Hvor er Mallorca?

Mallorca er en av de vakreste øyene i regionen Balearene i Spania. Det er også den største av øyene der også. Å planlegge og gjennomføre en tur med dine kjære på Mallorca er noe du vil huske lenge.

Ikke sikker på hvor Mallorca er? Vel, hvis det er tilfellet og du leter etter en anstendig guide om hvor du finner Mallorca og hvor du kan finne den, er du på rett sted.

I denne artikkelen vil jeg snakke om hvor Mallorca ligger, Mallorcas posisjon på kartet og avstanden til Mallorca fra forskjellige populære steder rundt om i verden. Etter å ha lest denne guiden, vil du ha en klar idé om plasseringen av denne øya for å planlegge en ferie deretter.

Så la oss komme i gang.

Hvor er Mallorca

Mallorca ligger på Balearene, midt i sentrum av Middelhavet. Det er hjemmet til hovedstaden i det autonome samfunnet på Balearene, kjent som Palma.

Denne øya er kjent for sine ulike kulturer, vakre utsikter, kjøpesentre og fantastisk mat. Så når du besøker venner og familie, sørg for at du utforsker hele øya og lager tonnevis av minner der.

I hvilket land ligger Mallorca

I hvilket land ligger Mallorca?

Mallorca er en del av landet Spania. Til tross for at Mallorca ikke er direkte i nærheten av Spania, er Mallorca en del av det autonome samfunnet på Balearene. Det er autonomt koblet til den spanske regionen, og deler dermed kulturen, verdiene og til og med landets valuta, og er teknisk sett også en del av det.

Du kan finne tonnevis av spanske retter, suvenirer, samt spanske lokalbefolkningen som jobber der når du besøker. Alt dette vil være en del av den fantastiske opplevelsen du vil ha på Mallorca.

Hvor er Mallorca på verdenskartet?

Hvor er Mallorca på verdenskartet

Øya Mallorca ligger midt på både det afrikanske kontinentet og Spania, innenfor den baleariske klyngen på verdenskartet. Det er tilgjengelig med ferge fra populære byer som Valencia, Barcelona og andre, og det er grunnen til at mange turister tar veien til øyene fra Spania.

Mallorca er en veldig liten flekk på verdenskartet. Imidlertid besøker millioner av mennesker det årlig for en god ferie. Og det er akkurat det du bør gjøre hvis du vil ha en ferie full av utrolige minner.

Relatert artikkel: Hvor stor er Mallorca?

Hvor langt er Mallorca fra Barcelona?

Barcelona ligger omtrent 245 kilometer fra øya Mallorca. Hvis du vurderer å besøke øya fra Barcelona, er det et par forskjellige måter du kan gjøre det på.

En av de mest populære og praktiske måtene er å få en fergebillett til deg selv og familien din og reise dit med båt fordi bredden av Barcelona kobles til øya Mallorca.

En annen måte du kan reise fra Barcelona til Mallorca på er med fly. Den totale tiden for å tilbakelegge denne distansen vil være mindre enn en time, men det vil være litt dyrere enn en fergebillett.

Hvor langt er Mallorca fra Madrid?

Madrid ligger rundt 747 kilometer fra Balearenes vakre øy Mallorca. Den ideelle måten å komme seg rundt fra Madrid til Mallorca på, er uten tvil med fly. Denne lange avstanden kan kuttes i løpet av bare 1 og en halv time.

Så å få en flybillett fra Madrid til flyplassen i Palma kommer til å være den riktige avgjørelsen for deg. Det vil være en flott start på den fantastiske opplevelsen du kommer til å ha under oppholdet på Mallorca.

Hvor langt er Mallorca fra London?

Fra hovedstaden i England, London, ligger øya Mallorca rundt 1450 kilometer unna, gi eller ta. Den eneste praktiske måten å reise fra byen til Mallorca på er med fly.

Flyturen kommer til å vare rundt 2 timer og 30 minutter. Likevel, når du først kommer dit, vil innsatsen og maten være verdt det fordi den vakre utsikten, de fantastiske stedene, turistmålene, maten og underholdningsmulighetene vil gjøre turen til Mallorca verdt. Så du bør definitivt besøke øya når du kan.

Hvor langt er Mallorca fra Malaga?

Mallorca ligger rundt 857 kilometer unna Malaga, og den direkte måten å reise fra et av disse stedene til et annet er definitivt gjennom direktefly. Så å skaffe flybilletter til besøket ditt vil være en passende avgjørelse hvis du vurderer å reise dit.

Den totale avstanden som med ferge ville være ganske lang, kan reises på mindre enn 3 timer hvis du reiser med fly. Det vil være den riktige avgjørelsen for deg og dine kjære.

Er Mallorca verdt et besøk?

Mange mennesker har en tendens til å stille dette spørsmålet, er Mallorca verdt å bo i? Vel, Mallorca er en av de travleste øyene når det gjelder antall turister gjennom året, full av fantastiske strender, turistattraksjoner og fantastiske steder å oppdage.

Mer å lese: Er det dyrt på Mallorca?

Så Mallorca er verdt å besøke minst én gang i livet med en du er glad i eller familien din på en god ferie. Vi lover deg én ting. Du kommer ikke til å angre på beslutningen om å komme til Mallorca, og du kommer til å ta med deg tonnevis av minner!

Sjekk også denne artikkelen: Trenger man bil på Mallorca?

Konklusjon

Mallorca er definitivt et av de beste turistmålene du kan velge å reise til. Det ligger rett innenfor Balearene-klyngen i Spania, og valutaen som brukes der er euro. Så du vil ha det veldig bra der hvis du besøker for en ferie med venner og familie.

Jeg håper du har lært mye av disse guidene og at du får et fantastisk opphold der sammen med dine kjære.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania