Beste hotell å bo på i Cancun

Cancun er et av stedene i Mexico som tiltrekker seg millioner av turister årlig. Med er så stort antall turister betyr det også at her er det mange hoteller å velge mellom. Når det er så mange overnattingsmuligheter så kan det være vanskelig å velge.

Av denne grunn har vi laget denne artikkelen for å hjelpe deg å velge det hotellet i Cancun som passer best for deg. På denne måten kan du se de beste alternativene og bestille den ideelle innkvarteringen som passer dine preferanser og behov.

La oss komme i gang!

Beste hotell å bo på i Cancun

Hotelltyper basert på hvem du er

Når du søker etter et hotell, er det første du må forstå hvilken type hotell du leter etter. Ved å gjøre det kan du begrense alternativene dine. Her er noen av typene hoteller du kan søke etter basert på hva slags reisende du er:

Hoteller for single eller alenereisende

Cancun er en by som tiltrekker seg alle slags besøkende, men de fleste som besøker byen er alenereisende, ryggsekkturister og single.

Om du er enslig eller reiser alene så kan det også hende du reiser på budsjett. Da er budsjettalternativer noe for deg.

Det kan være best å bestille et hotell eller et feriested innenfor hotellsonen om du besøker Cancun alene. På denne måten har du alt du trenger og kan unngå å reise inn til sentrum.

Overnattingsalternativene i Cancuns hotellsone er mindre rimelige enn i sentrum. Det vil imidlertid spare deg for reisetiden og problemer med pendling og la deg nyte Cancun på sitt beste.

For å hjelpe deg med å bestemme, har vi laget listen over de fem beste feriestedene du kan bestille hvis du er alene- eller alenereisende som besøker Cancun. For å vite mer kan du lese artikkelen vår om de Beste feriesteder i Cancun for single.

Hoteller for familier

Familier og store grupper besøker også Cancun siden byen huser noen av de beste all-inclusive-feriestedene og -hotellene over hele verden.

Hvis du ikke er kjent med all-inclusive overnatting, vil disse hotellene ta seg av alt du trenger, og du trenger bare å betale.

Denne innkvarteringen fungerer bra for familier siden hvert medlem vil nyte det uten at foreldrene eller de voksne blir stresset på grunn av planlegging.

Et all-inclusive feriested passer for enhver familie siden det allerede inkluderer mat, overnatting og aktiviteter, og det tilbyr forskjellige typer som passer voksne, barn og tenåringer.

For å finne de beste alternativene dine, les artikkelen vår Cancun All Inclusive familieferiesteder for å lære mer.

Hotell for den festglade

Selvfølgelig ville Cancun bare være komplett med å nevne festene og det ville nattelivet. I de fleste tilfeller vil noen mennesker bare besøke Cancun for å feste.

Hvis du er blant disse reisende, kan du maksimere tiden din i Cancun og nyte festene og nattelivet best når du bestiller hotell som er vert for dem.

Disse hotellene ligger alle i sentrum av hotellsonen, og det er også i nærheten av byens partysone, noe som betyr at det enten er en kort spasertur eller en kjøretur unna hvis du ønsker å dra på en bar- eller klubbhopping.

For å vite mer om de beste alternativene, les artikkelen vår om de Beste festhoteller i Cancun.

Hoteller for de elegante og stilige

Når vi snakker om turister, vil det alltid være de som foretrekker å gjøre det med stil. Cancun er et vakkert sted med fantastiske strender og en luksuriøs atmosfære. Som sådan ønsker mange besøkende i byen å blande seg og vil alltid nyte en elegant ferie.

Hvis du er den samme, vil det beste overnattingsalternativet for deg være boutiquehoteller. Hvis du ikke er kjent med det, er boutiquehoteller små, men stilige.

Disse hotellene har kun plass til noen få gjester om gangen. Som sådan sikrer det personlig innkvartering som store feriesteder og hoteller ikke kan gjøre.

Du kan finne elegante boutiquehoteller innenfor hotellsonen og sentrum. De fleste av dem finnes imidlertid i sistnevnte.

Boutiquehoteller tilbyr kanskje ikke tilgang til stranden, men de er vanligvis enkle å nå og i nærheten av noen populære destinasjoner.

En annen ting å merke seg er at disse hotellene vanligvis er rimeligere enn all-inclusive og luksuriøse resorter, men de forblir stilige.

Hvis du vil ha de beste alternativene, kan du lese artikkelen vår om Beste boutiquehotell i Cancun for å lære mer.

Hoteller for luksus- og komfortelskere

Siden de fleste ser på Cancun som en drømmedestinasjon, ønsker de å nyte det beste av stedet siden de sannsynligvis vil besøke det en gang i livet. Derfor, hvis du har budsjettet og føler det samme, er den beste innkvarteringen for deg et luksushotell.

Vi vet at det kan være skremmende når prisen er såpass høy for slik overnatting. Tross alt er Cancun et vakkert sted du vil nyte uansett hvor du bor.

Ikke desto mindre vil de eksklusive fasilitetene, funksjonene og førsteklasses innkvarteringen alltid utgjøre en stor forskjell for enhvers ferie.

Selvfølgelig vil et luksushotell kun være et alternativ for de med et begrenset budsjett. Men hvis du har et budsjett, vil du nyte en minneverdig ferie i Cancun ved å bestille et luksushotell.

Du kan velge det beste når du er klar til å bruke mer på luksusinnkvartering. Av denne grunn har vi samlet det Beste luksushotell i Cancun for å hjelpe deg med å velge det beste og maksimere budsjettet ditt.

Hotell for strandelskere

Cancuns fantastiske strender vil alltid være det beste med byen, som vanligvis er hovedårsaken til at mange strømmer til denne byen i den tørre årstiden.

Nå, mens hele hotellsonen kan skryte av de beste strandhotellene i byen, kan du fortsatt finne bestemte hoteller som har rene og passende strender for bading og nytelse.

Hvis du elsker stranden og planlegger å tilbringe ferien midt i den fine hvite sanden og det krystallklare turkise vannet i Cancun, så er et strandhotell stedet for deg.

Hvis du lurer på hvilket hotell som tilbyr den beste strandopplevelsen og omgivelsene, kan du lese Hvilket hotell har den beste stranden i Cancun?

Hvor skal du bo i Cancun: sentrum eller hotellsone?

Når du bestemmer deg for hvor du skal lete etter hoteller eller overnattingssteder i Cancun, er det første du må vurdere området. Du finner vanligvis to hovedområder i Cancun: sentrum eller hotellsonen.

Det korte svaret er at du bør bo i hotellsonen. Det betyr imidlertid ikke at du ikke bør vurdere sentrum også.

Cancun hotellsone

Hvis du bor i hotellsonen, vil du være midt i aktiviteten på dette velkjente karibiske feriestedet. Det betyr også at de mest fantastiske strendene i Mexico er tilgjengelige til fots.

I tillegg, hvis du tilbringer dagene i hotellsonen, kan du satse på at du vil hvile hodet i en luksuriøs atmosfære.

Hotellsonen er for deg hvis du liker å gå ut på kveldstid. Det gir et karneval av gleder borte fra de overdådige feriestedene og de perfekte strendene. Punta Cancun er kjent for å ha et blomstrende natteliv.

Cancun sentrum

Sentrum er, til tross for hva navnet antyder, et betydelig mer avslappet nabolag sammenlignet med hotellsonen.

Flertallet av innbyggerne i Cancun kan bli funnet rundt sentrumsområdet. De fleste bor her og reiser til hotellsonen for å jobbe på et av de mange hotellene, tavernaene eller restaurantene.

Det overfylte Mercado 28-området er uten tvil det viktigste området å bo i fordi det plasserer deg omtrent midt i området. Imidlertid vil de fleste av overnattingsalternativene i sentrum være hytter og lavprismoteller.

Mens du utforsker sentrum, vil du sannsynligvis oppdage at de fleste bedrifter er rimeligere enn sine kolleger i hotellsonen.

Konklusjon

Noe av det beste med Cancun er at det tilbyr mange overnattingsmuligheter som passer alle typer reisende som besøker byen. Her kan du finne lavprishoteller og luksushoteller, strandhoteller, festhoteller og til og med overnattingssteder designet for å passe familier, par og single. Du trenger bare å kjenne dine preferanser og behov, og med denne guiden kan du få de beste alternativene for deg.

En annen ting å merke seg er at du ikke trenger å stresse mye med å gå glipp av noe, selv om du bor i et bestemt område. Du kan dermed ta en utbredt buss fra det ene området til det andre for omtrent 60 pesos. Som sådan er det ikke en stor sak om du bestiller et hotell i Cancun sentrum eller hotellsonen.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico