Playa Delfines (Cancun)

Playa Delfines er en av de beste strendene i Cancun, spesielt for folk som ikke elsker overfylte steder og vil unngå å betale for å kunne sole seg. Som sådan er det ikke overraskende at dette stedet er en av de første tingene å besøke i byen. Hvis du vil ha et bortgjemt område, men ikke vil betale for noe, er Playa Delfines noe for deg.

Playa Delfines er en offentlig strand i Cancun som tilbyr fantastisk panoramautsikt over en strekning med fin hvit sand og klart turkisblått vann. Denne stranden er unik fordi den er uberørt, uten hoteller, restauranter eller strukturer i nærheten. Dermed er denne stranden et avslappende og fredelig sted.

Nå, hvis du planlegger å sjekke ut denne stranden, bør du vite noen nyttige ting. Denne artikkelen dekker alt du trenger å vite om Playa Delfines, inkludert beliggenheten, restaurantene og hotellene i nærheten, og til og med andre ting og aktiviteter den kan tilby.

La oss komme i gang!

Playa Delfines

Hvor er Playa Delfines?

Playa Delfines ligger ved KM 18 mot den sørlige delen av Cancun hotellsone. Det er noen få minutters kjøring fra byens andre strender og turiststeder.

Hvordan komme seg dit

Du kan nå Playa Delfines enten med bil, buss eller taxi. Siden det ligger på sørspissen av Cancun hotellsone, tar det noen minutter å reise, spesielt med trafikk.

Siden det ligger i hotellsonen, er Playa Delfines lett tilgjengelig selv om du pendler. Selvfølgelig kan du alltid leie en taxi, men det er billigere og bedre å kjøre buss i stedet.

Fra Cancun sentrum

Hvis du kommer fra sentrum av Cancun, vil avstanden være rundt 23 kilometer for å nå Playa Delfines. Som sådan vil det ta rundt 28 minutter til en halvtime å kjøre, avhengig av hvor fort du kjører.

Hvis du pendler, er sjansen stor for at reisetiden blir lengre siden en buss kan ha noen få stopp. Hvis du vil vite mer om pendling, er busser i Cancun en praktisk måte å komme seg rundt på. For å lære mer, les artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Fra Cancun hotellsone

Playa Delfines ligger i Cancun Hotel Zone. Men siden det er i den sørlige enden, må du fortsatt reise rundt 10,7 kilometer hvis du kommer fra sentrum av hotellsonen. Det er fortsatt rundt 12 minutters kjøring, men det er kortere.

Parkering

Siden Playa Delfines er en offentlig strand, kan du forvente noe betalt parkering eller overfylt parkering i området. Du vil imidlertid nyte parkeringen på stedet, og den er også gratis. Som sådan er Playa Delfines en favorittdestinasjon for mange mennesker på et budsjett.

Restauranter

Som nevnt tidligere, finner du ingen etablissementer og hoteller i nærheten av Playa Delfines siden det er mer på den underutviklede siden av byen.

Av denne grunn er det best å ta med mat, snacks og drikke hvis du planlegger å tilbringe en hel dag eller til og med flere timer på denne stranden.

Generelt vil du finne noen nærbutikker i nærheten, men du vil ikke finne noen restauranter i nærheten, så det er best å pakke litt mat før du drar.

Hoteller

Hoteller er også en av tingene som ikke er tilgjengelig i nærheten av Playa Delfines. De nærmeste trenger fortsatt rundt fem til ti minutters kjøring, noe som betyr at det ikke er noen strandferiesteder og hoteller rundt.

På grunn av mangelen på hoteller i nærheten er det ikke mange som bor på denne stranden, noe som gjør den avslappende, stille og fredelig, noe du ikke finner i sentrum av hotellsonen.

Strandklubber

Siden det ikke er noen hoteller eller restauranter i nærheten, så finner du heller ingen strandklubber. Saken med Playa Delfines er at du kan finne mange skyggefulle palapas, og hver og en er gratis å bruke.

Du vil også finne offentlige bad som er godt vedlikeholdt og ganske rene, med tanke på at det er gratis for publikum.

Av denne grunn vil du heller ikke finne strandfasiliteter til leie, for eksempel stoler, solsenger, hengekøyer og til og med parasoller.

Derfor, hvis du trenger slike fasiliteter, er det best å ta dem med. Stranden er åpen for publikum, og det er ingen inngangsbillett. Som sådan er det den budsjettvennlige stranden i Cancun.

Med en kjøligere, matpakke, snacks og drinker kan du nyte en stranddag i Cancun uten å betale for noe.

Priser

Playa Delfines har ingen strandklubber, hoteller og restauranter i nærheten. Som sådan trenger du ikke å bekymre deg for priser eller gebyrer du skal betale.

Fra det øyeblikket du kommer til stranden, kan du nyte gratis parkering for bilen din. Da er palapaene gratis å bruke, noe som betyr at du kan nyte skyggen mens du nyter stranden uten å betale for noe.

Siden det ikke er restauranter, må du ta med mat og drikke, og spare deg for slike utgifter også. Nå, hvis du fortsatt forbereder deg på å besøke byen, kan du finne vår artikkel om pakking nyttig. For å vite mer, les Hva du skal pakke for Cancun.

Badene er også rene og gratis å bruke, noe som betyr at du ikke finner noe å betale for her så lenge du tar med det du trenger.

Aktiviteter

Playa Delfines regnes av turister som den klassiske eskapiststranden siden det er få kjøpmenn som selger produkter og tjenester og ingen paraplyer eller skygge.

Husk at stranden er beryktet for å ha sterke strømmer og riptides. Så selv om du kanskje ser noen tilbud på kitesurfing, vil du finne lite om aktiviteter i Playa Delfines.

Hvis du besøker med barn, vil du være takknemlig for at stranden har en lekeplass for å holde dem opptatt hvis de blir lei av å slappe av eller lage sandslott.

Hvis du trenger skygge, er palapas tilgjengelig, så du kan utvide utflukten til Playa Delfines for å inkludere hele dagen.

Det vil ikke være noen mulighet til å kjøpe drikke eller snacks her, så husk å pakke din egen. Det pulserende «Cancun»-skiltet som kan sees på flere suvenirer og flyers kan også sees her.

Nærliggende attraksjoner

Den nærmeste attraksjonen til Playa Delfines er hotellsonen hvor du finner Delphinus. Det innebærer imidlertid fortsatt rundt 12 minutters kjøring siden det er nær sentrum av hotellsonen.

På den andre siden er Punta Nizuc et sted i nærheten hvor du kan snorkle og nyte undervannsskulpturer, som er kjent i Cancun.

Du finner mange hoteller, restauranter og barer innen fem til ti minutters kjøring i begge retninger. Som sådan kan du alltid stoppe i mellom eller dra et sted etter å ha slappet av noen timer på Playa Delfines.

Konklusjon

Totalt sett er Playa Delfines et strandområde i Cancun som tilbyr et tilbaketrukket område for de som ønsker å nyte stranden i fred. Det er et underutviklet område uten virksomhet, ingen restauranter, ingen butikker og færre eller ingen folkemengder. Som et resultat skaper stranden en perfekt tilbaketrukket setting med ingenting annet enn en lang strekning med hvit sand og klart turkis vann.

Hvis du ønsker å nyte litt fredelig tid, ikke høre annet enn bølgeskvulp og vindene, er Playa Delfines strandområdet for deg mens du er i Cancun.Nå, hvis du vil nyte stranden med noen restauranter, men likevel rimelige, kan du besøke Playa Tortugas, et strandområde som besøkes av lokalbefolkningen.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico