Overnatting i Tulum – Fullstendig Oversikt

Tulum er en avslappet by, likevel så er den et turistmål som tiltrekker seg ekstremt mange turister og besøkende årlig. Det som er bra med denne byen er at den har mange hoteller og overnattingssteder du kan velge mellom.

Tulum tilbyr ulike overnattingssteder som passer til ulike turisters preferanser. Som sådan trenger du bare å vite hvilken som passer best til din preferanse som reisende for å begrense alternativene dine.

Denne artikkelen vil dekke alle overnattingsmuligheter for å hjelpe deg å vite hvor du skal bo i Tulum. Denne informasjonen inkluderer våre dybdeartikler og vil hjelpe deg med å finne de beste alternativene.

La oss komme i gang!

Overnatting i Tulum

Airbnb

Airbnb-eiendommer er populære av flere grunner. Imidlertid bestiller mange turister og reisende gjennom Airbnb fordi dette vanligvis er billigere, overnattingstedene har mer karakter og vanligvis en mer hjemmekoselig komfort.

Slike kvaliteter gjør Airbnb til en utmerket plattform for bedre overnatting i Tulum. Dessuten er det praktisk å bestille med Airbnb og tar bare noen få minutter.

Det er flere grunner til at folk foretrekker å bo på en Airbnb-eiendom, og det gjelder overalt. Denne plattformen tilbyr utmerkede muligheter for overnatting i Tulum hvis du bor der.

Siden vi ønsker å gjøre søket ditt mer enkelt, har vi laget en artikkel for å gi deg de beste alternativene på Airbnb. Les mer om de Beste Airbnb i Tulum.

Luksushotell

Luksushoteller i Tulum

Målet for de fleste luksushoteller å gi sine gjester en best mulig opplevelse. Vanligvis går de fleste luksushoteller så langt som å gjøre oppholdet meget verdifullt.

Når du bor på et luksushotell, får du det beste av det beste for pengene. Derfor, hvis du vil ha det beste ut av Tulum-ferien, er det alltid verdt å bestille overnatting på et luksushotell.

Luksushoteller assosieres ofte med blant annet kjendiser, dette gjelder også luksushotellene i Tulum. Hvis du vil vite de beste alternativene, kan du se våre anbefalinger angående De beste luksushotellene i Tulum.

Boutiquehoteller

Boutique Hoteller i Tulum

Boutiquehoteller er et hotell som er litt mindre og litt mer intimt enn hva de typiske hotellene er. Disse hotellene har et distinktivt utseende, en mer personlig gjesteopplevelse og innkvartering.

De fleste boutiquehotellene ligger i populære områder. Som sådan finner du de beste boutiquehotellene i Tulum i hotellsonen. Det gjør at de fleste av disse denne tupe hotell tilbyr et elegant etablissement med utsikt eller tilgang til stranden.

Videre gir boutiquehoteller i Tulum sine gjester luksusfasiliteter, moderne design (avhengig av hotellets tema) og en autentisk Tulum livsstilsopplevelse.

Et boutiquehotell tilbyr mer personlig service, en hyggelig atmosfære og en hyggelig gjesteopplevelse. Tulum er et pittoresk sted, så det er ikke uventet å finne boutiquehoteller.

Av denne grunn har vi samlet de Beste Boutique hoteller i Tulum for å gi deg de beste alternativer.

Strandhoteller

De beste strandhotellene i Tulum

I våre sinn fremmaner Tulum alltid pittoreske bilder av turkis vann og hvite sandstrender. Tulums strand er der de fleste besøkende tilbringer mesteparten av tiden sin. I en slik situasjon er det ingenting bedre enn et strandhotell med utsikt.

Et strandhotell i Tulum gir deg noen av tingene du ser etter når du besøker denne byen. Her får du utsikt og tilgang til stranden, og det er ikke noe du får ved å bestille hotell i Tulum Pueblo.

Strandhotellene er generelt dyrere enn resten, men hvis du er på ferie og vil nyte det aller beste av Tulums vakre strander, bør du bestille et strandhotell.

For våre anbefalinger, les om De beste strandhotellene i Tulum.

All-inclusive hoteller

De beste all-inclusive-hotellene i Tulum

Besøkende til Tulum er ofte litt bekymret når det kommer til å planlegge reisen. Selv om Tulum er en avslappet by, har den mye å tilby, og mange reisende kan synes den er overveldende. Derfor velger mange gjester all-inclusive.

Med et all-inclusive hotell så har du alt du trenger på et sted, og trenger strengt tatt ikke å bevege deg utenfor hotellets området. Derfor kalles det all-inclusive.

Slike overnattingssteder tilbyr alt du trenger for ferien, inkludert mat, nødvendigheter, aktiviteter og mer. I de fleste tilfeller har et all-inclusive resort en litt høyere pris, men dette er jo pga at alt er inkludert i oppholdet ditt.

Vi har skrevet fem av de beste alternativene hvis du ønsker å bestille et hotell med alt inkludert i Tulum. Les mer om De beste all-inclusive hotellene i Tulum.

Familievennlige hoteller

Beste Resorts i Tulum for Familier

Familie- og barnevennlige hoteller tilbyr aktiviteter som gjør ferien underholdene for barna og litt lettere for foreldre.

Å holde barn underholdt og engasjert er en prioritet på familiehoteller. Som sådan tilbyr de unike underholdningsrom og aktiviteter for barn.

Det er også en utmerket måte for familier å tilbringe tid sammen, enten sammen med barna eller med hverandre.

Til tross for sitt rykte som et reisemål kun for par, er Tulum også et flott reisemål for hele familien. Tulums solfylte vær og historie gjør dette til et utmerket reisemål for familier. Barn og foreldre vil nyte den avslappede atmosfæren i denne avslappede kystbyen.

Hvis du vil vite våre anbefalinger, les om de Beste Resorts i Tulum for Familier.

Parvennlige feriesteder

Beste feriesteder i Tulum for par

Feriesteder som er parvennlige tilbyr rom og andre tjenester til gifte og ugifte par. Disse feriestedene tilbyr rom for par og tilbyr tilleggstjenester som spa, restauranter og andre fasiliteter designet for kjærlighet.

Det nydelige blå vannet, den hvite sanden, de gamle Maya-ruinene og cenotene gjør Tulum til et perfekt romantisk reisemål. I denne tilbakelente byen finner du noen av de beste feriestedene som vil få deg og partneren din til å kjenne på romantikken.

For å vite de beste alternativene i byen, les om de Beste feriesteder i Tulum for par.

Hotell for bryllupsreisen

Beste hotellene for bryllupsreisen i Tulum

Byen Tulum byr på noen av de mest fantastiske utsiktene i Mexico og verden, til tross for dens avslappede og korte utseende. Derfor er det ingen overraskelse at mange mennesker ser på dette stedet som et ideelt sted å tilbringe sine nye dager som et par.

Med sin fantastiske utsikt, fredelige stemninger og tilgjengeligheten av romantiske spisesteder, er Tulum virkelig et alternativ å vurdere for en bryllupsreise. De fleste drømmer til og med om å besøke Tulum for bryllupsreisen eller en romantisk ferie.

Disse hvite sandstrender og Maya-ruiner gjør Tulum til et paradis som vil hjelpe deg å skape fantastiske minner med din elskede.

Hvis du vil vite de beste alternativene, sjekk ut de Beste hotellene for bryllupsreisen i Tulum.

To hovedområder å bo i Tulum

Først og fremst bør du være klar over at Tulum har to hovedområder hvor du kan finne hoteller, feriesteder og andre eiendommer. Disse to hovedområdene er Tulum Town, også kjent som Pueblo, og Tulum Beach, også kjent som hotellsonen.

Tulum Pueblo (Tulum sentrum)

Pueblo ligger omtrent 5 kilometer fra stranden. Lokalbefolkningen strømmer til dette området på grunn av dets rimelige butikker, restauranter og til og med hoteller. Som sådan er det her de fleste budsjettreisende finner rimelig.

Hotellalternativene i dette området tilbyr fasiliteter som en jungelstemning, stupebassenger og andre ting for å kompensere for mangelen på tilgang til stranden. Du vil fortsatt nyte omgivelsene selv om stranden ligger bare noen få minutter unna.

Tulum Beach (hotellsone)

Tulum Beach, også kjent som hotellsonen, er hvor du kan finne strandhoteller, fine restauranter og noen av de beste barene med utsikt over stranden.

Overnattingsalternativene her er ikke like rimelige som de i Pueblo, men det er verdt det fordi du har tilgang til stranden. Å velge dette alternativet vil bringe deg nærmere sandstrendene.

Til slutt er hotellsonen eller stranden delt inn i fire områder. Disse er:

  • North Beach – intim, bortgjemt, romantisk og nær ruinene
  • Beach Town – det rimeligste alternativet i strandområdet
  • Middle – hvor du kan finne restauranter, strandklubber, natteliv og fester
  • South – familievennlige hoteller, sentrum for velværeaktiviteter, brede sandstrender og nær Sian Ka’an bioreservat

Nytt område: Aldea Zama

Aldea Zama er en ny luksusutvikling sør for Pueblo. Området er omtrent halvveis mellom Pueblo-hjertet og stranden. Nabolaget har en forstadsstemning og flere boutiquehoteller og restauranter. En ting å merke seg er at utviklingen fortsatt pågår i store deler av dette området.

Konklusjon

Med så mange overnattingsmuligheter, kan Tulum imøtekomme alle gjester som besøker det. Som sådan vil du alltid finne et hotell, feriested eller eiendom som sørger for at oppholdet ditt blir minneverdig og hyggelig.

Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut hvilken type overnatting som passer best for deg. Håper denne artikkelen har gjort valgene dine litt lettere. God ferie.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico