Playa d’en Bossa – Festbyen på Ibiza

Ibiza, som er en av øyene i øygruppen Balearene, er virkelig et land i solen. Det er veldig populært for sine varme temperaturer og enorme strender som tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år.

Hvis du er en av dem som ønsker å bestille drømmeferien på denne festøya, så trenger du et bra sted å bo.

I denne artikkelen vil vi snakke om Playa d’en Bossa, dette er det mest populære luksusferiestedet på Ibiza. Playa d’en Bossa kan skilte med den lengste stranden i Ibiza, med mange barer, strandaktiviteter og rekreasjonsaktiviteter å gjøre til sjøs.

Det er komfortable rom å bo i, og det beste er at du kan velge mellom å bo på stranden eller bare en kort spasertur unna. Feriestedet er garantert unikt og tiltrekker seg mange turister på grunn av dets mange fordeler.

Hvis du vil vite mer om dette luksuriøse feriestedet, så fortsett å lese.

Playa d'en Bossa

Hvor er Playa d’en Bossa?

Playa d’en Bossa ligger midt mellom Ibiza flyplass og Ibiza by. Du kan finne det ganske enkelt når du er på Ibiza siden det er veldig populært der.

Hvor langt er Ibiza by fra Playa d’en Bossa?

Avstanden fra Playa d’en Bossa til Ibiza by er ca. 1,4 km (0,9 miles), og du kan nå Ibiza by på omtrent 5 minutter med taxi. Det vil koste deg rundt 10 euro å gjøre det.

Her kan du lese mer om Ibiza Town: Ibiza By – Den har alt du ønsker deg

Hva kan jeg gjøre i Playa d’en Bossa?

Du kan drive med flere aktiviteter her for å holde deg opptatt og underholdt. Ting som spenner fra klubber, golf, svømming, båtfester og surfing er ganske standard her.

Her er noen steder du kan sjekke ut mens du bor på Playa d’en Bossa.

Sankeys Ibiza

Sankeys er en kjent klubb i Playa d’en Bossa, med en kapasitet på over 1500 personer. Stedet har en etablert kultur som skiller det fra andre nyere klubber i området. Du vil finne folk fra alle samfunnslag, som er en utmerket mulighet til å sosialisere med folk mens du nyter ferien.

Nassau Beach Club

Nassau Beach Club er en annen populær klubb i Playa d’en Bossa. Det er fullt av turister som leter etter en avslappende tid med et par drinker og noen cocktailer. Klubben ligger på stranden, det er en unik baropplevelse som bare en øy som Ibiza tilbyr.

Maten her er heller ikke noe å klage på. Det er deilig, kulturelt og variert, og du kan få mat når som helst på dagen. De tilbyr frokost, lunsj og middag på menyen.

Her kan du se priser og eventuelt bestille billetter til: Ibiza Boat Party.

Hoteller i Playa d’en Bossa

Du kan finne mange hoteller i Playa d’en Bossa, og du kan finne et i den prisklassen du liker. Det er små hoteller, og så er det store dyre luksushoteller. Alt tilpasset din smak og behov.

Her har vi listet opp noen:

Hotel Vibra Bossa Flow

Dette er et flott sted å bo i Playa d’en Bossa. Det ligger kun 4 minutter fra stranden, så du kan gå inn og ut derfra hver dag på vei til stranden. Prisene er også rimelige.

Hotellet ligger i et rolig og fredelig sted med lett tilgang til nesten alle de nødvendige stedene i Playa d’en Bossa. Du har også gratis Wi-Fi tilgjengelig for deg, noe som aldri er en dårlig ting å ha. Sammen med det får du også et kjøleskap og en TV.

Fiesta hotel

Dette hotellet ligger svært nær stranden. Du kan gå til de fleste steder du ønsker å gå til hvis du bor her. De har et utendørsbasseng hvor du kan slappe av og et treningsstudio og en restaurant.

Sammen med alle disse fasilitetene vil du også få gratis Wi-Fi, aviser, satellitt-TV og tilgang til en balkong. Gjør alle dine bestillinger på forhånd for å få de beste prisene og ingen problemer med tilgjengelighet.

Palladium Palace Ibiza hotel

Dette er et all-inclusive-hotell alle kan bo på, enten de er med sin kjære på bryllupsreise, sammen med venner eller sammen med familien. Dette stedet har noe du kan se frem til. Hotellet ligger i nærheten av barneklubben og teatret.

Du finner et spa og et annet feriested her som du også kan velge å bo i hvis du ønsker det. Den har noen utmerkede fasiliteter som er tilgjengelige til en rimelig pris. Ingenting slår en avslappende ettermiddag på et spa, tross alt!

Apartments Arlanza hotel

Selv om hoteller er det mest populære overnattingsalternativet for turister over hele verden, er det ikke det eneste alternativet du har til rådighet. I Playa d’en Bossa får du også sjansen til å bo i en privat leilighet som kan leies.

Det beste alternativet for deg her er imidlertid å bo i Arlanza. Et leilighetshotell hvor du kan bo for en god pris. Det er rimelig og tilbyr fortsatt fasiliteter som et topphotell gjør.

Du får air-condition, kjøkken og andre nødvendige fasiliteter som trengs i en leilighet. Du kan bestille rommet ditt online og til en rimelig pris uten problemer. Hvis du ser etter et billigere alternativ på Ibiza, er dette et alternativ du bør sjekke ut.

Hard Rock Hotel

Hard Rock Hotel Ibiza

Sist på denne listen, men absolutt ikke minst, er Hard Rock Hotel. Dette er et populært hotell som har drevet i årevis og har bygget et godt rykte blant turister som gjentatte ganger bor her under besøket i Playa d’en Bossa.

Hard Rock Hotel har mange fasiliteter som et hotell av topp kvalitet burde ha. Rommene er romslige og komfortable. Sengene rengjøres regelmessig, og maten er deilig.

Dette hotellet har LED-TV, gratis Wi-Fi, kjøleskap og minibar. Du kan bestille billetter online, og forhåndsbestilling anbefales alltid siden det kan bli ganske overfylt der i høysesongen.

Playa d’en Bossa restauranter

Restaurant-skilt

Mat er som alltid en av de viktigste faktorene for de aller fleste. Og det er en for Playa d’en Bossa også. Her kan du finne noen av de beste restaurantene på Ibiza.

De gir vakker utsikt over solnedgangen fra stranden og en avslappende atmosfære. Maten er alltid av høy kvalitet, både i smak og pris. Det mest tallrike kjøkkenet å få her er Middelhavet. Appetittvekkende sjømat venter deg også i Playa d’en Bossa.

Noen av de mest kjente restaurantene er El Limonero Ibiza, Ciao Ciao, DarumaRamen Ibiza, Bebel, Ohana Ibiza og Casa Manolo.

Her kan du lese om andre restauranter på Ibiza: Restauranter på Ibiza.

Playa d’en Bossa-stranden

Stranden i Playa d’en Bossa er den lengste på øya. Den har grunt vann rundt og en bred strandlinje uten mangel på strandbarer og klubber.

Du kan drive med mange morsomme aktiviteter her som inkluderer surfing, strandball, kajakker, volleyball, jetski, katamaran og svømming. Det er bare 4 kilometer unna Ibiza by og er derfor et trendy sted blant turistene.

Badevakter er alltid til stede, og det er forsvarlige sikkerhetsordninger på plass. Hvis du er glad i lange turer med vakker natur, er det det beste stedet å gå.

Den sørlige enden av stranden er mer fredelig og rolig med svært få mennesker, så bare gå til dette området og nyt litt kvalitetstid med dine kjære.

Lurer du på om det finnes haier på Ibiza? Sjekk ut denne artikkelen: Er det haier på Ibiza?

Playa d’en Bossa natteliv

Nattelivet i Playa d’en Bossa handler om festing, klubber og drikking. Det er mange klubber her som du kan besøke om natten. Noen av de mest kjente DJ-ene finnes i klubbene i Playa d’en Bossa.

Klubbing er en unik opplevelse siden så mange mennesker fra ulike kulturer samles på ett sted. Festene og dansingen stopper aldri, og det gjør heller ikke moroa. Drikk ansvarlig, og du kommer til å ha det kjempegøy.

Om kvelden finner du mange barer og restauranter. Hit kan du ta med vennene dine som nyter nattelivet og mange andre mennesker som myldrer byen selv sent på kvelden. Playa d’en Bossa sover aldri ordentlig.

Sjekk ut denne lenken for å se priser og eventuelt bestille billetter til: Ibiza Boat Party.

Konklusjon

Playa d’en Bossa er et feriested for alle som ønsker å ha den beste tiden de kan ha når de er på ferie. Når du først er på Ibiza så vil du ha en flott tid med familie og venner. Også om du reiser alene.

Jeg håper du har lært mye av denne guiden og at du nå er klar til å pakke kofferten og nyte ferien på Ibiza mens du bor på dette luksuriøse feriestedet. Ikke glem å nyte alle aktivitetene som er omtalt i dette innlegget og det eksklusive nattelivet på Playa d’en Bossa.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania