Trenger du kontanter på Ibiza?

Ibiza er et av de vakreste turistmålene i verden. Den har et fantastisk rykte som partyøya på Balearene.

Å bruke penger på drosjer, klubber, barer og restauranter vil stort sett være det du kommer til å bruke penger på når du er på Ibiza.

Mange lurer på om de trenger kontanter når de er på ferie i Ibiza eller vil kredittkortene deres være nok? Lurer du også på dette? Ja, har du kommet til rett sted.

Denne artikkelen vil diskutere alle tilgjengelige betalingsmåter på Ibiza og om kontanter eller kort er et bedre alternativ mens du ferierer i dette området. Vi vil også se på minibanker på Ibiza og om Ibiza er så dyrt som flere turister tror.

Så la oss komme i gang.

Trenger du kontanter på Ibiza

Betalingsmåter på Ibiza

Hvis du planlegger en ferie på Ibiza, er det åpenbart at du kommer til å trenge penger i en eller annen form for å være sikker på at du er i stand til å betale alle utgiftene dine og ikke trenger å møte noen pengeproblemer mens du er på øya.

Hvis du er på Ibiza eller en hvilken som helst av øyene tilhørende Balearene, bør nok ha med deg både kontanter og et bankkort så du er på den sikre siden.

Kanskje du lurer på: Hva skal man gjøre på Ibiza?

Kan du bruke kontanter på Ibiza?

Kontanter er definitivt en uunnværlig ressurs når du er ute å reiser. Du kommer til å trenge kontanter flere steder. Så ja, du kan bruke kontanter på Ibiza. I mange situasjoner så er det bedre at du har med deg kontanter i de fleste situasjoner på grunn av tidsproblemene og køene du kan unngå med kontanter.

Hvis du tar en taxi, må du betale med kontanter. Ute på en bar? Vel, hvis du betaler på forhånd med penger, kommer du til å unngå lange køer som kan dannes der.

Kontanter er også ganske bra for klubbinnganger, da du må betale for billettene ved portene. Så hvis du kommer til Balearene, er det bedre å ha mye penger til å bære kostnadene for ulike aktiviteter du skal engasjere deg i der.

Kan du betale med kort på Ibiza?

Når det gjelder bankkort er Ibiza også åpen for denne betalingsformen. Du vil imidlertid oppdage at bare noen få situasjoner vil kreve at du betaler med et bankkort i stedet for kontanter. Selv om du bør ha noen kort på deg, vil du fortsatt foretrekke å ha penger i lommeboken.

Så er det også shopping. Hvis du er på kjøpesenteret og kjøper noen varer, kan det hende du må bruke bankkort for kjøp som er litt av den dyrere sorten.

Minibanker på Ibiza

Det er flere banker og minibanker tilgjengelig på Ibiza, selv om det finnes minibanker så kan det være lurt å ta ut penger på sin egen flyplass.

Dessuten, hvis du akutt skulle trenge kontanter og du ser en minibank, sørg for at du har tatt med mer enn ett bankkort. Dette i tilfelle det ene bankkortet skulle være defekt så er du sikker på at du har et kort i reserve slik at du likevel skulle få ut penger.

Folk drar til Ibiza, og mange tar ut penger i minibankene. Likevel så kan det være lurt å ta med seg kontanter.

Er det dyrt på Ibiza?

Et av de mest stilte spørsmålene om Ibiza er, er Ibiza en dyr øy? Svaret er ja, det er en veldig dyr øy hvis du er der for å feste og slå ut håret sammen med venner, familie og kjære.

For å gi deg en idé om hvor dyrt Ibiza er, er den typiske billettprisen for klubber på Ibiza rundt 30 euro per natt. En drink koster vanligvis alt fra 10 til 20 euro avhengig av hva du får.

Det er mange turistattraksjoner på Ibiza sammen med kjøpesentre og lokale markeder som du kan finne og kjøpe mange fantastiske suvenirer. Så pass på å ta med deg nok med kontanter. Så hvis du besøker Ibiza, sørg for at du er godt forberedt på den økonomiske siden av ting.

Her kan du bruke pengene dine: Restauranter på Ibiza

Konklusjon

Ibiza er full av episke eventyr. Du kan få noen fordeler med kort og kontanter til tider hvis du betaler. Så det er ideelt hvis du har med deg begge deler når du er på Ibiza og har tiden i livet ditt med venner og familie.

Det er en god idé å planlegge for enhver type ferie, spesielt hvis du besøker destinasjonen for aller første gang. Det samme gjelder Ibiza. Det anbefales å holde mulighetene åpne for å betale for mat, overnatting, transport, klubber og shopping for å unngå problemer.

Når du er utstyrt med både kontanter og kort så kan du nyte turen fullt.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania