Soloppgang og solnedgang i Cancun – hvor og når

Å se soloppgangen og solnedgangen i et tropisk paradis som Cancun er noe du ikke vil gå glipp av. Som en by med sine vakre strender og ofte klare himmel, er det verdt å se den gyldne timen under hele oppholdet.

Hvis du bor i Cancun, vil du sannsynligvis nyte himmelen når de blir til en vakker gylden farge når solen står opp og går ned. Selv om du alltid kan nyte slikt hvor som helst i byen, må du også vite de beste stedene å gjøre det og når er den beste tiden å se det.

Denne artikkelen vil dekke alt du trenger å vite om soloppgangen og solnedgangen i Cancun. Det inkluderer når de starter og slutter og de beste stedene for å se soloppgangen og solnedgangen.

La oss komme i gang!

Soloppgang & solnedgang i Cancun

Soloppgang i Cancun

Soloppgangen i Cancun er uten tvil en av byens beste tider på dagen. Siden Cancun har karibisk vann på østsiden, vil du nyte solen når den stiger opp fra havet, og det er noe å glede deg over når du er i byen.

Hvor går solen opp i Cancun?

Som alle andre steder, vil du se soloppgangen i østretningen av Cancun. Nå, hvis du bor på et hotell som vender mot det karibiske hav, vil du sannsynligvis nyte soloppgangen selv på rommet ditt, forutsatt at det har utsikt over stranden.

Hvis du ikke har strandutsikt på rommet ditt, kan du alltid ta turen til stranden og møte det karibiske vannet for å møte solen når den står opp.

Når går solen opp i Cancun?

Som en tropisk by varierer soloppgangen i Cancun avhengig av datoen. Generelt kan soloppgangen være så tidlig som 05.30 om morgenen, og det kan også være så sent som 06.30 om morgenen. Derfor kan du forvente en tidlig soloppgang om sommeren og en sen soloppgang om vinteren.

Gjennomsnittlig soloppgangstid i Cancun per måned

MÅNEDGJENNOMSNITTLIG TID FOR SOLOPGANG I CANCUN
JANUAR7:24 – 7:27
FEBRUAR7:24 – 7:08
MARS7:07 – 6:41
APRIL6:40 – 6:17
KAN6:16 – 6:05
JUNI6:05 – 6:09 
JULI6:09 – 6:20 
AUGUST6:21 – 6:30 
SEPTEMBER6:31 – 6:38
OKTOBER6:38 – 6:49 
NOVEMBER6:50 – 7:07 
DESEMBER7:08  – 7:24 

Hvis du vil vite nøyaktig tidspunkt for soloppgang i Cancun under oppholdet, kan du sjekke det ut her.

Det er også best å sjekke været, siden en overskyet eller overskyet dag kan påvirke scenen. Ønsker du et bedre innblikk i været i byen, kan du lese artikkelen vår om Cancun Vær.

Likevel er Cancun kjent for å ha klar himmel de fleste dager, så du vil ha bedre sjanser til å se en soloppgang under hele oppholdet.

Når bør du se soloppgangen?

Hvis du vil se hele soloppgangen i Cancun, er det best å være klar på ditt foretrukne sted minst 15 eller 20 minutter før nøyaktig tid. På denne måten kan du slappe av og sette deg opp, få deg en kaffe eller slappe av i en stol hvis du vil.

Beste stedene å se soloppgangen i Cancun

Som jeg nevnte, kan du alltid nyte soloppgangen i Cancun hvor som helst med utsikt over det karibiske hav. Imidlertid kan du også finne disse stedene de beste stedene å slappe av mens du nyter den beste soloppgangen i Cancun.

Offentlige strender

Du kan alltid få en fantastisk utsikt over soloppgangen i Cancun hvis du sjekker ut noen offentlige strender, spesielt i hotellsonen. Det er en 25 kilometer lang strand, noe som betyr at du har mange steder å slappe av og nyte solen mens den står opp.

Punta Cancun El Faro

Et av de beste eksemplene på offentlige strender i Cancun med en utmerket utsikt over soloppgangen er Punta Cancun El Faro. Den ligger ved KM 9 i hotellsonen, og du kan nå den gjennom Playa Caracol.

Playa Delfines

Et annet eksempel er Playa Delfines, som ligger i hotellsonen. Du finner den på KM 19,5 og her kan du nyte soloppgangen med en fantastisk utsikt over stranden og havet.

Chac Mool-stranden

Endelig er Chac Mool-stranden et annet utmerket sted å se soloppgangen i Cancun. Den ligger på KM 9,5 av hotellsonen, og du kan nå den gjennom siden av Plaza Forum.

Solnedgang i Cancun

Solnedganger er alltid en av de mest romantiske delene av dagen, og du kan nyte en fantastisk utsikt over solnedgangen i Cancun. Så lenge du finner et godt sted, kan du nyte en fin utsikt på slutten av dagen. Selvfølgelig passer det best sammen med god mat til middag.

Hvor går solen ned i Cancun?

Som alle andre steder ser Cancun solnedgangen i vestlig retning. Solnedgangen kan til og med nytes på rommet ditt hvis du bor på et hotell rett overfor det karibiske hav. Det er imidlertid ikke noe du vil like hvis du har høye bygninger som hindrer utsikten.

Når går solen ned i Cancun?

Cancun har en annen solnedgangstid hver dag fordi det er tropisk. Daggry kan typisk inntreffe så tidlig som 5:30 på ettermiddagen eller så sent som 6:30 på kvelden. Om sommeren og vinteren kan du forvente en sen og tidlig solnedgang, henholdsvis.

Gjennomsnittlig soloppgangstid i Cancun per måned

MÅNEDGJENNOMSNITTLIG SOLNEDGANGSTID I CANCUN
JANUAR18:17 – 18:37
FEBRUAR18:37 – 18:51
MARS18:51 – 19:01
APRIL19:02 – 19:12
KAN19:12 – 19:25
JUNI19:25 – 19:33
JULI19:33 – 19:26
AUGUST19:26 – 19:04
SEPTEMBER19:03 – 18:36
OKTOBER18:35 – 18:11
NOVEMBER18:11 – 18:04
DESEMBER18:04 – 18:16

Under besøket ditt, sjekk ut denne siden for å finne ut det nøyaktige tidspunktet for solnedgang i Cancun. Været bør også sjekkes fordi en overskyet eller dyster dag kan endre områdets utseende.

Likevel er Cancun kjent for sin klare himmel, så du vil ha større sjanse for å se en solnedgang når du er der. For å unngå overskyet og regntiden, les Når er regntiden i Cancun?

Når bør du se solnedgangen?

Hvis du vil se hele solnedgangen i Cancun, er det best å være klar på ditt foretrukne sted minst 15 eller 20 minutter før nøyaktig tid. På denne måten kan du slappe av og sette deg opp, få deg en kaffe eller slappe av i en stol hvis du vil.

Beste stedene å se solnedgangen i Cancun

Cancun har den unike skjønnheten med solnedganger, og gir en utmerket gylden farge til den vanligvis klare himmelen. Men i motsetning til soloppgang, vil du finne det mer utfordrende å finne et sted å se solnedgangen. Som sådan er her noen av de beste stedene å besøke for å nyte solen når den går ned i Cancun.

Nichupte-lagunen

Nichupte Lagoon er et utmerket sted i Cancun for å nyte solnedgangen. Men hvis du iscenesetter hotellsonen, må du krysse gaten for å nå den.

Fashion Harbor

Fashion Harbor er et utmerket sted å se solnedgangen, og du finner den i La Isla Shopping Village, som ligger på KM 12,5 i hotellsonen. Her kan du nyte litt shopping og spisesteder, og det er litt av en scene tidlig på kvelden når solen går ned.

Jardin del Arte

Jardin del Arte, eller Art Garden, er et annet utmerket sted å nyte litt solnedgang i Cancun. Du finner den på KM 5 ved å krysse gaten i nærheten av Playa Langosta. Nyt å se solen mens den går ned ved å slappe av på kioskene, benkene og hele hagen.

La Gran Rueda

La Gran Rueda ligger på Plaza la Isla, og tilbyr en fantastisk utsikt over solnedgangen mens du slapper av i en komfortabel hytte. Her kan du nyte solnedgangen i Cancun og det karibiske farvannet. Kort sagt, enten det er den gyldne timen eller ikke, vil du nyte stedet og bruke litt tid på å slappe av.

Konklusjon

Soloppgang og solnedgang gir en fantastisk vakker atmosfære, og du kan bare nyte dem når det er klar himmel og fint vær. Med Cancuns tropiske vær og typisk klare himmel, er soloppgangen og solnedgangen i byen fantastiske å nyte.

Med denne guiden vil du kunne få med deg alle soloppganger og solnedganger om du ønsker dette. Du har nå en klar oversikt over hvor og når du skal nyte soloppgangen eller solnedgangen. Resten av bekymringen er å gå ut dit og nyte en av de to under hele oppholdet i Cancun.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico