Hva skal man gjøre på Ibiza?

Ibiza er et av de vakreste turistmålene i verden. Øya ligger rett utenfor Spanias østkyst midt på Balearene. Dette er hjemmet til noen av de aller beste turistattraksjonene og underholdningssentrene i verden. Ibiza er mest kjent for å være en fest øy. Folk fra hele verden reiser hit for å oppleve Ibiza sine sommerfester på Balearene.

Hvis du tenker på å besøke øya Ibiza, tenker du kanskje, hva kan jeg gjøre når jeg er der? Vel, hvis dette er noe du lurer på, så er du på rett sted fordi det er det jeg er her for å fortelle deg.

I denne artikkelen skal jeg fortelle om de fantastiske attraksjonene, klubbene, strendene og stedene du kan besøke når du først er på Ibiza. Slik at om du skal dit på ferie med venner, familie og kjære, så kan du ha en uforglemmelig tid.

Så la oss komme i gang med denne veiledningen: «Hva skal man gjøre på Ibiza?»

Hva skal man gjøre på Ibiza?

Ting å gjøre på Ibiza

Jeg har her laget en liste over alle de flotte aktivitetene og tingene du kan gjøre når du er på Ibiza. Så la oss ta en titt på dem og hvordan de vil hjelpe deg med å fordype deg fullt ut i Ibiza-kulturen.

Nattklubber på Ibiza

Nattklubber på Ibiza

Klubbkulturen er en stor del av turismeopplevelsen på Ibiza. Det er tross alt kjent som partysenteret på Balearene. Så når du først er på Ibiza pass på slik at du får opplevd dette fantastiske klubblivet.

For å gi deg en idé om hvor du kan dra på klubber, har jeg her listet opp noen av de beste alternativene på øya.

Her kan du se priser og eventuelt bestille billetter til: Ibiza Boat Party.

Pacha Nightclub Ibiza

Uten tvil er den mest ikoniske nattklubben på Ibiza nattklubben Pacha. Pacha Nightclub ble etablert i 1973 og introduserte klubbing med stil på øya. Denne nattklubben er kjent som klubben som er vert for flere VIP-kjendiser fra hele verden. Hvem vet hvem som kommer til Pacha når du er der!

Det er en så dypt rotfestet del av Ibiza at den ofte anses knyttet til selve øya. Inngangsprisene er heller ikke for høy på denne klubben. Prisen ligger på rundt 30 eller 50 euro. Hvis du virkelig vil feste så er det helt riktig å besøke nattklubben Pacha.

Space Nightclub Ibiza

Det sier seg selv at jeg vil inkludere denne klubben da den er innehaveren av prisen for beste globale klubb ved International Dance Music Awards i årene 2005, 2006, 2012, 2013 og 2014. Space Nightclub Ibiza er en superklubb i Playa d’en Bossa Ibiza i stand til å ta imot tonnevis av mennesker.

Dette er en så imponerende nattklubb at dansen og musikken aldri blir gammel. DJ-er fra hele verden kommer hit og spiller. Det er dyrere her, men det er absolutt verdt å gå til og ha en fantastisk tid.

Privilege Nightclub Ibiza

I følge Guinness Book of World Records er Privilege Nightclub den største superklubben i hele verden. Klubben kan ta imot over 10 000 klubbgjester på samme tid. Den ligger nær landsbyen San Rafael på Ibiza og har et veldig flott design.

Det startet som en restaurant i 1970, men ble sakte om til en bar og deretter en full nattklubb med episke DJ-er og utmerkede dansegulvoppsett. Mange kjente kjendismusikere som for eksempel Freddie Mercury filmet musikkvideoene sine her på den tiden.

Når Freddie har vært her, ja da vet du at det er en stor sak. Du vil få en episk opplevelse om du besøker denne klubben.

Nassau Beach Nightclub Ibiza

Nassau Beach Nightclub på Ibiza ligger på Playa d’en Bossa-stranden og er en fantastisk affære med utrolig energi med dans og musikk og vakker utsikt over havet og solnedgangen. Denne klubben har også en restaurant og bar for å mette sultne gjester og slukke tørsten.

Musikken, DJ-en og festoppsettet til denne nattklubben er også ganske fantastisk. Med populære enheter som besøker nå og da, er denne klubben perfekt for førstegangsbesøkende på Ibiza. Du kommer til å ha en fantastisk opplevelse hvis du besøker denne klubben enten alene eller med venner eller kanskje en partner.

Strender på Ibiza

En annen flott ting du kan gjøre uansett hvor du er på Balearene, er å gå til stranden. Heldigvis er det mange gode på Ibiza. Du kan gå til stranden, legge deg ned og slappe av for å nyte solen, bygge sandslott, nyte den vakre utsikten og bare ha en fantastisk tid.

La oss ta en titt på noen av de beste strendene du kan finne på Ibiza, slik at du vet hvor du skal dra.

Playa d’en Bossa Beach

Playa d’en Bossa-stranden er den lengste stranden på øya Ibiza, omkranset av en stripe vakker sand sammen med tonnevis av strandklubber og barer. Den er 2 kilometer lang og 20-30 meter bred og har en ganske fantastisk utsikt over havet, så du kommer til å elske den der.

Stranden inneholder ganske mange fasiliteter, inkludert parasoller, dusjer, tilgang til funksjonshemmede, barer, butikker, restauranter og mye mer. Du kan leie katamaraner, kajakker, jetski, vannski, stand-up padler og utføre mange andre aktiviteter.

Enten du leter etter et vakkert sted for deg og kjæresten for å ha en romantisk kveld, eller du bare leter etter et sted å gå for å nyte en fantastisk utsikt, så vil Playa d’en Bossa-stranden være perfekt for deg, din familie og dine kjære.

Ses Salines Beach

Bare 10 minutter unna Playa d’en Bossa er Ses Salines-stranden. Dette er en vakker, praktfull og frodig strand. Den har en fantastisk utsikt, krystallklart vann og et godt lag med sand. Den er 1,5 kilometer lang og 25-30 meter bred, lik Playa d’en Bossa.

Fra tråkk til kajakkpadling, gå til restauranter og barer, til å ha en høykvalitets massasje, du kommer til å kunne gjøre mange flotte aktiviteter når du er i Ses Salines Beach.

Du kommer ikke til å angre at du tok turen hit.

Cala Tarida Beach

Cala Tarida Beach

En av de beste strendene på Ibiza for familier er Cala Tarida-stranden. Den består av krystallklart vann, en lang hvit stripe med sand, og alt i ly av steinete åser i ryggen. Størrelsen på denne stranden er 900 meter lang, og den er 25 meter bred, noe som er ganske greit.

Cala Tarida-stranden har mye å tilby når det gjelder fasiliteter, inkludert solsenger, restauranter, barer, parasoller, badevakter, offentlige toaletter, dusjer og andre ting. Når vi snakker om aktiviteter, kan du lære dykking av profesjonelle, volleyball og gjøre andre ting også.

Du kommer deg til denne stranden ganske enkelt med bil eller i sommersesongen, det er en ferge som kommer hit også. Den generelle opplevelsen vil bli veldig minneverdig, så sørg for at du drar dit når du er på Ibiza.

Sjekk ut denne artikkelen om hvordan du kommer deg rundt: Hvordan ta seg rundt på Ibiza

Portinatx Beach

Portinatx-stranden ligger i feriestedet Portinatx, og er liten, men likevel nydelig og fascinerende. Stranden tilbyr flott utsikt, steinete åser i ryggen, krystallklart vann og hvite sandstrandklynger.

Det er i alt 3 strender i denne klyngen. Den største S’Arenal Gros er 170 meter lang og den minste, Playa Porto, er 40 meter lang.

På feriestedet Portinatx kan du leie båter, ta båtturer, padle kajakk, padle i stand-up, lære dykking og delta i mange andre aktiviteter.

Det er også et stort utvalg restauranter og barer du kan gå til hvis du leter etter en matbit og en drink. Ditt besøk til denne stranden vil være ganske episk.

Old Town Ibiza

Hvis du besøker Ibiza på din neste ferie med dine kjære, vil ikke turen være helt komplett før du besøker den populære gamlebyen på Ibiza. Også kjent som Dalt Vila, ligger Old Town i Ibiza by-regionen på øya. Det er sentrum for all den historiske dyktigheten til Ibiza-kulturen.

Old Town Ibiza er et offisielt erklært UNESCOs kulturarvested. Den utrolige overgangen fra moderne Ibiza til den brosteinsbelagte historiske regionen er bare fascinerende.

Fra fantastiske katedraler og museer til historiske klostre og slagmarker, du kommer til å finne alt på dette stedet.

Portal de ses Taules er en gigantisk buet port som er inngangspunktet til gamlebyen. Når du har gått gjennom det, er det tonnevis av utmerkede multikulturelle restauranter, butikker og gallerier du kan sjekke ut for deg. Den viktigste delen av gamlebyen, katedralen Santa Maria, er stedet du vil besøke.

Alle bygningene er vakre og perfekte representasjoner av restaurert historisk Ibiza-arkitektur som inneholder hint av alle de forskjellige kulturene som har vært gjennom Balearene gjennom århundrene.

Hvis du tenker på å besøke gamlebyen/Dalt Vila, er den beste måten å utforske den på til fots. Du kan bruke timer på å streife rundt og ta fantastiske bilder av de vakre monumentene og den vakre arkitekturen.

Å tilbringe tid der vil helt sikkert være en av de mest minneverdige opplevelsene du vil ha på Ibiza.

San Antonio Ibiza

En av de beste feriestedene på Balearene er San Antonio Ibiza. San Antonio-feriestedet er et gledelig feriested som ligger i en vakker åpen bukt, med moderne arkitektur, en levende forening av Ibizas kultur og arv, og mye mer å tilby turister og lokalbefolkning.

San Antonio er det perfekte stedet for deg hvis du liker fantastisk natteliv. Og om du liker å spise på multikulturelle restauranter, gå til større kjøpesentre, utforske de lokale butikkene og suvenirene, tilbringe kvelder på solnedgangskafeer og ta en spasertur nå og da til en bar i området.

Når det gjelder overnatting i San Antonio, kan du velge mellom tonnevis av hoteller. Noen har internasjonal popularitet; men de er også ganske på den dyre siden av ting. Du vil definitivt finne den perfekte passformen for din smak.

Det er mye mer på tilbud i San Antonio. Et av de mest omfattende tilbudene er mangfoldet av vannaktiviteter du kan unne deg når du er i San Antonio.

Det er også vannparker i San Antonio. Sjekk denne artikkelen: Vannparker på Ibiza

Fra å kunne leie en båt til kajakkpadling, og til og med å kunne lære seg dykking fra profesjonelle dykkere, så er det mye du kan gjøre når du er på ferie der.

Så sørg for at du besøker San Antonio når du først er på Ibiza fordi det er et vakkert feriested, og å gå dit vil garantert livne deg opp litt. Faktisk så vil turen din bli virkelig minneverdig hvis du velger å dra til San Antonio.

Cala Llonga Ibiza

Cala Llonga Ibiza

Når det kommer til utrolig pittoreske feriesteder, er Cala Llonga en som definitivt må diskuteres i de øverste rekkene. Dette vakre miniferiestedet har en nydelig utsikt, fantastisk hvit sandstrand, krystallklart vann og furukledde åser på hver side av feriestedet. Det er et av de beste stedene å bo på Ibiza.

Selv om Cala Llonga ligger litt utenfor sentrum av øya, har den alt du trenger på turen til Ibiza. Fra episke restauranter til vannaktiviteter, barer og en avslappende dag på stranden, Cala Llonga er et av de mest tilfredsstillende stedene å bo når du er på Ibiza.

Cala Llonga regnes som et av de beste feriestedene for både familier og barn fordi det er noe for enhver smak der. Fra rimelig overnatting med visuelle og materielle fordeler til deilig mat, det er mye du kan finne der.

Hvis du er en shopper som ønsker å kjøpe klær og suvenirer til deg selv eller familien hjemme, så har Cala Llonga en rekke butikker og steder du kan besøke. Stranden er også et ganske episk sted hvor du kan nyte varmen fra solen, slappe av, spille volleyball, bygge sandslott og ha det hyggelig.

Faktisk, du kan gjøre bokstavelig talt hva som helst i Cala Llonga er beroligende for øynene og følelsene. Så det er kanskje ikke en dårlig idé å gå til dette miniferiestedet hvis du er på besøk med familie, barn og andre kjære.

Santa Eulalia Ibiza

Hvis det du ser etter på Ibiza er en enklere og roligere ferie, så er Santa Eulalia Ibiza det perfekte stedet for deg. På østkysten av øya Ibiza ligger denne vakre byen og feriestedet, hvor du kan finne både turister og lokalbefolkningen som koser seg.

Santa Eulalia ligger rundt 21 kilometer fra flyplassen og er et ganske stort feriested i seg selv. Dette er grunnen til at det er så mye å gjøre i Santa Eulalia for den gjennomsnittlige besøkende. Det tilbyr også en utrolig bred sandstrand som strekker seg ganske langt langs klart og rolig vann.

En av de viktigste tingene i området som Santa Eulalia er kjent for er maten. Du kommer til å være på et ekte gastronomisk eventyr når du bor på dette feriestedet.

Det er mange rimelige husvalg og til og med villaer for folk som ønsker en luksuriøs livsstil.

Enten du ønsker å ha det gøy i buktområdet eller delta i vannaktiviteter, står du mer enn fritt til å gjøre det. Santa Eulalia er også hjemmet til et av de største shoppingmarkedene på Ibiza, så gå vill på shoppingtur hvis du vil.

Er Ibiza verdt all hypen?

Ja, uten tvil er Ibiza verdt hypen. Det er med rette et av de mest populære turistmålene. Ibiza vil bare vokse seg større og mer populær ettersom flere vet om den. Fra fantastisk mat til flott utsikt, episke hoteller til utrolige attraksjoner, Ibiza har alt.

Sjekk ut denne artikkelen om hvor du skal bo: Hvor skal man bo på Ibiza

Det er så mange flotte steder du kan besøke at å bli noen dager på Ibiza kan være for lite for deg. Det er derfor du absolutt trenger å dra til Ibiza for å innse hvor bra et reisemål det er. Hvert øyeblikk du tilbringer der vil bli minneverdig, og du vil alltid mimre om tiden din der.

Sjekk ut priser og eventuelt bestille billetter her til: Ibiza Boat Party.

Konklusjon

Ibiza har alt du ønsker fra et turistmål. Spenningen, skjønnheten, underholdningen og historien. Så når du er i området ved Balearene eller rundt der, vil du definitivt besøke Ibiza og ha en fantastisk tid der.

Og mens du er der, ikke glem å sjekke ut stedene vi diskuterte i dette innlegget. Dette er de mest populære turistmålene og er perfekte for familier og par.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania