Hvor mye koster mat, drikke og øl i Tulum?

Vurderer du å besøke Tulum, Mexico, men er ikke sikker på om budsjettet ditt tåler matkostnadene? I dag skal vi se på: hvor mye koster mat drikke og øl i Tulum fra sted til sted.

I Tulum er øl ganske billig på både barer og restauranter, og varierer mellom rundt 2-8 euro per flaske. Brennevin på markeder koster rundt 8 euro, mens cocktailer, vin og champagne er nærmere 15 euro/glass. Du kan forvente å betale et gjennomsnitt på 28 euro for et enmannsmåltid i Tulum, selv om prisene faller så lavt som 15 euro og så høyt som 120 euro.

Fortsett å lese for å lære om noen av de populære restaurantene i Tulum og hvordan prisen på maten varierer mye. Vi vil diskutere uformelle steder, eksklusive steder, samt prisene knyttet til populære strandklubber i Tulum. Så, la oss begynne!

Hvor mye koster mat, drinker og øl i Tulum

Hvor mye koster et måltid ute i Tulum?

Enten du ønsker å nyte en uformell middag med lokal meksikansk mat eller forgrene deg og prøve en eksklusiv japansk fusjonsrestaurant, er det alternativer i Tulum. Heldigvis, hvis du ikke vil bruke mer enn rundt 15 euro per rett, kan du slippe unna med det. Det er nok av uformelle spisesteder i kaféstil for å spise lunsj, middag og frokost.

Relatert artikkel: Hvordan feriere i Tulum billigst mulig

Basert på vår forskning, er gjennomsnittlig måltidspris på tvers av ulike typer restauranter i Tulum rundt 28 euro.

Priser på restauranter i Tulum

Restaurant-skilt

Restaurantprisene varierer i Tulum avhengig av etablissementets omfang. Det er uformelle steder som taqueriaer og kantiner og noen eksklusive steder som serverer blandinger av kulturelle retter, sushi eller sjømat.

Nedenfor kan du ta en titt på noen eksempler på menypriser fra populære restauranter som tilbyr forskjellige retter i Tulum, Mexico, for å se et mer omfattende utvalg av måltidskostnader.

 Kokoro Tulum -Japanese Sushi and Seafood La Zebra Beach Restaurant – Caribbean and Mexican CuisineCafe Hunab – Ku Breakfast, MexicanFresco’s -Mexican and Latin CuisineLa Fonda Tulum Mediterranean Cuisine and Seafood
Priser i eurogjennomsnittlig 45-120gjennomsnittlig 10-40gjennomsnittlig 2-8gjennomsnittlig 8-30gjennomsnittlig 6-15

Hvor mye koster drinker i Tulum?

Akkurat som Tulum tilbyr en rekke prisklasser for mat, vil du ha det samme når det kommer til barer, kantiner og salonger. Drinker blir dyrere etter hvert som du begir deg inn i brennevinsområdet, spesielt på etablissementer i høyere skala. Prisene begynner også å øke når du drar til spesielle steder som skjulte takbarer og lounger.

Men det er fullt mulig å ta en billig bjørn på en uterestaurant hvis du bare skal kjøle deg ned til lunsj.

Relatert artikkel: Hvordan betale i Tulum? (Pesos, dollar, kort eller kontanter)

Hvor mye koster drinkene på strandklubbene i Tulum?

Tulums strandklubber gir muligheten til å slappe av ved stranden i vakkert utendørsvær mens du også nyter drinker (og noen ganger mat). Populære strandklubber i området inkluderer slike som Taboo og Ziggy.

Taboo Beach Club regnes som en «sofistikert klubb» der reservasjoner kreves, og margaritas koster omtrent 15-20 euro. Du kommer sannsynligvis til å bruke mer for drinker på et sted som dette enn du vil bruke på for eksempel Ziggy.

Ziggy Beach Club er en mer uformell strandklubb med alkoholfrie drinker som blandede juicer for 6-8 euro, smoothies rundt 9 euro, og kaffe rundt 2-3 euro. Merk at prisene for de fleste juicer og teer øker med noen få dollar ved lunsjtid. Dessuten vil mocktails på Ziggy koste omtrent det samme som blandet juice, og cocktailer starter rundt 18 euro. Du kan også finne:

  • Mojitos koster rundt 14 euro.
  • Øl fra 5-7 euro.
  • Brus for 2-3 euro.
  • Vin fra 14/110 euro (glass/flaske)
  • Champagne starter på 160 euro per flaske.
  • Rose fra 15/70 euro (glass/flaske).
  • Et glass prosecco starter på 15 euro.

Disse tallene er hentet hos Ziggy Beach Club. Dette er et mindre fancy etablissement og er derfor mer representativt for prisene du kan forvente på din gjennomsnittlige strandbar.

Er alkohol billig i Tulum?

Avhengig av etablissement, type brennevin og tidspunkt på døgnet, vil prisene på alkoholholdige drikker variere sterkt. For eksempel kan du kanskje reservere en plass på en strandklubb i Tulum som Taboo og bestille en margarita midt på dagen for $15 bare for å komme tilbake på happy hour og få en to-til-en-avtale på samme drink.

Vær i tillegg oppmerksom på at øl nesten alltid kommer til å være billigere enn alkoholholdige drikker som cocktailer og margaritas.

Og ofte, i Tulum, vil omfanget av etablissementet diktere drikkekostnadene dine. En klubb med kun reservasjoner kan kreve mye mer for drinker enn prisene du finner på kantiner og lokale lunsjsteder, for eksempel.

Hvor mye koster brennevin i Tulum?

Brennevin er dyrere enn øl i Tulum, men ofte ikke så dyrt som champagne eller fine viner. Du kan kjøpe brennevin som et håndtak av vodka eller rom på et supermarked for rundt $8. Men hvis du drar til en strandklubb eller restaurant, kan det hende du betaler mer på grunn av tilleggsavgifter og serveringsgebyrer.

Du må også ta hensyn til kostnadene ved tips, som øker betraktelig når du bestiller brennevinsprodukter på restauranter og barer.

Hvor mye koster en øl i Tulum?

Øl vil være den billigste alkoholholdige drikken du kan finne i hele Tulum, Mexico. Du kan finne en øl mange steder for rundt 3-5 euro per flaske/glass. Prisene øker til 8 eller 9 euro på de litt mer avanserte strandklubber og takbarer.

Prisene øker også for spesielle, importerte ølalternativer. De vil ikke øke nevneverdig – sannsynligvis bare rundt 1-2 euro i gjennomsnitt.

Avslutningsvis

Så, hvor mye koster mat, drikke og øl i Tulum, Mexico? Prisene på måltider varierer mye avhengig av om du for eksempel går til en kantina/lunsjplass eller en eksklusiv japansk restaurant. Du kan forvente å betale under 30 euro for et enkelt måltid i Tulum, generelt.

Husk at hvis du skal betale i Pesos, bør du veksle penger. Les denne artikkelen: Beste steder å veksle penger i Tulum – med lokasjoner.

Drinker varierer også avhengig av sted, med øl, kaffe og juice som de billigste alternativene, etterfulgt av cocktailer, vin, brennevin og champagne. Sørg for å forberede økonomien din før du besøker og spiser middag i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico