Beste boutiquehotell i Cancun (topp 5)

Boutiquehoteller tilbyr et mer tiltalende utseende, mer individualisert service og positive besøksopplevelser. Som et resultat er det ikke uventet å oppdage at du leter etter et boutiquehotell når du reiser til et fantastisk sted som Cancun.

Boutiquehoteller gir en unik, personlig og tilfredsstillende opplevelse siden de har plass til færre gjester. Disse hotellene er det motsatte av store feriesteder og hoteller, som kan huse tusenvis av gjester. Boutiquehotellene i Cancun vil gjøre turen din fornøyelig.

For din vurdering har vi samlet en liste over de beste boutiquehotellene i Cancun i dette innlegget. Disse eksklusive boutiquehotellene er godt likt av besøkende og velkjente i Cancun. Som et resultat vil du sannsynligvis tenke på å velge et av disse hotellene.

La oss ta en titt på hver enkelt!

Beste boutiquehotell i Cancun

Casa Tortugas Boutique Hotel

Casa Tortugas Boutique Hotel er et boutiquehotell bortgjemt i Cancuns hotellsone blant flere mega-resorts. Å bo på Casa Tortugas får deg til å føle deg som en besøkende i noens hus i stedet for de generiske og smakløse hotellkjedene Cancun er kjent for.

Casa Tortugas gir en ekte meksikansk opplevelse på et sted som ikke er kjent for sin kultur, noe som gjør det til et bærekraftig valg for den miljøbekymrede reisende.

Restauranter: IngenBarer: 1
Bassenger: 1Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum:  6.46 mi (10.4 km)Avstand til strand: 0.24 mi (0.4 km)
Rom: 27Tripadvisor-anmeldelse: 5/5

Rom

For familier og par er Casa Tortugas Boutique Hotel et perfekt valg. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig, og alle suitene har kjøkken på eiendommen.

Hvert hotellrom har kjøkken, eget bad, flatskjerm-TV i stuen og klimaanlegg. Hovedsoverommene har utsikt over vannet.

Restauranter

Stedet har ingen restaurant, men hvert rom har kjøkken hvis du ønsker å tilberede måltider.

Aktiviteter

Besøkende kan oppbevare bagasjen på stedet og bruke turistinformasjonen. Hvis du ønsker å oppleve noe natteliv, er nattklubben Coco Bongo ca. 3 km fra eiendommen.

Playa Tortugas-stranden, fergen til Isla Mujeres, en nærbutikk, et apotek, en vannsportshavn, en restaurant og offentlig transport er alle innen to minutter fra eiendommens Cancun hotellsone.

Kontaktinfo

Adresse: Cenzontle #4, Kukulcan Boulevard, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +529982917923
Nettsted: Casa Tortugas Boutique Hotel

Tsaakik Jungle Hotel & Spa

Tsaakik Jungle Hotel & Spa tilbyr et elegant boutiquehotell hvis du har lyst på overnatting i Cancun.

Stedet ligger rundt 1,5 km fra undervannsmuseet, noe som betyr at det bare er kort avstand fra dette stedet. Det tilbyr en hage, en terrasse, en bar, gratis parkering og en bar.

Restauranter: Kun matserveringBarer: Kun barservice
Bassenger: 1Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 9,5 mi (15,3 km)Avstand til strand: 17,2 km
Rom: 5 typerTripadvisor-anmeldelse: 5/5

Rom

Hotellet har en sitteplass på alle gjesterom. Rommene på Tsaakik Jungle Hotel & Spa kommer i fem forskjellige typer. Hvert rom har imidlertid flatskjerm-TV, klimaanlegg og eget bad med hårføner. Noen av rommene har også balkong. Det er også en safe på hvert rom.

Restauranter

Hotellet har en restaurant som serverer kontinental frokost. Du kan også nyte en lunsj og barservice. Hvis du vil ha andre alternativer, kan du finne noen lokale restauranter i nærheten.

Aktiviteter

Dette hotellet tilbyr flere aktiviteter for gjestene å nyte. For eksempel kan du nyte et svømmebasseng og et boblebad i lokalene. Hotellet har også en Wi-Fi-tilkobling som du kan bruke gratis.

Stedet er litt langt fra de lokale shoppingdistriktene, men det er lett å pendle til disse attraksjonene. Hvis du ønsker å bo på hotellet, kan du nyte litt spa eller temazcal.

Kontaktinfo

Adresse: C. CNC 3, Col. de Los Doctores, 77560 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 150 2167
Nettsted: Tsaakik Jungle Hotel & Spa

La Villa du Golf à Cancun Hotel Boutique

La Villa du Golf à Cancun er et boutiquehotell ideelt for gjester som ønsker å føle seg komfortabel og hjemme. Dette koselige hotellet ligner et kolonialt design med unike dekorasjoner for å få deg til å føle deg hjemme, men likevel elegant.

Stedet kan også skryte av sin gratis parkeringsplass og et utendørsbasseng. Med vennlig og imøtekommende personale, streber hotellet etter å tilfredsstille hver gjest og gjøre oppholdet komfortabelt og verdig.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 8,13 mi (13,1 km)Avstand til strand: 0,8 mi (1,3 km)
Rom: 6Tripadvisor-anmeldelse: 5/5

Rom

La Villa du Golf huser kun seks rom, noe som betyr at hver gjest blir behandlet med personlig og ytterste forsiktighet. Hvert rom har gratis Wi-Fi, klimaanlegg og eget bad. Rommene kommer i forskjellige stiler, og du vil finne dem komfortable som hjemme.

Restauranter

La Villa huser en restaurant som heter Desayuno. Dette stedet serverer nylaget frokost som gratis for gjester som sjekker inn. Her kan du nyte gratis frokost med andre gjester og eiere.

Aktiviteter

Hotellet tilbyr ikke mange aktiviteter, men de har en rekke massasjealternativer fra 30 USD til 100 USD. Personalet kan også ordne litt transport for deg hvis du ønsker å dra på en dagstur eller hvis du ønsker flyplasstransport.

Kontaktinfo

Adresse: Quetzal 32 – 1, Punta Cancun, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 883 0713
Nettsted: La Villa du Golf à Cancun Hotel Boutique

Hotel Casa Mallorca

Hotel Casa Mallorca er et annet boutiquehotell i Cancun som tilbyr elegante rom. Det har gratis parkering, en nydelig hage og en uteplass, alt mens du sitter i byens forretningsdistrikt.

Som sådan kan dette valget være det beste for deg hvis du leter etter et boutiquehotell i Cancun sentrum.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: IngenWi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 0,68 mi (1,1 km)Avstand til strand: 4,1 mi (6,6 km)
Rom: 9Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Hotel Casa Mallorca har ni rom med TV og kabelkanaler. En annen ting å merke seg er at den har en fin utsikt over byen. Til slutt har hvert rom komplette fasiliteter som dusjer, toalettsaker og hårføner.

Restauranter

Restauranten på stedet tilbyr en kontinental frokost og et gratis måltid for innsjekkede gjester. I tillegg har stedet en à la carte-restaurant hvor besøkende kan fylle bensin med deilig latinamerikansk mat. Chester Pasta er nesten fem minutters gange unna hvis du vil ha flere valg.

Aktiviteter

Når det gjelder aktiviteter, kan hotellet skryte av sin tilgjengelighet til nærliggende attraksjoner. Hotellets utmerkede beliggenhet gir besøkende enkel tilgang til den 2,4 km unna Urbano Kabah Park.

Hotellet, som ligger i bydelen Cancun sentrum, gir tilgang til sandstranden. I tillegg ligger La Sagrada Familia Parish i nærheten.

Det tar omtrent 5 minutter å gå til Parada Autobus bussholdeplass. Hvis gjestene foretrekker å forbli på eiendommen, kan de trene i treningsstudioet og slappe av i spa-salongen.

Kontaktinfo

Adresse: Av. Puertos 82, 77508 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 135 1385
Nettsted: Hotel Casa Mallorca

Álamos Inn Hotel

Alamos Inn Hotel er et elegant boutiquehotell med vennlig og imøtekommende personale. Som sådan er det ikke overraskende at mange turister foretrekker å bo på dette stedet under oppholdet i Cancun.

Hovedmålet med dette boutiquehotellet er å få gjestene til å føle seg hjemme. Som sådan er konseptet deres alltid rettet mot å tilby et komfortabelt sted å bo.

Her kan gjestene nyte privatlivets fred på rommene og samhandle med hverandre i fellesområdene.

Av sanitære årsaker er hotellet bemannet av svært få personer, men de garanterer gjestene at deres behov blir dekket i størst mulig grad.

Restauranter: 1Barer: 1
Bassenger: 1Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 4,22 mi (6,8 km)Avstand til strand: 6,71 mi (10,8 km)
Rom: 15Tripadvisor-anmeldelse: 5/5

Rom

Alamos Inn Huser 15 rom, og alle har en balkong med utsikt over hagen. Alle rommene på dette boutiquehotellet har flatskjerm-TV, klimaanlegg og eget bad med dusj og hårføner. Noen få av disse overnattingsstedene har også uteplass. På hotellet er det en sitteplass på hvert rom.

Restauranter

I Cancun har Alamos Inn Hotel en restaurant som serverer gjestene gratis frokost. Men hvis du ønsker å nyte utmerket mat, kan du finne mange alternativer i nærheten av hotellet.

Aktiviteter

Hotellet tilbyr ikke mye når det kommer til aktiviteter, men beliggenheten gjør det tilgjengelig for flere ting å gjøre mens du er i Cancun.

For eksempel er Beto Avila Stadium rundt 6,4 km unna, og MUSA er rundt 7 km unna. Et opphold på dette hotellet lar deg nyte en gratis sykkeltur.

Hvis du ønsker å bo, kan du nyte et utendørsbasseng og en hage. Hotellet har også gratis Wi-Fi over hele etablissementet, slik at du vil holde deg tilkoblet overalt.

Den har et varmtvannsboblebad og er åpent for publikum. Et privat boblebad er også tilgjengelig på to av rommene deres. Som sådan kan du bestille et av disse rommene hvis du vil.

Kontaktinfo

Adresse: SM311, C. Laureles MZ154 LT1, II, 77533 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 216 7067
Nettsted: Álamos Inn Hotel con Jacuzzi y Piscina


Cancun tilbyr et bredt utvalg av valg for boutiquehoteller. Selv om hvert boutiquehotell har unike fasiliteter, tror vi at disse fem er de beste valgene for å gi deg den beste Cancun-ferien som mulig. Hvert alternativ er overlegent fordi det gjenspeiler Cancuns livsstil.

Det eneste du kan gjøre nå er å bestemme hvilket av boutiquehotellene du skal bo i. Vi er sikre på at turen din til Cancun vil være hyggelig og tilfredsstillende hvis du vurderer noen av de fem mulighetene.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico