterspørselen har heller ikke steget raskt for å kollapse. Derfor forventer ikke interesserte eiendomsutviklere i Tulum å skape en eiendomsboble i byen.

Målet deres er å gi selgere et produkt som lar dem selge hjemmene sine til en høyere pris enn de ellers kunne oppnådd.

Hva med kriminalitetsraten i Tulum?

En annen bekymring for folk som holder dem tilbake fra å investere i Tulum er veksten i kriminalitetsraten. Mens Tulum var en avslappet og rolig by for tre år siden, steg også kriminaliteten sammen med veksten.

Selv om det er sant at kriminaliteten har økt, er det ikke en bekymring som bør stoppe en fra å investere.

Generelt har Tulum fortsatt en lavere kriminalitetsrate enn Cancun, en mer populær by i nærheten. Dessuten er Cancuns kriminalitetsrate mye lavere enn i amerikanske byer.

Videre påvirker ikke den generelle veksten av kriminalitetsraten sikkerhetsbekymringen til Tulum. Som sådan er det ikke grunn nok til å stoppe deg fra å investere i Tulum-eiendommer.

Selvfølgelig vil det være høyere sjanser for vold med økt kriminalitet, og turismen kan bli påvirket av slikt.

Men siden turisme er en inntektskilde, vil den meksikanske regjeringen gjøre alt for å forhindre at slikt skjer.

Nå, hvis du ønsker å lære mer om Tulums kriminalitetsrater og generelle sikkerhetsproblemer, her er en artikkel som kan veilede deg:

Hva med kriminalitetsraten i Tulum?

En annen bekymring for folk som holder dem tilbake fra å investere i Tulum er veksten i kriminalitetsraten. Mens Tulum var en avslappet og rolig by for tre år siden, steg også kriminaliteten sammen med veksten.

Selv om det er sant at kriminaliteten har økt, er det ikke en bekymring som bør stoppe en fra å investere.

Generelt har Tulum fortsatt en lavere kriminalitetsrate enn Cancun, en mer populær by i nærheten. Dessuten er Cancuns kriminalitetsrate mye lavere enn i amerikanske byer.

Videre påvirker ikke den generelle veksten av kriminalitetsraten sikkerhetsbekymringen til Tulum. Som sådan er det ikke grunn nok til å stoppe deg fra å investere i Tulum-eiendommer.

Selvfølgelig vil det være høyere sjanser for vold med økt kriminalitet, og turismen kan bli påvirket av slikt.

Siden turisme er en inntektskilde, vil den meksikanske regjeringen gjøre alt for å forhindre at slikt skjer.

Nå, hvis du ønsker å lære mer om Tulums kriminalitetsrater og generelle sikkerhetsproblemer, her er en artikkel som kan veilede deg: Er det trygt i Tulum?

Tips når du investerer i Tulum

real estate investment

Nå, hvis du allerede har bestemt deg for å investere i Tulum eiendom, her er noen tips som kan hjelpe deg.

Velg et fint sted
Tulum kan være en liten by, men hvis du ikke vet om dette stedet, er sjansen stor for at du tar feil valg. Som sådan vil du gjennomsøke byen og se etter områder med potensial for fremtidig vekst.

For eksempel vil du investere et sted i nærheten av Tulum Beach Road, hvor de fleste bedrifter ligger.

Eller du vil investere i eiendommer i nærheten av Tulum Pueblo eller Tulum by. Et slikt område er ideelt hvis målkundene dine er budsjettreisende.

Lær mer om eiendommen du ønsker å investere i

Det neste du trenger er å lære mer om eiendommen du ønsker å investere i, da det vil gi deg en idé om hva du skal gjøre med den.

For eksempel vil du kanskje vite hva du skal inkludere eller områder som trenger reparasjoner. All kunnskap om stedet kan fortelle deg hvordan du kan forbedre dem. Eller, verst, det vil fortelle deg om det er best å se etter en annen.

Unngå overprisede og luksuriøse eiendommer

Når du leter etter en eiendom for å investere i Tulum, er en ting å merke seg at du vil gjøre det bedre med budsjettvennlige eiendommer i mellomklassen.

Tulum-turister vil vanligvis tilbringe mesteparten av tiden sin utenfor. Men når du besøker Tulum, vil du nyte skjønnheten og nyte naturen.

Mange foretrekker rimelige rom og hoteller siden de bryr seg mer om å gå ut, spise meksikansk mat og holde seg innendørs. Kort sagt, du vil gjøre det bedre hvis du velger gjennomsnittsprisede eiendommer i stedet for overprisede.

Konklusjon

Tulum er en lovende by i øynene til enhver eiendomsinvestor. Med sin kontinuerlige vekst og utvikling som til og med tåler et pandemiutbrudd, er det en sikker seier å investere på dette stedet. Likevel er det mye arbeid for å lykkes med en slik investering. Videre er bevissthet om risikoene involvert for å forberede seg på dem.

Totalt sett er en investering i Tulum eiendom en sjanse til å øke pengene dine, ha et aldershjem og bygge en bedre fremtid. Det krever imidlertid mye arbeid og ressurser for å sikre at det er verdt det.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico