Hvorfor er boutiquehoteller bedre? (Spesielt i Tulum)

Hvis du leter etter et hotell i Tulum, vil du finne flere alternativer med begrepet «boutique». Boutiquehoteller høres tiltalende ut, men du lurer kanskje på hva det betyr. Du lurer også kanskje på: Hvorfor er boutiquehoteller bedre?

Boutiquehoteller er bedre enn typiske hoteller fordi de er mindre, men eksklusive eiendommer. Disse hotellene har et distinkt utseende, bedre gjesteopplevelse og mer personlig innkvartering. De fleste boutiquehotellene i Tulum tilbyr et elegant hotell med utsikt eller tilgang til stranden.

Hvis du ikke er kjent med boutiquehoteller, vil du nok først lure på hvordan disse hotellene kan være bedre enn de typiske kjedehoteller. Denne artikkelen har samlet alt du bør vite om boutiquehoteller. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om det er verdt å bestille denne typen hotell under ferien i Tulum.

Hvorfor er boutiquehoteller bedre

7 ting som gjør boutiquehoteller bedre

For å gi deg en bedre idé, har vi samlet alle grunner som gjør boutiquehoteller bedre enn vanlige hoteller. Derfor, etter å ha lest disse grunnene, kan du forstå hvorfor det er ideelt å velge et boutiquehotell som overnatting i Tulum.

1. Autentisk Tulum-opplevelse

En av de beste grunnene til at boutiquehoteller er bedre er at de tilbyr en autentisk boopplevelse, noe som gjelder alle Tulums boutiquehoteller.

Dette er hoteller som ikke kan sammenlignes med de typiske kjedehotellenes generiske design og tjenester.

For eksempel bruker de fleste boutiquehoteller i Tulum kun råvarer og mat fra den lokale bonden, de bruker også de lokale håndverkere og kjøpmenn til møbler, blomster og til og med fasiliteter. Kort sagt, boutiquehoteller drar nytte av nærområdet, vanligvis Tulum Beach eller Tulum Pueblo.

Boutiquehoteller er veldig populære ettersom reisende søker autentiske opplevelser av å bo i Tulum, selv om de bare er gjester.

2. Minimal gjestekapasitet

Boutiquehoteller er vanligvis små og huser vanligvis ti til hundre rom. I Tulum inneholder boutiquehoteller vanligvis bare 20 til 30 rom.

Du vil finne disse hotellene mer intime enn vanlige hoteller. Det betyr også at servicen er mer personlig (som vi vil dekke senere).

Den minimale gjestekapasiteten gjør at et boutiquehotell føles mer hjemmekoselig og koselig. Du vil nyte det, spesielt når du er på ferie i Tulum.

3. Unik og stilig design

Som nevnt tidligere tilbyr Tulums boutiquehoteller et unikt og stilig design som passer godt sammen med livsstilen i den tilbakelente byen. Som sådan legger det til hvorfor de blir bedre alternativer.

Generelt sett vil reisende som besøker Tulum foretrekke å bo på elegante steder fremfor enkle. Siden noen boutiquehoteller har Tulum-livsstilen, er det et sted som helt sikkert vil tiltrekke seg mange mennesker.

Det er vanlig at boutiquehoteller skaper en særegen atmosfære. Dessuten er de fleste boutiquehoteller uavhengige, selv om større kjeder også har begynt å lage sine egne.

I noen tilfeller har hotellet et gjennomgående tema. Som jeg nevnte, har de fleste av Tulums boutiquehoteller en frodig jungelstemning eller en hav- eller strandstemning.

Selv om noen få boutiquehoteller tilbyr rom som ikke er av «denne verden», følger de fleste et moderne utseende som kombinerer elegant, stilig og litt personlighet.

4. Personlig oppmerksomhet og omsorg

En annen grunn til at boutiquehoteller er bedre er deres mer personlige og oppmerksomme service. Men igjen, denne funksjonen angår færre gjester enn typiske kjedehoteller.

Når du bor på et større hotell så er sannsynligheten for at du blir en av hundre, og du vil mest sannsynlig ikke få den personlige koselige servicen.

Gjestene på boutiquehotellene har en positiv opplevelse fordi de er mindre og har færre rom. Som et resultat kan du forhøre deg med personalet, gjøre reservasjoner på restaurantene på stedet og være trygg på at alt du trenger vil være tilgjengelig uten forsinkelser.

I tillegg drar boutiquehotellgjester nytte av mer personlig service siden de er mindre. Du kan velge et hotell som tilbyr skreddersydde fasiliteter eller en omfattende guide til området basert på dine preferanser.

Hver medarbeider vil gjøre sin del under oppholdet for å sikre at du får en hyggelig opplevelse.

5. Mye for pengene

Mange boutiquehoteller i Tulum er trendy og hippe, så de har ofte den nyeste teknologien og deilig mat som er sesongmessig og smakfull.

For eksempel blander de fleste boutiquehotellene i Tulum Tulums tropiske livsstil og moderne design for å gi gjestene en avslappende, moderne opplevelse samtidig som de gir det beste bildet av Tulum.

Dessuten har de fleste boutiquehotellene i Tulum restauranter på stedet, som hver tilbyr meksikanske eller andre lokale retter.

Som et resultat får du flere spennende hotellfordeler til en ganske god pris sammenlignet med hva du ville brukt på et stort kjedehotell som kanskje ikke er så moderne eller nisje som dette.

6. Ligger i fasjonable eller populære områder

Boutiquehoteller ligger ofte i stilige eller populære områder, nesten i sentrum av kulturelle steder. Noen er i travle gater, mens andre er i bakgater eller boligområder. Likevel er de lett tilgjengelige fra byen.

I Tulum ligger de fleste boutiquehoteller i utkanten av hotellsonen eller Tulum Pueblo. Videre er de plassert enten ved stranden eller ved siden av jungelen. Noen er til og med lokalisert i det nye Aldea Zama-området, hvor utviklingen fortsatt pågår.

Samtidig, mens det raskt er forskjellig fra hotell til hotell, er én ting sikkert: de prioriterer å tilby et enkelt alternativ for å gå til noen av de beste kulturelle og kunstneriske stedene. De har også som mål å være et flott startpunkt for å utforske resten av byen.

I de fleste tilfeller tilbyr Tulums boutiquehoteller ofte lett tilgang til cenotes, frodige jungler, strender og til og med de berømte Ruinene i Tulum.

7. Mange aktiviteter

Siden boutiquehoteller gir en autentisk opplevelse knyttet til stedet, tilbyr de også aktiviteter. I de fleste tilfeller spenner de fra kultur til kunst og mat.

I de fleste tilfeller innlemmer disse hotellene detaljer om byene sine i det de tilbyr og betjener gjestene sine.

Når det gjelder boutiquehoteller i Tulum, finner du hvert alternativ som tilbyr mange velværeaktiviteter og utflukter, ettersom byen er kjent for slike.

Noen av aktivitetene de kan tilby er:

Boutiquehoteller fremhever alltid lokale kunstnere og serverer lokale råvarer, og Tulums boutiquehoteller er intet unntak.

Som et resultat har de blitt mer populære enn noen gang blant reisende som ønsker å oppleve et sted så autentisk som mulig.

Konklusjon

Med disse funksjonene og fordelene har du sannsynligvis allerede innsett hvorfor mange besøkende til Tulum bestiller et boutiquehotell. Nå, hvis du allerede har bestemt deg for å bestille et boutiquehotell i Tulum, er sjansen stor for at du leter etter de beste som finnes. Heldig for deg, vi samlet alle boutiquehotellene og listet opp fem av de beste alternativene.

Hvis du er klar for å oppdage boutiquehotellene i Tulum, kan du lese artikkelen vår om de Beste Boutique hoteller i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico