Cancun all-inclusive familieferiesteder (topp 5)

En ting som gjør Cancun til et ideelt reisemål er utvalget av overnattingsmuligheter, og de mest populære er feriestedene med alt inkludert. Hvis du ikke er kjent med begrepet, er et all-inclusive resort et overnattingssted som inkluderer alt du trenger, fra rom til mat og til og med aktiviteter. Som sådan er det det ideelle alternativet for familier siden det vil redusere stresset med planlegging.

Heldig for gjestene, Cancun huser flere all-inclusive resorter, og de fleste av dem er familievennlige. Dermed er det eneste du trenger å gjøre å velge en som dekker alle dine preferanser. Av denne grunn har vi laget denne listen over de beste familieferiestedene med alt inkludert for å hjelpe deg.

Vi rundet opp alle alternativene og valgte bare de fem beste anbefalingene. Før du undersøker andre muligheter, vil denne listen sikre at du kjenner de beste. I tillegg vil denne funksjonen tillate deg å reservere en plass på et all-inclusive-hotell, noe som vil forenkle, forbedre og forenkle reisen din til Cancun.

La oss komme i gang!

Cancun all-inclusive familieferiesteder

Fiesta Americana Condesa Cancun

Fiesta Americana Condesa Cancun er det beste feriestedet for familier siden det sømløst blander ektheten til tropisk ferie med komforten og bekvemmelighetene til et feriested.

Du vil oppdage alt du trenger for å holde alle fornøyde og nyte tiden av livet på ferie, inkludert lekre restauranter, et spa i verdensklasse, karakteristiske bassenger, et treningssenter og lekeplasser for ungdom.

Restauranter: 11Barer: 2
Bassenger: 2Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 19,8 kmAvstand til strand: Stranden
Rom: 480 rom og 27 suiterTripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Fiesta Americana Condesa Cancun All Inclusive kommer med 27 suiter og 480 koselige rom med utsikt over Karibien. Det har også splitter nye restauranter som er åpne 24 timer i døgnet med et bredt utvalg av meksikansk og internasjonal mat. I tillegg har hver innkvartering minibar, regndusj og bekvemmeligheter av høy kvalitet.

Et svømmebasseng med to bassenger er tilgjengelig på Fiesta Americana Condesa Cancun, hvorav det ene har en uendelig kant som går over i det andre bassenget.

Restauranter

Feriestedet huser elleve restauranter for å imøtekomme dine alternativer. Nyt alternativer som asiatisk, meksikansk, italiensk og sushi her. Du kan også finne flere barer og en smoothiestasjon ved bassenget for drinkene dine.

Hvis du har unge ledsagere, kan du dele drinker så lenge de er i drikkealderen. For å vite mer, les artikkelen vår om drikkealderen i Cancun.

Nedenfor er listen over restauranter og snackbarer på feriestedet:

 • El Mexicano – meksikansk
 • La Cevichería – Sjømat
 • Pizzeria – Pizza
 • Sushi Corner – Sushi
 • Trattoria – italiensk
 • Rosato – italiensk
 • Kalmia – Internasjonalt
 • San Telmo – argentinsk
 • Grillen – Snacks
 • K’ambu – Internasjonal
 • Cenaduría – meksikansk

Aktiviteter

Fiesta Americana Condesa Cancun tilbyr en rekke rekreasjonsmuligheter. Her kan du dra nytte av hverdagsaktiviteter for hele familien og levende underholdning hver kveld.

Du kan slappe av i spaet med full service med behandlingsområder og badstue hvis du vil unne deg. I tillegg kan barna bruke barneklubben og bordtennisbordet i spilleområdet.

Hver gjest har rett til gratis romservice 24 timer i døgnet, slik at du kan bestille måltider eller rengjøring når som helst. Hver besøkende vil også sette pris på parkeringen på stedet og gratis Wi-Fi.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulkán Km 16.5 Zona Hotelera, Cancun 77500 Mexico
Telefonnummer: +52 443 310 8137
Nettsted: Fiesta Americana Condesa Cancun

Hard Rock Hotel Cancun

Hard Rock Cancun regnes som det beste all-inclusive feriestedet for barn og tenåringer, noe som ikke er overraskende. Foreldre vil likevel kose seg der også.

Musikk har vært kjent for å bringe mennesker sammen i tusenvis av år, og familier er intet unntak. Å være en musikkelsker er valgfritt å kose seg her, selv om det sikkert hjelper.

Restauranter: 5Barer: 5
Bassenger: 3Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 19,2 kmAvstand til strand: Stranden
Rom: 598Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Hard Rock Hotel Cancun huser hele 598 rom, så du har mange alternativer selv når du bestiller i høysesongen.

Her kan du nyte romslige rom med gratis minibar, doble boblebad og til og med flatskjerm-TV. I tillegg er hvert rom innredet med terrasser med utsikt over havet eller lagunen.

Du kan nyte et enormt evighetsbasseng med havutsikt og to hoppende svømmebassenger når du går ut.

Det er en privat strand med hytter på dette megaferiestedet, og du kan låne en Fender-gitar for en dag hvis du velger det.

Restauranter

Når det gjelder mat og bespisning, kan du nyte forskjellige alternativer fra fem restauranter og drikke fra fem barer. Du kan også spise på rommet hvis du ønsker å bo på rommet ditt.

En flott romservicemeny er tilgjengelig 24/7 på Hard Rock Hotel Cancun, inkludert frokost, lunsj og middag.

De fem restaurantene er:

 • Frida – Meksikansk mat
 • Zen – asiatisk mat
 • Ciao – Internasjonalt og italiensk kjøkken
 • Toro – Steakhouse
 • Pizza – Pizzeria

De fem stolpene er:

 • Smash Bar
 • Float bassengbar
 • Splash Bar
 • Dive Pool Bar
 • Sunn bar

Aktiviteter

Hvis du bor i Cancun som en familie, vil du sannsynligvis foretrekke å bo rundt siden du har alt du trenger. Heldigvis kan du nyte både dag- og nattaktiviteter.

Du kan for eksempel nyte litt levende underholdning om natten og spabehandlinger på dagtid.

Du vil også være tilkoblet hele tiden siden du kan nyte gratis Wi-Fi overalt. Du vil nyte festene internt eller i nærheten hvis du vil feste.

På den annen side kan barna leke med litt vann og innendørsaktiviteter som tilbys av feriestedet.

Kontaktinfo

Adresse: Boulevard Kukulcan Km 14 Zona Hotelera, Cancun 77500 Mexico
Telefonnummer: +52 800 272 0216
Nettsted: Hard Rock Hotel Cancun

Moon Palace Cancun

Moon Palace Cancun får luksus til å virke tilgjengelig og ikke skummelt. Men samtidig er det et familievennlig feriested for alle. Det finnes mange forskjellige restauranter, fra steakhouse til asiatisk mat og alt i mellom.

Voksne kan kose seg på klubber og puber, og barn liker bølgemaskinen der de kan øve seg på surfing. Utsikten fra overnattingsstedene kan være av en nydelig hage, feriestedet eller den fantastiske havet.

Restauranter: 16Barer: 12
Bassenger: 19Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 15,22 mi (24,5 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 1316Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

All-inclusive-hotellet har 1316 rom og suiter med gratis Wi-Fi, smarte TV-er, kaffemaskiner, boblebad for to personer og minibarer som fylles på daglig. Du får også en vin ved ankomst.

Hvis du ikke har noen anelse om all-inclusive overnatting, les Hva betyr Cancun All-inclusive?

Du kan slappe av på dette stedets rolige strandside på Riviera Maya. Hvert av de vakre, moderne rommene er innredet med førsteklasses fasiliteter. Du kan for eksempel bruke kaffetraktere, møblerte terrasser og boblebad for to personer.

Du kan bruke flere bassenger, inkludert et stort med Flowrider-maskiner, svømmebassenger og vannsklier.

Restauranter

Dette livlige feriestedet har 12 barer med førsteklasses brennevin og 16 restauranter som serverer det beste innen utenlandsk mat. Noen valg inkluderer meksikanske, asiatiske, italienske, buffé- og middelhavsretter. Videre tilbyr feriestedet gratis romservice og førsteklasses brennevin hvis du vil ha en drink.

Meksikansk og italiensk mat:

 • Gondol
 • La Trattoria
 • Riviera Maya
 • Bugambilias
 • Los Caporales

Pan-asiatisk og internasjonal mat:

 • Momo
 • Agra
 • Arrecifes
 • Palapa Asadero
 • Pier 8
 • El Manglar
 • Palapa Pelicanos

Snacks og kafeer:

 • Cafe Bistro
 • Søt og kaffe
 • La Burgueria
 • Pepes pizza
 • Røkt

Ferieanlegget tilbyr også 24-timers romservice og en signaturmeny med babypuré hvis du tar med barn.

Aktiviteter

Når det gjelder aktiviteter, har Moon Palace Cancun ting å gjøre for hvert familiemedlem.

Det er to lekeplasser for barn, den første er designet for utendørs fritid med deltakelse, og resten har en rekke spill og ting å utforske.

Hvis familien din ønsker å utforske utenfor hotellet, kan du alltids leie en bil for fleksibilitet. Her er den Beste bilutleie i Cancun.

Hvis du ønsker velvære og trening, kan du også dra nytte av et fullt utstyrt treningssenter, spa med full service, badstue og dampbad.

Du kan oppdage ulike innendørs og utendørs aktiviteter, inkludert en 27-hulls golfbane og minigolf hvis du ønsker å spille og ha det gøy.

Anlegget tilbyr et delfinarium hvor besøkende kan svømme med delfiner, noe som er en annen bemerkelsesverdig funksjon.

Kontaktinfo

Adresse: Cancun – Chetumal Km 340, Riviera Maya, 77500 Cancun, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 881 6000
Nettsted: Moon Palace Cancun 

Iberostar Cancun

Iberostar Cancun tilbyr et annet familievennlig alternativ hvis du leter etter overnatting med alt inkludert. Hele familien din kan nyte ulike aktiviteter, utmerket overnatting og matalternativer her.

Den nydelige Iberostar Cancun står til din disposisjon, og du kan enten stappe så mye inn på et kort besøk eller bruke tiden din og absorbere det hele.

Restauranter: 6Barer: 7
Bassenger: 10Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 13,29 mi (21,4 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 426Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Iberostar Cancun har 426 rom, så du vil finne mange overnattingssteder. I tillegg innebærer det at du har valg for overnatting uavhengig av familiens størrelse.

Du kan dra nytte av et hjem ved stranden med fantastisk utsikt over Det karibiske hav. Det er tilgjengelig på 15 minutter fra Cancun sentrum, El Rey og Luxury Avenue.

Også tilgjengelig er intelligente, moderne gjesterom innredet i en meksikansk-karibisk stil. Samlet sett er rommene store, lyse og moderne, med fantastisk havutsikt.

Restauranter

Iberostar Selection Cancun oppfyller alle disse og alle andre krav du måtte ha. I tillegg tilbyr hotellet havutsikt, moro i nattklubben, avslapning i bassengene og et bord som er permanent reservert på en av de seks restaurantene.

Restaurantene og barene er:

 • Antiguo Laguito – Meksikansk og internasjonal mat
 • El Maguey – Meksikansk mat
 • Naga Hibachi – Japansk mat
 • La Horma – fransk og internasjonal mat
 • La Parrilla – Steakhouse
 • Las Palmas Lobby Bar – Lobbybar
 • Vertigo Sports Bar – Sportsbar
 • La Perla Swim-up Bar – Bar ved bassenget
 • Cohíba Atmosphere – Smoker’s Bar
 • Carey Snack Bar – Snackbar
 • Star Cafe – Kafe

Gourmetretter, japanske, meksikanske og andre utenlandske retter er tilgjengelig i to internasjonale buffeer og fire spesialiteter. På Steak House vil kjøttelskere være i ekstase, mens hotellets syv barer gir noen av de mest utrolige stedene i Cancun å slappe av og drikke.

Aktiviteter

Iberostar Cancun tilbyr noen aktiviteter som passer for familier. Følgelig er det et fantastisk alternativ som hele familien vil elske. Her kan du bruke fullservice, overdådig spa med basseng, boblebad og dampbad.

Barna dine kan bruke barneklubben og en annen ungdomsklubb, som serverer barn opptil 17 år. I tillegg vil du like gratis Wi-Fi overalt og 24-timers romservice.

Det er flere idrettsanlegg på stedet, sammen med en 18-hulls golfbane og en fotballbane, hvis du ønsker å spille litt sport.

Kontaktinfo

Adresse: 368C+H7, km 17, Blvd. Kukulcan, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 800 288 9891
Nettsted: Iberostar Cancun

Paradisus Cancun

Hele familien kan unne seg 5-stjerners luksus på Paradisus Cancun. Her finner du flere områder for voksne å slappe av, lekeområder for barn og familievennlige aktiviteter som å svømme i feriestedets vakre bassenger eller på den like fantastiske stranden utenfor hotellet.

Restauranter: 9Barer: 6
Bassenger: 4Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 12,55 mi (20,2 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 525Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Hver pyramide i Paradisus Cancun rommer 525 rom og suiter designet for å imøtekomme en bestemt type besøkende. I Cancuns hotellsone kan du nyte overnatting med den vakre hvite sandstranden i bakgrunnen.

Det er flatskjerm-TV, gratis minibar og kaffetrakter på alle rom.

Alle boenhetene har en møblert balkong med utsikt over havet eller lagunen. Du vil også like familiens Concierge Suites, som har mange barnevennlige ekstrautstyr.

Restauranter

Paradisus Cancun huser ni spisesteder og seks barer, noe som betyr at du har mange alternativer å prøve under hele oppholdet på dette feriestedet. I tillegg tilbyr hver restaurant og bar mange alternativer fra forskjellige retter du kan prøve.

De ni restaurantene er:

 • Sal Steak Cave – Eksklusivt for gjester kun for voksne
 • Mole – moderne meksikansk
 • La Palapa Restaurant – Eksklusivt for reservasjonsgjestene
 • Fuego Restaurant – Burger Boutique og peruansk «Nikkei»-stil
 • Bana Restaurant – Japanese Fusion
 • Enso Restaurant – Eksklusivt for reservasjonsgjestene
 • Vento Restaurant – Tapas
 • Blue Agave Restaurant – Typisk meksikansk, fargerik og vennlig
 • De seks stolpene er:
 • Toji Bar – asiatisk-inspirerte cocktailer
 • Avenue Bar – Asiatisk-inspirert bar og cocktailbar
 • Red Bar – Eksklusivt for gjester kun for voksne
 • Swim Up Bar – Bar og cocktailbar
 • Coco’s Beach Club – Økologiske cocktailer og mojitos
 • Blue Agave Bar – Eksklusivt for gjester kun for voksne

Aktiviteter

Det er flere familievennlige aktiviteter tilgjengelig på Paradisus Cancun. Som et resultat er det et godt valg som hele familien kan nyte. Du kan nyte det romslige, friformede bassenget med en bassengbar her. Nattklubben, temakveldene og strandfestene er alle tilgjengelige for voksne.

Hvis du føler for å bli bortskjemt, kan du besøke det anerkjente Yhi Spa, som tilbyr et bredt utvalg av massasjer. I tillegg vil stedets ni-hulls golfanlegg og innendørs tennisbane begeistre sportselskende familiemedlemmer.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan km 16,5, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 305 774 0040
Nettsted: Paradisus Cancun


Cancun huser mange familievennlige all-inclusive-feriesteder. Som sådan vil du ha nok alternativer. Men siden det kan være overveldende å velge, vil de fem beste alternativene ovenfor være et utmerket utgangspunkt, siden du ikke kan gå galt med disse alternativene.

Alle all-inclusive hoteller nevnt ovenfor vil garantere tilgang til alle fasiliteter, og du kan til og med planlegge utflukter hvis du vil utforske noen av Cancuns største turistattraksjoner. Det er opp til deg å nyte mest mulig ut av ferien i Cancun, siden all-inclusive-hotellene beskrevet ovenfor er de beste totalt sett.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico