Svømme med delfiner i Cancun

Å svømme med delfiner er en av Cancuns beste ting å tilby sine besøkende. Hvis du elsker interaksjon med marint liv, vet du at stedene i verden hvor du kan se og svømme med delfiner bare er noen få. Som sådan, hvis du besøker byen, er denne aktiviteten noe du ikke vil gå glipp av.

Hvis du allerede har bestemt deg for å bade med delfiner i byen, er denne artikkelen for deg. Her vil du se en komplett guide til svømming med delfiner i Cancun. Den inkluderer de beste stedene, hvor mye det koster, og til og med noen tips du kan bruke for å nyte denne aktiviteten på best mulig måte.

La oss komme i gang!

Svømme med delfiner i Cancun

Kan du svømme med delfiner i Cancun?

Cancun er et av få steder hvor du kan finne delfiner og ikke bare det. Du kan gjøre mer enn å se på delfiner, og du kan til og med svømme og leke med dem.

Når du er i Cancun, vil du finne mange turpakketilbud på delfiner. Avhengig av budsjettet og preferanser, kan du svømme og leke med delfiner, og det er en minneverdig aktivitet du garantert vil like mens du er i byen.

Hvorfor dra på et delfineventyr?

Yucatan-halvøya byr på flere attraksjoner, og et delfineventyr er en av de mest minneverdige aktivitetene du kan nyte.

Du bør planlegge en dagstur til Isla Mujeres hvis du vil ha en utrolig opplevelse. Tallrike vannlevende arter, inkludert delfiner, er til stede her, og du kan lære mer om dem.

Denne øya, som er fem mil lang, er et utmerket sted å se delfiner, sjøløver og andre marine dyr.

Du kan gjøre flere aktiviteter her hvis du reserverer en delfintur. Du har mange spennende ting å gjøre her, fra å bade i det grunne vannet til å leke med de livlige delfinene i delfinparken.

Hvor gammel må du være for å svømme med delfiner i Cancun?

Det er ingen aldersbegrensninger for svømming med delfiner i Cancun. Imidlertid må barn under åtte år eller under 3,6 fot i høyden svømme i selskap med en voksen (begge må betale et gebyr). Så nå, hvis du vil svømme med delfiner alene, må du være minst 3,6 fot eller høyere eller ni år eller eldre.

Hvor mye koster det å svømme med delfiner i Cancun?

Delfineventyrpakkene varierer i pris avhengig av selskapet og inkluderinger. Den laveste prisen kan være rundt 840 kr per person og inkluderer interaksjoner. Du kan kjøpe mer hvis du vil ha bedre inneslutninger. Du kan bruke opptil 4240 kr for den mest eksklusive delfinpakken.

Hvor kan du svømme med delfiner i Cancun?

Hvis du planlegger å bli i Cancun og leter etter det beste stedet å svømme med delfiner, er du klar for en godbit. Her er de beste stedene å svømme med delfiner og samhandle med dem.

Delphinus’ helligdommer

Delphinus’ helligdommer er de beste stedene å besøke hvis du ønsker å samhandle med delfiner. Disse stedene lar deg oppleve å leke med delfiner som om du er i deres naturlige miljø.

Nå, hvis du leter etter et naturlig sted å sightsee og svømme med delfiner, kan du finne delfineventyr og turpakker til disse områdene:

Puerto Morelos

Puerto Morelos er en kystby sør for Cancun, og den ligger i hjertet av det nest største revet i verden. Her kan du bade med delfiner og se dem på nært hold. Det er også et ideelt sted å snorkle gratis i Cancun. Hvis du vil vite mer, les Kan jeg snorkle gratis i Cancun?

Riviera Maya

Riviera Maya er et lite område sør for Cancun, og du kan nå det etter å ha passert Playa del Carmen. Det er et populært reisemål for sitt krystallklare vann og myke fin sand. Her kan du også nyte noen severdigheter av delfiner, sammen med annet marint liv.

Xel-Ha

Xel-Ha er et sjeldent naturlig vidunder du kan besøke for å nyte delfineventyr. Palasset tilbyr drømmende landskap med fantastiske vannaktiviteter, som å svømme med delfiner i en jungel nær havet.

Playa Mujeres

Playa Mujeres er et sted i Cancun, og det ligger på Dreams Playa Mujeres Golf Resort and Spa. Playa Mujeres tilbyr det eneste delfinreservatet på en strand i verden.

Xcaret

Xcaret er en vakker beliggenhet i likhet med Disneyworld. Det er på grunn av den store plassen og det brede utvalget av tilgjengelige aktiviteter, både på og utenfor vannet. Det var Delphinus’ opprinnelige habitat, den nåværende plasseringen av dyrevelferdsprogrammet deres, og stedet hvor mange av delfinene i familien deres ble født.

Interaktivt akvarium i Cancun

The Interactive Aquarium Cancun er et utendørs utdanningssted hvor du kan engasjere deg med delfiner og lære om og nyte andre marine dyr.

Punta Cancun

Punta Cancun er en av hotellsonens mest eksklusive steder og er omkranset av Det karibiske hav. Det er en del av Hyatt Ziva Cancun Hotel & Resort. Sammen med flere andre marine arter er det mulig å observere delfiner her.

5 ting å vite før du svømmer med delfiner i Cancun

Hvis du planlegger å svømme med delfiner i Cancun, kan du finne disse tingene nyttig å vite eller i det minste være klar over. På denne måten kan du vite hva du kan forvente når du allerede er der.

1. Egnet selv for ikke-svømmere

Siden delfiner er enorme og aktive, krever de dype og romslige omgivelser. Du kan fortsette å oppleve det. Svømmebassenger er laget for å ha en plattform der du kan stå komfortabelt.

I tillegg kreves det redningsvester til alle som deltar i våre programmer, uten unntak. De fleste helligdommer gir besøkende en redningsvest tilpasset deres størrelse og vekt.

2. Tilgjengelig for barn, gravide og til og med funksjonshemmede

Barn og personer med funksjonsnedsettelser over én meter høye kan delta i opplevelsen, og gravide kan nyte aktiviteten.

Alle burde ha muligheten til å oppleve denne typen engasjement. Dermed tilbyr de fleste helligdommer en rekke svømmeprogrammer fordi vi vil at ingen skal gå glipp av denne muligheten.

3. Ingen smykker eller solkrem

Vi anbefaler alle som deltar i møtet til å avstå fra å bruke smykker og solkrem for å sikre delfinenes sikkerhet og opprettholde miljøet deres til den beste standarden.

Du trenger ikke noe annet enn redningsvesten din og spenningen ved å ha en uforglemmelig opplevelse fordi dette vil være en tid for å samhandle med delfinene.

4. Du kan forvente nærkontakt

Interaksjon med delfiner er en bedre opplevelse enn andre dyreinteraksjoner. Noen dyr er ikke tillatt for nærkontakt. Du kan kysse dem, ta på dem, leke med dem, svømme med dem eller til og med ri på dem.

Selv om de er kraftige, gigantiske skapninger, er det ingen grunn til å være redd for dem fordi de elsker menneskelig kontakt og setter pris på hengivenhet. I tillegg vil du sette pris på deres vennlighet og hvor mye de liker å svømme nær deg.

5. Ingen kameraer under interaksjon

Når det gjelder delfininteraksjon, er det forbudt å ta med kameraer som smarttelefoner og actionkameraer siden elektroniske dingser kan fange delfinenes interesse. Som sådan tillater de fleste delfinreservater ikke kameraer i nærheten av dyrene for deres og din sikkerhet.

I tillegg, fordi delfiner er naturlig nysgjerrige skapninger, kan de bli trukket vekk fra lærernes instruksjoner hvis det er noen uventede gjenstander rundt.

Som et resultat kan du nyte tilgang til hvelv hvor du kan oppbevare eiendelene dine trygt før du går i vannet.

Likevel vet helligdommer at dette er den minneverdige opplevelsen du vil dele. Dermed vil du alltid finne ansatte som tar ekspertbilder eller videoklipp for deg. Så, etter interaksjonen, kan du se og gjøre krav på disse bildene.

Konklusjon

Et delfineventyr gjør Cancun til et spesielt reisemål, spesielt for marint livsentusiaster. Det er også en annen familievennlig aktivitet som barn og voksne liker sammen. Med denne komplette guiden håper vi at du nyter tiden din i Cancun med delfiner. Svøm med dem, lek med dem. Det er alltid en fryd å være sammen med disse intelligente skapningene.

Foruten delfiner, kan du også nyte å svømme med hvalhaier. For å vite mer om denne aktiviteten, les vår artikkel om Cancun Hvalhaier.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico