Hvor kan du spise frokost i Tulum? (De 10 beste alternativene)

For de fleste reisende er frokost en viktig del av dagen, spesielt siden en dag med aktiviteter og turer venter dem. Derfor, hvis du er i Tulum, kan du kanskje lure på det ideelle stedet å fylle opp for dagen ved å spise frokosten.

Heldig for deg, Tulum har ingen mangel på restauranter og kafeer som serverer frokostalternativer. I tillegg serverer ulike restauranter smakfull, fersk mat som kombinerer tradisjonelle meksikanske smaker med vestlig påvirkning. Så den eneste bekymringen du trenger å lære er hvilke du skal velge.

Av denne grunn har vi listet opp de ti beste plassene for hvor du kan spise frokost i Tulum. Listen inkluderer en samlet oversikt over stedet, dets bestselgere, unike funksjoner og til og med litt informasjon som hjelper deg å nå hvert sted.

La oss komme i gang!

Hvor kan du spise frokost i Tulum

La Zebra Beach Restaurant og Bar

La Zebra Beach Restaurant and Bar får sin plass først på listen på grunn av alt den har å tilby for Tulum-turister som søker den beste frokosten.

Stedet ligger ved siden av en fantastisk beliggenhet ved stranden. Du kan nyte maten mens du beundrer skjønnheten i det turkise vannet i Det karibiske hav. Stedet serverer lokal, meksikansk og karibisk mat, og gir deg mange alternativer for å nyte frokosten. De har også veganske og sunne alternativer.

Her kan du spise frokostburritos med et friskt glass appelsinjuice. Eller du kan til og med nyte en guacamole- eller tunfiskrett. På dette stedet vil frokosten alltid være fantastisk.

Adresse: Carretera Tulum a Boca Paila Km 8.2, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07.30 – 23.00
Telefonnummer: +52 984 115 4726
Facebook-side: La Zebra Beach Restaurant and Tequila Bar

Juiceboks Tulum

Juicebox Tulum kommer ikke til kort når det kommer til frokostbehovene dine. Her finner du salater, smørbrød, proteinrike retter og andre ting du måtte ha lyst på til frokost.

Når Tulum-turister sier at det er et vakkert sted, lyver de ikke om det. Selve stedet har et unikt og hyggelig konsept. Det er noe du vil like, sammen med den velsmakende og sunne maten de tilbyr.

Du kan velge dine preferanser med ulike alternativer. Videre tilbyr de fleksibilitet i rettene dine, fra salater til smoothies, og til og med et bredt utvalg av de vanlige frokostmåltidene. Det beste er at de kan justeres etter hva du liker best.

Adresse: C.8 Sur, Xperience Hotel Tulum Next To Xperience Tulum, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 8.00–19.00
Telefonnummer: +52 984 115 1938

Fresco’s

Fresco’s er et annet sted med en tiltalende dekorasjon, latinsk musikk og stemning. Med anbefalinger vil du finne deres ceviche utmerket. De tilbyr også bestselgere som tunfisktaco.

Nå, hvis du liker klassisk frokost, tilbyr de alternativer som hjemmelaget brød, havre, sunne salater, økologisk fruktjuice, energidrikker og mange flere lokale retter. På søndager kan du til og med nyte noen av brunsjspesialene deres.

Adresse: Carretera Tulum-Boca Paila km 7 Zona Hotelera, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07.00 – 23.00
Telefonnummer: +52 984 871 1141
Facebook-side: Fresco’s

Cafe Hunab Ku

Cafe Hunab Ku er et annet ideelt sted å prøve hvis du vil nyte frokost med en kopp nytraktet kaffe. Denne kafeen tilbyr noen meksikanske retter, salater og andre frokostalternativer som passer dine preferanser. Her vil du garantert nyte litt kaffe, og de beste bakverkene i Tulum.

Nyt noen velsmakende croissanter, kaffealternativer, fersk juice, smoothies, guacamoles og quesadillas. Dermed vil ingenting stoppe deg fra å spise frokosten din her.

Adresse: Av. Kukulcán Mz 40 Lt 5 Local 4, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 06:30 – 15:00
Telefonnummer: +52 984 231 7318
Facebook-side: Café Hunab Ku

Bio-naturlig Tulum

BIO-naturlige Tulum er et frokoststed for folk som søker sunn mat for å starte dagen. Hver morgen som starter på dette stedet er en god avgjørelse. De tilbyr en rekke frokostalternativer, fra avokadotoaster til risretter du kan ha lyst på under oppholdet i Tulum.

Stedet kan også skryte av sitt vennlige og imøtekommende personale som vil gi deg noen gode vibber helt fra starten av dagen. Men de vil selvfølgelig også anbefale å nyte noen av deres falafel eller hamburgere.

Adresse: Av Coba Plaza Mayan Monkey Plaza Mayan Monkey, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 8.00–23.00
Telefonnummer: +52 984 168 6138
Facebook-side: BIO-Natural

Botanica Garden Cafe

Breakfast

Botanica Garden Cafe er et populært sted som de fleste Tulum-turister velger. Her kan du nyte alle slags frokoster, fra meksikanske til europeiske retter og til og med moderne retter. De har også noen sunne og veganske alternativer.

Det som gjør denne kafeen unik er at de tilbyr et hyggelig spisemiljø hvor du kan nyte din te eller kaffe. Kafeen streber også etter å tilby prispunkter som er tilgjengelige for både lokalbefolkningen og turister. Med en botanisk hagestemning er det ingen måte å gå glipp av dette stedet, selv ikke til frokost.

Botanica Garden Cafe topper listen med så mange alternativer, og mange Tulum turister sier det etter å ha opplevd noen måltider her.

Adresse: Andromeda Ote Manzana 16-lot 23, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 8:00 – 17:00
Telefonnummer: +52 984 240 3102
Facebook-side: Botanica Garden Cafe

Hvis du har et budsjett, vil det ikke være nok å spare på måltider. Derfor har vi laget en artikkel om Hvordan feriere i Tulum billigst mulig.

Ziggy’s Beach Club

Ziggy’s Beach Club er hjemmet til Tulums lokale kjøkken, meksikansk mat og karibiske retter. Som sådan vil du alltid finne noe ideelt til frokost på dette stedet.

En utsikt over den solfylte karibiske stranden, hvit sand, kokosnøttrær og et turkis hav venter på deg på dette stedet. Gjennom dagen kan gjestene velge fra ulike menyer på denne restauranten. Så du kan nyte en meksikansk frokost når du vil.

Mange deilige måltider og utmerkede drinker er tilgjengelig på denne restauranten når som helst på dagen. Restauranten tilbyr til og med levende musikk fra tirsdag til søndag.

Adresse: Carretera Tulum – Boca Paila KM 7.5 Zona Hotelera, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 07.00 – 23.00
Telefonnummer: +52 984 871 1145
Facebook-side: Ziggy’s

Potheads Beach Road

Potheads som ligger langs strandveien i Tulum er alltid et populært alternativ for turister, og det er ikke overraskende å vite hvorfor. Dette stedet tilbyr et nydelig frokoststed for alle. Her kan du finne mange alternativer til frokost.

Du kan grave i frokostburritos, pannekaker og andre solide retter, sammen med utmerket kaffe. De har også noen smoothieboller og til og med avokadotoast hvis du har lyst til å spise mye. Noen Tulum-turister anbefaler til og med eggene sine Benedict, frokostburrito, Baba Booey-smoothie og mer.

Med et hyggelig sted, vennlig personale, utmerket service og god mat og kaffe, bør Potheads alltid være på listen over frokoststeder i Tulum.

Adresse: Carretera Tulum Boca Paila KM 5.5, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07:00 – 19:00
Telefonnummer: +52 984 141 7285
Facebook-side: Potheads Restaurants

Taqueria Honorio

Taqueria Honorio er et sted hvor du kan nyte frokosten din med utendørs omgivelser og utmerket bordservering. Her kan du nyte alternativer for frokost, fra meksikanske og latinske retter til hurtigmat.

Fest på starten av dagen med deres autentiske meksikanske mat, et sikkert sug under oppholdet i Tulum.

Adresse: Mza 10 Av. Satelite Sur / Andomeda Y Sol Ote Lt 13, Tulum 77760 Mexico
Åpningstider: 06:30 – 15:00
Telefonnummer: +52 984 745 0674
Facebook-side: Taquería Honorio

El Pez Restaurant & Cocktail Bar

El Pez Restaurant & Cocktail Bar høres kanskje ikke ut som et sted for frokost. Men ikke la navnet stoppe deg. Denne restauranten tilbyr en restaurant ved stranden som vil gjøre frokosten din mye bedre.

Stedet serverer meksikansk mat, og spesialiteten er lokal og fersk sjømat. Ifølge en Tulum-turist kan du nyte en overdådig frokost med et superoppmerksomt personale. Hvis du spør, vil de til og med anbefale aktiviteter du kan nyte etter morgenmåltidet!

Hvis du vil nyte det beste av Tulum når du starter dagen, så vil ikke El Pez skuffe.

Adresse: Carretera Tulum a Boca Paila Km 5.5 ved Hotel Pez, Tulum 77780 Mexico
Åpningstider: 07:30 – 22:00
Telefonnummer: +52 984 116 3357
Facebook-side: El Pez Hotel, Tulum

Konklusjon

Frokost er dagens viktigste måltid, og det gjelder også når man er på ferie. I Tulum kan du finne et sted å spise frokost på bare noen få minutters gange. Med denne listen vet du hvilke som kan få mest mulig ut av frokostbehovene dine under oppholdet i Tulum.

Etter å ha kjent disse stedene, er sjansen stor for at du lurer på kostnadene for mat, drikke og øl i Tulum. I så fall kan du lære mer ved å lese: Hvor mye koster mat, drikke og øl i Tulum?

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico