Hvor skal man bo på Ibiza

Utenfor den østlige kysten av Spania ligger de vakre Balearene. Sentrum av disse øyenes popularitet er ingen ringere enn det fantastiske turistknutepunktet kjent som Ibiza.

Ibiza regnes som festsenteret på Balearene. Det er et av de mest populære turistmålene i verden, men hvor skal man bo på Ibiza?

Det er tonnevis av imponerende hoteller her, og du kan ha en flott tid med å utforske og bo på øya. Lurer du på hvor du kan bo på Ibiza? Vel, det er det jeg er her for å fortelle deg.

I denne artikkelen skal jeg snakke om Ibiza, de beste hotellene du kan finne i dette området, hvor de er og hvor du kan bo på Ibiza hvis du er med familien eller bare et par på en avslappende ferie.

Så, uten å kaste bort tid, la oss komme i gang med denne veiledningen. Hvor skal man bo på Ibiza?

Hvor skal man bo på Ibiza?

Beste Hotell i Ibiza

Tenker du på å reise til Ibiza for en episk sommerferie? Vel, jeg har din rygg. Jeg har laget en liste over de beste hotellene du kan bo på når du er på Ibiza med venner, familie og kjære.

Så la oss ta en titt på disse hotellene, hvor de er, hva de har å tilby og alt om dem. Hvor skal man bo på Ibiza?

Ibiza Rocks Hotel

Ibiza Rocks Hotel er et fantastisk vakkert hotell på Ibiza som har over 363 rom og er ganske så enorm i sin størrelse. Hotellet ligger i Calle Cervantes, Sant Antoni de Portmany, Ibiza. Hotellet er relativt rimeligere enn andre og tilbyr mange spennende fasiliteter.

Dette hotellet har gratis internett, bar, nattklubb, bassengutsikt, kabel-TV og mye annet å tilby til turister. Rommene er fine, romslige og vil fungere perfekt for deg enten du kommer alene, med venner, med en partner eller om du kommer med hele familien din for den saks skyld.

Hvis vi snakker om plasseringen av dette hotellet, så er det på en veldig fin beliggenhet avstandsmessig. Det er en rekke attraksjoner i nærheten av Ibiza Rocks Hotel, inkludert mange utmerkede restauranter og strender.

Om du velger å bo på Ibiza Rocks Hotel så kommer du nok ikke til å angre på det. Oppholdet kommer til å bli ganske så fint.

Sjekk prisen her: Ibiza Rocks Hotel.

Nobu Hotel Ibiza

Dette er et superkult og stilig hotell ved stranden med flott utsikt, her kan du nyte de fantastiske solnedgangene. Hotellet har 152 imponerende rom i god Ibiza-stil. Nobu Hotel Ibiza er virkelig et landemerke når det kommer til hoteller. Det ligger i Calle Feixes Playa de Talamanca, Ibiza by, og er et virkelig flott hotell for alle.

Hotellet har alt fra sin egen strand til yogatimer. Nobu Hotel Ibiza tilbyr en svært luksuriøs opplevelse til folk som bor der. Dette hotellet er flott for alle mennesker i alle aldre, barn som voksne kommer til å ha det fantastisk. Det er mange kule aktiviteter du og barna kan gjøre på dette hotellet. Det eneste som er litt negativt er at dette er et litt kostbart hotell å bo på.

Stranden Playa Talamanca ligger bokstavelig talt kun en 3-minutters spasertur fra dette hotellet. Så å gå til stranden vil være en hverdagslig affære for deg om du velger dette hotellet.

Sjekk prisen her: Nobu Hotel Ibiza.

Pikes Hotel Ibiza

Hvis du leter etter et barnefritt hotell som likevel kommer med en hjemmekoselig stemning, så vil Pikes Hotell på Ibiza være det perfekte stedet for deg å bo på. Dette er et mindre hotell med bare 25 rom, men de er alle nydelige, og servicen til dette hotellet er også meget imponerende. Det ligger i Camino Savorera, San Antoni de Portmany, Ibiza.

Pikes Hotel har, til tross for at det er lite, mye å tilby. Hotellet har en tennisbane, yogatimer og mye mer. Her tilbys det også gratis frokost. Den totale prisen for å bo her er ikke mye, så oppholdet blir flott.

Playa Cala Salada ligger bare rundt 4,5 km unna dette hotellet, så du vil ha enkel tilgang til stranden herfra. Enten du kommer med venner eller din kjære, så kommer du til å ha det bra hvis du bor på Pikes Hotel Ibiza.

Sjekk prisen her: Pikes Hotel Ibiza.

Hard Rock Hotel Ibiza

Et av de vakreste hotellene på Ibiza er Hard Rock Hotel Ibiza. Den er så unikt designet og konstruert i en så episk skala at den er perfekt for tonnevis av besøkende og turister på vei inn i høysesongen. Det ligger i Carretera Playa d’en Bossa, Ibiza.

Det finnes over 6 restauranter og ulike barer på dette hotellet. Det er også mange flotte underholdningssentre og aktiviteter som barna dine kan ta del i. Faktisk elsker par også hotellet mye.

Ibiza lufthavn ligger kun 7 minutter unna dette fantastiske hotellet. Hotellet er perfekt for alle slags besøkende, men dette er et av de litt mer dyrere hotellene. Dette er et imponerende hotell, og du kommer til å elske hvert eneste øyeblikk av oppholdet ditt på Hard Rock Hotel Ibiza.

Sjekk prisen her: Hard Rock Hotel Ibiza.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Ushuaia Ibiza Beach Hotel er et fantastisk og stort hotell med tonnevis av rom og en utsikt som du absolutt kommer til å elske å se. Det ligger i Playa d’en Bossa, Ibiza. Det ser veldig visuelt tiltalende ut, noe som er en del av dets høye oppholdspriser.

Den kommer med en vakker strand, restauranter fra forskjellige kulturer som serverer deilig mat, et windsurfingområde, en haug med barer og mye mer. Det er et av de beste hotellene på Ibiza for både par og familier.

Ushuaia Ibiza Beach Hotel ligger kun 2 kilometer fra Ibiza flyplass og 3 kilometer fra det historiske sentrum av Ibiza. Det er mange andre attraksjoner i nærheten av dette episke hotellet. Om du velger å besøke dette stedet alene eller med venner og familie så vil du ikke angre dette. Sørg for at du sjekker ut dette hotellet når du reiser i området.

Sjekk prisen her: Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Hotel Garbi Ibiza & Spa

Hotel Garbi and Spa Ibiza er et annet vakkert hotell på øya Ibiza. Svømmebassenget er helt enormt det virker som om bassenget aldri slutter. Beliggenheten av hotellet er i Calle Murtra, Playa d’en Bossa, Ibiza. Dette hotellet er kjent for å ha fantastisk service og en resepsjon som jobber 24/7 hver dag.

Hvert rom har et kjøleskap, klimaanlegg og en fin flatskjerm-TV. Hotellet har et enormt basseng som aldri tar slutt, sykkelutleie, spa, gratis frokost og mye mye mer å tilby på dette hotellet for oppholdende mennesker, slik at du vet at du får den beste behandlingen.

Den berømte Bora Bora Ibiza Beach Club ligger kun 5 minutters gange fra hotellet. Dette er ikke av de dyreste hotellene, noe som er utmerket. Så hvis du er i området, sørg for å sjekke ut Hotel Garbi.

Sjekk prisen her: Hotel Garbi Ibiza & Spa

Hvor på Ibiza er det best for familier?

Det beste hotellet for en familieferie på Ibiza er Hard Rock Hotel. Det er noen grunner til at det er best. Et par av grunnene er at hotellet har dedikerte familierom og svømmebasseng for barn. Dette er et barnevennlig familiehotell, og du kan også finne mange morsomme aktiviteter for barn der.

Ibiza kan betraktes som en festøy. Likevel, med erfaring, kan jeg si at Ibiza også er et flott sted for familier. Mange spennende vannparker, familierestauranter, turistattraksjoner og en haug med hoteller vil gjøre familiens tur til Ibiza ganske enkelt minneverdig. Så du bør definitivt tenke på å besøke dine kjære.

Lyst til å besøke noen vannparker? Sjekk ut denne artikkelen: Vannparker på Ibiza

Hvor kan du bo i Ibiza for par?

Hvis du kommer til Ibiza for en romantisk ferie med din bedre halvdel, er Gran Hotel Montesol på Ibiza et perfekt sted å gå. Ikke bare er det utrolig vakkert designet og konstruert, men den generelle følelsen og stemningen på hotellet er veldig romantisk og parvennlig.

Det er tonnevis av fantastiske fasiliteter, Wi-Fi, svømmebassenger og barer for å holde ferien morsom og spennende med partneren din. Hotellet kan imidlertid være litt dyrt også. Men hvis du har råd, er dette det perfekte hotellet å ta med din kjære til.

Du kommer til å ha en fantastisk tid hvis du bor på Gran Hotel Montesol Ibiza. Hotellet ligger i Paseo Vara De Ray, Ibiza by. Her kommer du til å ha det gøy, dette er et litt mer luksuriøst hotell som er populært for sin utmerkede service.

Lyst til å utforske øya? Sjekk disse artiklene: Hvor stor er Ibiza og Hvordan ta seg rundt på Ibiza

Konklusjon

Fra vakre strender til fantastiske turistattraksjoner, man kan trygt si at Ibiza har alt. Du kan bo på luksuriøse og romantiske hoteller. Det er også mulig å finne noen virkelig billige tilbud for å spare penger på overnatting når du er på ferie på Balearene.

Lurer du på hva du skal gjøre på Ibiza? Sjekk denne artikkelen: Hva skal man gjøre på Ibiza?

Alle de nevnte hotellene på Ibiza er flotte på hver sin måte. De har fått gode anmeldelser fra folk som har bodd der.

Denne artikkelen må selvfølgelig leses: Været på Ibiza – Alt du trenger å vite

Gjør din generelle opplevelse av øya til en fantastisk opplevelse ved å bo på et av disse hotellene. Så pakk kofferten og gjør deg klar til å besøke Ibiza og ha en minneverdig tid der!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania