Har Cancun flyplass Wi-Fi?

Hvis du reiser på ferie til Mexico og Cancun, så er det sannsynlig at du har en annen nettverksleverandør som er uforenlig med Mexico. Wi-Fi er da den beste måten å kontakte slektninger eller venner på. Om flyet ditt tar deg til Cancun flyplass, lurer du kanskje på om flyplassen har Wi-Fi.

Cancun flyplass tilbyr en trådløs internettforbindelse eller Wi-Fi i alle terminalene. Denne Wi-Fi-tilkoblingen er tilgjengelig for alle passasjerer, og denne tjenesten er gratis. Som sådan kan du koble til internett gratis mens du er på Cancun flyplass.

Wi-Fi er viktig for reisende, spesielt de utenfor Mexico som ikke har tilgang til meksikanske nettverksleverandører. Men hvis du trenger å lese e-poster, kontakte noen eller surfe på internett for informasjon om ferien din, kan du alltid gjøre det på flyplassen.

Hvis du vil vite mer om Cancun lufthavns Wi-Fi, er denne artikkelen for deg. Her vil vi dekke alt du trenger å vite om Wi-Fi-tilkobling på Cancun flyplass, hvordan du kobler til den, og andre alternative steder hvor du kan få tilgang til internett under oppholdet i Cancun.

La oss komme i gang!

Har Cancun flyplass Wi-Fi

Wi-Fi i Mexico

Hvis du ikke er fra Mexico, er en av hovedproblemene tilgang til internett og kontaktene dine på telefonen. Siden nettverksleverandøren din ikke er fra Mexico, er det beste alternativet å stole på Wi-Fi-tilkoblinger.

Hvis du er nysgjerrig på Mexicos Wi-Fi, fungerer det på samme måte med andre land. Som sådan er Wi-Fi på Cancun flyplass det samme som i USA og andre land. Den er også kompatibel med bærbare datamaskiner, nettbrett eller telefoner.

Kan jeg bruke telefonen min på Wi-Fi i Mexico?

Så lenge telefonen din har Wi-Fi, kan du bruke Wi-Fi på Cancun flyplass og andre Wi-Fi-tilkoblinger i Mexico. Så selv om du ikke har internasjonal dekning hos nettleverandøren din, kan du få tilgang til internett og gjøre det du trenger.

Relatert: Vil telefonen min fungere i Mexico?

Om Cancun lufthavns Wi-Fi

Cancun lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i alle områder og terminaler. Dermed kan du holde deg tilkoblet online selv når du ankommer Cancun.

Prodigy Mobile driver Cancun Airports Wi-Fi, og det gir en høyhastighets internettforbindelse til passasjerer på flyplassen.

Selvfølgelig trenger du en datamaskin, et nettbrett, en telefon eller en hvilken som helst dings som er kompatibel med Wi-Fi for å koble til. Når du prøver å koble til, får du et popup-vindu i nettleseren din som viser nettsiden til internettleverandøren.

Denne internettforbindelsen er pålitelig, sikker og rask. Derfor, hvis du trenger å lese noen e-poster, kontakte noen eller surfe på internett for informasjon om ferien din, kan du alltid gjøre det på flyplassen.

Er Wi-Fi på Cancun flyplass gratis?

Wi-Fi-tilkoblingen på Cancun flyplass er gratis å bruke av alle passasjerer, og den er tilgjengelig i alle terminaler. Det kan imidlertid hende du må logge på eller opprette en konto for tjenesteleverandøren før du får tilgang til Internett.

Slik kobler du til Cancun Airport Wi-Fi-tjenesten:

Hvis du allerede er i Cancun flyplass og du vil ha tilgang til den gratis Wi-Fi-tjenesten, kan du gjøre det med følgende trinn:

  • Først åpner du telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen og aktiverer Wi-Fi.
  • Koble til CUN Wi-Fi-hotspot. Navnet kan endres eller variere fra tid til annen, men det bør være noen skilt rundt for å fortelle deg hvilken Wi-Fi som er tilgjengelig for passasjerer.
  • Når du prøver å koble til, vil du ha en popup-nettleser som tar deg til vertens nettside.
  • Nettsiden kan kreve at du logger på eller oppretter en konto hvis du ikke har noen.
  • Når du er koblet til, vil du kunne få tilgang til internett.

Denne Wi-Fi-tilkoblingen kan begrenses. I så fall passer det vanligvis i 60 minutter. Hvis du trenger mer tid, må du kanskje betale for de ekstra timene du bruker.

Alternative steder hvor du kan få Wi-Fi-tjeneste

Du kan bruke andre Wi-Fi-tilkoblinger hvis du ikke vil eller ikke kan få tilgang til flyplassens sentrale Wi-Fi. Noen kafeer og restauranter på flyplassen tilbyr for eksempel Wi-Fi.

Mera’s Business Lounge, som ligger ved terminalene 2, 3 og 4 på Cancun lufthavn, tilbyr for eksempel Wi-Fi. Det er imidlertid ikke gratis. Det kommer imidlertid gratis når du betaler for tilgang til salongen.

En ting å merke seg er at salongene kun er tilgjengelige for passasjerer som venter på avgang. Du finner også en Wi-Fi-tilkobling på Cancun lufthavns innenlandske og internasjonale salong.

Konklusjon

Hvis du nettopp har ankommet Cancun og venter på flyplassen, kan du holde kontakten og være online igjen ved hjelp av gratis Wi-Fi som tilbys av flyplassen. Vi vet imidlertid at det kan være vanskelig å kontakte noen, hovedsakelig hvis nettverksleverandøren din er begrenset når du er i et annet land.

Likevel, med Cancun Airports Wi-Fi-tilgjengelighet, kan du lese e-postene dine, kontakte slektningene dine eller til og med undersøke reisemålene dine før du drar ut og utforsker Cancun eller andre nærliggende områder i Quintana Roo.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico