Playa Pescadores (Tulum)

Hvis du er en strandentusiast og ønsker å utforske hver eneste strand i Tulum, kan det hende du har møtt Playa Pescadores. Med så mange strandområder i denne byen, er Playa Pescadores blant de som skiller seg ut, og det er en grunn til hvorfor.

Playa Pescadores er et lite område som er en del av Playa Paraiso, et av de beste strandområdene rundt Tulum og til og med i hele Mexico. Dette området er en offentlig strand, og alle har lett tilgang til den. Videre har den en rekke palmer som gir skygge til gjestene.

Nå, hvis du vil tilbringe litt tid på Playa Pescadores og nyte dette området, vil du vite dets viktige ting for å sikre at du maksimerer tiden din og noterer alt. Denne artikkelen vil dekke alle disse tingene, inkludert beliggenheten, hoteller i nærheten, restauranter og til og med aktiviteter.

La oss komme i gang!

Playa Pescadores

plassering

Playa Pescadores er en del av Playa Paraiso, sentrum av Tulums nordstrand. Som sådan blir det ofte oversett på grunn av områdets popularitet. Her kan du nyte den lange strekningen med fin hvit sand som tar imot det krystallklare blå vannet i Karibia.


Generelt er plasseringen av Playa Pescadores lett tilgjengelig gjennom Tulum Beach Road. Som sådan vil du finne det enkelt å nå dette bestemte strandområdet.

Hvordan komme seg dit

Du kan komme deg til Playa Pescadores-stranden i Tulum på noen få minutter hvis du bestemmer deg for å sjekke det ut. Den beste måten å komme dit på er å kjøre eller leie en sykkel.

Fra Tulum Pueblo

Hvis du kommer fra Tulum Pueblo, er Playa Pescadores 7,2 kilometer unna. Som sådan vil det bare ta rundt 16 minutter å kjøre eller 21 minutter hvis du sykler.

Fra hotellsonen

Hvis du kommer fra sentrum av hotellsonen nær Tulum, er Playa Pescadores bare 2,7 kilometer unna. Som sådan bør det bare ta 7 minutter å kjøre eller 8 minutter hvis du sykler.

Parkering

Siden Playa Pescadores ligger ved siden av Tulum Beach Road, kan du finne rikelig med parkeringsplasser ved siden av veien. Selvfølgelig kan denne plassen være begrenset i høysesongen, men den er alltid sikker og gratis å bruke.

Hvis du er i Tulum i høysesongen, er det best å besøke Playa Pescadores tidlig for å sikre at du har en parkeringsplass tilgjengelig.

Området har også litt plass for syklister å plassere syklene sine. Sørg for at sykkelen har en lås for å sikre den på plass.

Restauranter

Som en del av Playa Paraiso, huser Playa Pescadores flere restauranter du kan nyte. Noen av disse restaurantene er:

Du kan finne andre alternativer i nærheten når du utforsker litt videre i området. Hver restaurant har vanligvis en uteservering, og gir deg god mat som du kan nyte med den fantastiske utsikten over Playa Pescadores.

Hoteller

Å bestille et hotell i nærheten er den beste måten å maksimere oppholdet ditt i Playa Pescadores på.

Du kan finne flere hoteller i nærheten hvis du ønsker å bo i Playa Pescadores.

I tillegg til luksuriøse overnattingssteder er mange steder å bo med alt inkludert, konsekvent høyt rangert og plassert i hyggelige områder. Noen av de nærliggende hotellene er:

Nå, hvis du vil ha andre strandalternativer, har vi undersøkt de beste for deg å vurdere. Disse hotellene ligger ikke i Playa Pescadores, men de tilbyr en flott utsikt over Tulum-stranden som vil gjøre oppholdet ditt hyggelig. Du kan sjekke ut de beste strandhotellene i Tulum for mer informasjon.

Strandklubber

Siden Playa Pescadores er en åpen og offentlig strand, trenger du ikke å betale for å gå gjennom og nyte området. Likevel vil det være morsommere hvis du har skygge og til og med noen bord og stoler hvis du ikke vil sitte i sanden.

Heldigvis huser Playa Pescadores flere strandklubber. Blant disse er Villa Pescadores Beach Club, Santa Fe Tulum Beach Club og La Diosa Tulum Beach Club.

Hver strandklubb tilbyr forskjellige typer strandfasiliteter. Imidlertid er de vanlige til leie i dette området:

  • Overdimensjonerte strandsenger
  • Solsenger
  • Strandparasoller
  • Tabeller
  • Stoler

Alternativt kan du leie disse varene eller møblene hvis du ikke bor på hotellet, og det er rimeligere hvis du er på et lavprishotell. Men hvis du bestiller på disse hotellene, kan du nyte disse strandfasilitetene gratis som en gratis inkludering i bestillingen din.

Priser

Som jeg nevnte, er Playa Pescadores en offentlig strand du kan nyte uten å betale noe. Du må imidlertid betale avgifter hvis du vil leie strandfasiliteter eller nyte noen aktiviteter.

Vanligvis tilbyr de fleste strandklubber møbler til leie, fra rundt 100 til 500 pesos hver. Avhengig av møblene du leier, kan disse prisene variere fra 1000 til 3000 pesos per seng.

Noen strandklubber krever ikke leie av møbler, men bare et minimumsforbruk på restauranten eller baren deres.

Derfor, hvis du også planlegger å bestille mat eller drikke, kan du like godt gå til strandklubber med et slikt tilbud for å spare deg for leieavgiftene.

En ting å merke seg om betaling er at de fleste strandklubber også aksepterer utenlandsk valuta. Du bør imidlertid betale i lokal valuta for å unngå høye priser med deres konverteringsfrekvenser.

For å finne de beste stedene å veksle penger i Tulum, sjekk ut vår guide til de beste steder å veksle penger i Tulum.

Hvis du vil spare så mye penger som mulig, ta med håndklær, stoler og snacks.

Aktiviteter

Det er mange aktiviteter å velge mellom i Playa Pescadores. Siden dette er en offentlig strand, er det sannsynligvis overfylt med mange mennesker, og lokalbefolkningen kan tilby aktiviteter der.

Blant aktivitetene kan du nyte her er snorkling, båtturer, dykking, strandsport og massasje ved stranden.

Nå, hvis du vil slappe av, kan du leie noen lenestoler, parasoller eller hengekøyer. Eller du kan nyte noen forfriskninger ved å bestille på strandklubber og barer.

Nærliggende attraksjoner

Du kan finne flere attraksjoner i nærheten hvis du vil maksimere tiden din og utforske litt mer. Disse attraksjonene ligger bare 1,5 km unna. Derfor, hvis du har en bil eller en sykkel, vil noen få minutters reisetid være nok til å utforske noen attraksjoner.

Noen av attraksjonene i nærheten er:

  • Tulum arkeologiske sone – 1,4 km
  • Nasjonalparken i Tulum – 2 km

Nå, hvis du planlegger en hel Tulum-reise, må du kjenne til hver aktivitet og sted å sjekke ut i Tulum. For mer informasjon, sjekk ut 24 ting å gjøre i Tulum.

Konklusjon

Som et av Tulums populære strandområder tilbyr Playa Pescadores en naturskjønn utsikt uten å måtte betale en høy pris til hoteller og strandklubber. Antall restauranter og tilgjengeligheten av strandfasiliteter er verdt å vurdere hvis du er på et budsjett, men fortsatt ønsker å nyte Tulums strand.

Med denne informasjonen håper vi du kan legge planene dine og inkludere Playa Pescadores som et av strandområdene i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico