Er Tulum et bra sted for familier?

De fleste tenker på Tulum som et bryllupsreisemål eller et sted for par. Det er imidlertid ikke mange som tar med hele familien når de planlegger en tur i Tulum. Derfor, hvis du planlegger en familietur og vurderer denne byen, lurer du nok på om Tulum et bra sted for familier?

Tulum er et bra sted for familier fordi det tilbyr mange familievennlige aktiviteter og overnattingssteder. Her kan hvert familiemedlem nyte mange aktiviteter under solen. Videre vil Tulums vakre strender, cenoter, dyreliv og gamle ruiner sikkert være en godbit for hvert familiemedlem.

Som en som planlegger en familieferie, kan det være stressende å søke etter alle mulige aktiviteter siden hvert familiemedlem har sine preferanser. Av denne grunn har vi gjort denne artikkelen til en guide for familien din under oppholdet i Tulum.

I denne artikkelen vil vi dekke noen av de familievennlige turiststedene og aktivitetene i Tulum. Etterpå vil vi vise deg våre mest anbefalte overnattingssteder for å sikre at alle familiemedlemmene nyter Tulum-ferien.

Uten videre forsinkelser, la oss hoppe i det!

Er Tulum et bra sted for familier

Hvorfor dra til Tulum på familieferie?

Tulum er en avslappet by som er fylt med naturlige underverker, og det er noe hele familien din bør nyte sammen.

Tulum huser noen av de beste strendene, cenotene, jungelen og eldgamle ruiner over hele verden. Slike ting er morsomme ikke bare for voksne, men også for barn.

En annen grunn til at du bør velge Tulum for en familieferie er den enkle tilgangen. Siden denne byen ligger i nærheten av en flyplass, har du enkel tilgang selv om du er fra USA, Canada og Europa. Dermed kan du nå stedet uten å bekymre deg for stressende reiseplanlegging.

Når det gjelder overnatting, vil du finne mange familievennlige hoteller i denne byen. Dessuten er slike hoteller ikke så dyre som alternativene du får i andre populære byer.

Sist, men absolutt ikke minst, er Tulum en nydelig by ment for avslapning, og hvert medlem av familien din vil dra nytte av og nyte å besøke dette stedet.

5 familievennlige turiststeder å se i Tulum

Nedenfor har vi listet opp fem familievennlige turiststeder du kan se i Tulum. Vi anbefaler disse stedene siden vi er sikre på at hele familien din vil like dem og det de tilbyr.

1. Tulum-ruinene

Tulum Ruins Mayan

Ruinene i Tulum er kanskje ikke like fantastiske som de andre ruinene i nærheten. Beliggenheten veier imidlertid rimelig godt opp for det. De gamle Tulum-ruinene ligger bare noen få km fra Tulum Pueblo, ved enden av Tulum Beach Road.

Ruinene ligger på en robust klippe med utsikt over Karibias turkise hav, noe som gir en fantastisk scene. Hele familien din vil definitivt nyte dette stedet, og du kan nå det uten å reise langt.

Den beste måten å nyte dette stedet på er å ankomme tidlig. Du kan slå folkemengdene og nyte mer ensomhet mens du utforsker ruinene.

Stedet gir en ideell setting for å kombinere nytelse med historie, slik at besøkende kan se den førkolumbianske mayabyens historiske ruiner før de drar til stranden nedenfor og slapper av i solen. Til slutt vil de mange iguanene som ligger på toppen av ruinene glede barna.

Hvis du vil vite mer om dette stedet, les artikkelen vår som dekker alt om Ruinene i Tulum.

2. Playa Paraíso

Playa Paraíso er blant de beste strendene i Mexico, og det er et av stedene hele familien din bør besøke og nyte.

I de fleste tilfeller bor nesten alle Tulums gjester på denne stranden en hel dag. Derfor, hvis du føler deg lat og ønsker å slappe av, kan du leie en solseng eller et bord og la barna ha det gøy mens de soler seg.

Hvis du vil ha en avslappet dag, kom deg til stranden snart for å sikre deg et anstendig sted hvor du kan slappe av til solen går ned. Barna vil like å lage sandslott og leke i de rolige bølgene. Vanligvis koster et bord, to seter og en parasoll omtrent 100 kroner.

Hvis du vil vite mer om denne stranden, sjekk ut artikkelen vår som dekker alt om Playa Paraiso i Tulum.

3. Coba

Noen av de fineste Maya-ruinene kan sees i den gamle byen Coba. Som sådan gjør det dette stedet til et ideelt familievennlig reisemål i Tulum.

Hele familien din kan utforske dette stedet gjennom en sykkeltur. Du kan også kjøre til dette stedet.

Du kan glede deg over å klatre i pyramidene og til og med møte aper hvis barna dine har lyst på disse tingene. Du kan også finne en lagune for zip-lining og en cenote i nærheten.

4. Sian Ka’an biosfære

Med anerkjente Maya-arkeologiske steder og utallige varierte habitater, er Sian Ka’an-biosfæren et av turiststedene som må ses for familier i Tulum.

Mange familier synes dette naturlige habitatet er hyggelig for hvert familiemedlem, siden det vil bringe deg nær naturen.

Siden du tar med familien din, anbefaler vi å kjøre til dette stedet. På denne måten kan du spare mye på transport.

Dessuten trenger du bare å betale for en motorbåt for å se deg rundt på stedet. Det er en virtuell tur siden den lar deg se dyrelivet så nært som mulig.

5. Cenote Dos Osos

synkehull eller huler

Cenote Dos Osos er en av de beste cenotene du kan besøke i Tulum. Det er en vakker utstilling av Tulums naturlige skjønnhet og utmerkede underholdningsmuligheter for barn. Som sådan er det verdt et besøk hvis du har en familieferie i Tulum.

Cenote Dos Osos tilbyr vakker natur og flere familievennlige aktiviteter som et familievennlig sted. For eksempel kan familien din ha mye moro med båter, hoppepunkter, slakke linjer og sklier.

Hvis du ikke vil bruke mye penger, kan du bære maten og drikken din til dette stedet. Tross alt er det ingenting som er bedre enn en godt forberedt piknik med familien i Tulum.

Selvfølgelig er det andre utmerkede cenoter i Tulum. Hvis du er interessert i å besøke de absolutt beste cenotene, så må du sjekke ut de beste cenotene i Tulum.

5 ting å gjøre i Tulum for familier

Hvis du planlegger en familieferie i Tulum, bør du inkludere disse fem aktivitetene i listen over ting du kan gjøre mens du er i Tulum.

1. Book en ATV-utflukt

En ATV-utflukt er en fin måte å utforske Tulum på eventyrlig. Derfor, hvis familien din søker noen spennende aktiviteter, kan du alltid leie en ATV eller benytte deg av en ATV-tur. Slike turer inkluderer en guide, en lunsj og aktiviteter som vil gjøre dagen din spennende mens du utforsker Tulum.

For å vite mer om dette tilbudet, sjekk ut artikkelen vår om ATV-er i Tulum.

2. Nyt litt god iskrem på Avenida Tulum

Enten du besøker Tulum om sommeren eller ikke, vil en iskremgodbit alltid være hyggelig for hele familien. I sentrum av Tulum Pueblo finner du en gate som heter Avenida Tulum, en lang vei fylt med butikker, matvogner og til og med iskremboder.

Hvis du vil nyte en fruktig is, anbefaler vi La Flor de Michoacán. Denne butikken lager fantastiske paletaer eller ispinner med skiver av frisk frukt. Til slutt, besøk Panna e Cioccolato, en herlig gelateria med klassiske italienske smaker, hvis søtsuget ikke er mettet.

3. Svøm med delfiner på Delphinus Xel-Há

Du og familien din kan nyte å svømme med delfiner hvis du er ute etter en kort kjøretur fra byen. Delphinus Xel-há er det største naturlige akvariet i verden, og det ligger bare 18 kilometer fra Tulum Proper.

På dette stedet kan du nyte tett samspill med delfinene. Det som gjør det bedre er at det tar vare på disse dyrene ved ikke å tvinge dem til å trikse.

Det er en enkel, men hyggelig aktivitet som du og hele familien vil nyte under oppholdet i Tulum. Og sent glemme.

4. Sykle rundt i byen

Sykler er en standard transportmåte i Tulum, og du kan nyte å utforske byen med familien din ved hjelp av sykler.

Videre kan du til og med benytte deg av en sykkeltur, inkludert sykkelutleie og en guide som hjelper deg å utforske byen ordentlig.

Med omvisningen vil hele familien nyte å se områdets naturlige, arkeologiske og kulturelle steder. Som sådan er det noe å vurdere hvis du har en eventyrlysten familie.

Du kan finne flere sykkelturer og til og med gåturer å velge mellom. Hver tur kan vare rundt tre timer, noe som gir deg kvalitetstid med å utforske denne byen.

5. Svøm med skilpadder

Skilpadde i Akumal

I Tulum finner du en liten strandby ved navn Akumal, skilpaddenes land. Fra selve navnet er det et sted hvor du kan finne skilpadder og et rikt og mangfoldig marint liv.

I denne strandbyen kan du og familien din nyte snorkling for å se disse skilpaddene og til og med svømme med dem. I tillegg har strandbyen noen turselskaper som kan hjelpe deg med å oppdage disse skilpaddene.

Du kan også nyte andre vannaktiviteter i denne strandbyen, som svømming, kajakkpadling og andre. Stranden er også gratis å få tilgang til, så si nei til alle som sier at du må betale inngangsbillett.

Steder å bo i Tulum for familier

Tulum kommer ikke til kort når det kommer til familievennlige hoteller. Som sådan vil du finne mange hotellalternativer hvis du vil ta med familien din til denne byen for en ferie.

De fleste av de familievennlige hotellene tilbyr fasiliteter som passer for hvert medlem av familien. For eksempel, noen har stupebasseng for barn, barnevennlige aktiviteter og til og med barnevakttjenester hvis du vil nyte litt tid i byen alene som voksen.

For å hjelpe deg med å finne det beste familievennlige hotellet, har vi sett på alle alternativene og listet opp fem av de beste. Denne listen inneholder alt du trenger å vite om hotellet. På denne måten kan du være trygg på at alle valgene dine vil gjøre familiens opphold i Tulum så komfortabelt og hyggelig som mulig.

For å se listen over de absolutt beste stedene, les de beste feriestedene i Tulum for familier.

Konklusjon

Selv om Tulum kanskje ikke er like attraktive for familier som de er for par, er det fortsatt et must-besøk destinasjon for hver familietur. Tulum er fullpakket med vakre steder som må ses og morsomme aktiviteter som vil gjøre alle besøkende glade.

Med denne guiden håper vi du er overbevist om at denne byen er mer enn kun et pars drøm. Dette er stedet for hele familien også.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico