Hva betyr All-inclusive i Cancun?

Å bo på et all-inclusive resort i Cancun kan meget vel være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Likevel, hvis du er en kunnskapsrik reisende, kan det være lurt å se nærmere på hva som er inkludert i oppholdet ditt. All-inclusive i Cancun, hva betyr det?

Cancun all-inclusive dekker de aller fleste ting man trenger på en ferie, inkludert rom, mat, drikke, tilgang til feriestedets fasiliteter, romservice og vin.

Om du velger å bestille med all-inclusive så er det et enormt beløp som dekkes av oppholdet ditt og noen få ting som ikke er det. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av ferien din, er det en god idé å ta hensyn til informasjonen fra feriestedet. Resten av denne artikkelen vil lede deg gjennom hva Cancun all-inclusive ferier faktisk dekker.

Hva betyr All-inclusive i Cancun

Hva får du med en Cancun-ferie med alt inkludert?

På din ferie med alt inkludert i Cancun kan du forvente å foreta én betaling og få dekket alt det viktigste. Selvfølgelig er det alltid godt å være klar over akkurat hva du betaler for i pakken din.

Det første og fremste du bør gjøre når du bestiller et all-inclusive-opphold er å se nærmere på hva pakken din inneholder.

Feriesteder tilbyr forskjellige pakker med forskjellige fordeler, så sørg for at du velger den riktige pakken som gjenspeiler hva du er villig til å betale for og hva som er i prisklassen din.

Rom

Selvfølgelig, det første og fremste du vil ha tatt vare på når du prøver å slappe av og slappe av på rommet ditt. Cancun-opplevelsen med alt inkludert dekker alle utgifter knyttet til rommet ditt. Det du ikke bør forvente å bli inkludert er tips til de ansatte som hjelper til med å bringe bagasjen opp til rommet eller romservicelevering.

Mat og Drikke

All-Inclusive buffet

Et all-inclusive-opphold i Cancun innebærer mat og drikke, vanligvis gjort som buffeer. Du kan forvente å få tre måltider om dagen i disse pakkene, og alkoholholdig drikke er inkludert.

Når det gjelder alkohol, er typen alkohol viktig for å sikre at du ikke blir belastet. Avhengig av hvor du bor, kan feriestedet bare tilby lokale drinker som ikke er kjent for deg.

De sjeldnere og mer gjenkjennelige internasjonale merkene er kanskje ikke på tilbud til alle gjester med mindre du er en del av en premiumklubb eller betaler for privilegiet. Disse premium-tilbudene kommer vanligvis med andre fordeler, for eksempel et bedre, dyrere rom dekket av pakkens pris.

Du kan imidlertid spare penger sammenlignet med en standardpakke for små avgifter som flaskevann eller drikke på rommet ditt.

Fasiliteter

Som en del av en all-inclusive-pakke kan du forvente å ha tilgang til alle fasilitetene, inkludert bassenget, badeland, salonger, arkader, tilgang til stranden, golfbiler og alt annet feriestedet tilbyr. Som all-inclusive-gjest reflekteres prisen på fasilitetene i pakkeprisen på all-inclusive-reisen.

Du har også tilgang til Wi-Fi og lokale telefonsamtaler, så du trenger heller ikke betale for disse utgiftene.

Du vil kanskje lese denne artikkelen: Vil telefonen min fungere i Mexico?

Hva er ikke inkludert i all-inclusive?

Selv om du teknisk sett kan gå uten penger under oppholdet ditt på et all-inclusive-feriested i Cancun, er det fortsatt et par ting du er forpliktet til å gi tips for. Enten det er romservice, pikkologen eller massøren/massøren på massasjesalongen, er det vanlig med tips.

Mange feriesteder legger merke til at tips til alle ansatte er inkludert i prisene deres, men det er fortsatt høflig å gi tips der det passer.

Det er også viktig å være klar over at all-inclusive-pakker kan ha forskjellige nivåer, noe som betyr at ikke all-inclusive-pakker er, vel, all-inclusive. Premium-retter på restauranter, visse viner, premium-rom, spabehandlinger, suvenirer og visse aktiviteter er kanskje ikke tilgjengelige, avhengig av pakken du velger.

Hvis du er en golfentusiast, er det definitivt verdt å se nærmere på de forskjellige nivåene for pakken din, siden tilgang til golfbanen kanskje ikke er inkludert i enkelte pakker med alt inkludert, avhengig av om feriestedet eier eiendommen eller ganske enkelt er tilgjengelig for resortmedlemmer .

Den beste måten å holde seg oppdatert på er å se nærmere på hva de forskjellige all-inclusive-pakkene dekker, siden, som du sannsynligvis begynner å innse, er ikke alle all-inclusive-pakkene like. Du kan ringe feriestedet for mer informasjon hvis du er usikker, og de vil gi deg en oversikt over hva du kan forvente at hver pakke inkluderer.

Er det verdt det å bestille all-inclusive i Cancun?

All-inclusive er et flott alternativ for folk som ønsker å utforske Cancun uten å bekymre seg for mat og drikke eller andre grunnleggende nødvendigheter mens de er på ferie. Anta at du planlegger å nyte alle feriestedets fasiliteter maksimalt. I så fall er en all-inclusive-pakke midt i blinken for deg.

På den annen side, hvis du planlegger å tilbringe mesteparten av dagen ute og bare trenger et sted å krasje om natten, kan det hende du ikke kan dra full nytte av feriestedets fasiliteter, noe som gjør en alt inkludert pakke mer av en byrde på lommeboken enn en hyggelig opplevelse.

Relatert artikkel: Ting å gjøre i Cancun

Oftere enn ikke er standard resort- eller hotellpakker rimeligere enn all-inclusive (selvsagt). Likevel kan den erfarne tilbudsjegeren på nett definitivt få noen gode tilbud på altomfattende pakker som konkurrerer med standardpakker hver dag.

Tross alt får du de fleste av de ganske kostbare fordelene ved feriesteder, alt inkludert i pakkeprisen – fra en enkel vannflaske til rommet ditt til det beste av lokale viner.

Siste tanker

Cancun all-inclusive resort-pakker er på topp nå for tiden og med god grunn. De tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, mat, bespisning og fasiliteter, alt inkludert i pakkeprisen, slik at du kan nyte solen uten å bekymre deg for hvor dine hardt opptjente penger går.

Det er imidlertid viktig å være klar over at ikke alle all-inclusive-pakker har de samme fordelene, så hvis du virkelig vil ha det beste av det beste, er det bedre å spørre feriestedet hva som er og ikke er inkludert i all-inclusive-pakken. .

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico