Hvor mye koster Taxi i Tulum? – Med eksempler

Tulum, Mexico, er et populært reisemål for mange turister. Hvis du reiser hit på ferie og ønsker å utforske stedet litt, så er et av alternativene dine å ta en taxi, men hvor mye koster det å ta en taxi i Tulum?

Prisen på en taxi varierer basert på hvor du reiser, hvor du reiser fra, hvor mange personer du har og hvilken størrelse bil du trenger. Uansett hvor du er, bør du ikke ha noe problem med å finne en taxisjåfør med en pris du har råd til!

Hvor mye koster Taxi i Tulum

Hvordan få en taxi i Tulum

Drosjer er en pålitelig og praktisk måte å komme seg rundt i Tulum på og er tilgjengelig 24/7. Dette kan gjøre det mye mindre stressende å navigere i en fremmed by. Disse drosjene tar også faste takster som er avtalt før du går inn i drosjen.

Det er veldig enkelt å få en taxi i Tulum. De er overalt! Det er spesielt enkelt å bestille taxi i Tulum Pueblo, og det er en taxiholdeplass ved bussterminalen på den sentrale plassen og strandveien. Tomme drosjer har også en tendens til å samle seg rundt Playa las Palmas, Punta Piedra og i nordenden av strandveien.

Hvis du bor på et hotell, vil resepsjonisten sannsynligvis ha en liste over sjåfører de kan ringe for deg.

Godtar taxier i Tulum kredittkort?

Dessverre tar ikke de fleste drosjer i Tulum kredittkort. Noen kan godta dem hvis du ikke har nok penger, men i disse tilfellene er det ofte et minimumskrav på 1000 pesos ($50 USD).

Når du reiser i Tulum, bør du være forberedt på å betale med pesos i stedet for med kredittkort. Du kan veksle valuta på flyplassen og forskjellige steder i Tulum.

Les mer her: Beste steder å veksle penger i Tulum – med lokasjoner

Selv om du kan bli fristet til å prøve å unngå valutaveksling eller å bære rundt på kontanter, vil det være i din interesse å ha noen pesos på deg.

Les mer om hvorfor her: Hvordan betale i Tulum? (Pesos, dollar, kort eller kontanter).

Resten av denne artikkelen vil forklare de ulike kostnadene for drosjer til og fra populære destinasjoner i og rundt Tulum.

Hvor mye koster drosjer i Tulum?

Taxiprisen varierer avhengig av sjåføren og hentestedet, men alle taxipriser bør avtales før du setter deg i taxien. De fleste prisene er faste, selv om noen sjåfører kan prøve å ta på seg noen få dollar til intetanende passasjerer. Hvis prisen som en drosjesjåfør tar er for mye for deg, kommer sannsynligvis en sjåfør med en lavere pris snart.

Det er også viktig å forstå at taxiprisene har økt betydelig de siste årene, og du kan ende opp med å betale mer enn du forventet, avhengig av sjåføren.

Hvor mye koster en taxi fra Tulum sentrum til stranden?

Den typiske taxiprisen fra Tulum sentrum til Playa del Carmen er rundt $800 til $1000 Pesos, eller 400 til 500 kroner, ifølge Tulum Now. Imidlertid antyder andre reisekilder at prisen varierer fra rundt 1600 til 2000 kroner. Kjøreturen fra Tulum sentrum til Playa del Carmen er omtrent en time og en avstand på 62,2 kilometer.

Ifølge reisenettstedet Rome2Rio koster en taxi fra Tulum sentrum til Tulum-stranden rundt 110 til $140 amerikanske dollar. Dette er en syv-minutters kjøretur og en avstand på 6,5 kilometer.

Drosjer er den raskeste måten å komme seg til stranden fra Tulum sentrum på, selv om de er den nest billigste, med en buss som koster mellom 30 og 60 kroner.

Hvor mye koster en taxi fra Cancun til Tulum?

Taxiprisen fra Cancun til Tulum avhenger av hvor mange personer og hvilken størrelse taxi du trenger, men det koster vanligvis rundt $2000 og $2700 pesos, eller 1000 til 1350 kroner, selv om prisene kan ha økt nylig. Kjøreturen fra Cancun til Tulum er omtrent en og en halv time til to timer og en avstand på 131 kilometer.

Det er massevis av drosjer i Cancun siden det er et populært sted for reisende å fly til, og du bør ikke ha noen problemer med å finne en sjåfør.

Relatert artikkel: Hvor langt er det fra Tulum til Cancún – Tid og avstand.

Hvor mye koster en taxi fra Cancun flyplass til Tulum?

Cancun internasjonale flyplass er den nærmeste flyplassen til Tulum hvis du flyr til Mexico, så det er her du får en taxi til Tulum. En taxi fra Cancun flyplass til Tulum vil typisk være mellom $1800 og $2700 pesos eller 900 til 1350 kroner.

Du bør imidlertid vite at prisen sannsynligvis vil være i den høye enden hvis du kjører inn i hotellsonen eller et mer avsidesliggende sted.

Hvis du leter etter en billigere måte å komme deg fra Cancun lufthavn til Tulum, er ADO-busstransport den rimeligste måten å komme deg til Tulum på, selv om du kanskje må ta en omvei til Playa del Carmen og få en tur derfra til Tulum . En taxikjøring vil imidlertid være betydelig raskere, med bussturen som tar omtrent en time lengre enn en taxi.

Les mer om å spare penger her: Hvordan feriere i Tulum billigst mulig.

Hvor mye koster en taxi fra Akumal til Tulum?

En taxi fra Akumal til Tulum koster vanligvis mellom 1300 til 1700 kroner eller $2600 til $3400 pesos. Denne kjøreturen er på rundt 30 minutter og har en avstand på 28,1 kilometer.

Drosjer er det nest billigste alternativet for å reise fra Akumal til Tulum, med en buss som er den billigste til rundt 10 til 60 kroner hvis du ikke vil betale for en taxi.

Konklusjon

Tulum er et utrolig populært turist- og reisemål i Mexico, og mens du er der, vil du være i stand til å komme deg rundt raskt og trygt. Drosjer er vanligvis veldig trygge i Tulum, spesielt hvis du reiser på dagtid og i områder der det er mange andre mennesker.

Taxier er mange i og rundt Tulum, og tilbyr deg mange muligheter for å reise. De fleste drosjer har fastsatt priser som er forhandlet før kjøreturen for å beskytte deg mot å bli svindlet eller overbelastes.

Prisen på drosjer varierer basert på hvor du reiser, hvor du reiser fra, hvor mange personer du har og hvilken størrelse bil du trenger. Uansett hvor du er, bør du ikke ha noe problem med å finne en taxisjåfør med en pris du har råd til!

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico