Beste festhoteller i Cancun (topp 5)

Cancun er kjent for sine fantastiske strender, men mange turister er også interessert i nattelivet. I tillegg er Cancun generelt kjent som destinasjonen for fester, spesielt for studenter i vårferien.

Hvis du også ønsker å oppleve Cancuns natteliv og dets fester, er den beste måten å nyte slikt ved å bestille et hotell som arrangerer fester selv. Eller du kan bestille festhoteller som tilbyr underholdning og utmerket bar for drinkene dine. Av denne grunn samlet vi de beste festhotellene i byen.

I denne artikkelen samlet vi alle partyhotellene i Cancun og endte opp med de fem beste alternativene du kan bestille. På denne måten kan du nyte Cancuns natteliv og fester med vennlig innkvartering som passer dine preferanser.

La oss komme i gang!

Beste festhoteller i Cancun

Beach Palace

Beach Palace, som har tre svømmebassenger og en rekke aktiviteter for moro hele dagen, er det perfekte stedet å gå hvis du leter etter dag- og nattunderholdning og svømmebarer).

Selv om det har en flott beliggenhet midt i hotellsonen, vil du kanskje ikke forlate feriestedet på grunn av all-inclusive-drinkene.

Selv de estetisk tiltalende rommene inkluderer alkoholhyller. Flere spisemuligheter er inkludert i Beach Palaces alt inkludert priser, og stranden er sjarmerende her.

Hvis du besøker Cancun med familien din og ønsker mer om all-inclusive-resorter, kan du lese artikkelen vår om Cancun all-inclusive familieferiesteder.

Restauranter: 4Barer: 3
Bassenger: 3Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 9,75 mi (15,7 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 285Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Det pulserende og innbydende Beach Palace Cancun ligger i hotellsonen, som tilbyr rask tilgang til lokale underholdningstilbud, inkludert shopping og natteliv. Det gir en beskjeden feriestedatmosfære med 285 rom og massevis av arrangementer og underholdning på stedet.

Dette hotellet handler om moderne bekvemmelighet, eleganse og komfort. Rommene våre er private tilfluktssteder med et dobbelt boblebad, en minibar som fylles på daglig, brennevinsstasjoner på rommet og mer. Så slapp av og nyt kystlivsstilen.

Tre bassenger, et barnebasseng og flere boblebad er tilgjengelig på feriestedet. Feriestedet har også en strand med mange solsenger og parasoller. Spaet på Beach Palace tilbyr flere forskjellige tjenester, som spa-, ansikts- og massasjebehandlinger.

Restauranter

Stedet tilbyr mange restauranter og barer for å tilfredsstille besøkende, og de fleste er populære. Alle måltider og drikkevarer, inkludert premium brennevin, er inkludert i all-inclusive-pakken. Det er imidlertid ekstra kostnader for fine viner og andre varer.

Restaurantene er som følger:

 • Wok – Pan-asiatisk mat
 • Tequila – Internasjonalt kjøkken
 • Bocelli – italiensk og middelhavsmat
 • Agra by Wok – nordindisk mat
 • Smokehouse – Grillmat

Følgende er hotellets barer og kafeer:

 • Sky Bar
 • Stadion Bar
 • Bassengbar
 • Søt og kaffe

Aktiviteter

Nyt uberørte strender, spennende utflukter, pulserende natteliv, luksuriøse spatjenester og mye mer i et paradis med mye å tilby alle.

Hvis du har lyst på luksuriøs overnatting i byen, kan du lese artikkelen vår om Beste luksushotell i Cancun for å finne flere alternativer.

Hvis du vil ha litt sport, kan du nyte golf, vannaktiviteter og til og med utflukter og dagsturer. Hotellet har også et treningssenter hvis du trenger litt trening.

Selvfølgelig vil du ikke gå glipp av fester og underholdning. Her kan du nyte et brannshow, et minidiskotek, et vannshow, et Michael Jackson-show og et show av Paul Ponce.

Stedet tilbyr også barnevennlige aktiviteter, fra kunst- og håndverksrelaterte aktiviteter til videospill og en meny for barn.

Kontaktinfo

Adresse: Km 11.5, Blvd. Kukulcan, El Rey, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 800 943 5032
Nettsted: Beach Palace

Grand Oasis Cancun

Grand Oasis Cancun er et enormt feriested som ligger i sentrum av Cancuns hotellsone.

Som sådan gjør det det til et utmerket valg for de som ønsker å dra ut og oppleve byens pulserende natteliv.

Kommer du til byen for å feste, er det også mange ting å gjøre på hotellet.

Sammen med 11 barer tilbyr ferieanlegget et yrende (og tidvis bøllete) utendørsbasseng, en rekke musikalske forestillinger, band og DJ-er, samt en stor drikkepakke med alt inkludert.

Dette hotellet er stedet å bo hvis du leter etter et enkelt reisemål for festing, men det er ikke et hotell for familier.

Restauranter: 12Barer: 11
Bassenger: 3Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 12,86 mi (20,7 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 1320Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Fire bygninger utgjør Grand Oasis Cancun, som har 1320 rom. Som et resultat kan det være vert for mange besøkende, og du vil ha mange overnattingsmuligheter.

Du kan også nyte fasilitetene som klimaanlegg, flatskjerm-TV, kaffemaskin og balkonger på alle rom.

Restauranter

Det er flere alternativer tilgjengelig for deg når det kommer til servering. Det er to buffeer, ti à la carte-restauranter og elleve barer på stedet.

Restaurantene er:

 • Dos Lunas – italiensk mat
 • Bahia Steak House – Steak House
 • Hacienda Sarape – Meksikansk mat
 • Akeru – Asiatisk mat
 • Satish – Internasjonal buffer
 • La Trattoria – meksikansk og italiensk
 • Maki Taco Fusion – Meksikansk og japansk mat
 • Tun Kuo – Food Hall Buffet
 • Il Forgo Dos Lunas – meksikansk og italiensk
 • La Placita – Hurtigmat
 • Hippie Chic – Grill og sjømat
 • Kakao – Grill og sjømat

Aktiviteter

Du kan delta i en rekke aktiviteter på dette feriestedet. Det finnes mange underholdningsalternativer, som show, DJ-er og treningstimer.

I tillegg finnes et kasino og et teater med kveldsforestillinger. Endelig er det nattklubber og barer der som kun er for voksne og har uanstendige show.

Hvis du vil unne deg selv, har feriestedet et lite spa som tilbyr massasje og salongtjenester. Det finnes også tennisbaner på stedet og et førsteklasses treningssenter med sjøutsikt.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan Km 16.5-Lt45-47, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 55 4170 9258
Nettsted: Grand Oasis Cancun

Crown Paradise Club Cancun

Crown Paradise Club er stedet å bo i Cancun hvis du ønsker en rimelig all-inclusive-ferie. Med nesten like mange barer som restauranter, sikrer dette hotellet at du aldri trenger å gå langt for å ta en drink.

Denne nytelsen starter når du sjekker inn, mottar velkomstdrinken din og fortsetter i salongen og utenfor. Kun personer over 18 år har adgang til nattklubben Disco Nitro om kvelden.

Hotellet er åpent for alle aldre. Imidlertid kan en betydelig del av det mer nåværende klientellet i college-alderen bli observert slappe av i løpet av dagen og natten.

Restauranter: 8Barer: 7
Bassenger: 3Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 13,98 mi (22,5 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 617Tripadvisor-anmeldelse: 4/5

Rom

Med 617 rom og suiter, vil Crown Paradise Club Cancun la deg oppleve ekte luksus ved havet innen noen skritt fra Cancuns vakre hvite sand.

Hotellet ligger rett ved et fantastisk kystområde i hotellsonen. I tillegg har hvert rom koselige madrasser og puter sammen med kveldsforberedelse av sengen.

Hvis du bestiller en familiesuite, kan du også nyte badekar på rommet. Hvis ikke, vil du nyte flere bassenger på hotellet, inkludert ett for familie, ett for barn og ett eksklusivt for voksne.

Restauranter

Det er ingen mangel på mat på Crown Paradise Club. Her kan du nyte mat og drikke som alltid er tilgjengelig hele døgnet.

Her er restaurantene du finner på hotellet:

 • Fisherman’s – Sjømat
 • Sans Soucis – Fransk mat
 • La Piazza – italiensk
 • Wayne’s Boot – Steakhouse
 • Los Gallos – meksikansk
 • La Palapa – Buffet
 • Midway Stop – amerikansk
 • Tutuch – Snacks
 • Fujiyama – orientalsk buffé

Her er barene du finner på hotellet:

 • Crown Club Lounge – Bar
 • Las Brisas – Bar
 • Beach Bar – Bar
 • Lobby Bar – Bar
 • Collage – Sportsbar
 • Club Caribe – Bar
 • Trafalgar – Bar

Aktiviteter

Crown Paradise Club Cancun har mange aktiviteter, men den er hovedsakelig designet som et feststed for voksne. Her kan du finne en etasje for voksne, bassengområde og restaurant.

Du kan selvfølgelig også nyte andre aktiviteter i tillegg til festing. Den ene er eventyrseksjonen, som har klatrevegger, zip-linjer og vannsklier.

I tillegg er det barnevennlige aktiviteter, inkludert en babyklubb, en barneklubb med badeland og et hangout-område for tenåringer.

Treningsstudioet, spaet, butikkene, teateret og kinoen på stedet tilbyr ukentlige liveopptredener hvis du trenger annen underholdning og litt trening.

Området er der Nitro Club ligger, en privat klubb for voksne hvor de kan feste hele natten.

Å gjøre oppholdet ditt mer behagelig er mulig ved å se daglige filmer med familien hver ettermiddag. Til slutt kan du gå til Teatro Yumic og ta inn de storslåtte handlingene som fremføres hver kveld.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan Km. 18.5, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 848 9000
Nettsted: Crown Paradise Club Cancun

Golden Parnassus Resort & Spa

Golden Parnassus-hotellet har bare 214 rom, som er på den lille siden av Cancun Hotel Zone-standarder. I tillegg er det et all-inclusive feriested kun for voksne.

Selv om det ikke har noen fasiliteter som større, bøller feriesteder i nærheten har, blir det likevel travelt og trekker mange tilbakebesøkende.

Regelmessige leveringer av drikke og fantastisk utsikt over Det karibiske hav gjør bassengområdet enda mer festlig. Tiki Bar kan bli noe gal etter solnedgang. Be om et høyere nivå på feriestedets laguneside hvis du vil hvile på rommet ditt på grunn av festingen.

Restauranter: 7Barer: 4
Bassenger: 1Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 11,4 mi (18,4 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 214Tripadvisor-anmeldelse: 4/5

Rom

Golden Parnassus Resort & Spa, som vender mot Det karibiske havs turkise bølger, kan skilte med 214 rom med fantastisk utsikt over lagunen eller kystlinjen.

Alle de romslige rommene har balkong, marmorbad og flatskjerm-TV. I tillegg er klubbrom tilgjengelig med ekstra funksjoner som doble bassenger og badekåper.

I hotellsonens sentrum tilbyr dette hotellet en livlig, altomfattende opplevelse kun for voksne – dessuten det vakre, tynt befolkede strandområdet.

Restauranter

Stedet tilbyr et svømmebasseng med havutsikt, utmerket mat og drikke og morsom underholdning. Videre huser det flere restauranter som serverer forskjellige typer retter og retter.

Restaurantene du finner på dette hotellet er følgende:

 • Paradise Restaurant – Internasjonalt kjøkken
 • Pier 12 Restaurant – Sjømat
 • OldBarn – Meksikansk mat
 • Shangri-La – Gourmet
 • Sumo – japansk mat
 • Barene og kafeene du finner på dette hotellet er følgende:
 • The Breeze – Snackbar
 • Creperie – Kafé
 • Dolphin Bar – Bar
 • Tiki Bar – Bar
 • Beer Garden – Bar
 • Sixtie’s – Bar

Aktiviteter

Du kan nyte mange aktiviteter på Golden Parnassus, som tennis og sandvolleyball. I tillegg kan du be personalet planlegge utflukter som dykking og paraseiling. Du kan bruke treningsstudioet på stedet og spaet med full service for å slappe av eller trene.

Kontaktinfo

Adresse: Km. 14.5, Blvd. Kukulcan, Hotel Zone, 77500 Cancún, Quintana Roo, Mexico
Telefonnummer: +52 998 848 7550
Nettsted: Golden Parnassus All Inclusive Resort & Spa Cancun

Hotel Riu Cancun

Hotel Riu Cancun er lett tilgjengelig for det lokale nattelivet og har mange alternativer på stedet for besøkende som ikke har lyst til å reise langt.

Det ligger rett på den hvite sandstranden i hjertet av hotellsonen. Dette hotellet tilbyr ukentlig levende underholdning og en nattklubb på stedet, noe som gjør det populært blant en festglad mengde.

Det er flere spisesteder, en sportsbar som er åpen 24/7, et spa-anlegg, vannaktiviteter, tennis og tre svømmebassenger, i tillegg til mange ting å gjøre fra dag til natt.

Hvis din foretrukne Riu-bar ser for langt unna til å besøke for en drink, bør du også regne med brennevinsmaskiner på rommet.

Restauranter: 6Barer: 5
Bassenger: 3Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 7,95 mi (20,7 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 569Tripadvisor-anmeldelse: 4/5

Rom

Hotel Riu Cancuns 569 luksuriøse rom har en rekke fasiliteter. Du kan for eksempel slappe av på spaet eller trene i treningsstudioet.

Hotellet har også fire utendørsbassenger, og underholdning på dagtid og kveld tilbys på Pacha Discotheque.

Hver enhet har praktfull middelhavsinspirert arkitektur. I tillegg vil gratis Wi-Fi være tilgjengelig overalt, slik at du kan holde deg tilkoblet til enhver tid.

Restauranter

Hotel Riu Cancun tilbyr 24-timers servering med seks restauranter og fem barer. Videre er gratis Wi-Fi tilgjengelig på hver av disse spisestedene.

Feriestedets restauranter spesialiserer seg på fire retter: steakhouse, japansk, italiensk og gourmet. I tillegg serverer en døgnåpen sportsbar måltider og en buffé.

Restaurantene er som følger:

 • Kulinarium – Gourmetrestaurant
 • Kawachi – Asiatisk mat
 • Steakhouse – steakhouse-buffet
 • La Toscana – Italiensk mat og buffé

Aktiviteter

Hvis du leter etter ting å gjøre, foretrekker du vannsport som vindsurfing og sport som tennis.

Liveopptredener er tilgjengelig hver kveld på dette feriestedet hvis du vil ha litt kveldsunderholdning. Siden festdistriktet ligger i nærheten, kan du også utforske utendørs.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan Mz 50-Km 9, Punta Cancun, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 848 7151
Nettsted: Hotel Riu Cancun


Cancun tilbyr eklektisk natteliv og fester, som du vil like uansett hvor du bor. Men hvis du vil ha den beste og mest praktiske måten å nyte festen i denne byen på, gjør det mye å bestille et opphold på disse festhotellene.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico