Hesteridning i Cancun

Leter du etter et flott sted å nyte en fredelig og unik rideopplevelse mens du besøker den vakre meksikanske byen Cancun? Vel, du er heldig, for dette området byr på mye.

I Cancun kan du velge å ride gjennom den fortryllende jungelen, majestetiske strender, eller gjennom de mange andre naturlige og vakre landskapene denne fantastiske byen har å tilby nesten når som helst på dagen.

Hvis du planlegger en tur til Cancun i år, her er noen av de beste stedene å velge mellom for å dra på et rideeventyr.

Hesteridning i Cancun

Hvor kan du ri på hest i Cancun?

Enten du er ute etter en opplevelse på dagtid med å ri langs det rolige og kjølige vannet, stoppe bare for å ta en avslappende dukkert, eller komme på nært hold med noe dyreliv i sitt naturlige habitat, har Cancun alt.

Nedenfor er noen av våre favorittmåter å ri på hesteryggen og de beste alternativene som er tilgjengelige for deg.

Ridning på stranden

De fleste bestiller en reise til Cancun spesielt for å oppleve de vakre strendene deres. Dette er grunnen til at vi ønsket å gi deg en flott liste over selskaper som vil ta deg langs disse kystlinjene mens du fortsatt nyter en tur i friluft.

Rancho Loma Bonita

 • 690 kr per voksen
 • 450 kr per barn

På Rancho Loma Bonita kan du ta dagsturer langs de vakre strendene i Cancun, og stoppe for å svømme i den forfriskende cenoten. Under opplevelsen har gjestene muligheten til å ta en adrenalinfremkallende tur på ziplinen knyttet til cenoten og etterpå nyte en matbit mens de fortsetter eventyret gjennom de tette skogene.

Playa del Carmen

 • 1290 kr per person

Med Playa del Carmen vil du få en opplevelse for livet, ri på ryggen av en majestetisk hest langs kysten av havet, bortenfor det travle bylivet.

Du kan også lære om Yucatans flora og faunahistorie mens du er på en guidet ridetur i Playa del Carmen. Dette er en flott tur for alle aldre og ferdighetsnivåer, som lar naturelskere besøke noe av det mest fantastiske dyrelivet verden har å dele.

Maroma paradis

 • 840 kr per person

Hva er vel mer spennende enn en ridetur med hest og hatt på Maroma Beach, deretter gjennom Mayajungelen. Gjør deg klar og få cowboyen din på i løpet av denne tiden mens du nyter den forbløffende utsikten over det lokale landskapet og rusler de hvite sandstrendene.

Ridning gjennom jungelen

Jungelen i Cancun, Mexico, er fortryllende, spennende og fryktinngytende. Hvis du leter etter en fantastisk måte å se alle disse tilbudene i skogen på, bør du vurdere å kontakte et av disse stedene for å bestille en ridetur.

Rancho Bonanza

 • Voksne 1100 kr
 • Barn 1100 kr

Personalet fra Rancho Bonanza vil hente deg fra hotellet ditt for en uforglemmelig 1 1/2 time lang ridetur gjennom de vakre jungelplassene og frukttreplantasjene, hvor du vil komme på nært hold med aper, fugler og andre dyr som er hjemmehørende i disse områdene.

Rancho Baaxal

 • Classic Ride 750 kr per person
 • Delux Ride 1750 kr per person

Rancho Baaxal er en familieeid og drevet ranch som tilbyr gjestene muligheten til å tilpasse rideopplevelsen sin. Du kan ta en klassisk eventyrtur gjennom jungelen med tonnevis av naturlige stier å følge eller bestille en deluxe-tur, hvor de vil lede deg til en overraskende piknik satt opp på et bortgjemt sted for en lunsjdate å dø for.

Offroadcancun

 • Voksne 890 kr • Alder 10+
 • Barn 790 kr • Alder 8-9

Mens Off-Road Canun Tours er populært for deres ATV-turer gjennom Mexico-jungelen, tilbyr de også gjestene muligheten til å ta lange, avslappende og innsiktsfulle rideturer langs klare stier fulle av dyr, plantasjer og andre fantastiske severdigheter å se. Mellom turene kan du ta en dukkert i cenotene, nyte en matbit og fly ned langs ziplinene for en hel dag med moro.

Ridning i solnedgang

Hva kan være mer romantisk enn å ri solnedgang på hesteryggen? Ikke mye, ikke sant? Heldigvis er det noen få steder i Cancun hvor du kan gjøre nettopp det for å gjøre besøket ditt bare litt mer fantastisk.

Mange av turistalternativene (tur) tilbyr ikke ridning etter midt på dagen. Imidlertid er det mange lokale rancher med ridemuligheter som vil passe alle dine behov.

Casa Sagrada, Rancho Esmeralda og Rancho Las Cascada er bare noen av ranchene du bør vurdere å se nærmere på mens du planlegger ferien til Cancun.

Det er viktig at du grundig sjekker ranchen du skal bestille turen med for å sikre at de er anerkjente og gir kvalitetsservice. Du vil også være sikker på at turen du velger passer til dine behov og ditt erfaringsnivå. Det siste du vil gjøre er å ta en tur med andre erfarne gjester som ikke har peiling på hva du driver med.

Andre turer å vurdere

Du kan designe opplevelsen din slik du vil så lenge du vet hva du skal se etter. Her er noen andre lokale ridemuligheter du bør vurdere når du besøker Cancun.

 • Jungles of Costa Maya og utforsk avdekkede Maya-ruiner
 • Strandturer med snorkleeventyr
 • Bareback rideturer
 • Guidede historiske turer

Andre ting å gjøre i Cancun – Sjekk denne artikkelen: Ting å gjøre i Cancun

Oppsummering

Cancun alene er et av de mest attraktive turistmålene, og lokker gjester over hele verden på grunn av det vakre landskapet, nydelige, klare strendene og spennende eventyrene. Bestill en ridetur i dag med et av de fantastiske alternativene ovenfor for å gjøre turen til Cancun til en drømmeferie.

Lurer på om du kan kjøre fra USA til Cancun? Sjekk ut denne artikkelen: Kan du kjøre til Cancun fra USA?

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico