Vannparker på Ibiza

Ibiza er en vakker øy som ligger i Middelhavet. Det er en av de berømte Balearene som tilhører Spania, som er kjent for sine varme temperaturer og vakre strender som har fascinert turister fra hele verden.

Sammen med den varme solen og de vidstrakte strendene, så er det flere ulike aktiviteter du kan ta del i og kose deg med når du er i Ibiza. Her finner du alt fra nattklubber til seiling, Ibiza mangler ikke muligheter for å holde deg engasjert og underholdt under ditt ferieopphold.

Et spørsmål som mange turister har i tankene er om Ibiza har et badeland eller ikke. Hvis du også vil vite det, fortsett å lese videre. Vannparker på Ibiza.

Vannparker på Ibiza

Har Ibiza et badeland?

Ibiza er hjem til ikke bare én, men flere vannparker. En av grunnene til øyas berømmelse er dens fantastiske vannparker.

Disse parkene er designet for å la turister forfriske seg under den varme solen og delta i forskjellige morsomme aktiviteter, inkludert spennende vannturer og et kjølig, avslappende basseng.

Vannparker tilbyr en flott mulighet til å ta en pause fra strendene og nyte litt tid på de morsomme vannskliene med hele familien.

Hvor mange vannparker er det på Ibiza?
Det er tre bemerkelsesverdige vannparker på Ibiza. Alle disse parkene har sine fordeler og tilbyr noe annerledes. Disse parkene er:

  • Ocean Mania Waterpark
  • Sirenis Aquagames Waterpark
  • Aguamar Waterpark

Ibiza water parks

Her vil vi gå i detalj igjennom alt du trenger å vite om disse parkene før du bestemmer deg for å besøke en av parkene og de tingene du bør være forberedt på på forhånd.

Ocean Mania Waterpark

Denne vannparken ligger i San Antonio, Ibiza. Det er en av de mest kjente vannparkene på Ibiza og har mottatt overveldende positive anmeldelser fra turister som har hatt gleden av å besøke.

Parken er fylt med sklier, trampoliner, katapulter, tauhusker og mange andre spennende turer som du garantert kommer til å nyte under tiden din der.

Mange turister som har besøkt denne parken har beskrevet den som «morsom», «utrolig» og «absolutt verdt tiden og pengene.» Det har fortsatt å se en tilstrømning av fornøyde turister som lager gode minner der med familiene sine. Ocean Mania var en absolutt favoritt blant barn.

Billettpriser

Online booking er tilgjengelig for alle billettene på forhånd, og du bør bruke dette alternativet for tidlig bestilling og rabatterte tilbud. Vi anbefaler deg å dra i de høye månedene juli og august for å få den best tiltenkte opplevelsen.

Billettene er delt inn i to typer. Du bestiller enten en 45-minutters økt for €10, eller du kan kjøpe et pass for en hel dag i parken for kun €25, gjelder for én person.

Åpningstider

Dessverre er dette badelandet for tiden stengt, man får da ikke kjøpt billetter nå.

Populære attraksjoner

Det er mange turer og aktiviteter du kan delta på i Ocean Mania. Noen av disse populære attraksjonene er barneklubben og aktiviteter, hvor barna blir tatt vare på av de voksne, og de kan gjøre så mange morsomme aktiviteter med andre barn på deres alder og ha en flott tid.

Spa- og treningssalongene er der for å gi deg avslappende manikyr og pedikyr mens du tar en pust i bakken og slapper av.

Trampolinen er en favoritt blant besøkende som ikke går glipp av det når de er på besøk. Badelandet er fullt av spennende og forfriskende ting du kan gjøre og ha en flott tid.

Sirenis Aquagames Waterpark

Sirenis Aquagames vannpark er basert på Seaview Hotel i Port des Torrent. Den er fylt med en rekke vannsklier og vannbaserte attraksjoner.

Dette badelandet er en av de største attraksjonene i San Antonio og har forblitt et av favorittstedene for turister å besøke når de er på øya. Den har fantastiske turer, spennende eventyr og kule svømmebassenger.

Denne parken har noen av de høyeste rangeringene på anmeldelsesnettsteder av turister som har beskrevet den som et av høydepunktene i sin tid på Ibiza. Parken har en vakker struktur og en førsteklasses beliggenhet på Ibiza.

Billettpriser

Du kan bestille billettene online fra nettsiden deres på forhånd. Parken er også gratis å besøke for personer som bor på hotellet, Seaview Hotel. For allmennheten er det en belastet billett som de må kjøpe. Prisen på billetten per person er rundt €28.

Billettene er rimelige, og du kan bli så lenge du vil i en dag til den prisen. For alle fasilitetene i parken gir denne prisen god valuta for pengene og gir en god tid.

Åpningstider

Parken er åpen fra klokken 09:00 til klokken 17:00, og da 7 dager i uken. Tirsdag, fredag ​​og lørdag er de travleste dagene i uken. Parken er åpen fra mai til oktober, da dette er høysesong på øya for vannrelaterte aktiviteter på grunn av de høye temperaturene.

Alle som liker å svømme vil ende opp med å få den beste opplevelsen der og bør prøve det. Sørg for å dra dit i de tidlige timene, slik at du får den beste opplevelsen uten store folkemengder.

Populære attraksjoner

En av de største attraksjonene i Sirenis Aquagames Waterpark er de flotte vannskliene som tilbyr spenningen av fart og belønningen av et kult plask. Den fulle opplevelsen av parken inkluderer en buffet, BBQ og drikke inkludert vann, tejuice, te, etc.

Barnepass er tilstede for din bekvemmelighet, sammen med andre gavebutikker for å ta med deg suvenirer fra reisen hjem. Sørg for å besøke alle disse fantastiske attraksjonene og nyt tiden din så godt du kan.

Aguamar Waterpark

Dette er den eldste vannparken på Ibiza og en av de mest kjente. Det er basert i Playa D’en Bossa, Ibiza. Det er et av de beste stedene å besøke blant vannparkene på Ibiza. Det ligger i en praktisk beliggenhet og krever derfor er lett å se.

Aguamar tilbyr deg en fantastisk dag med fritid, forfriskning og rekreasjon. Du kan komme inn med hele familien og nyte. Det er mange vannattraksjoner, samt et barneområde slik at du kan nyte tiden din uten bekymring.

Turistene som har besøkt denne parken før har hatt mange gode ting å si om den og minnene de laget med familie og venner her mens de plasket rundt i det kjølige vannet og tok noen spennende turer.

Billettpriser

Nettbillettene gir rabatt og koster kun €17,50 for voksne og €9 for barn under 12 år. Du kan enten få billettene fra bodene i parken eller få dem online.

Det anbefales å kjøpe billettene på forhånd for å benytte deg av rabattene og detaljene, og det er alltid bedre å forberede seg på forhånd, slik at du alltid er forberedt og aldri blir sittende fast på ett sted for lenge.

Åpningstider

Parken er åpen i sommersesongen fra mai til september. Det er åpent fra 10:00 til 18:00. Parken er åpen alle ukens syv dager, mens lørdag og søndag er de travleste dagene i uken.

Dette stedet blir vanligvis overfylt på ettermiddagen, så du bør sørge for å ankomme tidlig om morgenen. Det er ansatte som sørger for at det ikke skjer noe farlig i vannet, og badevakter er på utkikk hele tiden.

Populære attraksjoner

Du kan nyte et fullt tre-retters måltid for en start fra et veldig anstendig sted inne i parken sammen med en rimelig kafé. Det er skap og parasoller til leie hvis du ønsker det.

De flotte vannskliene og andre vannbaserte er utvilsomt den største hovedbegivenheten for ethvert besøk i parken og bør behandles som sådan. Turene er enda bedre enn de i noen andre badeland, og det beste er at de er like morsomme og spennende for både voksne og barn.

Konklusjon

Ibiza er en av de mest populære feriedestinasjonene globalt med sine mange strender og aktiviteter du kan forfølge. Å besøke et badeland er utvilsomt blant det beste du kan være med på fordi det er fullt av aktiviteter i seg selv.

Sørg for å bestille billetter på forhånd og samle så mye informasjon om stedet før du velger å reise dit. Ta gjerne med deg redningsvester som en forholdsregel, og sørg for å unne deg selv i vannet så mye som mulig slik at du kan ha det bra med familien!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania