10 ting å gjøre i Cancun med barn

En ferie i Cancun er noe alle voksne vil nyte med sine fine strender, ville fester, shoppingdistrikter og mange flere. Som sådan kan det være problematisk for foreldre, spesielt hvis de ønsker å nyte byen og tilbringe tid sammen med barna sine.

Mens Cancun har mange aktiviteter designet for voksne, tilbyr det også mange morsomme aktiviteter for barn. Som sådan, hvis du planlegger en Cancun-ferie med barna dine, kan du finne noe for dere alle sammen.

Denne artikkelen vil ta for seg de ti beste ting å gjøre i Cancun med barn. Så du kan tilbringe en minneverdig ferie i denne vakre byen mens barna nyter den.

La oss komme i gang!

ting å gjøre i Cancun med barn

1. Svømme med delfiner

Alle barn elsker delfiner, og Cancun har den beste aktiviteten med delfiner for barn, voksne og alle.

Cancun har en Dolphin Discovery, og det er et sted hvor du kan leke i bassenget med delfiner, svømme med en og til og med få et kyss på nesen fra disse vennlige skapningene! Men selvfølgelig er det et must for sporten å bruke redningsvest, og yngre barn kan kanskje ikke delta.

Dette er imidlertid en fin aktivitet enten du er på ferie med småbarn eller større barn.

Du kan velge noen få bilder tatt av den offisielle fotografen etter dette arrangementet og få dem innrammet. Du ønsker å fange dette øyeblikket slik at du kan huske det med glede for livet.

For å vite mer, les artikkelen vår om svømming med delfiner i Cancun.

2. Besøk det interaktive akvariet

De fleste ser på Cancun som et sted for utendørsaktiviteter. Imidlertid må mange lære at Cancun også tilbyr innendørs moro og aktiviteter. Blant disse er det interaktive akvariet, det er best for familier, spesielt med barn.

En av de viktigste innendørsaktivitetene er Interactive Aquarium, en av de enkleste tingene å oppdage i La Isla Shopping Village.

Siden å besøke dette akvariet ikke vil ta mye av tiden din, kan du kombinere det med besøk til andre attraksjoner i Cancun. Det bør ta mindre enn en halvtime å se hele akvariet.

Imidlertid er flere tilleggsaktiviteter knyttet til dette akvariet, som å mate haier og svømme med delfiner. I tillegg er akvariets gavebutikk der du kan kjøpe bilder som dokumenterer reisene dine.

Hvis tiden er avgjørende, er alt som trengs en halvtime på akvariet, og det var også en fantastisk opplevelse.

3. Lei en ATV

En ATV-tur og utflukt er noe hyggelig for barn, og det er også en ting du vil like når du er i Cancun. I tillegg er en ATV-tur en av de beste måtene å utforske byen og de nærliggende destinasjonene.

Siden flere organisasjoner og virksomheter kan hjelpe, er det relativt enkelt å organisere dette. Dessuten er disse aktivitetene vanligvis planlagt i Cozumel-regnskogen.

Basert på tiden din, kan det være en hel dags eventyr eller bare en rask tur. Noen virksomheter kan også lede deg på et terrengeventyr inn i skogen mens de peker ut cenoter, tunneler og organisk vegetasjon langs ruten.

Barna dine vil utvilsomt elske denne opplevelsen, og det er en flott sjanse til å eksponere dem for den innfødte floraen og dyrene.

Tross alt er de organiske plante- og landstrukturene folk kan møte i Mexico særegne og forskjellige fra de i andre regioner.

4. Snorkle med hvalhaier

Hvalhaier er fascinerende skapninger, og muligheten for å oppdage dem og svømme med dem i Cancun er noe alle barn vil elske, selv voksne som deg.

Juli til september er de beste for å svømme med hvalhaier. Imidlertid starter observasjoner av hvalhaier vanligvis allerede i midten av mars.

Det er enkelt å bestille en tur for å svømme med hvalhai, enten du gjør det før du reiser til Cancun eller etter at du kommer dit.

Uansett hvilket hotell du bestiller vil sannsynligvis kunne hjelpe deg med å navigere og kan ha forbindelser til en av turoperatørene. Disse cruisene går vanligvis fra Isla Mujeres og Holbox, og du kan komme dit med ferge eller båt.

Juli til september er blant de beste for svømming i Cancun på grunn av den optimale vanntemperaturen.

For å vite mer, les vår artikkel om Cancun hvalhaier.

5. Nyt middag på Captain Hook Pirate Dinner Cruise

Hvis du leter etter en barnevennlig aktivitet som inkluderer mat, er Captain Hook Pirate Dinner Cruise blant de beste alternativene. Det er også blant de viktigste måtene å nyte en natt i Cancun med barna og familien.

Ekspedisjonen, som inkluderer mat og drikke for en storslått natt, er en gjenskaping av ett spesielt spansk seilskip fra det attende århundre.

Hver dag kl. 19.00 går denne turen fra et sted nær Cancuns hotellsone. Litt over tre timer lang, vil turen returnere deg til havnen rundt 22:30. Middag, drikkevarer, en rekke underholdning og massevis av pirat-inspirerte aktiviteter er inkludert.

Denne aktiviteten er et must hvis barnet ditt eller barnet ditt liker pirater eller noe relatert til skip. Et spektakulært pirateventyr er noe som selv en voksen ikke kan motstå.

6. Dra på tur til Xcaret

Xcaret er et ideelt reisemål du vil like hvis du er på ferie i Cancun med barna dine. Generelt vil Xcaret gjøre feriedagene dine avslappende og hyggelige, for ikke å nevne at den også er barnevennlig.

Dette eldgamle stedet er et av de beste reisemålene i Cancun, Mexico, for familier. Parken er en skildring av de lokale naturmiljøene og omfavner både meksikansk og maya-arv.

Det er ruiner du kan klatre, elver du kan stupe i, og til og med arter som sjøløver, jager, fugler og andre dyr du kan se.

Du kan avslutte dagen med å se den vakre kulturgallaen som hedrer meksikansk og mayakultur og arv om natten. Barnas verden, også kjent som Mundo de Nios, vil være et utmerket feriested for barna dine.

Dette stedet er absolutt å besøke, og du vil ha en utmerket sjanse til å introdusere barna dine til fortiden og tradisjonene til nasjonen de reiser på.

7. Spill på All Ritmo Water Park

Hvis det er én ting barn elsker, så er det vann. Heldig for deg, Cancun har mange vannparker og feriesteder for deg og barna dine. For eksempel kan du ha det gøy for en dag på All Ritmo Water Park.

Selv om All Ritmo Resort er blant våre beste familievennlige feriesteder i Cancun, er du ikke forpliktet til å bo på hotellet for å bruke badelandet.

Uansett alder, kan du nyte vannaktivitetene på stedet! For enkeltpersoner i alle aldre, vil du nyte alle skliene og vannbasert underholdning.

Ved enhver gitt anledning, hvis du er lei av å ha det gøy og ønsker å slappe av, kan du gjøre det på en av de mange lenestolene som er spredt over hele parken.

Å nyte hele dagen inne i dette badelandet er fantastisk siden inngangsbilletten inkluderer gratis måltider, drikke og til og med alkoholholdige drikkevarer. Som sådan trenger du ikke å bekymre deg for noe siden det hele er tatt vare på.

8. Spaser i Parque Las Palapas

En av Cancuns mest kjente og fremtredende parker er Parque Las Palapas. Du kan også ha det gøy med barna dine. Det er en betydelig åpen plass i sentrum av byen og stedet for flere offentlige arrangementer.

Denne parken er det perfekte reisemålet hvis du vil slappe av med familien mens du slapper av i Cancun. Hvis du vil besøke El Cristo Rey, ligger den nær parkens grense.

Likevel kan det være lurt å dobbeltsjekke før du besøker parken på søndager, siden kirken ofte tiltrekker seg mengder av ivrige tilbedere. Barna kan leke gratis på flere lekeplasser i parken, og du kan også sykle.

Alle kan legge ut på denne ekskursjonen fordi den ligger i Cancun Hotel Zone-området, som er Kukulcan Boulevard. Velg hvilken dag du vil, ettersom båten går fra den nøyaktige plasseringen hver dag.

9. Opplev dyrene i Croco Cun Zoo

Crocodile Zoo bør være øverst på listen din hvis du fortsatt leter etter aktiviteter i Cancun med barn. Denne engasjerende dyrehagen var tidligere en gård for oppdrett av krokodiller.

Gården led betydelige tap som følge av en intens orkan. Bøndene bygde imidlertid opp gården igjen, og de ansvarlige endret gradvis fokus fra krokodilleavl til krokodillebeskyttelse.

Denne dyrehagen er dedikert til bevaring og har tatt flere skritt for å beskytte disse fantastiske reptilene. Du kan registrere deg for en tur til dyrehagen, hvor personalet viser deg rundt i en time.

Denne aktiviteten er blant de mest utmerkede metodene for å få en forståelse av det lokale naturområdet for å ta inn alt du kan angående flora og dyr.

Du kan også mate og ta på en ung krokodille, rusle rundt blant krokodilledammene og mate søte skapninger når du tenker på rare aktiviteter du kan nyte i dyrehagen.

10. Nyt Jolly Roger Pirate Show

Du finner mange aktiviteter med pirat-tema i Cancun. Derfor, hvis du tenker på aktiviteter i Cancun med barn, gå til Jolly Roger Pirate Show. Dette showet skal være en lengre enn tre timers tur til et ekte sjørøverskip.

Middag og drikke er inkludert i reisen, med deluxe og vanlige menyalternativer.

Barn under tolv år kan velge fra en meny som tilbyr barnevennlige alternativer som pølser og kyllingnuggets.

Turen har avgang 06.30 om kvelden og går hele året. Cancun Theatre ligger i nærheten, og Playa Linda Pier er der cruiset går.

Konklusjon

Med disse ti barnevennlige aktivitetene vil du aldri gå tom for alternativer å gjøre i Cancun med hele familien gjennom hele ferien. Som alltid kan du velge en eller to av disse aktivitetene hvis du bare har en begrenset tid og ønsker å nyte forskjellige turiststeder i byen.

Men hvis du vil gjøre noe for barna dine og du vil at de skal nyte noen aktiviteter, så vet du nå hvor du skal begynne.

En annen bekymring du kan ha når du tar med familien din til Cancun, er overnatting. Heldigvis har Cancun mange overnattingssteder som er familievennlige og inkluderer alt. Hvis du vil vite mer, les Cancun All Inclusive familieferiesteder.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico