Hvor fester man i Cancun?

Hvis du skal til Cancun, lurer du sannsynligvis allerede på hvor Party Zone er. Du vil få mest mulig ut av ferien din, så det er viktig å vite hvor du skal, hva du gjør og hvordan du kommer deg dit.

Cancuns natteliv er definitivt et høydepunkt på stedet, og det har sin egen Party Zone, som noen ganger blir referert til som Punta Cancun. Den er fullpakket med hoteller og aktiviteter, DJ-er, levende musikk og mer. Den finnes i enden av hotellsonen.

Hvor fester man i Cancun

Er Cancun et partysted?

Mange tenker på Cancun som en festferie, og det faktum at den har sin egen Party Zone forsterker dette. Det er der oppe med noen av de andre beste festdestinasjonene du kan besøke, og folk som ønsker å nyte en energisk, livlig ferie vil elske å reise dit. Mens du er i Cancun kan du:

 • Delta på nattfestivaler og parader med fancy kjoler
 • Prøv lokal mat og alkohol, med dusinvis av restauranter og klubber som holder åpent til morgenen
 • Dans til lokal musikk og lytt til noen fantastiske DJ-er som lyser opp gatene med lyd
 • Se direktesendte konkurranser og konkurranser
 • Se aktiviteter i sirkusstil

Selvfølgelig har Cancun mange andre ting å tilby, inkludert fantastiske hvite strender og fantastisk solskinn. Likevel, i det store og hele anses det som perfekt for fester, og det er et populært reisemål for mange tenåringer og unge voksne som ønsker å danse, drikke og ha det gøy. Så snart solen går ned, starter festen.

Dette gjør Cancun til et flott alternativ for familier som har tenåringer, ettersom det tilbyr både aktiviteter på dagtid og moro for tenåringene om natten.

Andre ting å gjøre – Sjekk ut denne artikkelen: Ting å gjøre i Cancun

Har Cancun et godt natteliv?

Cancun har et fantastisk natteliv, og dette er en av de største attraksjonene for mange mennesker. Det er positivt proppet med barer og klubber, og stedet våkner virkelig fra rundt 23.00 og utover. Du vil finne utendørsbarer, cocktailsalonger, dans på strendene, gatemat og mer uansett hvor du ser.

Det er noen fantastiske klubber å besøke, og hvis du er en danser, vil du aldri gå tom for moro. Hvis du blir lei av en klubb, kan du enkelt gå videre til den neste, og du vil nyte temakvelder, festivaler og en fantastisk atmosfære generelt.

En av grunnene til at Cancun er så flott for nattelivet er været – fordi det er så varmt, er det lett for folk å være ute hele natten uten å bli kalde. Du kan finne deg selv å danse på en strand klokken 3 om morgenen!

Hvor er hovedstripen i Cancun?

Det er mye debatt om hva hoveddelen av Cancun er, men mange sier at hovedstripen er kjent som Avenida Kukulkán, og den huser mange av hotellene. Hvis du bor i Cancun, vil du sannsynligvis bo på eller i nærheten av denne stripen, og nesten alt du kan ønske deg ligger her.

Stripen er hjem til en hel rekke shoppingplasser, restauranter av alle slag og for ethvert budsjett, klubber, barer og mye mer. Imidlertid kan nesten hvor som helst i hotellsonen betraktes som «hovedområdet» i Cancun, avhengig av hva du leter etter.

Den nordlige delen av hotellsonen har det beste spise- og nattelivet innen lett gangavstand, og inkluderer også fantastiske strender og myk sand. Dette er det bedre stedet å bo hvis du ønsker å være i hjertet av kjas og mas, hvor all handlingen skjer. Sørsiden er roligere, noe som kan passe deg hvis du ønsker en mer avslappende ferie.

Hvor mye koster det å komme inn i klubber i Cancun?

Prisene vil variere avhengig av hvor du drar, så det er viktig å sjekke ut kostnadene for de stedene du spesielt ønsker å besøke. Du kan betale rundt 350 kr for de fleste av klubbene, selv om noen er lavere og bare koster rundt 100 kr for dekningsavgiften.

Selvfølgelig er det også noen få eksklusive klubber, som Coco Bongo, som koster opptil 1500 kr for dekningsavgiften – så sørg for at du sjekker dette ut og bestemmer hvor du vil bruke pengene dine før du drar.

Hvis du har penger å brenne og du vil ha en imponerende kveld, prøv en av de eksklusive klubbene. Hvis ikke, vil selv de billigere klubbene gi deg en morsom, minneverdig opplevelse.

Beste barer og klubber i Cancun

Det kan være vanskelig å bestemme hvor du vil dra fordi det er så mange valgmuligheter. Noen av de beste barene og klubbene i Cancun inkluderer:

 • Dady ‘O
 • Coco Bongo
 • Palazzo Nightclub
 • Senor Frogs
 • Mandala Beach Club
 • H Roof

La oss lære mer om hver av disse, slik at du vet hvor du bør dra på ferie!

Dady ‘O

Dette er en av de eldste klubbene i Cancun, og den arrangerer bikinikonkurranser, temafester og kampanjer for åpen bar. Den har flotte DJ-er og spiller pop, techno, elektro og mer, så det er et flott sted for unge festdyr.

Det tilbyr også en åpen bar med alt du kan drikke som serverer til 03:30 og har en fantastisk arkitektur. Hvis du har tid, kan du beundre de hule veggene mens du er opptatt med å danse. Hvis du vil ha lys, utrolige kostymer og fenomenal musikk, er dette stedet å være!

Det er bare åpent 3 netter i uken, så sørg for at du sjekker dette ut før du drar. På torsdager kan du se den klassiske Bikini Bash, og på lørdager kan du lytte til en DJ som lyser opp stedet med en fantastisk blanding av nåværende og tidligere musikk, noe som gleder enhver partyholic som går gjennom dørene!

Coco Bongo

En av de mest kjente og prestisjefylte klubbene, Coco Bongo, er kjent for å sette opp ville, fantastiske show av enhver beskrivelse, og det er en må-besøk-klubb for alle som elsker litt teater og drama.

Showene deres inkluderer en rekke danser, for eksempel samba; historier som The Mask; og temakvelder med kjent musikk, som The Beatles. Alternativt, hvis du har lyst til å se spartanere gjøre stunts eller noe annet vilt og fantastisk, bør du definitivt sjekke denne klubben ut.

Levende akrobatikk, flott musikk og en sentral beliggenhet har gjort dette stedet til et must-besøk og en toppfavoritt blant turister. Den har også en strandfestopplevelse med ytterligere akrobatikk som alle kan glede seg over.

Palazzo nattklubb

Denne er kjent for barhopperne fordi den tilbyr stripper-poler og konkurranser og er åpen til 5 om morgenen. Den åpne baren koster 600 kr per person, og musikkvalget er vanligvis elektro.

Den har en høyere dekningsavgift på rundt 600 kr, og drinkene er ikke de billigste, men det er mye å se og gjøre, og stedet har fantastisk energi, med et stort utvalg av drinker å prøve.

Senor Frogs

Dette stedet er en umåtelig populær bar, og serverer mat, musikk og moro, og er vanligvis fullpakket med festdeltakere. Det ligger i hotellsonen og tilbyr tradisjonell meksikansk mat til rimelige priser. Atmosfæren er flott, og det er mye for både barn og voksne, så denne er fantastisk hvis du skal til Cancun med familien.

Dette stedet er kanskje ikke så vilt som noen av de andre alternativene, men dets fokus er fullt ut på å ha det gøy – og det er det du vil gjøre hvis du besøker det!

Mandala Beach Club

Denne strandklubben er det beste stedet å gå for alle som elsker bassengfester. Den er åpen fra 22.00 til 05.00, noe som gjør den perfekt for alle som ønsker å få mest mulig ut av Mexicos natteliv og se soloppgangen!

Med et boblebad, 3 forskjellige bassenger og dyktige DJ-er for å gjøre det hele til en fest, vil det garantert trekke inn turistene, og du vil ikke angre på et besøk. Du vil også få mest mulig ut av det fenomenale landskapet mens du nyter en levende og livlig atmosfære. Musikken er utmerket, servicen er suveren, og du vil ikke angre på å sjekke det ut.

H Roof

Alle som leter etter et natteliv som er positivt elektrisk vil elske H Roof, som kombinerer house-beats og dyktige DJ-er, fantastisk innredning og pulserende energi. Det er svært techno, med sprudlende belysning og en desidert kul stemning som enhver kunde vil like.

Mange mennesker kaller dette den beste kvelden i Latin-Amerika, og det med god grunn. Hvis du leter etter en moderne, intim, spennende opplevelse, er det stedet for deg. Den er også ganske eksklusiv, med #NotForEveryone-taggen og den fantastiske atmosfæren, så hvis du går hit, vær forberedt på å bli imponert.

Det er en god idé å sjekke kleskoden på forhånd, siden noen klager over å bli nektet adgang.

Konklusjon

Party Zone i Cancun refererer til et stort område som er positivt proppet med barer og nattklubber å besøke, og dette stedet blir levende etter mørkets frembrudd. Som navnet antyder, har den alt du kan ønske deg når det gjelder stemning og atmosfære, noe som gjør dette til et av de hotteste stedene i Mexico!

Hvis du skal til Cancun, visste du dette: Kan du kjøre til Cancun fra USA?

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico