Hvilket hotell har den beste stranden i Cancun?

I Cancun vil du finne en lang strekning med fin hvit sand og klart turkis vann med høye hoteller ved siden av. Du lurer kanskje på hvilket hotell som har den beste stranden i Cancun. Du vil vel kanskje bo på det beste hotellet mens du er her på ferie?

Generelt har alle strandhoteller i Cancun fantastiske strender, og du kan ikke velge feil uansett hvem du velger. Du vil imidlertid kunne nyte en fantastisk surfestrand med hoteller som The Ritz Carlton, Marriott og Melia. Om du vil ha et litt mer rolig vann så er nok Fiesta Americana Coral den beste.

Selvfølgelig er det mer ved strendene enn bare å si hvilken som er best. Av denne grunn skrev vi denne artikkelen for å veilede deg best mulig så det skal bli lettere for deg å velge det beste hotellet med en strand som passer best for deg.

Etter å ha lest denne artikkelen, så vil du vite hvilket hotell som har den beste stranden i Cancun basert på din preferanse for typen strand. Vi vil også inkludere andre alternativer hvis du ønsker å vite mer.

La oss komme i gang!

Hvilket hotell har den beste stranden i Cancun

Hoteller i Cancun med en rolig strand

Ønsker du en strand med stille vann, kan du alltid bo på strandhoteller i den nordlige delen av hotellsonen.

Her kan du nyte perfekt rolig vann, spesielt for familier med barn som ønsker å svømme uten bekymringer.

Det beste hotellet i dette området er Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancún. Her kan du nyte den beste stranden i Cancun med rolig vann.

Samtidig kan dette hotellet huse alle typer gjester, noe som betyr at du kan nyte oppholdet på dette hotellet med fasiliteter designet for dine preferanser.

Nå, hvis du leter etter offentlige strender i Cancun med rolig vann, kan du alltids besøke Playa Tortugas og Playa Langosta.

Disse strandområdene ligger også i den nordlige delen av hotellsonen, og lokalbefolkningen og turister kommer ofte både på grunn av det rolige vannet.

Hoteller i Cancun med en surfestrand

Hvis du vil ha en strand med surfete vann eller sterkere bølger, så er strandhotellene i den sørlige delen av hotellsonen for deg.

I motsetning til den nordlige stranden, tilbyr strandhotellene i området en lang strandstrekning med mer intense bølger.

Det er ikke like ideelt for svømming, men du kan fortsatt nyte ulike vannaktiviteter som surfing for nybegynnere og kitesurfing hvis du ønsker en mer ekstrem aktivitet.

De beste hotellene med surfestrender er Marriott, Melia og The Ritz Carlton Cancun (nå Grand Hotel Cancun by Kempinsky).

Siden disse strendene kommer med sterkere bølger, er det ikke noe som tiltrekker publikum ofte. Som sådan liker mange mennesker stranden med skyggefulle palapas og soling.

En annen ting som er verdt å merke seg er at strandområdene i den sørlige delen av hotellsonen vanligvis er tilbaketrukket. Derfor er den ideell for folk som ønsker å nyte stranden alene.

Hvis du vil ha det beste strandområdet som også er tilbaketrukket, kan du reise langt sør for hotellsonen og besøke Playa Delfines.

Hvilken del av Cancun har de beste strendene?

Som nevnt tidligere, avhenger den beste stranden i Cancun av dine preferanser. Den sørlige delen er ideell for folk som liker bortgjemte områder, men med sterkere bølger.

Den nordlige delen har derimot roligere vann. Det er også området nærmest festsonen og med de fleste hotellene som arrangerer fester. Hvis du vil vite mer om festhoteller i byen, les vår artikkel om de Beste festhoteller i Cancun.

Her er en generell oversikt over de nordlige og sørlige strandhotellene og deres strandområder:

Hotell ved Northern Beachfront i Cancun hotellsone

Hvis du bor på strandhotellene på nordsiden av hotellsonen, kan du forvente følgende:

 • Finere hvit sand
 • Roligere bølger
 • Grunnere kyster
 • Flere lokale leverandører
 • Mengder av både lokalbefolkningen og turister
 • Flere fester og natteliv

Hotell ved Southern Beachfront i Cancun hotellsone

Hvis du bor på strandhotellene på sørsiden av hotellsonen, kan du forvente følgende:

 • Sterkere bølger
 • Mindre overfylte områder
 • Mer tilbaketrukket
 • Flere vannaktiviteter
 • Stille og avslappende områder
 • Nærmest Maya Ruins

Er strendene i Cancun badbare?

De fleste strendene i Cancun er svømmebare, men det er områder hvor bølgene er for sterke til å svømme. Hvis du leter etter rolige farvann, grunnere kyster og finere sand, er de nordlige strandområdene ideelle.

Hvis du leter etter noen surfesteder eller strandområder med færre folkemengder og flere vannaktiviteter, er de sørlige strandområdene alternativet.

Likevel har begge strandområdene overnatting, så du kan bestille oppholdet ditt på et hvilket som helst hotell.

Hva er hovedstranden i Cancun?

Generelt er hovedstranden i Cancun den i hotellsonen, og det er en lang strand som er delt inn i flere områder.

Imidlertid vil de to hovedstrendene være de nordlige og sørlige delene. Derfor er disse to områdene delt i sentrum av hotellsonen.

Hvis du vil ha det mest populære strandområdet, er det Playa Delfines, en av de mest fantastiske offentlige strendene i Cancun og hele regionen.

En ting å merke seg er at Playa Delfines kan være populær, men mindre overfylt fordi vannet har sterke bølger.

Playa Delfines har den største, mest populære og uten tvil vakreste offentlige stranden i Cancun, og er flankert på begge sider av feriesteddominerte strender.

Konklusjon

I et nøtteskall huser Cancun forskjellige typer strandområder, men alle er fantastiske. Som sådan vil hotellet med stranden i Cancun avhenge av dine preferanser. Ønsker du for eksempel en bortgjemt strand med sterkere bølger, er hotellene i den sørlige delen best for deg. På den annen side er de nordlige hotellene best hvis du vil ha roligere vann.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico