Ting å gjøre i Cancun

Cancun er et turistmål for mange. Er det nok for deg å gjøre utover hotellet? Ja. Cancun tilbyr mange ting å gjøre for alle familietyper.

Først vil vi gå over noen få ting som voksne vil like. Så skal vi snakke om noen familievennlige aktiviteter. Hvis du og din partner trenger en ferie, vil du lese neste avsnitt for par. Vi avslutter med noen få gratis ting du kan gjøre i Cancun. Fortsett å lese for å finne ut noen av de flotte mulighetene som er tilgjengelige for deg i Cancun.

Ting å gjøre i Cancun

Ting å gjøre i Cancun for voksne

Kanskje du leter etter noe som bare appellerer til voksne, eller kanskje bestemor ser på de små. Uansett er det ting i Cancun som appellerer først og fremst til voksne. Kanskje du vil lære mer om mayakulturen eller har en enorm interesse for biler. Uansett, her er noen få alternativer som vil appellere først og fremst til voksne.

Zona Arqueologica El Rey

Hvis du ikke vil bruke en lang busstur på å se Maya-ruiner, kan du velge Zona Arqueologica El Rey for en nominell avgift på rundt 3 dollar. Dette stedet trivdes fra 1200 til 1500 e.Kr., og du kan se ruinene av et lite tempel og flere seremonielle plattformer. Du kan også få et glimt av de mange iguanene her også.

Mayamuseet i Cancun

Hvis du ikke vil ha en lang kjøretur for å oppleve mayakulturen, vil dette museet i Cancun vise deg noen interessante ting. Deres mange Maya-gjenstander å se på, før de spanske kom. Ruinene utenfor har engelske og spanske plaketter, slik at du kan forstå hva du ser på, selv om det ikke er noen guide der som kan hjelpe deg.

Museo del Automovil Antiguo del Sureste

Dette antikke bilmuseet har biler fra 1917 til 1992. Hvis biler er noe for deg, vil du ha en privat reiseleder som kan fortelle deg historier om hver enkelt bil. Turen er grundig; de vil starte noen av bilene for deg og la deg sitte inne i dem. Det er ikke et offentlig museum, så du må koordinere på forhånd.

Eco Colors Tours

Hvis du leter etter små turgrupper og fantastiske muligheter, trenger du ikke lete lenger enn Eco Colors Tours. De tilbyr en svømmetur i hvalhai, hvor du kan se de majestetiske skapningene på nært hold, etterfulgt av å dra til Isla Mujeres for å nyte stranden. En virkelig fantastisk ferie vil inkludere deres Beauty of the Butterflies Tour, hvor du bruker 7 dager på å utforske Mexico, inkludert museer og Capulin Sanctuary, som har en enorm mengde sommerfugler.

Ting å gjøre i Cancun med familien

Uavhengig av barnas alder, er Cancun stappfull av familievennlige aktiviteter. Hvis barna dine er adrenalinjunkies, har Cancun noe for deg. Hvis barna dine elsker sjødyr, har Cancun noe for deg. Hvis barna ønsker å tilbringe en dag på stranden, har Cancun noe for deg. Cancun er langt på vei et familievennlig område.

Interaktivt akvarium

Dette akvariet ligger i kjøpesenteret La Isla. Hovedtrekket er at du og familien din kan svømme og samhandle med delfiner. Bildepakken er ikke inkludert i prisen og er på den dyre siden, men det er en tur som er en gang i livet.

Det er mer med dette akvariet enn bare å svømme med delfiner. De tilbyr en spesiell akvarietur, hvor du kan gå rundt i et stort akvarium i 20 minutter ved å bruke deres spesielle pusteapparat. Dette akvariet har også berøringstanker, hvor du kan berøre stråler, kråkeboller og sjøstjerner. De har over 1500 arter i akvariet deres som du kan se, fra sjøløver til sjøagurker og alt i mellom.

Vil du fiske i stedet? Les mer her: Fisking i Cancun

Xavage av Xcaret

For den eventyrlystne familien er dette stoppestedet ditt. Denne parken tilbyr ubegrenset moro. Du kan gå gjennom taubanene deres, og de vanskeligste er 118 fot opp i luften. Xavage har også rafting for å få adrenalinet i gang. Disse strykene er den lengste menneskeskapte strømkretsen i verden. Hvis stryk ikke er noe for deg, kan du bli med en ekspertkaptein på en vanvittig rask jetbåttur. Disse båtene tar opptil 10 passasjerer og fullfører en 360-graders spinn.

Xavage tilbyr mye mer. Du kan sitte bak rattet på en monstertruck for det ultimate eventyret. Familien din kan padle kajakk gjennom parkens forskjellige kanaler. For å virkelig få adrenalinet til å pumpe, kan du delta på en zip-line-flyvning 65 fot over bakken. Endelig kan barna roe seg ned og nyte plaskesonen, komplett med vannsklier, plaskebasseng og mer.

Isla Blanca-stranden

Du kan nyte stranden her for en nominell avgift på rundt fem dollar. Denne stranden har en lagune på den ene siden, hvor du kan se flamingoer eller krokodiller, og havet på den andre. Dette er en mindre turiststrand, slik at du kan nyte mer stille tid på stranden. Restauranten El Cayo er et perfekt stopp på vei inn eller ut.

Captain Hook – Cancun, Mexico

Dette er en middag og et show, et barnevennlig arrangement. Piratene vil underholde med historier. De inviterer også gjester til å være med, for eksempel med en dansekonkurranse. Det er en buffet du kan nyte, inkludert billettkostnaden. Det er mye dans og høy musikk, så det er kanskje ikke det beste for sensitive barn.

Ting å gjøre i Cancun for par

Kanskje Cancun er bryllupsreisemålet ditt, og du leter etter ting for dere to i Cancun. Enten du vil ha en romantisk middag eller en parmassasje, kan du finne ditt hjertes ønske i Cancun.

Natt Mayan Temazcal renselseseremoni

Nyt en 6-timers kulturell tur med din kjære. Du vil bli hentet fra hotellet og ønsket deg bort for å nyte et vedfyrt dampbad, etterfulgt av et renserituale. Deretter kan dere svømme sammen i en fantastisk cenote, som egentlig er en hule fylt med vann. Til slutt kan du nyte middag i et lokalt Maya-hjem. Du vil lære om Mayakulturen under hele turen.

Columbus det romantiske middagscruise

Du kan nyte en nydelig middag ombord på en gallion. Solnedgangen får middagen til å føles romantisk mens dere nyter god vin og hummermiddag sammen. Det er en levende saksofonist. Båten vil cruise rundt i Nichupte Lagoon, slik at du kan nyte solnedgangen mens du nyter den fantastiske utsikten.

Village Spa på Villa del Palmar Cancun

Hvilken bedre måte å slappe av med den andre halvdelen enn en spa-dag? Dette spaet er modellert etter en gammel mayalandsby. Du kan velge Yaakunah Lovers Ritual, som inkluderer en kroppsinnpakning og en avslappende massasje, eller Nuup Couples Massage, en parmassasje side om side. Yaakunah Lovers Ritual tar 100 minutter, mens Nuup Parmassasje er 80 minutter lang.

Total Snorkel

Denne reisegruppen tilbyr spesielle aktiviteter for par. Du kan dra på en snorkeltur en gang i livet, svømme sammen med havskilpadder, se undervannsstatuer og skipsvrak, og til og med se en undervannscenote. Deres utvidede snorkeltur gir deg 2 timer i vannet, som når en dybde på opptil 9 fot. Dette er et rolig område med et vakkert korallrev.

Sjekk også ut denne artikkelen: De beste stedene å dykke i Playa del Carmen

Gratis ting å gjøre i Cancun

Ikke alt i Cancun koster penger. Som andre land er offentlige rom en fin måte å tilbringe dagen uten å bruke en krone. Du er ikke begrenset til bare hotellet du bor på eller stranden nærmest. Ved å gå til de ledige stedene kan du kose deg med suvenirer eller lokale restauranter.

Playa Tortugas

Denne stranden er gratis og åpen hele året. Vannet rundt kysten er grunt nok til at barna kan nyte det. Det er også et perfekt sted for snorkling. Hvis du vil betale, kan de mer eventyrlystne i gruppen din nyte strikkhopp fra det 82 fot høye tårnet.

Parque Urbano Kabah

Denne fantastiske parken er et fint naturreservat som du kan nyte. Du kan se mange forskjellige dyr her, inkludert krokodiller, tamanduaer og iguaner. Hvis du er ute etter flere jungellignende bilder, er dette stedet for deg. Det er gratis å gå inn og en hyggelig spasertur for å se noen av plantene som er hjemmehørende i Cancun. Det er et lite museum som vil fortelle deg om parkens historie.

Vil du se skilpadder? Sjekk ut denne artikkelen: Når kan du se skilpadder i Akumal?

Playa Delfines

Denne offentlige stranden tilbyr bad, baldakiner og piknikbord slik at du kan nyte dagen i solen. Den har myk sand, klart vann og knallblå himmel. Siden denne stranden ligger i nærheten av mange feriesteder, har den en tendens til å bli travelt raskt.

Konklusjon

Vi har gått gjennom mange av tingene som er tilgjengelige for deg i Cancun. Enten du er ute etter et eventyr kun for voksne, en familievennlig ekspedisjon, et parretreat eller noe gratis, har du noen alternativer å velge mellom. Du kan nå planlegge ditt besøk til Cancun deretter.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico