Tulums beste spa (7 spa du må prøve)

De fleste forbinder Tulum med vakre strender, cenoter, ruiner og generelt fantastisk flott natur. Imidlertid anses den avslappede naturen til Tulum også av mange som et sted for helbredelse, velvære og avslapning.

Du vil finne flere spa rundt i byen som tilbyr forskjellige behandlinger og avslappende aktiviteter for reisende som ønsker å kose seg litt og roe helt ned.

Tulums beste spa

7 spa du må prøve i Tulum

På grunn av tilgjengeligheten av mange spa i Tulum, kan det være overveldende å velge mellom hvert enkelt spa. Vi har samlet de beste spaene i Tulum i denne artikkelen så det er litt lettere for deg å velge, på denne måten kan du velge blant de beste spaene rundt i byen.

1. Azulik Healing

Azulik Healing er et sunt sted for healing. Det er en del av Azulik Tulum, et av de populære hotellene, og Maya-spaet tilbyr forskjellige velværepakker.

Her kan du nyte behandlinger som vil skjemme bort kropp og sjel. Spaet bruker økologiske produkter sammen med autentiske rensebehandlinger. Som sådan kan du sikre deg noen kvalitetsspabehandlinger på dette stedet.

Azulik Healings Maya Spa kan skryte av sine forskjellige signaturbehandlinger inspirert av elementene. Disse behandlingene representerer ulike energier for å gi deg de beste healing- og spa-pakkene.

Skjønnheten til Azulik og kvaliteten på spabehandlingene deres gjør dette stedet verdig til å være blant de beste spaene i Tulum.

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Tulum-Punta Allen KM 5, Zona Hotelera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800640
Nettsted: Azulik Healing

2. Yaan Healing Sanctuary

Yaan Healing Sanctuary er et helbredelsessenter som kan hjelpe deg å finne din indre og ytre skjønnhet. Dette spaet integrerer sinn, kropp og sjel, og gir deg en terapeutisk spabehandling. Stedet kan skryte av sin elegante og organiske stil, samtidig som man respekterer naturen i rom og tid.

Alt i alt er essensen av Yaan Healing Sanctuary å være et sted for energi og helbredelse.

Du kan berolige og opplive sansene dine med deres fasiliteter, som badstue og damprom, bassenger med krystallklart vann og alle de tradisjonelle og lokale spabehandlingene. Spaet kan også skryte av at personalet er de beste terapeutene i Mexico og over hele verden.

Kontaktinfo

Adresse: Carretera Boca Paila KM 10, Quintana Roo 15, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529849800676
Nettsted: Yaan Healing Sanctuary

3. Energy Healing Spa

Ønsker du massasje, tilbyr Energy Healing Spa deg masse ulike massasjealternativer. Dette spaet har et team av sertifiserte massører, som sikrer hver klient en kvalitetsmassasje.

Massasje kan fjerne fysisk stress, mental tretthet og følelsesmessig spenning. Det sertifiserte teamet kjenner de myke trykket og navigerer gjennom kroppen din for å gi den beste massasjen.

Spaet huser også et dampbad som er populært innen tradisjonell meksikansk healing. Som sådan kan du gjøre litt Temazcal-damp for å frigjøre kroppsgifter og få kvalitetsheling.

Kontaktinfo

Adresse: Calle Polar Pte. entre Calle luna Nte. y Calle Saturno Nte, Tulum Centro, Centro, 77760 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841857227
Nettsted: Energy Healing Spa

4. Mayan Clay Spa & Bathhouse

Mayan Clay Spa & Bathhouse er spaet for deg hvis du vil oppleve et autentisk Tulum spa. Her kan du glede deg over å ha litt squishy leire mellom tærne ettersom den frigjør giftig avfall.

Den helbredende opplevelsen i dette spaet er oppslukende, og det er for hele kroppen din å nyte den. Det som gjør det bedre er at du nyter alle disse behandlingene i skyggen av palmer og den kjølige Tulum-brisen.

Spaet har en tre timers behandling for å gi energi til huden din. Det starter med en havsaltskrubb etterfulgt av en massasje med Mayan Clay. Til slutt kan du nyte et leirbasseng for en tilfredsstillende finish.

Etter den behandlingen kan du nyte en dag med avslapning i salongen deres og hvile i en hengekøye på toppen av en ås.

Kontaktinfo

Adresse: Km 8.5, Av. Boca Paila, Zona Costera, Solidaridad, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529848079376
Nettsted: Mayan Clay Spa & Bathhouse

5. OKO Spa

Hvis du er booket på et hotell uten spa og søker etter et dagspa, er OKO Spa alternativet for deg.

Her kan du nyte noen spa-behandlinger sentrert om blandet helbredelse, mystikk, magi og kunst. Spa-behandlingene skjer under hytter med seremonielle groper og palmer over.

Den generelle opplevelsen i OKO Spa lar deg ta bort stresset og hoppe på en foryngelsesreise, og etterlate deg uthvilt og energisk.

Det er også et ideelt spa hvis du liker Tulum som et par, siden stedet tilbyr spesielle pakker designet for par. Hvis du vil vite mer om paraktiviteter i byen, sjekk ut: Er Tulum et bra sted for par?

De har også en temazcal-seremoni, massasjer med essensielle oljer og noen kroppsskrubb med havregryn.

Kontaktinfo

Adresse: Carr. Tulum-Boca Paila km 8.5, Tulum Beach, Zona Hotelera, 77780 Q.R
Telefonnummer: +529842495983
Nettsted: OKO Spa

6. Mi Amor

Mi Amor er kjent for å være et av de populære boutiquehotellene i Tulum og et hotell designet for par. Imidlertid har det også et av de beste spaene i Tulum for deg å nyte.

Gjester på Mi Amor kan nyte et luksuriøst spa som rommer noen helbredende bad. Som sådan kan du nyte litt meditasjon i deres avslappende omgivelser og nyte noen steinmassasje. Selv om du ikke er booket på dette hotellet, kan du fortsatt benytte deg og gå inn i spaet for en avslappende og helbredende tid.

Mi Amors spa tilbyr den beste parmassasjen i Tulum som et parvennlig hotell. Som sådan kan du og partneren din ha litt intim tid og koble sammen mens dere slapper av i denne tilbakelente byen Tulum.

Kontaktinfo

Adresse: Carr. Tulum-Boca Paila Km. 4.1, Zona Hotelera Tulum, Zona Costera, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529841884273
Nettsted: Mi Amor

7. Tranquility Spa

En av tingene som gjør ro-spa verdig til å være blant de beste alternativene i Tulum, er at de har personlige spabehandlinger. Som sådan vil du nyte en helt skreddersydd eller designet behandling for kroppen din.

Samlet sett sier spaets navn alt, siden dette stedet tilbyr spabehandlinger som vil gi deg ro. Her kan du ta bort stresset gjennom en dypvevsmassasje eller ha en ultimat avslappende tid gjennom en aromaterapimassasje.

Selv om prisene på behandlinger i dette spaet ikke er rimelige, er det vel verdt det siden du får nyte dem fra en sertifisert terapeut som vet hva de skal gjøre og forstår kroppen mer enn andre ville gjort.

Kontaktinfo

Adresse: C. 6 Sur 2, La Veleta, 77780 Tulum, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529987356165
Nettsted: Tranquility Spa

Konklusjon

Tulum kommer ikke til kort i spa- og healingsentre; du vil vanligvis finne et etablissement eller to i alle områder. Men hvis du vil ha den beste opplevelsen, er det best å søke etter et spa som har sertifiserte terapeuter for å sikre at du får det beste ut av pengene dine.

Du kan sikre en avslappende og helbredende tid på et spa med listen ovenfor. Hvert alternativ vi inkluderte har en sertifisert terapeut, og de er kjent i Tulum for å være de beste. Resten av bekymringen er nå å nyte, slappe av og helbrede mens du er i Tulum. Med disse alternativene vil du garantert forlate Tulum helbredet, energisk og klar til å ta fatt på verden igjen.

Hvis du vil vite flere ting å gjøre i Tulum i tillegg til spabehandlinger og økter, kan du lese 24 ting å gjøre i Tulum.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico