Hvor er Magaluf?

Hvor er Magaluf? Jo det skal vi svare på med en gang. Magaluf er et vakkert feriested som ligger på den spanske øya Mallorca i Balearesklyngen, utenfor østkysten av Spania. Magaluf ligger i Calviá kommune på Mallorca.

Feriestedet er nabo til mange byer i Mallorca-regionen, inkludert Torrenova og Palma Nova, som er ekstremt populære for turisme. Magaluf selv er også et veldig populært feriested.

Hvis du lurer på om Magaluf, hvordan du kommer deg dit og hvor langt det er fra populære destinasjoner rundt i den spanske regionen, har du kommet til rett sted fordi det er nettopp det jeg er her for å fortelle deg.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Magaluf, hva den har å tilby, den nærmeste flyplassen til Magaluf, avstanden mellom Magaluf og Alcudia, og dens avstand fra Gibraltar og om du bør dra dit og ha det flott som turist eller ikke.

Så, uten å kaste bort mer tid, la oss bare komme i gang.

Hvor er Magaluf?

Litt om Magaluf

Når det kommer til de vakreste stedene på Balearene, er Magaluf rett der oppe sammen med toppvalgene.

Dette fantastiske feriestedet er et fantastisk sted for alle, da uavhengig av kjønn og alder. Stedet har en rekke eksepsjonelle hoteller, kjøpesentre, restauranter, turistattraksjoner og en haug med episke, eventyrlige opplevelser som venter på deg.

Magaluf er et trygt sted for folk i alle aldre. Det er imidlertid lurt å ikke vandre rundt om natten, spesielt hvis du er alene og ny i området. Tross alt er feriestedet kjent over hele verden for sitt sløve natteliv og festhovedstaden på øya.

Når det kommer til været, siden Magaluf ligger innenfor Mallorca, er det vanligvis ganske varmt gjennom sommeren. Om vintrene er været ganske mildt. Så, de fleste av turistene reiser til feriestedet Magaluf i juli og august, mens det er litt færre mennesker som reiser dit om vintrene.

Om du ønsker å vite mer om været så kan du lese om det her: Været på Mallorca – Alt du trenger å vite

I likhet med Ibiza by er Magaluf et festknutepunkt og senter for natteliv på Mallorca. I tillegg har mange dyktige og verdenskjente DJ-er og sangere arrangert konserter der, og mange vil gjøre det i fremtiden. Så når det kommer til underholdende opplevelser, er Magaluf stedet å være.

Hvilken flyplass er i nærmest Magaluf?

Son San Joan Airport, hovedflyplassen på Mallorca, er den nærmeste flyplassen til Magaluf. Fra Magaluf og til denne flyplassen er det bare rundt 24 kilometer.

Det er imidlertid andre måter du kan komme deg til Magaluf på også. Hvis du føler deg eventyrlysten, er det andre flyplasser rundt Magaluf og Mallorca hvor du kan bli transportert til Magaluf.

En av disse flyplassene er den i Ibiza by, som er rundt 150 km unna Magaluf. Om du bruker denne flyplassen så må du også bruke ferge, slik at du også får en fergeopplevelse.

Den andre flyplassen er på Menorca. Så du vil kunne se to av Balearene ved ankomst, men det er rundt 175 km unna Magaluf, og det vil ta deg noen timer å komme til feriestedet.

Hvis du er klar for det, så kan du ha en «once in a life time» opplevelse. Book fly til Mallorca flyplass og nyt en ferie på dette fantastiske feriestedet.

Hvor langt er Magaluf fra Alcudia?

Alcudia ligger rundt 72 kilometer unna Magaluf, og det tar omtrent 50 minutter å reise dit. Siden Alcudia også er en del av Mallorca, så er det ikke noe problem å besøke Alcudia når du først er i Magaluf.

Byen Alcudia ligger nord på Mallorca. Stedet er er kjent for sine vakre fantastiske middelhavsstrender, den nygotiske kirken Sant Jaume og middelalderstemningen den har. Så hvis du tenker på legge ferien hit sammen med venner og familie, så vil det garantert være et utmerket alternativ for deg.

Stranden i Magaluf

Er Magaluf i nærheten av Gibraltar?

Gibraltar er ikke i nærheten av Magaluf i det hele tatt. Tvert imot, stedet er ganske langt unna Magaluf med en distanse som vil ta deg mange timer å tilbakelegge. Likevel hvis du er en eventyrer og ønsker å besøke begge disse stedene, kan du gjøre det og legge til en annen spennende opplevelse til minnene dine.

Som navnet antyder, er Gibraltar et britisk oversjøisk territorium og nes dominert av Gibraltarklippen, en 426 meter høy kalksteinrygg. Den ligger på sørkysten av Spania og blir ofte besøkt av klatrere og turgåere for eventyr. Så hvis du er klar for det, kan du garantert besøke og ha det gøy med å utforske og se skjønnheten som Gibraltar har i seg.

Er Magaluf verdt et besøk?

Magaluf er utvilsomt verdt et besøk hvis du er turist. Dette er et av de bedre feriestedene på Balearene og et av de viktigste turistmålene på øya Mallorca. Det er så mye du kan utforske her, og det passer for alle besøkende og turister, i alle aldre og kjønn.

Vet du størrelsen på Mallorca? Finn det ut i denne artikkelen: Hvor stor er Mallorca?

Punta Balena Strip er den mest kjente for nattklubber og barer, så hvis du er sammen med venner og du ser etter en herlig tid på kveldstid, kan du dra dit og oppleve nattelivet på sitt beste. Hvis vi sammenligner Magaluf med andre turistmål på Balearene, så er Magaluf ganske klart stedet å besøke om du bare skal velge en.

Konklusjon

Håper du nå har fått svar på spørsmålet: hvor er Magaluf.

Magaluf er virkelig et sted å være for turister. Lokalbefolkningen er supervennlig, stemningen er veldig harmonisk, bygningene er av en blanding av moderne og tradisjonelle. Maten her er bare helt utrolig. Det er derfor dette feriestedet er det perfekte stedet å tilbringe ferien med dine kjære.

Magaluf er spesielt kjent for sitt natteliv; men likevel så tiltrekker stedet seg folk i alle aldre. Siden den ligger nær hovedstaden, besøker mange mennesker den for å nyte dens skjønnhet og storhet.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania