Beste luksushotell i Cancun (topp 5)

Når vi snakker om Cancun, ser vi alltid for oss de ruvende hotellene langs den fantastiske fine hvite sanden og det klare turkise vannet. Disse etablissementene er luksushoteller som alltid er fristende å sjekke ut. Hvis du har penger til overs, vil oppholdet på disse luksushotellene alltid være minneverdig.

Selvfølgelig, hvis du planlegger å bruke mye penger på overnatting, kan du like gjerne velge det beste blant luksushotellene i byen. Av denne grunn har vi sett på luksushotellene i Cancun og avrundet fem av de beste alternativene du kan bestille.

I denne artikkelen inkluderte vi den essensielle informasjonen du trenger å vite om disse utmerkede luksushotellene i Cancun. Den inkluderer kontaktinformasjon og hva du kan forvente av rommene, restaurantene og aktivitetene de tilbyr gjestene.

La oss komme i gang!

Beste luksushotell i Cancun

Live Aqua Beach Resort Cancun

Live Aqua Beach Resort Cancun fortjener å være et av de beste luksushotellene etter å ha mottatt mange priser. Her vil du garantert nyte luksuriøse fasiliteter med utmerket service fra deres ansatte.

Med en utmerket strandutsikt, eksklusive fasiliteter, mange restauranter og en håndfull aktiviteter, kan du føle at du bor i paradis under oppholdet på dette stedet.

Restauranter: 8Barer: 3
Bassenger: 7Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 17,9 kmAvstand til strand: Stranden
Rom: 371Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Dette luksushotellet kan skryte av sine 371 eksklusive suiter som nylig er renovert. Som sådan kan du sikre et overnattingssted som lar sansene dine slappe av og føle seg på sitt beste.

Ta plass i et av de utsøkt konstruerte rommene eller suitene som tilbyr alle tenkelige bekvemmeligheter, inkludert en aromaterapimeny som lar deg tilpasse selv duftene rundt deg.

Hvis du ønsker mer privat overnatting, men er på et budsjett, kan du alltid bo på boutiquehoteller. Les vår artikkel om Beste boutiquehotell i Cancun for flere alternativer.

En intelligent konsoll med utskiftbar belysning er en vanlig funksjon i suiter. Andre har store balkonger med fantastisk utsikt.

Restauranter

Tre barer på feriestedet gir gjestene all-inclusive, ubegrenset med alkoholholdige drikkevarer. I tillegg er feriestedets bassenger hjemmet til Pool Club på (og i!), den koselige AKA Bar med havutsikt, og den tradisjonelle Egos Bar med krakker, plysjseter, sports-TVer og et biljardbord.

Her er en komplett liste over restaurantene, kafeene og barene:

 • Varenna – meksikansk
 • MB – meksikansk
 • Sea Corner – Sjømat
 • Siete – meksikansk
 • Azur – Meksikansk og Middelhavet
 • Sushi Station – Snacks og drinker
 • Egos Bar – Drinker
 • Skjult hage – asiatisk
 • Aka Bar – Bar
 • Cafe Deli Boutique – Kafe
 • Carnivore – Kjøtt

Aktiviteter

Med vekt på kultur og velvære, tilbyr dette luksushotellet et bredt og variert aktivitetsprogram, med daglig yoga, ettermiddagsidretter som sandvolleyball og sport, aquarobic, dansetimer og gourmet herligheter.

Hver kveld har forskjellige aktiviteter, inkludert temakvelder, karaoke, stille diskoteker og levende underholdning. Hotellet tilbyr også billetter til den ti minutters kjøreturen fra Live Aqua Beach Resort Cancuns Coco Bongo and Party Center.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan Km 12.5, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 881 7600
Nettsted: Live Aqua Beach Resort Cancun

Hyatt Zilara Cancun

Hyatt Zilara Cancun tilbyr utmerket luksuriøs innkvartering hvis du ønsker et romantisk oppsett siden det er et vokseneksklusivt hotell.

Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Cancuns strand, et blomstrende natteliv, liveopptredener og mye mer.

Du kan også nyte de luksuriøse fasilitetene, minibaren i suiten, fantastiske havpanoramaer fra terrassen din og en «magisk boks» for diskret romservice tilgjengelig hele døgnet.

Restauranter: 6Barer: 5
Bassenger: 4Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 9,19 mi (14,8 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 307Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

I Cancuns hotelldistrikt ligger det luksuriøse feriestedet Hyatt Zilara med alt inkludert. Sammenlignet med noen andre steder i hotellsonen er stranden nydelig og mindre overfylt. Havutsikt kan sees i alle de 307 rommene.

Det er mange valg for de som ønsker å slappe av på det sofistikerte og vakre hotellet, inkludert fire utendørsbassenger.

Restauranter

Når det kommer til mat, har dette luksushotellet mye å tilby. Her kan du nyte regionale spesialiteter og verdensomspennende godbiter på de seks spesialitetsrestaurantene med alt inkludert, fem trendy barer og lounger på Hyatt Zilara Cancun.

Du kan også nyte autentisk meksikansk mat laget i en taverna-setting, heve en skål for håndverksøl og ekspertutvalgt vin, og ta inn en spennende teppanyaki-forestilling eller en gourmetbuffé hvor måltidet ditt produseres rett foran deg. Du vil ha et bredt utvalg av alternativer, inkludert utsøkte flerretters festmåltider og måltider utendørs ved sjøen.

Nedenfor er den komplette listen over restauranter, barer og kafeer du kan nyte på hotellet:

 • Asiana – Gourmet-asiatisk
 • Maria Marie – Gourmet meksikansk
 • Punta Vista Restaurant – Middelhavsmat
 • Kokkens tallerken – Gourmet
 • Cantina La Adelita – meksikansk og karibisk
 • Spice – Gourmet
 • Casa del Café – Kafé
 • Tequileria Beach Bar – Bar
 • Time Out – Bar
 • Lobby Bar – Bar
 • Trade Winds – Swim-Up Bar

Aktiviteter

På dette luksushotellet venter et mangfoldig utvalg av spennende daglige aktiviteter, inkludert aerobic og et svømmebasseng i olympisk størrelse, i tillegg til det estetisk tiltalende Sky Gym.

Noen av aktivitetene du garantert vil nyte på dette stedet er svømming og vannsport, trening og landsport, live underholdning og spabehandlinger.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan, Punta Cancun, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 881 5600
Nettsted: Hyatt Zilara Cancun

Garza Blanca Resort & Spa Cancun

Garza Blanca Cancun leverer vakre opplevelser fra du går inn i lobbyen til du sjekker ut av dette paradiset på jorden. Det har en praktisk beliggenhet på en del av Playa Mujeres med hvit sand.

Bare den mest overdådige luksusen er inkludert i dette overdådige feriestedet i Cancun, slik at du kan nyte en elegant strandferie i det meksikanske karibien.

Restauranter: 3Barer: 2
Bassenger: 6Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 7,02 mi (11,3 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 452Tripadvisor-anmeldelse: 5/5

Rom

Hver og en av de 452 luksuriøse suitene på dette eksklusive luksushotellet i Playa Mujeres har designermøbler, TAFERs anerkjente madrasser og sengetøy, og fantastisk utsikt over havet og hagen fra suitene med ett og to soverom.

Restauranter

Dette luksushotellet lar deg delta i en bemerkelsesverdig gastronomisk opplevelse. Her kan du nyte det ene minneverdige måltidet etter det andre mens du lar våre mange spisesteder forføre sansene dine med sine smaker og dufter. Du kan også nyte måltidet mens du slapper av i en overdådig setting med oppmerksom service.

Nedenfor er den komplette listen over restauranter, barer og snackbarer du kan nyte:

 • Blanca Blue Restaurant – Innovativ meksikansk
 • Dao – moderne kinesisk
 • Bocados Steak House – Moderne Steakhouse
 • Hiroshi – japansk fusjon
 • Food Truck – Beach Raw Bar
 • The Snack – Amerikanske og meksikanske snacks
 • The Rooftop – Mixology-cocktailer og gourmetbiter

Aktiviteter

Hvis du bor på dette luksushotellet, vil du aldri gå tom for aktiviteter å nyte. Her vil hver gjest nyte en rekke aktiviteter designet for hver enkelt.

Nyt rolige uteområder hvor du kan sole deg og nippe til kjølige drikkevarer.

Da er det på tide å føle vinden og skape noen tropiske minner ved hjelp av en rekke oppvarmede svømmebassenger, inkludert et sentralt basseng og et eksklusivt basseng for voksne med et avslappende hengekøyeområde, tre boblebad, solsenger og baldakiner.

Stedet tilbyr også aktiviteter for barn, spabehandlinger for selvkos og natteliv for de som vil drikke og feste. Hvis du foretrekker å bo på overnattingssteder som arrangerer interne fester, kan du lese artikkelen vår om de Beste festhoteller i Cancun.

Kontaktinfo

Adresse: Carretera a Punta Sam Km. 5.2 Mza 9 Lote 3 Zona Continental de Costa Mujeres, 77400 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 877 929 7329
Nettsted: Garza Blanca Resort & Spa Cancun

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun All-Inclusive Spa Resort tilbyr luksus uten grenser. Det ligger i den nordlige enden av den mest prestisjefylte stranden i Cancun. Du kan nyte rikelig losji, førsteklasses service, gourmetmat og mange spesielle aktiviteter her.

Restauranter: 7Barer: 5
Bassenger: 4Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 8,63 mi (13,9 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 602Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Hotellet kan skryte av sine 602 luksussuiter med private balkonger og terrasser, samt det vakre landskapet i det karibiske vannet og det spektakulære laguneformede bassenget. Gratis Wi-Fi, stue og smart-TV-er er tilleggsfunksjoner.

Nyt bekvemmeligheter som luksuriøse madrasser og overdådige bad for å føle deg hjemme. Vi oppfordrer deg til å bestille den vakre og velstående Penthouse-leiligheten ved havet med et komplett kjøkken og et privat basseng.

Restauranter

Dette luksushotellet tilbyr ulike utmerkede spisesteder på stedet som tilfredsstiller enhver appetitt. Start dagen med en tilfredsstillende, sunn frokost på Via del Mar, og stikk deretter innom Coral Café for en rask lunsj. Deretter kan du nyte en utmerket kveldsmat om kvelden på The Table eller La Basilic, en av våre Five Diamond-rangerte restauranter.

Den ferskeste sjømaten i Cancun serveres i Isla Contoy, mens besøkende elsker La Joya for sitt spennende natteliv.

Her er en komplett liste over restauranter, kafeer og barer du vil nyte på dette hotellet:

 • Le Basilic – Fransk-middelhavsmat
 • La Joya – meksikansk
 • Bordet – lokale spesialiteter
 • Isla Contoy – Sjømat
 • Viña del Mar – Frokost og brunsj
 • Toscana trattoria – italiensk
 • Toscana Trattoria-terrasse – italiensk
 • Coral Café – Kaffe
 • Bares de Alberca y Playa – Snacks og drinker
 • Tequila Bar at la Joya – Cocktailer
 • Sportssalong – Snacks og drikke
 • Lobby Bar – Drinker
 • Sunset, Sunrise & Bikini barer – Snacks og drinker

Aktiviteter

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun tilbyr en rekke aktiviteter for hver gjest. Slike aktiviteter inkluderer sport som volleyball, vannvolleyball, yoga, aerobic og mer.

Hotellet har også en barneklubb for barn. Hvis du er interessert i vannsport, kan du prøve kajakkpadling, snorkling, jetski og padleboarding.

Hvis du besøker Cancun med hele familien, kan du bestille et all-inclusive-feriested for å spare deg selv fra bryet med forberedelser. Les artikkelen vår Cancun All Inclusive familieferiesteder for å lære om familievennlige alternativer.

På et cruise med krystall havutsikt kan du utforske det nest største barriererevet i verdens undersjøiske attraksjoner, eller dra på snorkling for å se den livlige fisken og de fantastiske korallene på nært hold.

Ta del i et minneverdig dykke for total nedsenking. Uavhengig av dykkeropplevelsen din, kan du fortsatt melde deg på Discovery dykkekurs.

Kontaktinfo

Adresse: Blvd. Kukulcan km. 9.5, Punta Cancun, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 881 3200
Nettsted: Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Haven Riviera Cancun

Haven Riviera Cancun fortjener å være på listen over de beste luksushotellene i Cancun på grunn av det den tilbyr sine gjester.

Du kan nyte førsteklasses rom, bassenger og fantastiske fellesområder og salonger her. Oppholdet er bedre fordi personalet er kjent for å være vennlige, imøtekommende og hjelpsomme.

Til slutt tilbyr hotellet gratis drinker i en all-inclusive-pakke, og øverste hylle inkluderer en rekke av de beste drinkene.

Restauranter: 5Barer: 5
Bassenger: 2Wi-Fi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 17,77 mi (28,6 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 333Tripadvisor-anmeldelse: 4,5/5

Rom

Haven Riviera Cancun har plass til hundrevis av gjester med sine 333 rom. Hvert rom og suite har en utmerket, moderne meksikansk stil og stemning. Dessuten er hvert rom fylt med eksklusive fasiliteter for et komfortabelt opphold.

Restauranter

Haven Riviera Cancun tilbyr en rekke restauranter med gode matopplevelser og fantastisk havutsikt.

Samlet sett kan hotellet skryte av sine restauranter som representerer de beste smakene midt i den meksikanske karibiens estetisk tiltalende skjønnhet og pulserende liv.

Restaurantene, barene og kafeene du finner på dette hotellet er følgende:

 • Olios – Søreuropeisk mat
 • Agua Bendita – Meksikansk biffrestaurant
 • Satsu – Asian Fusion
 • Vora Mar Restaurant – Trattoria
 • Vistas Restaurant – Kun à la carte / Serenity Club
 • Smaker – Markedsplass
 • Mistral – Snackbar
 • Moet Corner – Mixology Bar
 • Limes – Bar i amerikansk stil
 • Moons – Nattklubb
 • Mochaccino – Kaffebar og Deli
 • Haven Bar – Bar
 • Vistas Pool Bar – Bassengbar
 • Docks – Bassengbar

Aktiviteter

Haven Riviera Cancun tilbyr massevis av aktiviteter som gjestene kan nyte. For eksempel inkluderer et opphold på dette luksushotellet gratis tilgang til spabehandlinger, golfbaner, sport, underholdning og til og med aktiviteter og opplevelser utenfor stedet.

Som sådan er det det beste alternativet når du bor på et luksushotell i Cancun. Det vil også hjelpe deg å maksimere oppholdet ditt i denne byen.

Kontaktinfo

Adresse: México 307 km. 335, Juárez, 77569 Chetumal, Q.R., Mexico
Telefonnummer: +52 998 889 9600
Nettsted: Haven Riviera Cancun

Siden Cancun er en vakker by ved sjøen, kan du alltid nyte naturen uten å bo på et luksushotell. Imidlertid vil et luksushotells eksklusive fasiliteter og funksjoner alltid være verdt å betale for hvis du har budsjettet.

Mange vil si at et luksushotell vil gi deg den absolutte beste opplevelsen, det er om du klarer å se forbi prislappen. Du kan alltids gå for en rimeligere overnatting du vil fortsatt kunne ha en flott ferie og nyte byen.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico