Trenger du en bil i Playa Del Carmen?

Playa Del Carmen i Mexico er tilfeldigvis et fantastisk sted å reise til og bo i når du er i Mexico. Som sådan har byen blitt et av de fremste feriestedene i Mexico. Hvis du planlegger en ferie hit, så lurer du kanskje på om du trenger en bil i Playa Del Carmen for å nyte det beste av feriestedet?

Du trenger ikke bil for å komme deg rundt i Playa Del Carmen, men turister på ferie her leier vanligvis en bil om de ønsker å reise litt utenfor feriestedet. Hvis du vurderer å leie en bil mens du er i Mexico, så er det noen viktige tips for å gjøre det så enkelt som mulig; Det er enkelt å kjøre i denne nydelige feriebyen, siden veiene er brede og klare.

Du kan nyte det beste som Playa Del Carmen har å tilby uansett hvilken transportmetode du foretrekker, men det anbefales alltid å vite hvordan du navigerer i byen før du reiser.

Trenger du en bil i Playa Del Carmen

Trenger du en bil i Playa Del Carmen?

Du kan leie en bil eller ringe en taxi hvis du ønsker å komme deg et sted i Playa Del Carmen, men ikke ønsker å gå. Når det er sagt, er byen lett å gå gjennom og rundt. Ingen bussforbindelse går gjennom Playa Del Carmen, så du må enten kjøre bil, bruke taxi, leie en sykkel eller gå.

Å leie en bil kan komme godt med når du skal til og fra flyplassen i Mexico. Ikke alle hoteller tilbyr en skytteltjeneste som tar deg fra flyplassen til hotellet, så dette bør du sjekke på forhånd. Dersom det ikke er ideelt å leie en bil fordi du ikke kommer til å reise litt rundt, så kan du også bestille en taxi.

Vet du hvilken flyplass du lander på for å besøke Playa del Carmen? Sjekk ut denne artikkelen: Har Playa Del Carmen en flyplass?

Hvor du bor i byen vil også avgjøre hvilken transportmetode du finner best egnet, og det samme gjør været. I episenteret i sentrum av Playa Del Carmen er turgåing den enkleste måten å komme deg dit du vil. Det er stier reservert for fotgjengere, slik at du kan unngå trafikk mens du utforsker stranden og de omkringliggende hotspots.

Til syvende og sist, det som avgjør om du trenger en bil eller ikke vil avhenge av reiseruten du har satt opp. Hvis du bare planlegger å bo på stranden eller i den sjarmerende byen, er det ikke nødvendig å ha bil.

Hvordan leie en bil i Playa Del Carmen?

Å leie en bil er mye enklere i Mexico enn det er i noen andre land. Du vil være sikker på at du har førerkortet med deg, og du vil ha forsikringsdekning. Du kan ha en leiebil satt opp for å hente på flyplassen, eller du kan finne et utleiebyrå i og rundt Playa Del Carmen.

Det anbefales at du bestiller leiebilen din online før du reiser til Mexico, slik at du vet at en vil være tilgjengelig for deg. Når du henter kjøretøyet, betaler du for bilen, avgifter og forsikring. Du kan også være i stand til å gjøre en avtale hvis du bestemmer deg for å ringe et utleiebyrå og chatte med en kollega.

Er det lett å kjøre gjennom Playa Del Carmen?

Playa Del Carmen er ikke vanskelig å kjøre gjennom, uavhengig av din kjennskap til meksikanske veier. Hvis du vil kjøre bil når du er i Playa Del Carmen, er det ganske mange bilutleiefirmaer i nærheten som kan avtale. Bare ikke glem den forsikringen, siden den kreves når du leier en bil i Mexico.

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å kjøre rundt i et annet land selv, kan du ringe en taxitjeneste for anledninger når du ikke vil gå. Drosjeprisen er ganske billig i Mexico, men det anbefales at du forteller sjåføren om destinasjonen først og ber om et estimat.

Hvor lett er det å ta seg frem til fots på Playa Del Carmen?

Playa Del Carmen er et fint område å gå rundt i. Hvis du bor i nærheten av stranden, er det å gå opp og ned i området rundt hvor du finner en uendelig mengde spennende ting å gjøre. Videre kan enkelte områder av byen, som La Quinta Avenida, kun nås til fots.

Denne byen er en av de vakreste stedene å gå, uavhengig av tid på døgnet. Du kan også føle deg trygg på å gå langs stranden eller på gatene om natten, siden Playa Del Carmen har rykte på seg for å være trygt for turister. Når det er sagt, er det ikke et kriminalitetsfritt område, så det er viktig å være forsiktig.

Hvor er Playa Del Carmen?

Playa Del Carmen kan bli funnet på Mexicos karibiske kyst innenfor Riviera Maya i Quintana Roo, en pittoresk og livlig provins. Det er nær Cancun, en av de beste destinasjonene i det solfylte landet. Når du besøker Playa Del Carmen, vil du sannsynligvis fly til Cancuns flyplass, siden feriebyen ikke har en flyplass.

Ting å gjøre i Playa Del Carmen

Den fantastiske stranden er en av de største trekkplastrene for mange turister som ferierer i Playa Del Carmen. Stranden ligger blant nydelige palmetrær og glitrende sand og går langs en 75-mils kystlinje. De uberørte strendene har en tendens til å være det som trekker folk til å bo i byen, og det samme er mengden av aktiviteter man kan gjøre på stranden.

Lyst til å surfe eller dykke i Play del Carmen? Sjekk ut disse artiklene: En guide til surfing i Playa del Carmen og beste steder å dykke i Playa del Carmen.

I denne feriebyen vil du oppdage noen vakre restauranter for å nyte fersk sjømat og autentisk meksikansk mat. Hvis du leter etter en pause fra stranden, er det forskjellige små butikker å utforske, golf og naturskjønn natur å gå gjennom. Fifth Avenue er også et flott sted å dra til for en dag, med små kafeer og butikker å oppdage.

Avslutningsvis

Hvis du leter etter en ferie i en tropisk, varm by med vennlige mennesker og en mengde aktiviteter, er Playa Del Carmen stedet å gå. Dessuten trenger du ikke bil for å utforske alt byen tilbyr, men det er mulig å leie en bil hvis du ønsker å utforske rundt og utenfor byen.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico